Täällä suunnilla onkin jo reilu viikko vierähtänyt hyvin erilaisissa tunnelmissa, kuin mitä edellisessä postauksessa kuvailin. Metsän hiljaisuus vaihtui kaupungin hälinään ja takkatulen katselu opiskeluun. Rehellisesti sanottuna arkeen paluu ei ole ollut mikään pehmoisin, sillä tehtävät tuntuivat alkavan varsin rytinällä ja illat (tai yöt, miten sen nyt ottaa) ovatkin vierähtäneet näytelmiä ja artikkeleita lukiessa, sekä analyyseja kirjoittaessa.

Paluu liikunta- sekä tanssitunneille tuntui kyllä erittäin mukavalta, vaikkakaan en ole tainnut vähään aikaan hikoilla yhtä paljon! Sen ponnistelun tunsi kyllä taas lihaksissakin jälkikäteen. 

Perjantaina kun pääsin koulusta olin niin väsynyt, että nukahdin heti ensimmäisenä ovesta sisään astuessani kotisohvalle. Lauantaipäivä vierähtikin sitten perinteisesti pyykkiä pestessä ja siivotessa, sekä erästä tanskalaista valokuvaajaa treffatessa, joka nappasi kuvat yhteen tulevaan juttuun. 

Täällä oli viikonloppuna aivan uskomattoman ihana sää. Luulin sunnuntaina miltei heränneeni yllättäen Kreikasta, sillä sen verran sinisenä hohtivat taivas ja meri kilpaa. 

Rannalla oli yhtenä iltana ihana kynttilämeri ja joku ilmeisen romanttinen tapahtuma, kun pariskunta oli kokoontunut ystäväporukan ympäröimänä sydämenmuotoisten ilmapalllojen keskelle.

Olin kyllä kuullut etukäteen, että kevät saapuu Tanskaan aiemmin, mutta en silti odottanut näkeväni pajunkissoja tammikuun alkupuolella. Piti oikein hieraista silmiä, kun katselin luokkahuoneen ikkunasta ulos.

Toivottavasti teidän vuosi on alkanut mukavissa tunnelmissa!

Tsemppiä kaikille arkeen palanneille!

<3:Venla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram