Mahtavinta Uutta Vuotta  teille rakkaat lukijani <3

Millaisissa merkeissä teidän vuosi vaihtui?

Meillä oli mainio kööri kasassa, syötiin, juteltiin, nautittiin raketeista (lue: juostiin karkuun paniikissa, kun joidenkin ulkopuolisten raketit räjähteli maan tasalla, meininki oli kuin sotatantereella :D Apua. No hengissä selvittiin, ja toivottavasti tekin kaikki selvisitte ilman haavereita.)

Laitoin ylle upean paljettiunelman, ja olinkin kuin diskopallo konsanaan.

SONY DSC
SONY DSC

Niinkuin kuvasta näkyy, tämä takki todella heijasti seinään kuvioita diskopallon tavoin;) (paljettitakki ostettu Gina Tricotista)

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

 Jatkoimme hupaisaa Uuden Vuoden aattoillan juhlistusta Bläk -klubille.

Minä olin tietty taas vesilinjalla ja illan jorailut meni kyllä rankasta aerobisesta treenistä, kaikessa hauskuudessaan. ;) Hyvää musaa ja seuraa, voiko enempää toivoa<3

uvköööri
uvköööri

uv3
uv3

uv2
uv2

uv1
uv1

Tästä on upeaa aloittaa uusi vuosi. Olkoon se vähintään yhtä huikea kuin edellinen. Jos vuosi 2013 ei kaikilla ollut yhtä onnistunut, niin nyt on oiva mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä, oppia menneistä kokemuksista, ja entistä vahvempina suunnata katseet kohti tulevaa.  Kaikki on mahdollista, olkaamme toivoa, intoa, jännitystä ja rakkautta täynnä, mitä ikinä teemmekin!

<3:Venla

 

Kommentit (8)

satu
13/8 | 

Moi? mikä iphone sulla on? ihan vaan uteliaana tosta kuvanlaadusta, kun oon sellaista hommaamassa..

utelias
15/8 | 

Millä eri liikkeillä treenaat vatsaasi? Itsellä ongelmana lähinnä alavatsan treenaus!

sara
16/8 | 

Venla oot nii ihana ja upee ! :3 Haluisin kysästä sellasta, että onko protsku jauheet välttämättömiä lihasten kasvuun vai saako tuloksia ilmankin ? Ja minkälaista jauhetta suosittelet ? Onko esimerkiksi body mass builder hyvä tms ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram