Otaksun, että nyt saa jo vihdoin luvan kanssa hypettää Joulua, vaikka meikäläinen kyllä otti bloginkin puolella pienen varaslähdön tähän touhuun. ;)

Myrskyinen maanantai, mutta onneksi vain sään puolesta. Kotona sisällä on jouluista, lämmintä, kodikasta ja rauhallista. Ei tietoakaan vaakatasoon piiskaavasta sateesta ja tuulesta. Täydellinen maanantai-ilta ja lupa linnoittautua sisälle fiilistelemään romanttista tunnelmaa ja ikkunaan ropisevia pisaroita, vaikkakin lumisade olisi kyllä erittäin tervetullutta.

Oi tulispa valkea Joulu<3

Herkkupöydän joulutorttumme on tehty vegaanisesta taikinasta ja myös kuvien joulusuklaat löytyvät vegaanituotteiden listalta.

PS. Kyllä, näitte aivan oikein, meidän kuusessa säteilee pikkukynttilöiden lisäksi myös värivalot. Ai miksikö? Make fiilistelee jenkkien jouluelokuvista tuttuja värikkäitä valoja, joten olihan sellasetkin nähtävästi saatava meidän kuuseen noiden vanhojen perinteisten lisäksi. ;)

Ja iik huomenna se alkaa, nimittäin joulukuu.  Stressitöntä joulunaikaa!

<3:Venla

Kommentit (8)

Vilja
9/8 | 

Aivan ihania kuvia! Itsekin tykkään aloittaa joulufiilistelyn hyvissä ajoin :)

Vilona
12/8 | 

Oi, joulu <3

Olen lukenut blogiasi aika pitkään ja nyt vihdoin täytyy lähettää kommenttia ja kiitosta. Ihan nolottaa myöntää, että aluksi suhtauduin sinuun Salkkari-menneisyytesi takia ns. turhana julkkiksena. Mutta ei, olet todella fiksu ja inspiroiva nainen. Toisin kuin monet hampaat irvessä ja fitness-kisat mielessä puurtavat bloggarikollegasi, suhtaudut elämään ihanan rennon oloisesti. Sinulle liikunta on selvästi asia, jonka ensisijaisena tarkoituksena on ylläpitää hyvinvointia. Ja kiva, kun käsittelet nykyään myös muita aiheita kuin liikuntaa. Blogisi vain parantuu päivä päivältä :)

Erityissuuri kiitos kaikista ruokakuvista. Mulla on vielä tekemistä siinä, että oppisin suhtautumaan armollisesti itseeni, antamaan itselleni luvan herkutella, jos joskus tekee mieli, ja löytämään vähän rennomman asenteen myös treenaamiseen. (Oletko muuten joutunut itse kamppailemaan tällaisten asioiden kanssa? Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, jos olet.) Tänään ajattelin kaivaa arkistojesi kätköistä jonkun kivan kotitreenin ja jumppailla vaikka joululaulujen tahtiin. Tuntuu tänään paljon paremmalta vaihtoehdolta kuin (tuskainen) jalkatreeni salilla.

Oho, tulipa pitkä vuodatus :D

Ihanaa joulunodotusta sulle, Venla! Jatka samaan malliin!

Ps. Olen muuten kirjallisuudenopiskelija ja siksi armoton kielipoliisi, joten kiitos myös oikeakielisyydestä, joka tekee lukemisesta entistä miellyttävämpää :)

KirsiH
13/8 | 

Mistä olette löytäneet tuon punaisen tähden? Ihana, ei niin perinteinen :).

katriina
14/8 | 

Ihania kuvia <3 :)

Aiheeseen ei-liittyen löysin ihan mahtavan vegaanireseptisivun ja halusin vinkata myös sulle jos haluat uusia reseptejä ja olet kiinnostunut :) http://www.hotforfoodblog.com/

15/8 | 

Pakko kommentoida että tulee ihanasti mieleen Lumiukko-piirretty noista värikkäistä jouluvaloista!

Sonja
16/8 | 

Moikka! Vähänkö ihana postaus jälleen kerran :)
Haluaisin kysyä sun fiiliksiä vegaanista ruoka/elämäntavasta. Onko ollut hyvä olo, noudatatko HCLF tyyliä vai fiiliksen mukaan? Onko tullut kalliimaksi kuin sekaruokavaliolla ollessasi? Kysyn ihan vain uteliaisuuttani, sillä olen pikkuhiljaa siirtymässä täysin vegaaniin ruokavalioon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram