Se ois kuulkaas loma nyt. Kirjoittelen pian lisää pidemmin, mutta tässä pikaiset terkut.

Ensimmäinen opiskeluvuosi on nyt takana. Mihin se aika oikein vierähti? Toisaalta kun alkaa taaksepäin katselemaan, niin aivan hurjastihan tässä ehti tapahtua. Olen kyllä nauttinut matkasta, vaikka rankkaakin on ajoittain ollut. Monen monta kertaa olen kuitenkin saanut ylittää itseni. Oli meillä aikamoinen vuosi. Nyt satoja muistoja rikkaampana kohti kesää.

Joskus pitää pysähtyä, katsoa peiliin ja sanoa: hyvä sinä. Sinä teit sen. Miten epätodelliselta se tuntuikaan viime vuonna, kun tulit hyväksytyksi kansainväliseen kouluun. Hirveästi jännitti kaikki tuleva. Niinkin paljon, että mietit miten tulisit pärjäämään.

Kaikkeen sitä vain ihminen tottuu ja selviää. Eikä vain selviä, vain ihan nauttii sydämensä pohjasta.

Ikkunasta puhaltaa lempeä tuuli. Asunnossa on hiirenhiljaista, vain kevyt näppäimistön näpyttely soittelee taustarytmiään, kunnes painat ”lähetä”. Ja siinä se oli, viimeinenkin koulutehtävä.

Kiitos Tanska. Kiitos Köpis. Kiitos lämmin ilmapiiri, jossa unelmientavoittelu ja itsensä toteuttaminen on tuntunut mahdolliselta. Nyt on aika pakata laukku ja suunnata kotiin halaamaan rakkaat ruttuun. Näin heidät viimeksi reilu kaksi ja puoli kuukautta sitten. Voiko siitä tosiaan olla niin pitkä aika? 

Turhan usein ei tässä itsekriittisessä maailmassa kannusteta pysähtymään ja lausumaan itselleen jotain kaunista. Tänään tein niin. Tee sinäkin.

Teatterihistorian tunnilta päällimmäisenä mieleeni iskostunut miete:

 

Ever tried.

Ever failed. 

No matter. 

Try again.

Fail again.

Fail better. 

-Samuel Beckett

 

Jälkiedit: En saanut julkaistua tekstiäni lentokentällä. Nyt jo onnellisena kotona Mulan kainalossa.

Ihanaa lauantai-iltaa toverit!

<3:Venla

 

Kommentit (2)

Rita_
3/2 | 

Voi kunpa tämän muistaisi useammin! Voisikin ottaa tavaksi lausua itselleen jotain kaunista aina kun pesee illalla hampaita kylppärin peilin edessä... ja antaa säännöllisesti yhdelle failille tsäänssi eli kokeilla jotain kokeilemisen arvoista. Yritän ottaa tästä kopin, muistaa ja ottaa tavaksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram