Toinen päivämme Hangossa valkeni aurinkoisena ja leppoisissa tunnelmissa. Upotimme varpaat hiekkaan ja otimme rennosti. Vaikka seikkailumieltä löytyykin edelleen, ja telttailu on retkeillessä enemmän kun jees, osaa sitä tässä iässä jo arvostaa myös hyviä yöunia, majoitusta ja astetta rennompia huveja. Toisin kuin joskus aiempina vuosina, oli tämän reissun missiona hyvän ruoan ja upean kesäpäivän tunnelman fiilistely, niiden meidän myöhäisten teinivuosien autossa yöpymisen ja railakkaan yöelämän sijaan. Vaikka olihan se kieltämättä edelleenkin hauska käydä pyörähtämässä myös illan riennoissa.

Heräsin lauantai-aamuna alakerrassa aamupalan parissa häärineiden ystävien iloiseen puheensorinaan. Toinen päivämme Hangossa sisälsi sängyllä löhöilyä, maailman parantamista, brunsseilua, maailman suloisimman Ruffe-koiran rapsuttelua, nauruhepuleita, rannalla kävelyä, kalliolla istuskelua, keskustelutuokioita ja tennispelien seuraamista.

Makekin saapui Mulanin kanssa päiväksi Hankoon tallustelemaan. Sushipiknikkeilyn jälkeen suuntasimme kotiin saunomaan. Espooseen päin ajellessa oli vielä pakko pysähtyä tunnelmoimaan lämmintä kesäiltaa ja pulahtaa järveen uimaan. Ah kesä<3 parhautta!

Kiitos rakkaalle reissuseuralleni ihanasta viikonlopusta!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram