Kirjoitukset avainsanalla vatsalihastreeni

Moni on kysellyt, kuinka paljon itse todellisuudessa treenaan kotona. Voin rehellisesti kertoa, että himatreenit kuuluvat arkeeni, siinä missä sali ja lenkitkin. Itselleni on tärkeintä treenata mahdollisimman monipuolisesti ja ennen kaikkea kroppaa kuunnellen. Menen niin vahvasti fiilis pohjalta, että toisinaan tulee kotitreenejä tehtyä harvemmin, mikäli sali sattuu ympäristönä nappaamaan enemmän, mutta sen sijaan kiireisillä, kuten esimerkiksi tällä kuluneella viikolla, ovat kotitreenit olleet suurkulutuksessa, sillä aikataulujen vuoksi niiden toteuttaminen on saattanut olla tehokkaampaa kuin salille meno. Tärkeintähän kuitenkin on, että treeni on rankka ja siitä saa tehot irti, oli ympäristö mikä hyvänsä.

Eri lihasryhmille tekemäni kotitreeni-postaukset ovatkin olleet palautteen perusteella monen lukijani suosiossa, joten tässä tulee teidän toiveesta nopea  ja supertehokas lemppari kotitreenini vatsalihaksille! Liikkeitä on seitsemän. Tee jokaista liikettä huolellisesti 15 toistoa ja 3 kierrosta. Ei muuta kun hiki virtaamaan!

Liike 1. Nojaa taaksepäin, kädet osoittaa suoraan eteen. Vuorotellen aina toinen käsi napauttaa taakse, katse kiertää taakse käden mukana. Pidä keskivartalo koko ajan tiukkana.

Liike 2. Tee rutistuksia, laittamalla jalat koukkuun ja sen jälkeen suoraksi eteen (ei lattiaan lepuuttaen, vaan pidä jännitys koko ajan).

Liike 3. Asetu sivulankkuun ja vie lantiota alas ja ylös. Tee liike molemmille puolille.

Voit myös vaihtoehtoisesti olla suoran käden ja kämmenen sijaan kyynärpään varassa. 

Liike 4. Pidä kyynerpäät lattiassa, nojaa taaksepäin ja liikuta saksimaisesti jalkoja vuorotellen toistensa päälle.

Liike 5. Vie polvi vastakkaisen puolen kyynärpään luo ja palaa alkuasentoon. Tee liike vuorotellen molemmilla jaloilla.

Liike 6. Laita kädet pään taakse, laske jalat joko yhtäaikaa tai vuorotellen eteen suoraksi (pidä ne kuitenkin koko ajan ilmassa, älä siis lepuuta lattialla)

Liike 7. Ota kevyesti kiinni polvista, rutista vatsalihakset ja avaa itsesi X-asentoon, keskivartalo tiukkana, jonka jälkeen palaa takaisin alkuasentoon.

Tämän tehtyään jokainen lupaa hurrata itsellleen, ja lähtee kaikkensa antaneena ja ennen kaikkea itsensä voittaneena, huippufiiliksin viikonlopun viettoon! HURRAY!

Kuten näätte, pikkuapurini Mulan tuli tsemppaamaan lisätehoa omaan treeniini ja antoikin luun, sekä paljon märkiä pusuja palkkioksi.

Mahtavaa viikonloppua toverit rakkaat!

PS. Muistattehan, että ensi maanantaina alkaa vihdoin Fitnesspäiväkirjat -sarja AVA-kanavalla klo.21! Jee! Silloin pääsettekin seuraamaan treenejäni ja arkeani vielä tarkemmin.

<3:Venla

 

Kommentit (80)

Annukka
10/80 | 

Olin tulossa etsimään vinkkejä kotitreeniin eli tää postaus tuli just oikeaan aikaan! Yritän tässä koko ajan motivoida itseäni liikkumaan enemmän, eikä mikään muu ole niin inspiroivaa kuin siun postaukset ja kuvat. :) Mukavaa viikonloppua!

Venla
12/80 | 

Kokeilen varmaankin tänään tätä treeniä koska liikkeet vaikuttivat kivoilta, kiitos! :) Tiedätkö muuten, että näkeekö netistä noita Fitnesspäiväkirjoja? Sillä en kerkeä maanantaina niitä katsomaan :/

Aino
14/80 | 

Hikinen perjantaitreeni tiedossa!:) kiitos vinkeistä ja hyvää viikonloppua sulle Venla<3!
Ps. Ompa ihanan keväiset treenihousut!

Nelli
16/80 | 

Näyttääpä tehokkaalta, menee ehdottomasti kokeiluun joku päivä!! :) ja en millään malttaisi maanantaihin, olen odottanut ohjelman alkua kuin kuuta nousevaa!!! Ääks!

Sini-Elina
18/80 | 

Oi onpas kivan olonen treeni, ihan pakko kokeilla itsekkin. Ja pakko myös kysyä, että mistä nämä ihanan väriset treenihousut on. :)

Jaana
22/80 | 

Tätä treeniä pitää kans kokeilla joku päivä. Kovasti jo odotan maanantaita tai oikeastaan tiistaita, kun pääsen sen kovalevyltä katsomaan. Aurinkoista kevättä :)

Johanna
24/80 | 

Ihana saada vinkkejä omiin treeneihin! Kiitos siitä :) onko sinulla jokin tietty määrä salitreenejä/kotitreenejä/lenkkejä jotka pyrit tekemään esim. Viikon aikana? Hyvää viikonloppua!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
25/80 | 

Ihana kuulla Johanna! En seuraa orjallisesti tai tavoittele tiettyjä treenimääriä, vaan panostan ennemminkin laatuun. Kuten sanottu, kuuntelen kroppaa, ja jos lisälepopäivä on paikallaan, niin pidän sellaisen. En siis ota stressiä määristä. Koen, että kun olo on virkeä ja palautunut saa treenistä paljon enemmän irti. :)

Omppu
32/80 | 

Moikka! Näyttää tehokkaalta treeniltä, täytyy kokeilla joku päivä :) kommentoinkin muutama postaus sitten ollutta pepputreeniä, joka osoittautui erittäin tehokkaaksi! Kolme päivää oli hanuri niin kipeä että oli vaikea istua :D samassa kommentissa kysyin myös, että millä tavalla lämmittelet ennen kotitreenejä? Köytkö lenkillä, jonka jälkeen teet lihaskunnon vai lämmitteletkö jotenkin muuten? Lämmittelystä olisi kiva kans saada vinkkiä, jos sulla sellaisia sattuu olemaan! Ihanan aurinkoista viikonloppua! (huomiselle on luvattu +15 astetta!!!)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
33/80 | 

Jes mahtava kuulla, että treenit on menny perille ja tuntunu tehokkailta! :) Niin ja pahoittelut, multa menee joskus vanhempien postausten kommentit ohi! Kiitos postaustoivevinkistä, pitää kirjoittaa se ylös! Ihanan aurinkoista viikonloppua sinne suunnalle! :)

Heidi
34/80 | 

Treeni menee kyllä ehdottomasti kokeiluun! Vaikuttaa todella lupaavalta. Semmoista tulin kuitenkin kysymään, että mistä tuo urheilutoppi on? Ihanat värit ja muutenkin tosi pirtsakan oloinen!

Leila
36/80 | 

Jee mahtavaa! Hyviä vatsalihasliikevinkkejä tarvitaan aina! Vaikuttaa tehokkaalta treeniltä!

Lotta
38/80 | 

Ihanaa taas treenivinkkejä!! :) ihanan pirteet treenihousut mistä oot ostanu?:) ootan niin innolla fitness päiväkirjoja! ♥ hyvää viikonloppua venlja ja mulanille terkkuja ♥

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
39/80 | 

Pirtsakat Niken treenipökät bongasin Stockalta. :) Ihana kuulla, että sarjaa odotellaan jo. Mahtavaa viikonloppua sulle Lotta, Mulan lähettää pusuja! <3

bebe
41/80 | 

Hyvä treeni oli!:) Pakko oli tehdä neljä kertaa toi sarja kun jouduin vikaa liikettä tehdä astetta iisimpänä kun häntäluussa tuntuu ikävältä muuten.
Vaihteluksi tosi kiva tehdä toisenlainen vatsatreeni sarja mihin normaalisti tottunut :) Kiitos kun laitoit tän tänne! Mukavaa viikonloppua!

olivia
42/80 | 

Jee! Tätä olen odottanutkin! Aijonkin alkaa tehdä tätä joka viikonloppu! :) Ihanaa kun Fitnesspäiväkirjat alkaa , en malta odottaa !! :) Kiitos paljon "tsemppaamisesta ja motivaation luomisesta"

Sanna
44/80 | 

Kiitos tästä! :) vaikuttaa tehokkaalle ja helpolle toteuttaa! Teetkö sarjat circuitina vai yhtä liikettä 3x peräkkäin?

Tiina
46/80 | 

Tosi hyvä treeni:)! Mä oon vihdoinkin onnistunut muuttamaan mun elämäntapoja terveellisemmiksi. Sun blogi on inspiroinu mua tosi paljon! yritin tuloksetta varmaan vuoden muuttaa elämäntapoja. Mut nyt oon pari kuukautta jo elänyt terveellisemmin kuin koskaan. Oon tosi ylpee itestäni. Kiitos sulle tooooosi paljon!!!<3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
47/80 | 

U go girl! Mielettömän ihana kuulla Tiina, kiitos! Sietääkin olla ylpeä itsestään! Paljon treeni-iloa sinne suunnalle :)

Johanna
48/80 | 

Ihan mahtava treeni :)!! kyllä oli lihakset kipeinä seuraavana päivänä :D auttaako tämä niin kuin että saa litteän vatsan ja syö normaalia ruokaa koska äiti ei anna käydä salilla ja ruokaakin hän kehottaa syömään "eikä sitten mitään proteiini patukoita!!" mutta oot aivan ihana kun jaksat laittaa näitä tänne ja sun blogi on myös ihanin ja vitsit haluisin nii et se Fitnesspäiväkirjat alkais en jaksa venaaa

ulla
49/80 | 

Täällä kans ootellaan sarjan alkua maanantaita ;) jotain mielenkiintoista taas töllöstä :) .

Odotukset korkealla :)

Niin, mitä kameraa Venla käytät näissä kuvissasi :) ?? Tahtos ostaa uuden.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
50/80 | 

Tosi kiva kuulla, että sarjaa odotellaan jo kovasti! Käytän tosiaan kolmea eri kameraa. Tämän postauksen kuvat on otettu Olympus PEN E-PL7 :)

Linu
53/80 | 

Tää treeni menee varmasti testaukseen. ;) Olis kiva saada viellä joku jalkatreeni jossain vaiheessa..? Ihanaa kevättä ja kesää sulle! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
54/80 | 

Jes, mahtava kuulla! Treenipostauksia on luvassa tietty lisää jatkossakin! Mukavaa, että niitä otetaan näin ilolla vastaan. Kiitos samoin, ihanan aurinkoista kevättä sulle! :)

a
55/80 | 

Heimoi :) oiskohan mahollista joskus saada semmonen "aloittelijan treeni" -postaus? Jossa ois semmosia ei liian rankkoja heti alkuun liikkeitä mahollisimman monille eri ruumiinosille :D jos semmosella sais heräteltyä treeni innostusta :)

marianne
59/80 | 

Tein treenin ja kyllä tuntui, ihanaa!
Haluaisin kysyä että miten söit saavuttaksesi nykyisen kuntosi? Söitkö samalla tavalla kun nyt eli sallit sopivan herkuttelun? :D
Olet todella inspiroiva ja hyvä esikuva. Kaikkea hyvää sinulle Venla! :)

Tuijja
61/80 | 

Bongasin siun blogin vasta kun katsoin ekan jakson Fitnesspäiväkirjoja! :) Jäit positiivisella tavalla mieleen ja oli pakko tulla kurkkimaan siun blogia ^^ Hei ihan sika näppärä (joo varmaan tosi "näppärä" :D) vatsatreeni! Pakko kokeilla itekkii. Voi olla joutuu tosi lukihtemaan meidän hurtan toiseen huoneeseen kun se mielellään auttaa kaikissa laittialla tapahtuvissa asioissa, etenkin kuntoilussa <3

Korpela
Liittynyt19.6.2013
62/80 | 

Kiitti hyvistä vatsalihasliikkeistä. Kerrankin tein kaikki. Myös minun pikkuapurini Korppu-staffi oli menossa mukana ja reippaana apuna. :D

Mimosa_
63/80 | 

Oli mahtava treeni, tein kaksi toissapäivänä ja vieläkin vatsat jumissa. Ehdottomasti ensi kerrallakin teen tällä ohjelmalla. Olisi kiva kuulla lisää sinun vinkkejä treenaamiseen, helposti kun jämähtää omiin rutiineihin salilla. Lisäksi olisi kiva, jos kirjoittaisit vaikka postauksen treenikengistäsi ja lenkkareista. Mukavaa kevään jatkoa!

anomuumi
64/80 | 

Voi ei, noi Mulan-kuvat näyttää niin tutulta :'D Just tuon takia oon siirtynyt tekemään kotitreenini parvekkeelle, koska muuten treenejä häiritsee kaksi pientä koiraa lelujensa kanssa.

Iina
66/80 | 

Paljon oon nähnyt salilla ihmisten tekevän näitä liikkeitä tän postauksen julkaisemisen jälkeen, joten hyvät on vinkit vissiin olleet! Täytyypä itsekin testata ;)

Timo Kuusisto
69/80 | 

Mahtava treeni! Kyllä lihaksissa tuntuu :) tätä alkaan tekemään säännöllisesti. Kiitos selkeistä ohjeista jotta aloittelija osaa myös toistaa liikkeet :)

iida
70/80 | 

Aivan huikeen mahtava tää sun blogi ja voi vitsi miten paljon antaa tsemppiä omaani tekemiseen ja treenaamiseen! Kiitos! Ja tää vatsalihastreeni lähtee kokeiluun heti huomenna, vaikutti todella tehokkaalta :)

viivi
71/80 | 

Kiitos kiitos kiitos tästä treenistä!
Jonkin satunnaisen fitnesspäiväkirjat-jakson nähtyäni kiinnostuin persoonastasi, ja muistelin joskus selanneeni jotain vanhaa blogiasi. Niinpä vapaapäivän aamuna etsin blogin käsiini, ja luettuani tämän postauksen, sain noustua ylös ja tehtyä tämän tehokkaan vatsalihastreenin! Kiva, kun olet kuvine päivineen jaksanut nähdä tähän vaivaa, - omiin vatsalihastreeneihin on aina kiva saada vaihtelua.
Muutenkin vaikutat innoittavalta ja ihanalta ihmiseltä, jolla on elämänarvot kohdillaan!
Kaikkea hyvää!

Anna-Liisa
72/80 | 

Nyt vasta aloin lukea sun postauksia.. Loistavia vatsa liikkeitä, täytyykin ens kerralla salilla tehdä..

Johanna
73/80 | 

Kiitos paljon. Viimein treenamisesta alkaa olemaan hyötyä. Kunnon liikkeet ja oikein opetettu, kiitos <3

Hemssu
74/80 | 

Moikka Venla! Liikkeessä 7: haittaako jos selkä ikään kuin mätkähtää lattialle alaspäin mentäessä, ettei liike ole niin sulava? Koitin pitää kyllä vatsalihakset tiukkana! Ja kiitos treeniohjeista, tätä treeniä aion tehdä useamminkin! :)

Siiri
76/80 | 

Kuinka nopeasti tuloksia rupeaa syntymään? Kuinka monta kertaa viikossa kannattaisi kyseinen sarja tehdä? Mahtava postaus! :) Harmittaa että löysin sen vasta nyt :(

hani
77/80 | 

Puhkuin, ähisin ja kiroilin, mutta ekaa kertaa ikinä sain jonkun bloggarin kotitreenin tehtyä kokonaan! Ihanaa päästä loppuun asti, huh (: olet ihanan inspiroiva bloggaaja Venla!

Saipsuli
78/80 | 

Kiitos hyvästä treenistä! Vaati tosiaan puhinaa ja ähkimistä, että sai viimeisenkin äksän tehtyä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä tulee paljon kyselty vatsatreenini. Muistakaa etten toki aina treenaa näillä liikkeillä. On pakko vaihdella ohjelmaa, jos haluu kehitystä tapahtuvan. Mutta tässä tulee muutama tehokas suosikkiliikkeeni! Mun motto on vatsatreenin suhteen, että ennemmin edes muutama puhdas toisto, kun miljoona epäpuhdasta reuhkimista. :)

IMG_5829
IMG_5829

Perus vatsalihasliike levypainon kanssa :)

IMG_5826
IMG_5826
IMG_5830
IMG_5830

Sitten vinoja vatsalihaksia levypainon kanssa: vie painoa (tai ilman painoa) puolelta toiselle.

IMG_5831
IMG_5831

Hoover, tuttavallisemmin lankku treenaa tehokkaasti syviä vatsalihaksia:

IMG_5834
IMG_5834

Ilman painoa

 

IMG_5838
IMG_5838

Jos lisähaastetta kaipaa, niin ei muuta kun 15kg kiekko päälle :)

IMG_5839
IMG_5839
IMG_5840
IMG_5840

Ja sitten 20kg kiekko ja ei muuta kun pitoa (älä anna pepun roikkua tai selän mennä notkolle ;)

Sitten leikitään vähän pallon kanssa:

IMG_8662
IMG_8662

Tästä se lähtee:pallo jalkojen väliin ja menoks!:)

 

IMG_8663
IMG_8663

linkkari liike pallon kanssa, nostat pallon maasta jaloilla ja otat sen käsillä vastaan..

 

IMG_8666
IMG_8666

Viet pallon pään taakse, suoristat kädet ja jalat, (huom. jalat ei koske maata, vaan vatsalihakset on koko ajan jännityksessä).

 

IMG_8665
IMG_8665

Sitten taas keskellä kunnon rutistus ja jalat ottaa vuorostaan pallon vastaan

IMG_8664
IMG_8664

IMG_8669
IMG_8669

 Vatsoja voi tehä toki laitteillakin, niin vastusta voi säädellä:

IMG_8671
IMG_8671

Vastarutistus taljassa.

"You wan´t to know what I´m training for?

..LIFE!!!"

Useampi on kysellyt käytänkö jotain rasvanpolttajia. Olen kokeillut vihreäteekapseleita, mutta jostain syystä ne ei tunnu sopivan mulle, mulla tulee niistä jotenkin vähän huono olo. Voitte toki kokeilla niitä itse, kaikki on niin yksilöllistä. Itse suosin enemmän ns. luontaisia rasvanpolttajia, esimerkiksi monet mausteet sisältävät terveellisiä antioksidantteja ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa, mm: cayennepippuri, inkivääri,kurkuma,chili ja kaneli. (HUOM! käytettynä kohtuudella, ei kannata liikaa hulauttaa ruokiin).

Myös vihreillä  vihanneksilla on rasvaa polttava tai sen varastoitumista ehkäisevä vaikutus, kuten parsakaalilla.

Mun mielestä avain kaikkeen on oman kehonsa kuunteleminen. Se mikä on toiselle hyvä, ei välttämättä toimi toisella ollenkaan. Ruokavalion suhteen ei liikaa kannata ottaa mallia ns. suosituksista. Kaupoissakin markkinoidaan niin paljon niin sanottuja terveellisiä tuotteita, jotka ovat todellisuudessa todella käsiteltyjä ja epäterveellisiä. Suosittelisinkin syömään mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa. "EAT CLEAN" ei ole mikään turha neuvo, sen kaikki varmasti ymmärtävät. Keep it simple, sen ei tarvi olla mitään hifistelyä. Muistakaa myös syödä tarpeeksi paljon terveellisiä rasvoja, kuten öljyjä,avokadoa,pähkinöitä, siemeniä ja kalaa. Meitsi kyllä ite diggaa myös valitettavan paljon kunnon oikeesta VOISTA. Nam. :D

Tän päivän aamupala puurolautasellisen lisäksi:

IMG_8660
IMG_8660

1 rahkapurkki (250g ) johon on murkattu 1 banaani ja sekotutettu sekaan kookosöljyä (ruokalusikallinen), päälle jäisiä mustikoita.

Lihat ja vihersalaatti oli päässy kaapista loppumaan, niin piti soveltaa lounas, ennen kun lähdin kauppaan:

Munakas, parsakaalia, kurkkua ja tomaattia. :)
Munakas, parsakaalia, kurkkua ja tomaattia. :)

Munakas, parsakaalia, kurkkua ja tomaattia. :)

Muutama hyvä päivän mietelause:

"Hater´s don´t really hate you. In fact they hate themselves because you´re a reflection of what they wish to be."

"You can´t make yourself happy by bringing misery to other people!"

"Need motivation to start exercising?

Avoiding death is a

good one."

Being healthy and fit isn´t a fad or a trend.

Instead ,it´s a

LIFESTYLE.<3

Ihanaa loppu viikkoa kaikille!

<3:Venla

Kommentit (50)

Sara
3/50 | 

Kiitos treenivinkeistä;)! Tuota pitoa painojen kanssa en olekaan vielä kokeillut, joten se pääsee omaan sarjaan mukaan varmaan jo heti huomenna :D

Emmi L.
4/50 | 

Ihan parhautta noi lauseet, varsinkin noi kaks ekaa. Mä oon kyllä vähän kateellinen sulle, mutta se oikeastaan liittyy vaan siihen, etten ite pysty treenaamaan muuta, kun vesijuoksua kun selkä on niin rikki. Ehkä paremmassa rahatilantessa voin palkata pt:n itelleni, joka vahtii, että selkä pysyy oikeassa asennossa.

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

aaa
5/50 | 

oon pohjosen tyttö ja oon törmänny sanaan hifistely täällä blogissa ensimmäisen kerran? mitä se tarkottaa? :) entä mitä noi enkunkieliset lauseet tarkottaa suomeksi? :D t. tietämätön :/

Essi
6/50 | 

Ihana blogi ja niin inspiroiva!
Ootkos ajatellut videopostauksen tekemistä? Ois kiva kuulla siinä esim vaikka sun normi vapaapäivästä!:)

Jatka samaan malliin, tää blogi on yks parhaimmista!:)

7/50 | 

Kiitos erittäin paljon hyvistä vinkeistä! Sun blogi on erittäin inspiroiva ja sitä on muutenkin aina ilo lukea. Pitääkin kaivella jumppapallo jostain nurkista ja kokeilla tuota linkkaria :)

8/50 | 

Tää blogi on kyllä yks parhaista, joita luen :) Motivaatiota tulee omaan treenaamiseen, vaikka ihan samoihin treenikertojen määriin en pysty päivässä / viikossa. Mutta tuo ajatus, keep it simple, voi vitsi kun ihmiset muistais toteuttaa tuota. Saattais olla stressitasot alhaisempia monella..

Tiia
11/50 | 

Kiva postaus :) ite en oo kamalan hyvä vatsalihaksissa mut kyl tää tästä :) mut hyvää viikonloppua sulle Venla

Sonja
13/50 | 

Heh tää taitaa todistaa, että yksinkertaisilla liikkeillä pääsee pitkälle. :) mutta onko sulla kokemuksia ab-rollerista? Ja minkälaisia? Itse koen sen todella tehokkaaksi varsinkin ylävatsalihaksille. :) iloista viikonloppua!!!

14/50 | 

Heippa Venla!

Tätä sun blogia kyl hehkutetaan tosi paljon mut eihän sitä koskaan liikaa voi varsinkaan jos syytä on, joten pakko munkin kiittää valtaisan motivoivasta blogista! :)

Musta on tosi hienoa et jaksat painottaa ja muistuttaa just tosta et pidetään homma simppelinä ja et jokaisen täytyy löytää se oma tapa syödä ja treenata. Täällä blogimaailmassa niin helposti lähtee vaan suoraan kopioimaan toisen treenejä tai ruokavaliota paremman kropan toivossa, ottamatta huomioon sitä että me ihmiset ollaan kaikki erilaisia yksilöitä ja eletään erilaista elämää. Vinkkejä kannattaa napata sieltä sun täältä, mut jokaisen pitäis rakentaa just se itselleen sopiva elämäntyyli. :)

Valtaisan ihanaa viikonloppua sullekin ja tsemppiä treenaamiseen! :)

16/50 | 

Mulla on ollut taantuma vatsatreenin tuntumassa. Eli siis en just ole hetkeen saanut tuntumaa kunnolla. Ja sinäpä se muistutit, että perusliikket kunniaan! Eilen siis tein levypainon kanssa just noita ekojen kuvien perusrutistuksia ja kiertoja. JOHAN TUNTUU TÄNÄÄN!:) Pitoja täytyy myös pistää kokeiluun levypainon kera

Eli kiitokset teräsmimmi.:)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
17/50 | 

No aivan, ei siihen mitään ihmeitä vaadita, kunhan tekee kunnolla oikein ja tarpeeks vastusta niin varmasti menee perille. Kiva kuulla! :)

18/50 | 

Voi vitsi, kaipaisin kanssa tollasta "alamäkipenkkiä" vakikuntosalille, helpottais vastalihastreeniä aika huomattavasti... Kiitos muuten siitä sumokyykkyvinkistä! Sain muutamia huvittuneita katseita kun kiipesin penkeille (pieni kuntosali, treenit tehdään yleensä erittäin perinteisesti laitteilla mummojen keskellä) mutta kyllä tuntu ja tänään tuntuu vielä paremmin, ai saakeli... :D

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
22/50 | 

Kaikki mitä voisit itse valmistaa kotona, mutta joku on tehnyt sen jo sun puolesta. Mutta en nyt puhu mistään ruisleivästä, vaan valmisruoista.

jossu
24/50 | 

Kiva huomata että ihan tällaisilla yksinkertaisillakin liikkeillä voi saada hyvin tulosta aikaan. itellä ei oikein oo mahdollisuutta käydä salilla niin pitää kotona treenailla ja tavoitteena ja unelmana mulla ois saada tollanen kroppa ku sulla. oot tehny kyllä venla todella hyvää työtä! :) Oisko sulla vinkkejä antaa miten kannattaisi treenata käsiä jotta saisi niissäkin tuloksia näkyviin? onneks meiltä kotoa löytyy kuitenkin käsipainoja ym.

Sofia
25/50 | 

Huhhuh sä oot ihan törkeen hyvässä tikissä venla !! Pisti vaan silmään miten jaksat aamusin vetää puuron lisäksi 250g rahkaa naamariin?:) Ite treenailen kans paljon ja kovaa salilla kuin lenkkipolulla ! Tuntuu vain että tuloksia tulee hmm suht hitaasti runsaasta treenimäärästä riippumatta.. Blogiasi luettuani tajusin että mun ongelma tosiaan on varmaan syömisissäni, jotka ei nähtävästi edistä tuloksien syntyä :( Mitään vinkkejä, miten saisi syötyä sen 5krt päivässä kiireisen elämän tilanteenkin keskellä? :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
26/50 | 

Muhun uppoo hyvin! :D Kannattaa edellisenä iltana jos ehtii, niin duunata seuraavaks päiväks eväsannoksia mukaan, tai aina kantaa protskupatukkaa, pähkinöitä tai muuta hätävarana mukana, jos ei ehi syömään. :)

Henna
27/50 | 

Vinkkinä että saat vatsoista hurjasti vielä rankempia kun asetat painon vatsanpäältä sun niskan taakse, painopiste on näin korkeammalla, jolloin syvätkin vatsat treenautuu :)) ihana blogi !

29/50 | 

Kiitos, en ookkaan ennen tajunnut tommosia vatsoja tehdä!
Oisko sulla jotain vinksuja ruuan suhteen? Miten urheilijan pitäis syödä ja mitä?

Bea
31/50 | 

Moikka! Löysin blogisi vasta äskettäin ja täältä saa kyllä niin hyvää treenimotivaatiota! Yritin etsiä vastaukset, mutta en niitä vanhoista postauksista löytänyt, niin saanko kysyä kuinka kauan olet treenannut kunnolla? Ja montako kertaa viikossa käyt salilla reenaamassa? Aurinkoista kevättä sinulle :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
32/50 | 

Päälle puoli vuotta kunnolla, mutta salilla olen käynyt jo pari kolme vuotta ryhmäliiikuntatunneilla ja kaiken näköstä liikunta taustaa on :) Käyn nykyään n. 4 kertaa salilla viikossa:)

jensku
33/50 | 

Pakko oli ensimmäistä kertaa kommentoida vaikka blogia olen jo hetken seuraillut:) Olen saanut mielettömästi lisää energiaa treenamiseen tämän blogin kautta. Jos ei löydy sali intoa niin täältä sitä aina saa! Olet aivan mielettömässä kunnossa ja tuollainen kroppa ei ihan pienellä treenillä tule, varsinkaan meille naisille. Jatka samaan malliin ja kiitos inspiroivasta blogista:)

sofia
35/50 | 

Moi!

Olen miettinyt, että kuinka sulla pysyy iho treenaamisessa mukana? Olet tainnut kehittyä aika reippaaseen tahtiin ja ihosi näyttää tosi hyvältä. Itsellä tahtoo olla ongelmana raskausarvet; lihakset kun kasvavat tuntuu ettei iho pysy mukana vaikka kuinka rasvailee tai yrittää hoitaa :( vai onkohan tääkin juttu sitten ihan jostakin geeneistä kiinni ja hoito ei auta..

Joka tapauksessa, aivan ihanan inspiroiva ja motivoiva blogi! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
36/50 | 

En oo vielä törmänny tähän ongelmaan, kaikilla taitaa olla kyllä niin erilaiset ihogeenitkin. Mutta perusrasvailua harrastan kyllä paljon, kun mulla on luonnostaan enemmän kuiva kuin rasvainen iho. Kiitokset, kiva kuulla. Ihanaa kevättä sulle! :)

suvi
37/50 | 

Käytätkö koskaan mitään itseruskettavia vai käytkö solkussa? Vai onko sulla aina ihan luonnonrusketus.:O

Terveisin
Kateellinen kalkkilaivankapteeni :D

julzu
39/50 | 

Sulla on aivan mahtava blogi! Olisi kiva jos voisit tehdä postauksen nuorille jotka haluavat ylimmääräistä ihraa pois? Tarkoitan 15-17 vuotiaita :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
40/50 | 

Kuten kirjoitinkin. Älkää liikaa stressatko ulkonäöllisistä asioista! Nautitaan elämästä! Kun lisäätte liikuntaa, kunnon yöunet, paljon ruokaa ja (ei liian usein herkkuja) niin ne ulkonäköä miellyttävät seikat tulee siinä samalla. Yksinkertaista. Ei ole olemassa mtn salaisia ihranpoisto-oppeja eri-ikäisille ja parempi niin. Ihanaa kevättä sulle! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
42/50 | 

Voin ehkä jatkossa esitellä jtn tiettyjä kodin esineitä tai huonekaluja, mutten ehkä kuitenkaan halua koko kotia paljastaa. Pidetään yksityisyys. :)

nooora
43/50 | 

Hei, ihana blogi sulla ja oon seurannu jo aika paljon :) haluaisin vielä kysyä, että jos kotona treenaa esim. vatsalihaksia, niin pitääkö tehdä samanpäivän aikana monenlaisia vatsalihas liikkeitä, vai aina vaan vaikka yhtenäpäivänä lankkua ja toisena perusvatsalihaksia, vai kaikki vatsan treenit kerralla? :D sekä pitäskö aina lihastreenin jälkeen syödä proteiiniä vai hiilihydraatteja? :DD

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
44/50 | 

Itse treenaan yhden lihasryhmän yhtenä päivänä, eli monijakoinen treeni. Toki joskus jaottelu menee myös niin, että esim jalat, jotka koostuvat niin isosta lihasryhmistä, niin jaottelen ne eri päiville, esim pohjetreeni yhtenä päivänä treenin loppuun tai takareidet ja etureidet eripäivinä. :) Vatsalihakset treenaan yleensä kerran yhdessä tai kahdessa viikossa. :) Kannattaa rasittaa lihakset ennemmin yhtenä päivänä kunnolla loppuun ja sitten antaa niiden levätä/eli kehittyä rauhassa. :) Lihastreenin jälkeen tarvitsee molempia. Palautusjuoma on hyvä juoda salitreenin jälkeen.

45/50 | 

Kiitos hyvistä treenivinkeistä! Moni näytti tutulta, mutta esim. noita ylempiä en ole jostain syystä tajunnut tehdä vinon penkin kera. Erinomainen keino saada lisävastusta!
Ihan samaa mieltä - mielummin vähemmän ja rankempia kuin satoja toistoja...

Btw, tämä oli ensimmäinen postauksesi, jonka luin. Jään varmasti seuraamaan jatkossakin!

Riika

Natte
47/50 | 

Hei muuten on tosi hyviä kirjoituksia sinulla! Mutta olisin tässä postauksessa mielellään maininnut että lisäpainojen käyttö leventää keskivartaloasi (ja väärin käytettynä voi hajoittaa aloittelijan selän) sillä monet naiset eivät sitä toivo. :)

Ei muuta, jatka samaan malliin! <3 ja hyvää kesää, kohtahan sekin on täällä :)

48/50 | 

Moikka Venla!

Oon seurannut sua jo jonkin aikaa Instagramissa.
Oot tosi upee ja susta saa motivaatiota treeneihin ammennettua loputtomiin.
Jatka samaan malliin! :)

<3 - Piia

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
50/50 | 

Kiitos paljon! Monipuolisesti ja raskailla painoilla,niin kyllä niitä tuloksia tulee. Siinä vaiheessa kun et jaksais tehä enää yhtään toistoa, niin menee aina vielä muutama, sillä tavalla menee treeni oikeesti perille! Tsemppiä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram