IMG_7095
IMG_7095

 Olen sitä mieltä, että itseään tulee kehittää ja hieman haastaakin. Blogini osalta puhaltelee uudet tuulet. Olen ollut todella tyytyväinen Fitfashioniin ja olen saanut niin tukea, kannustusta kuin hienoja mahdollisuuksiakin, joista kaikista olen erittäin kiitollinen. Nyt sain kuitenkin uuden upean tilaisuuden, johon en voinut olla tarttumatta. Haluan kehittyä bloggaajana, ja uskon, että se tällä tavalla on mahdollista. Uusi ympäristö ja uudet kujeet inspiroivat minua, ja toivon, että näin pystyn tarjoamaan teille lukijoilleni entistä parempia lukukokemuksia. Toivon, että olette jakamassa ja kokemassa tätä muutosta yhdessä kanssani, niin kuin olemme tehneet tähänkin asti. 

Olen todella innoissani!

IMG_7083
IMG_7083

BLOGINI MUUTTAA

1. 10. 2014

OSOITTEESEEN:

venlasavikuja.indiedays.com

<3: Venla

Kommentit (25)

Tiinu
5/25 | 

Onnea!! En ole vielä kertaakaan kommentoinut, vaikka olenkin blogiasi jo jonkun aikaa seurannut. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! :) Innolla odotan, mitä uusi blogiympäristö tuo tullessaan. Ja vaikkei työasiat tähän blogiin kuulukaan, niin pakko mainita, et sua on kiva seurata myös Salkkareissa. :)

stina
7/25 | 

vautsi, isosti onnee <3 sun tekstit antaa inspiratiota ja motivaatiota omaan arkeen ja treenaamiseen!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi kiitokset! Pöksyt oli taas kerran joku löytö omasta vaatekaapista. :D Monen vuoden takaa, ostin ne joskus Vilasta muistaakseni. :)

Salla
11/25 | 

Hei hienoa, olipas yllätys! Olet kyllä paikkasi ansainnut. Perässä tullaan! Onneksi olkoon!!! :)

Eev
12/25 | 

Tosi kiva juttu! Voit sit postailla muustakin kun fitneksestä. Tai siis blogin ei tarvitse olla niin liikunta aiheinen

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013