Tällä hetkellä näyttää siltä, että ensi vuosi ja itsenäiset sivuni eivät voisi paljon lupaavammin alkaa, sillä lähden heti vuoden alkupuolella eksoottiselle työmatkalle ja pääsen täten kirjoittelemaan teille toivottavasti hyvinkin avartavia ja mielenkiintoisia postauksia.

Olen ihan superinnoissani, sillä tiedän jo nyt, että reissusta tulee elämys vailla vertaa.

En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille matkasta ja kohteesta enemmän. Uskaltaisin veikata, että tekin tulette pitämään seikkailun luonteesta ja teemasta. IIKS jännää!

Anteeksi mysteerisyyteni, kuulette lisää vähän myöhemmin.

PS. Kiitos liikuttavista ja aina yhtä ihanan sydämellisistä kommenteistanne, joita rustailitte tähän postaukseen.

Mahtavaa viikonloppua toverit!

<3:Venla

1. 1. 2016 www.venlasavikuja.fi

Kommentit (11)

Veera
12/11 | 

En malta oottaa, että kerrot lisää!! Aivan ihana toi karvatakki, mistä se mahtaa olla ostettu?:)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
13/11 | 

Mahtava kuulla Veera!

Tekokarvatakki on ostettu muistaakseni ainakin päälle pari vuotta sitten Cubuksesta, mutta vastaanlaisia on ymmärtääkseni näkynyt sittemminkin paljon eri kaupoissa. :)

Ida
16/11 | 

Moikka! Olen vähän alle puolvuotta ollut täysin vegaani. Ensimmäinen joulu tulee siis kohta! Olisi hauskaa jos pystyisit enne joulua jakamaan jotakin reseptejä mitkä olisivat jonkinverran lähellä perinteisiä makuja :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
17/11 | 

Mahtava kuulla Ida! Joitain jouluisia reseptejä ja vinkkejä olisikin tarkoitus jakaa täällä! Toivottavasti niistä voi saada inspiraatiota! :)

riina
18/11 | 

Voi aivan ihanaa tämä puhkuva into
Tuli sellainen mieleen, että millä kameralla otat näitä blogisi kuvia? Huikean hienoja! Tässä olisi sellainen pikkuinen järkkäri itsellä haaveena pukinkonttiin :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
19/11 | 

Oi ihanaa, kiitos Riina!<3

Itsellä on ollut loppukesästä lähtien lähes poikkeuksetta käytössä Nikon D750, mutta minulle kun se on tosiaan työväline, niin ei ole kaikista pienimmästä päästä. Aikaisemmin oon käyttänyt mm. Canon 1000D, johon mulla oli useampi objektiivi eri tarpeisiin. Sekä SONY NEX5, joka ajo myös hyvin asiansa ja oli kätevä. Lisäksi oon käyttänyt myös Olympus PEN E-PL7, joka on myös kompakti. :)

annaaaa
22/11 | 

Hei aivan ihanat bootsit ja t-paita! mistä mahtaa olla ostettu? Ja sun blogi on loistava!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram