Bonjour, terveiset Cannesista!

Yritin laittaa teille tervehdyksiä jo alkuviikosta, mutta tekniikka ei perinteisesti reissuissa ole puolellani. Olen käsimatkatavaroilla liikenteessä, joten suhteellisen iso järjestelmäkamerani sai jäädä kotiin. Nappasin mukaan kompaktin minirunkoisen järkkärini, joka päättikin heti alkureissusta sanoa sopimuksensa irti. Ei se mitään, en ole  antanut sen lannistaa muutoin kerrassaan upeaa festivaalitunnelmaa. Puhelimen kuvilla mennään!

Oi Ranska ja Cannes, viette sydämeni kerta toisensa jälkeen. Tuntuu, että täällä tallustellessa sitä elää yhtäjaksoista taianomaista Midnight in Paris -tunnelmaa, uskomattomine sattumuksineen. 

Kannattaa tsekata meikäläisen Instagram Stories, jos haluaa nähdä lisää kuvamateriaalia ;)

Bisous!

<3:Venla

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram