Sain yhteistyökumppaniltani Elovenalta tässä kuussa makoisia välipalajuomia.

marjaeloven
marjaeloven

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Olen aiemmin ostanut itse metsämarjan, sekä tyrnin & aprikoosin makuisia välipalajuomia, mutta suklaa ja hedelmäpirtelö olivat mulle täysin uusia tuttavuuksia. Ne paljastuivatkin positiivisiksi sellaisiksi. NAMII!! :P

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Näistä neljästä hedelmäpirtelömaulla on suurin proteiinipitoisuus.

Juomat on kaikki raikkaita ja oivallisia proteiini- sekä kuitupitoisia välipaloja, jotka sopivat mainiosti nautittavaksi osana monipuolista ruokavaliota.

SONY DSC
SONY DSC

Lisätietoa löydätte TÄÄLTÄ! :)

<3:Venla

Kommentit (15)

Just saying
16/15 | 

Noissahan on silti lisättyä sokeria, mitä mieltä oot siiitä? Mielenkiinnosta vaan kysyn :)

Johanna P.
17/15 | 

Hyvää ystävänpäivää sulle! Oon seurannu sun Salkkari hahmo Heidin elämää Salkkareissa ja on ollu myös mukava seurata tätä sun blogia missä olet omana Venlanasi Ja kerrot kuntoiluistasi. Mä pyrin käymään 2 krt:aa vk:sa kuntosalilla. Teen keittiötyötä yhellä päiväkodilla ni salilla käynti on tärkeää siinäki mielessä mulle. Asun Jyväskylässä ja oon 26v. Hyviä kuntosalitreenejä sulle.

Maija
21/15 | 

Kuulostaa hyvältä! Mikäköhän on proteiinien ja hiilarien suhde?
Edelliseen postaukseen vielä; maistoin kaikkia eri rahkoja ja kyllä se vadelma-ruusunmarja vei voiton. :D eikä noissa niin paljon sokeria ollutkaan, melkein yhtä paljon kuin Skyrreissä. :)

Rilla
23/15 | 

Heimoi! Saako näitä ostettua ihan perus marketeista? :-) Heräsi kiinnostus maistaa, mutta tänään Prismassa etsiessä ei ainakaan osunut millään silmiin.

jenna
25/15 | 

Hävitin aikaisemmin kirjoittamani kommentin jossa kysyin mistä löytäisi pinkin pienikokoisen lenkkeilytakin!? Uskoisin, että sinulta voisi saada hyvän nettikauppavinkin! Kiitos jo etukäteen<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat