Japadapaduu!!!! Syksy on täynnä kaikkea ihanaa uutta ja jännää. Perjantaina teen teille megakivan paljastuksen, joten kannattaa pysyä kuulolla!

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

IMG_7077
IMG_7077

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Kyseisen nahkatakin saa tilattua TÄÄLTÄ!

Oon ihastellu näitä samaisia takkeja mm. ruotsalaisilla bloggaajilla. Mun takin malli ja väri on: Kay Michael´s Quilted Biker Creased Brown.

<3:Venla

Cooperation Bodaskins

Kommentit (19)

20/19 | 

Hei Venla!
Tarvitsisin apua, toissa kesänä sain vamman polveeni ja menin vähän liian myöhään lääkäriin:(. Lääkärit sanoi, että kaikki polvea rasittava on jätettävä pois, mutta pystynkö nyt tekemään mitään jalkaliikkeitä (välillä olen mennyt särkylääkkeen avulla kun kivut ovat tuskallisia, joten onko vinkkejä? Taas upeita kuvia sinusta sinua on mahtavaa seurata:)!!

21/19 | 

Taas upeita kuvia sinusta! Kiitos!! Onko sinulla ei polvea rasittavia liikkeita tiedossa, koska polvivamma estää aika paljon jalkaliikkeitä, olet hyvä motivaattori kiitos saan sinusta virtaa!!:) t: nuoriaikuinen

J
27/19 | 

Hieno takki! Millainen mitoitus takissa on? Katselin firman sivuja ja ongelmana taitaa itselleni olla, että etumus vaatisi suuremman koo'on kuin vyötärö, joten mietin kuinka vartalonmyötäinen malli tuo itsessään on. Onko hartioille hyvin tilaa? Kiitos!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
28/19 | 

Aika tyköistuva, varsinkin hartioista. Mulla on koko 36, mutta on aika napakka hartioista ja yläselästä, koska itsellänikin on levee selkä ja hartiat. Että kannattaa ehkä suosiolla ottaa isompi koko. Riippuu tietty mitä haluaa saada mahtumaan takin allekin. :)

mm
32/19 | 

Voisitko tehdä joku kerta jonkun sellaisen ruokapäiväkirja tyylisen postauksen josta näkis millasta ruokaa syöt normisti päivän aikana ja millasia annoksia? :)

Ulla
34/19 | 

Oi Venla ... Niin monta kertaa kun tämän olen sanonutkin, niin kyllä oo kaunis ;) :)

Ja niin olet Salkkareissakin. Mukava katsoa sinun näyttelemistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat