Kirjoitukset avainsanalla Vaatteet

 

[polldaddy poll=7023148]

-Venla

 

Kommentit (23)

Hanna
3/23 | 

Vastasin, että eniten kiinnostaa treenaaminen ja siihen liittyvä kertoilu. Mutta yhtälailla blogissasi minua kiinnostaa niin mielipiteet & pohdiskelut asioista = ne ovat mielenkiintoisia ja laittavat myös minut pohdiskelemaan monia juttuja. :) Lisäksi ruokavalio ja reseptit ja olenkin kokeillut monia reseptejäsi! Huippuja! ;) Mielestäni blogisi on ihanan monipuolinen, koska elämä ei ole kuitenkaan pelkkää treenaamista, vaan tuot blogiisi myös muita asioita, jotka Sinua kiinnostavat ja ne tuovat elämääsi sitä tärkeää balanssia + niitäkin on kiva lukea. Itsekin pidän muodista. ;> Ja kuvat kruunaavat kaiken! <3 Olisi tylsää lukea tekstiä, jossa ei olisi kuvia. Olet mahtava Venla! You go girl ! ;)

Sanna
5/23 | 

Minäkin olisin tahtonut valita useamman vaihtoehdon, mutta valitsin noista nyt treenaamisen. Lisäksi kiinnostavat ruoka, vapaa-aika, mielipiteet, kuvat jne. :))

Minna
8/23 | 

Hei mistä on tuo ihana lippalakki!! Oon ettinyt just tollasta, kaupasta tähän mennessä löytynyt vaan sellanen, joka on ihan yltäpäältä täynnä isoja koristekiviä mutta ei mitään tollasta siroa :)

Sun blogi on paras!

sara
11/23 | 

En nyt vastaa tuohon kyselyyn mitään, koska haluaisin valita kaikki! Eniten haluan kuitenkin kuulla treeneistä ja niihin liittyvistä ruokavalioista yms! Reseptejä kans tänne suuntaan tarvitaan! :) mahtava kroppa sulla kyllä, hyvin on treeni purrut! Ja vaikutat superhyvältä tyypiltä! Keep going! :)

Venla
13/23 | 

Mielestäni olisi myös joskus mukava kuulla vähän tästä työ puolestasi ja ylipäätään näytteliän hommista! Kuitenkin tunnetuksi olet suurimmaksi osaksi Salkkareista tullut, niin varmasti moni muukin voisi haluta kuulla jotain niistäkin asioista. Ihan vaikka, että miten olet näytteliäksi aikoinaan päätynyt ja millaiset työpäivät teillä yleensä on yms.. :)

Typy
15/23 | 

Moikka venla:) mahtava blogi. Voisitko tehdä sellaisen "my day" postauksen missä kuvsist koko päiväsi/ kertoisit kaikki syömäsi ateriasi:) kiinnostaisi kovasti näin treenin näkökulmasta ja muutenkin. Hyvää kevättä:)

Laura
16/23 | 

Ootko sä muuten treenannu ihan huvin vuoksi vai onko joku innottanu sua urakalla (poikaystävä, rooli) tai jokin sellainen?

anna
18/23 | 

hei!

tee postaus kaikenmaailman lisäravinteista mitä käytät.
ja ootko koskaa kokeillu ns. rasvanpolttajia, joita saa mm. fitnesstukusta?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
19/23 | 

Käytän oikeestaan vaan esittelemiäni proteiini- ja palautusjuomajauheita, protskupatukoita ja viime aikoina olen myös kokeillut aminohappojuomia (treeniboostereita) sekä protskuvanukkaita. :)

veera
20/23 | 

Voisitko postaa joskus ihonhoidosta ja siitä onko sulla ollu joskus ongelmia tän asian suhteen? Sulla on niin jumalaisen kaunis ja kuulas iho että olis kiva kuulla, onko sulla tähän muuta vinkkiä kuin se perus "syö terveellisesti ym". Kiitos etukäteen mikäli kirjoitat tästä joskus. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
21/23 | 

Voin toki tehdä postauksen ihonihoidosta, mut se on aika lyhyt. En käytä mtn kummempia aineita, meikit poistan perus lumenen silmämeikinpoistoaineella ja miedolla kasvojenpesuaineella, mulle ei sovi mitkään voimakkaat tuotteet (ei mitkään näppyjäkuivattavat) koska mulle on sattunu sienaantumaan suhteellisen puhdas iho, enemmän kuiva, kuin rasvanen. Täytyy vaan muistaa enemmänkin rasvata kunnolla. Ja kun hikoilee, niin pestä ne tietty pois! Muuten tulee sillon tällö näppyjä. :)

22/23 | 

Heips, loistavaa työtä oot saanut aikaseks:) Mietin omalla kohdalla, syönköhän mäkin vielä liian vähän.. joten olisi mielenkiiintoista kuulla kuinka monta kertaa itse syöt päivässä? Kiitos ja tsemiä ! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram