Ensimmäinen kouluviikko takana.

Se piti sisällään mm. Stanislavskia, improa, movement (psychologya), The Royal Cast Collection -vierailun ja Caryl Churchillin näytelmän lukua. Puuhaa on siis riittänyt ja kotona on tullut käväistyä lähinnä nukkumassa. Päivät ovat olleet intensiivisiä, fyysisiä ja jatkuvaa itsensä likoon laittamista. Hyvä niin, siksihän täällä ollaan; oppimassa. Iltaisin olen ollut aivan kuitti.

Veikkaisin myös kunnon kohenevan, mikäli jatkossakin tulemme hikoilemaan kahdet treenivaatteet litimäriksi yhden päivän aikana. "Your body is your tool and instrument". Yes indeed.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Innolla uutta kouluviikkoa odotellen. 

Ihanaa viikonloppua toverit!

PS. Kuvituksena puhelimeen tallentuneita Köpis-maisemia edellisviikolta, sillä arkiviikolla kamera ja luuri pysyivät enimmäkseen visusti repussa. 

<3:Venla

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Voisitko tehdä jonkun asunnonesittely postauksen? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram