Voisin yksinkertaisesti elää guacamolella, siksi ei liene yllätys kuinka onnessani olin, kun bongasimme Köpiksestä tämän autenttisia meksikolaisia herkkuja tarjoilevan Blue Taco -ravintolan. Palasin mielessäni elävästi Meksikon reppureissuni tunnelmaan, auringon paahtamille elämää kuhiseville kaduille ja etenkin herkullisten tacojen ääreen. 

Blue Tacon listalta löytyy lukuisia vegaanisia vaihtoehtoja. Lisukkeista ja alkupaloista omia suosikkejani ovat Pan-fried zucchini, Plato de avocado, Yuca Frita ja Guacamole. Sen lisäksi kaikki vegaaniset tacot ovat suussa sulavia, mutta oma lempparini on kurpitsalla ja mustapavuilla höystetty Flor De Calabaza.

Nørrebron Blue Taco sijaitsee vegaaniystävällisellä alueella, jonka lähettyviltä löytyy muitakin todella hyviä ravintoloita, joista lisää vähän myöhemmin. Blue Taco on kotoisan pieni ja idyllinen, sekä erittäin suosittu. Pöytävarauksia ravintola ei ota vastaan, mutta tilaa vapautuu onneksi nopeasti ja annokset ovat kyllä kaiken odottamisen arvoisia.

 Tuoreilla kasviksilla, limellä ja korianterilla ei vaan voi koskaan mennä pieleen!

 

<3:Venla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat