Yksi parhaista puolista bloggaamisessa on ehdottomasti vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Se, että voimme jakaa inspiraatiota puolin ja toisin. Tämäkin upea puutarha olisi saattanut jäädä kokematta ilman teidän kullanarvoisia vinkkejänne. Kiitos Emmalle, joka vinkkasi kyseisestä paikasta täällä postauksessa, kysellessäni teiltä lumoavia kesäkohteita Helsingistä. Taianomainen pitkospuureitti mutkittelee mykistävän korkeiden ruusupensaiden välissä. Täällä huumaavan kukkien tuoksun keskellä taivaltaessa, todella unohtaa hetkeksi olevansa Suomessa ollenkaan, sen verran satumaisia ovat ympäröivät näkymät. Paikka sijaitsee sen verran syrjässä Laajasuontien loppupäässä, että tänne ei välttämättä vahingossa tule tupsahdettua, mutta kannattaa ehdottomasti navigoida itsensä kohteeseen ihan varta vasten, mieluiten vieläpä kesäkuun alkupuolella, jolloin kukinta ymmärtääkseni on parhaimmassa loistossaan.

Kuinka monelle teistä kyseinen puutarha on entuudestaan tuttu? Tai saiko joku kenties tästä uuden vinkin vaikuttavien kohteiden listalleen? Kiitos aktiivisuudestanne kommenttiboksin puolella! PS. Lisää ihania vinkkejä tuntemattomammistakin kohteista pääkaupunkiseudulla otetaan ilolla vastaan. <3:Venla

Kommentit (12)

13/12 | 

Todella upeita kuvia Venla! <3 Tonne on kyllä pakko päästä ensi viikolla käymään, kiva kun muistutit tästä paikasta :) Ei olis muuten varmaa tullut mieleekää tää.

Kati
15/12 | 

Juu, ihana rhodopuisto!!!! Asuttiin ennen siinä lähellä ja käytiin usein. Satumainen paikka, kun kaikki on kukassa.

17/12 | 

Voi kun me asutaan niin kaukana , ettei varmaan ikinä päästä käymään. Todella kaunista.
Osallistu kastehelmi kakku vadin arvontaan mun blogissa.

Marianna
19/12 | 

Ihanan kesäisiä kuvia, jotka lämmittävät mieltä eilisen lumisateen tiimoilta! :) Kivoista mestoista Helsingissä tuli mieleen, että 16.6 Vaasankadulle Kallioon avataan uusi vegaaninen ravintola nimeltään Greenstreet :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/12 | 

Kiitos Marianna!<3
Joo oonkin kuullut siitä paikasta, jonka yhteydessä on myös joogastudio. Roots Helsinki taisi olla sen nimi, ja kahvilasta vastaa tosiaan juuri Greenstreetin perustajat.
(PS. Greenstreetin kakkuja onkin tullut ystävän juhlissa maisteltua ja kaupastakin on joskus tarttunut niitä irtokakkupaloja matkaan, vitsi ne on kyllä hyviä.)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram