Viime viikonlopun aamiaishetkeni vierähtivät loistavassa seurassa, kun brunsseilimme yhdessä lauantaina, sekä sunnuntaina ihanien tyttöjen kesken erilaisilla kokoonpanoilla.

Miten rentouttava tapa viettää vapaapäivää perinpohjin kuulumisia vaihdellen ja leipomuksista nauttien. Tälläkin kertaa ruokaisat brunssieväät osoittautuivat nappivalinnaksi, kun päivä kääntyi myöhäiseen sunnuntai-iltaan juttelutuokioidemme perinteisesti venähtäessä.

Vaikka postauksen kuvat ovatkin eräältä arjen aamupalaltani, niin viikonlopun mielensopuikoihin ikuistuneille brunssiotoksillemme yhteistä on seesteinen tunnelma ja kynttilänvalo.

Kyllä tämän tyttöenergian voimin jaksaa taas mainiosti!

Mikä on sinun brunssibravuurisi tai lempi brunssiherkkusi? Minun uudeksi suosikikseni nousi ehdottomasti viikonlopun tarjoilupöydästä löytynyt ystäväni leipoma kasvispiirakka.

Ihanaa viikonjatkoa toverit!

<3:Venla

Kommentit (4)

7/4 | 

Mahtava blogi Venla! eikä myöskään hullummalta näytä tuo herkkutarjoitin! Maistuis kyllä dieettiruokien jälkeen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram