Olimme sopineet menevämme viettämään tyttöjeniltaa viikonloppuna landelle, mutta onnistuimme suunnitelmiemme mukaan yllättämään ystävämme perinteisen mimmi-illan sijaan, hankkimalla tuliaisiksi rekvisiittaa; koristeita, kukkia, lahjoja ja leipomuksia ylläri-babyshowereita varten.

Hän ei onneksemme osannut aavistaa mitään ja yllätys meni täysin nappiin! Jes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taitava ystäväni oli leiponut cupcakeseja ja koristellut ne tietenkin supersöpösti teeman mukaisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä leivoin suolaisen piirakan ja löysin Tigerista ihania pillejä, servettejä ja sydänviirin. Yksi ystävämme toi kauniin kukkakimpun ja toinen teemaan sopivaa kuplajuomaa, ilmapalloja, serpentiiniä, lahjoja ja askartelutarvikkeita leikkejä varten. Tehtäviä jakamalla jokainen sai ilon osallistua ja loppujen lopuksi saimmekin mielestämme kokoon aika suloisen pienimuotoisen yllätyksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohjelmassa oli mm. tulevan äidin mahanympäryksen arviointia leikkimielisen kilpailun lomassa; jokainen sai leikata lankakerästä arvioimansa vatsanympäryksen mittaisen nauhan ja lopuksi katsoimme kuka osui lähimmäksi. Yleensä minulla on lievä hahmotushäiriö tällaisissa asioissa, ja yllätin itsenikin, kun arvaukseni osui vain muutaman sentin päähän oikeasta. Hahaa, leikkimielisen skaban voitto, palkinnoksi hedelmä-pilttiä! :D

Seuraavaksi oli luvassa tulevan lapsen nimen, syntymäpainon- ja pituuden arvailuja.

Loppuillasta söimme maukkaita tortilloja ja kokonaisia maisseja ja saunoimme, sekä vaihdoimme kuulumisia täydellisen rentouttavissa metsämaisemissa. Uskon, että sielu lepäsi niin tulevalla äidillä ja lapsella, kuin meillä vieraillakin.

Olemme tunteneet tällä tyttöporukalla toisemme lähes huikeat kaksikymmentä vuotta ja aina kun näemme jälleen, tuntuu, että kaikki jatkuu juuri siitä mihin on jääty. Vaikka elämäntilanteet ovat muuttuneet; muutama opiskelee eri paikkakunnilla, toiset ovat asuneet useampaankin otteeseen ulkomailla, toiset ovat sinkkuja, toiset naimisissa ja heillä lapsia jo kohta useampi, on meidän ystävyys kestänyt ja pysynyt samanlaisena kuin silloin, kun leikimme lapsen riemua puhkuen kirkonrottaa ja kymmenen tikkua laudalla. Olen kiitollinen siitä, että minulla on näin ainutlaatuisia rakkaita lapsuudenystäviä. Se on rikkaus.

Ihanaa ja suloista tiistai-päivää toverit!

<3:Venla

Kommentit (19)

20/19 | 

Vähäks sulosia noi leivokset!:) ja muutenkin niin, nam nam:)! Ihanaa päivää Venla<3

Sandra
22/19 | 

Voi että! Vauvakutsut ovat kyllä niin ihania <3

Ella
24/19 | 

Ihanaa! Ja niin hienoa nähdä miten paljon arvostat ystäviäsi.

Jessica
26/19 | 

Vauvakutsut ovat niin ihania! :) Itsellänikin on muodostunut vuosien saatossa tiivis kaveriporukka neljän ystävän kanssa. Ihanaa, kun pidemmänkin ajan jälkeen tavatessa voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäi!

ulla
28/19 | 

Oi miten ihanat juhlat :) vAu .

Ja asiasta toiseen.. Ostin juuri uuden FIT -lehden ja siellä oli juttu susta . Olipas iloinen yllätys !!!! :)

ulla
32/19 | 

Vielä siitä lehtijutusta, kun käytät kookosöljyä,, mistä kannattaa ostaa jotain hyvää, jota voisi laittaa puuroonkn :P HEitäppä vinkki'. Kiitti.

veera
35/19 | 

Ihanan näköistä ollut teillä siellä! :) haluaisitko sä ikinä lapsia tai tykkäätkö lapsista? :)

Anna
36/19 | 

Ihanan näköisiä noi kuppikakut! <3
Ja tätä sun blogia on tosi kiva lukea! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
37/19 | 

Joo ne on kyllä superhienoja, mun ystävä on lahjakas! Oi kiitos, vallan ihana kuulla! :)

Nadine
38/19 | 

Ihanan näkösiä kakkusia! :) Kuulostaa aivan täydelliseltä toi kaveriporukka. Susta saa blogin kautta tosi "vilpittömän" ja aidon kuvan, vaikutat tosi ystävälliseltä ihmiseltä :)
Tuli jostain mieleen (ei liity aiheeseen), mutta ootko käynyt lukion ja millasilla arvosanoilla? :D Itse Yo kirjoitukset juuri selättäneenä kiinnostaisi kovastikin :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram