Kaikkea ainutlaatuista sitä voikaan tavallisella arkisella kävelylenkillään havaita, kun kulkee silmät ja korvat auki.

Mistä sitä tietää, vaikka kyseinen karvainen veijari olisi samainen piisamirotta, joka on tunnettu filosofina, ..ainakin Tove Janssonin Muumipeikko ja pyrstötähti -teoksessa. Toivotaan tosin, ettei tämän kaverin kotia ole Muumipapan tai kenenkään muunkaan siltarakennelma tuhonnut. Pyrstötähdestäkään ei toistaiseksi ainakaan lukenut mitään uutisissa, joten tuskin se saapui minua sellaisesta varoittamaan.

Samantien mieleeni välähtääkin kohtaus, jossa piisamirotta on istunut huomaamattaan täytekakun päälle.

Elämä ei tosin ole satua, mutta aika satumaista se silti voi olla. Kun vain päättää suhtautua siihen oikealla asenteella.

PS. Mun Instagram-tililläni @venlasavikuja pyörähti tänä aamuna käyntiin huikea kilpailu, johon kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa!

Hauskaa ja satumaista viikonloppua toverit!

<3:Venla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram