WARNING! Seuraavien kuvien selailu nälkäisenä omalla vastuulla. ;)

Viime viikonloppuna vietimme mielettömän rentouttavaa päivää rakkaiden lapsuudenystävieni kanssa rauhoittavissa maisemissa ulkoillen ja herkullisten tapaksien ääressä tuntikausia jutellen. Näiden ihmisten seurassa aika kiitää siivillä. Kuten otoksista voi havaita, ystäväni oli (jälleen kerran) loihtinut uskomattoman menun.

Ihanan makoisaa viikonloppua toverit!

<3:Venla

Kommentit (8)

Mia
9/8 | 

Moikka! Oi nami, kun näyttää niin hyvältä! Tekee kyllä nyt mieli :) myös ihanan kesäinen kuva<3 paljon väriä on kyllä myös pakko sano :) ihanaa kesää Venla<3

paulette vuorikuru
11/8 | 

Kyllä on herkkuja saipa itsekin vähän vinkkejä kiitos ja hyvää kesää sinulle Venla

lillamy
13/8 | 

Ystävien kanssa vietetyt hetket on niitä arjen pieniä, ihania iloja, jotka auttaa jaksamaan :) Tosi hyvän näköiset tarjoilut, arvaa vaan tekeekö nyt mieli, kun varoituksesta huolimatta aloin nälkäisenä lukemaan! :D Mitä noissa kesäkurpitsarullissa on sisällä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram