Voihan vitsi! Viime aikoina on tapahtunut niin paljon, että reaaliaikaista postattavaa on ollut läppäri ja kamera pullollaan (ja on edelleen, mikä on tietenkin iloinen asia), mutta meinasin tässä hässäkässä aivan unohtaa, että mulla on teille kuitenkin vielä mielettömästi kerrottavaa myös Jenkkireissulta. Jatkukoon siis Roadtrip-tärppien jako nyt vihdoinkin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Nyt kaikki tarjoushaukkajormat tarkkana (Make heräs ainakin), mikäli haluat tehdä edullisia löytöjä, kannattaa Losin reissulla ampaista oitis kurkkimaan Outlettien tarjontaa.

Niinkun näkyy parkkipaikalla ei ole tunkua ja tilaa riittää. Ajomatka juuri tänne kyseiseen Outlettiin taisi olla n. tunnin verran Hollywoodin ytimestä.

Alue on todella laaja ja eri liikkeiden kirjo huima, täältä löydätkin siis melkein kaikki mahdolliset muoti- ja urheiluvaatemerkit.

Hyvien halpojen löytöjen kunniaksi kelpaakin laittaa jalalla koreasti! #tanssinainakunvoin

Ihanaa pääsiäistä toverit rakkaat!

<3:Venla

Kommentit (12)

adeliina
13/12 | 

Itelläkin matkakuume kasvaa kun lukee näitä sun postauksia! Näyttää jälleen kerran mahtavalta! Mistä oot tuon ihanan mekon bongannut? Ihanan värinen!<3

Annukka
19/12 | 

Ihanaa pääsiäistä Venla! <3 Onko teillä suunnitelmia vapaiksi vai aiotteko ottaa ihan vaan rennosti? :)

Emilia
21/12 | 

Venla! Oot niin ihana ihminen. Saat aina hymyn mun huulille sun kirjoituksilla! Mulla asiat ei oo lähiaikoina menny erityisen hyvin ja oon ollu masentunut. Mutta sun blogi on antanut voimaa jaksaa! Toivottavasti tavattaisiin joskus! Kiitos kaikesta. Oot ihana <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat