Jos etsit Kööpenhaminasta tunnelmallista sekä rentoa illanviettopaikkaa, jossa saat nauttia pitsaa kynttilänvalossa, suosittelen suuntaamaan Østerbron Stefanos -ravintolaan. Meidän ehdoton uusi naapurissa sijaitseva lemppari. Rakastan sitä, että Köpiksessä ravintoloita tuntuu putkahtelevan joka kulmalle.

Stefanoksen listalta löytyy jopa neljä erilaista vegaanipitsaa. Oma suosikkini on rosmariinilla, perunoilla, tomaatilla, tuoreilla yrteillä sekä vegaanisella pekonilla ja juustolla höystetty pitsa. 

Tässä taannoin vietimme leppoisaa ja luksukselta tuntuvaa lauantai-iltaa kyseisessä paikassa. Täällä kun ei turhan paljon ole opiskelujen ohella aikaa tutustua ravintolatarjontaan. Haha.

All good in Cph, sellaisia pitsaterkkuja täältä! Nyt tuli heti nälkä.

Energistä viikon alkua toverit!

<3:Venla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat