"I hope there are days when you fall in love with being alive."

Let´s make it everyday!

Olen viime aikoina ollut jotenkin erityisen onnellinen, en osaa selittää sen suurempaa tai pienempää syytä, kuin elämä itse. Ja se, että ylipäätänsä olen elossa ja terve, sekä rakkaiden ihmisten (ja eritoten eläinten) ympäröimä. Sanoisin, että siinä on jo kerrakseen hiton painavia (anteeksi voimasanan käyttö) syitä olla onnellinen.

Elämästämme enemmistö prosentti on arkea, siksi en koskaan odotakkaan viikonloppuun, mikäli tulee halu tehdä jotain keskellä viikkoa. Kuten eilen, kun päätimme pistää pienellä poppoolla, siskoni, kaverini ja Maken kanssa pikkujoulut pystyyn. Ennen vieraiden tuloa laitoin joululaulut soimaan ja siivosin koko hushållin, sen jälkeen leivoin joulutorttuja glögin seuraksi. Arjen pienet ilot ovat elämän valo. Miksi lykätä viikonloppuun jotain, mitä voi toteuttaa jo tänään?

Nythän oikeastaan onkin jo perjantai. Niin se viikko vaan hurahti hyvässä seurassa. Hauska viikonloppu luvassa!

Oletteko aikeissa viettää rentouttavaa viikonloppua kotosalla? Vai onko jollakulla pikkujoulumeininkejä tiedossa?

Ihanaa viikonloppua toverit!

<3:Venla

Kommentit (9)

laura
10/9 | 

Kiitos Venla sinulle, nyt minäkin osaan nauttia arjesta enkä odota aina vaan viikonloppua. Nykyään osaan tehdä arkena mukavia asioita ja rentoutua, mikä ennen tapahtui vain viikonloppuisin.. Sinun elämänasenne on niin positiivinen, että tarttui minuunkin ;)

Laura
12/9 | 

Tuo hetkeksi pysähtyminen ja ympärille katsominen tekee niin hyvää! Huomaa kaikki pienet ilonasiat ympärillään ja elämänlaatu paranee huimasti :) kiitos siitä muistuttamisesta. Minua kuitenkin kiinnostaa mistä taikinasta teit joulutorttuja? :)

Mikko
14/9 | 

Venlan energisyydellä jaksaa harmaassa syksyssä. Vkoloppu töiden ja harrastuksen parissa.

Meri
15/9 | 

En kestä Venla, olet niin viisas ihminen! Tää ja muutenkin sun postaukset viime aikoina saa mut aina niin onnellisiksi! Ehkä siihen vaikuttaa se, että ajattelen valmiiksi samalla tavalla kanssas ja oon myös jo onnellinen, mutta saat vaan kaiken jotenkin korostumaan ♡
"Elämästämme enemmistö prosentti on arkea, siksi en koskaan odotakkaan viikonloppuun, mikäli tulee halu tehdä jotain keskellä viikkoa." KIITOS TÄSTÄ, niin tavallinen elämänfakta, jota ei vain joskus tajua. Iskostu heti mun ajatustyyliin. xxx

Suvi
16/9 | 

Oih ihana postaus♥ Itse vietän perjantai iltani vain itseni kanssa. Hemmottelen itseäni, käyn lämpimässä suihkussa, katson leffoja ja nautin vain siitä että voi hömpötellä naisten juttuja ja miettiä omia ajatuksia vain yksinään, näistä hetkistä osaa nauttia.

Henna
18/9 | 

En oo muistaakseni ennen siun blogiin kommentoinu mitää, vaikka oonkin lukenut tätä jo aika kauan. Halusin tulla kertomaan, miten paljon oot onnistunu nostamaan miun elämänlaatua ihanan positiivisella asenteellasi (olematta samalla teennäinen). Oon oppinu arvostamaan elämää ja ymmärtämään, miten esimerkiksi terveys ja liikkumisen mahdollisuus ei ole kaikille itsestäänselvyys. Iloitsen nykyään pienistä asioista ja olen jokaisesta päivästä kiitollinen, en ole myöskään kärsinyt tänä vuonna kaamosmasennuksesta. Oot huikee, pystyt säteilemään niin paljon hyvää oloa ympärillesi :) Kiitos vielä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram