Ensimmäisenä matkapäivänä suuntasimme katsastamaan mm. tämän Losin reissun yhden ehdottomasti näkemisen arvoisista mestoista, nimittäin Griffithin Observatorion Hollywoodissa. Täältä näköalapaikalta saa hyvin katsastettua niin Hollywood-kyltin, kuin koko mielettömän upean kaupunkinäkymän aina Losin Downtowniin saakka. Me kun ei reissattu sesonki-aikaan ja muutenkin oltiin arkipäivinä paljon liikenteessä, niin minnekään ei jouduttu sen kummemmin jonottelemaan, vaan kaikkialla oli ihanan hiljaista.

Näkymä näyttäytyy upeana myös pimeän tullessa, kaikkien valojen ja tähtien loistaessa kaupungin yllä. Jos tähtitiede kiinnostaa, tämä on ehdottomasti nähtävä ja vaikkei kiinnostaiskaan, niin anyway must see -listalla. ;)

Griffithin Observatorion maisemat ovat meille kaikille jopa tietämättämme tuttuja lukuisista leffoista, aina Charlien enkeleistä Terminaattoreihin ja Yes Man:iin asti.

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa toverit!

Toivottavasti kaikki saivat viettää ennen kaikkea mahtavan ystävänpäivän ja viikonlopun.

Mä jaksan hehkuttaa tota tänäänkin ulkona taivaalla loistanutta mollukkaa toisten kyllästymiseen asti. Saan siitä niin paljon virtaa ja koen olevani melkein eri ihminen, auringon paistaessa. Ehkä jopa vähän pelottaa, kuinka suuri positiivinen vaikutus tuolla valonmäärällä on. :D

Sitä vastoin myös sillä harmaudella, sillä toissapäivänä lenkillä ollessani pohdiskelin, että olen valmis pakkaamaan kimpsuni ja kampsuni, ja hakemaan yhdysvaltojen kansalaisuutta, sen verran kova ikävä tuli aurinkoon ja lämpöön. Hahaa enkä tällä kertaa edes liioitellut.

Sen sijaan tänään sitä on vaan mielellään dallaillut ihastelemassa Suomen luonnon kauneutta, auringonsäteiden kehystäessä maisemaa.

Ei anneta uskon loppua, vaikka niitä aurinkoisiapäiviä toisinaan liian harvakseltaan onkin! (Tsemppaan tässä nyt vaan samalla itseäni! :D) Sitä paitsi vaihteluhan virkistää, osaa ainakin arvostaa sitä aurinkoa, sen kerran kun se kasvoja lämmittää! Kevättä kohti kun ollaan menossa, niin tuo valoilmiö näyttäytyy varmasti joka päivä yhä enemmän! Jipii!

Saan onnekseni sen lisäksi vielä monet kerrat palata näihin Kalifornian aurinkoisiin upeisiin maisemiin reissukuvien muodossa.

Pian siis luvassa paljon lisää matkaotoksia ja tarinoita! Pysykää kuulolla.

<3:Venla

Kommentit (22)

Henna
23/22 | 

Uskomaton maisema! Minkälainen lämpötila täällä matkailukohteessa oli? Hyviä kuvia sekä sinusta, että maisemista

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
24/22 | 

Voi kiitokset! Maisemat olivat kyllä mielettömän upeita! Losissa oli mittarin mukaan 18-33 celsiusta. Eli lämpöä piisas kyllä sopivasti! :)

paula
25/22 | 

..Nyt vaan näkyy kaikki lika ikkunoissa :-D ( joku on jättänyt mun ikkunat näköjää pesemättä! ), hiekkaa meinaa tulla vähän liikaakin sisälle. . Mutta mä kestän tän kaiken koska taivaalla on tuo luonnonlamppu, mikä taas meinaa sitä että kesä tulee, varmasti! ! Mää oon niin riippuvainen auringosta, että meinaa tulla hulluksi loka-maaliskuussa! Onneksi nyt on jo päivä pidentynyt!

Ihanan aurinkoista kevään odotusta sulle Venla!

29/22 | 

Piti vielä sanoa että iiiisoot pusut sulle!! Ja ihanaa viikkoa sulle Venla! <3 Veera

31/22 | 

Kääk! Minäkin haluan! Ihanan lämpimän näköistä:-) Voi kesäää, missä oot!

Sandra
33/22 | 

Ihanat maisemat! mäkin oon niin riippuvainen auringosta! Ihanaa viikkoa Venla <3

Janette
37/22 | 

Oi miten ihania kuvia, oot super kaunis! :)

Maria
39/22 | 

Hei!!
Aivan mahtava lukea näitä postauksia, joten anna tulla vain lisää. Tällaiset on oikeasti oikeita matkakertomuksia jos vertaa jonkun matkanjärjestäjän kohdesivulle ja niitten infopläjäykselle tietystä paikasta. Nämä sun ja muitten kirjoitukset matkoista ovat niitä aitoja ja rehellisiä mitä on mukava lukea ja ottaa vinkkejä, kiitos tästä! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
40/22 | 

Jes, mahtava kuulla Maria! Reissupostauksia onkin tulossa vielä paljon lisää, ja nimenomaan omien havaintojen, fiilisten ja kokemusten pohjalta, jotta tulee mahdollisimman aitoja! :)

41/22 | 

Olin juuri kesällä tuolla. Teimme mieheni kanssa viiden viikon matkan jenkkeihin. Ensin kaksi viikkoa ystävien luona Seattlessa ja Washingtonin osavaltiossa. Sitten kolmen viikon roadtrip Kaliforniassa, arizonassa ja Nevadassa. Paljon samoja huudeja kuin teidän lomalla. Innolla odotan lisää lomapostauksia.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
42/22 | 

Wow, teidän reissu kuulostaa mahtavalta! Jee, kiva kuulla jos matkapostauksia otetaan hyvillä mielin vastaan, sillä niitä on tulossa vielä paljon lisää! :)

satu
43/22 | 

Kohtalotoveri täällä! Olin kans pitkään pois Suomesta ja takaisinpaluu ei ole sujunut kovin hyvin, vaan välillä tämä pimeys on jopa masentanut tosissaan. Mutta koitetaan vielä tsempata ja onneksi kesää (ja valoa :D) kohti mennään! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
44/22 | 

Jee kiitos kohtalontoverini! :) Nimenomaan, valoa ja lämpöä kohti mennään onneksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram