Joulun jälkeen on tullut kahlattua läpi taas paljon näytelmiä mm. Ludvig Holbergin Jeppe Niilonpojasta, Georg Büchnerin Woyzeckiin ja Henrik Ibsenin Villisorsaan sekä Nukkekotiin. Tällä viikolla sitten taas luvassa uutta lukemista. 

Tekisi mieli kertoilla enemmänkin koulukuulumisia, mutta yritän kirjoitella tässä juuri samalla yhtä suullista esitelmää ja päässä vilisee lähinnä sekalaisia lauseita dadaismista, surrealismista ja avantgardesta.

Tiistaina meillä on luvassa lauluesitys, ihan soolona. Jaiks, jännää! Viime aikoina ollaan paneuduttu koulussa myös erilaisiin enkku-aksentteihin. Voitte vaan kuvitella kuinka haastavaa se on, jos ainutlaatuinen rallienglanti on enemmän lähempänä sitä omaa ilmaisua. Hah. Tällä hetkellä sitä mielellään uppoutuisi vaikka suomen murteisiin, kun on sentään se sanavarasto hieman paremmin hallussa. No ei voi muuta sanoa kuin, että ainakin koko ajan oppii paljon uutta hyödyllistä ja mielenkiintoista. 

Onko teillä jotain tiettyä aihetta kouluun (tai muuhun) liittyen mistä haluaisitte kuulla enemmän?

Nyt ampaisen suihkuun ja iltapalalle, että saisin nukuttua edes jokusen tunnin. 

Palaillaan pian!

Tsemppiä alkavaan viikkoon kaikille!

<3:Venla

Kommentit (3)

Emppu93
5/3 | 

Mua kiinnostaisi enemmänkin kuulla mitä kaikkea pitää ottaa huomioon kun muuttaa ulkomaille. Myös sellainen koottu vinkkilista köpiksestä ois kiva! Vaikka sillä ajatuksella että mitä siellä kannattaisi tehdä viikonloppulomalla. :)

Clara
6/3 | 

Minua kiinnostaa sekä koulujutut että vapaa-aika Tanskassa. Kuvia toivon samaan tahtiin kuin nytkin olet laittanu😊 Toivon kuvia jatkossakin maisemista kaupungissa, rannalla, kasveista, kukista, ruoka-annoksista ja sisustuksesta😍 Myös asu/tyylikuvat ois kivoja😊

Oletkohan esitellyt jo Köpiksen-asuntoasi täällä blogissa? Löysin vasta blogisi, joten en tiedä oletko jo tehnyt siitä postauksen.

Eettiset ja ekologiset pohdinnat kiinnostavat myös ehdottomasti! Kaikki "syvällinen" pohdiskelu kiinnostaa👍

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram