Kirjoitukset avainsanalla TV

Tässä esimakua kevään uutuussarjasta, jota meikäläinen tosiaan myös tähdittää, yhdessä kolmen muun fitness-mimmin kanssa!

(jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä)

Haluaisin kuulla, mitä fiiliksiä video teissä herätti? Kommentteja otetaan avosylin vastaan. Kiitos.

Voin sanoa rehellisesti, että mut valtasi kauttaaltaan sellainen kutkuttava positiivinen jännitys.

Tässä sarjassa pääsette kurkkaamaan meikäläisen elämään, salille, jääkaappiin, lenkkipolulle, ja tietenkin myös pikkusen mun pään sisälle! ;) Oikeastaan kaikkialle, mitä hyvinvointi kattaa. Puheliaana tyyppinä, lauon varmaan huomaamattani myös yhtä sun toista (hupsista), mutta hei suora puhe ja aitous kunniaan. :D

Uskon, että tämä sarja voi tarjota ennen kaikkea treenimotivaatiota, inspiraatiota ja vinkkejä jokapäiseen elämään! Te kaikki, jotka monet kerrat olette toivoneet multa videoblogia, uskallan veikata, että tämä sarja on varsinkin juuri teidän mieleen, mutta varmasti myös monen muun.

PS. tätä sarjaa seurataksesi sinun ei todellakaan tarvitse olla fitness-fanaatikko, tai syödä pelkkää kanaa ja parsaa, koska niinkun mun lukijat hyvin tietää, en lukeudu siihen jengiin itsekään! Hahaa.

Haleja tyypit ihanaiset!

<3:Venla

Kommentit (31)

Taina
1/31 | 

Moi Venla! Voisitko tehdä joku päivä pitkästä aikaa jonkun treenauspostauksen tänne? Myös kiinnostaisi sellainen "tuloksia vuosien" varrelta postaus jossa näkyis miten sun kroppa on muuttunut! :) Kiitos jos jaksat ja hyvää kevään odotusta!

4/31 | 

Mun puhelin ei suostunut toistamaan tota videota mutta hyvä on varmasti,hihii :) odotan innolla sitä sarjaa!! Oot ihana Venluska<33 ihanaa loppu viikkoa Venluus!<3

Jon-
6/31 | 

Innolla odotan todellakin :) ! tuo varmasti lisää motivaatiota omaan treenaamiseen ja näkee alan eri näkökulmista :) !

7/31 | 

Video ei toimi :(
Oot tosi Venla oot tosi kaunis ja sun blogia on aina kiva lukee ku kaikki kuvat on tosi kivoja ja ilosia, ruoka kuvat..mums :) ja Mulan niin sulonen :3

Amalia
8/31 | 

Mistä tää tulee, että pystyy kattoo sitä sitten☺❤ Hyviä päivän jatkoja Venla

Eeva
9/31 | 

Heippa, siis mä odotan jo aivan innoissani että toi ohjelma alkaisi, ainakin trailerin perusteella näytti nimittäin ihan mahtavalta. Aina tuo juuri lisää inspiraatiota omaan treenaamiseen (vaikkakin ihan vaan perustason treeneistä kyse) ja elämiseen muutenkin. Ihan superia että oot lähtenyt tuohon mukaan. Ihanaa kevättä!!

Emilia
10/31 | 

Voi vitsi!! vähänkö ootan kyllä tätä sarjaa! Kiinnostaa ittee nimittäin hirveesti muutenkin noi fitness-jutut ja vaikutti jo traileriki siltä, että motivaatiota tästä sarjasta ainaki tulee! :)

Henza
11/31 | 

Alan kyllä ehdottomasti seuraamaan koska kiva nähdä "fitnesselämää" tolla tavalla kosketusetäisyydeltä ja juurikin henkilön omasta näkökulmasta! Ja on kiva, että sä oot tossa mukana koska noi muut taitaa olla fitnesskisaajia, vai?

just wondering
12/31 | 

Mua kiinnostais tietää ootko vieläkin siinä alkoholilakossa? Mikä suhtautumisesi on alkoholiin ylipäätään? :)

Alan katsomaan vaikuttaa kiinnostavalta tuo ohjelma!

sannimus
13/31 | 

Vaikuttaa kyl tosi mielenkiintoselta! :) Innolla odotan jos sais vaikka omaan treenaamiseen jotain vinkkejä ja aina on mielenkiintosta nähdä miten muut ihmiset elää ihan sitä omaa tavallista arkeensa. :)

Miiu
16/31 | 

Hyvältä vaikuttaa, innolla odotan :)
Muakin kiinnostaisi sellainen kuinka treenaat -postaus sekä postaus kehityksestäsi kuvien kanssa :)

Anni
17/31 | 

Vautsi! Tosi kivasti näkee mitä sun treenaaminen oikeasti on, kuvien välityksellä on välillä aika vaikeaa nähdä. Innolla odotan!

Pauliina
18/31 | 

Odotan sarjaa innolla! Rakastan kaikkia sarjoja missä ihmiset kuvaavat itseään päiväkirjatyylisesti, kuten iholla tai aupairit Lontoossa. Nyt taas jotain erilaista luvassa, mahtavaa! :)

Emiliaa
19/31 | 

Voisitko antaa jotai iha helppoi vinkkei treenaamiseen, 2kk päästä pitäis olla kesäkunnoss?:)

Elina
20/31 | 

Mä NIIIIIIIIIIIN odotan että toi ohjelma alkaa!!! Todella mielenkiintoista ja varmasti motivoivaa! Kiitos jo etukäteen :D
-Elina

Mikko
21/31 | 

Täältäkin pitää kertoa, että kovasti jo odottelen sun seuraavaa treenauspostausta! Edellisestä on niin pitkä aika jo!

minnie
23/31 | 

Aion kyllä katsoa ainakin parit ekat jaksot ja päättää sitten jatkanko seuraamista vai en. Lähinnä sen vuoksi että ihailen sinun asennettasi tähän kaikkeen ilman kana-parsamuusilinjaa.

Olen kuitenkin mielipiteissäni rehellinen ja suora, jotenkin sain tuosta trailerista ehkä vähän ylimielisen kuvan. En (toivottavasti) siksi että olisin kateellinen laiskuri sillä yritän kovasti olla olematta. :D Varsinkin tuo Nannan poikaystäväsepustus kuulosti ihan suoralta huomionhakuisuudelta, tosin, tuskimpa kukaan häntä ilmankaan tuntisi. Varmasti väärä paikka ja aika avautua tästä sinun blogissasi mutta tulipahan mieleen.

Itselläni ei ole Personal Traineriä, grammaruokavaliota eikä edes gluteenitonta, maidotonta, ehdotonta tai hiilaritonta.. Uskon ja toivon kuitenkin että sarja sopii hyvin myös epäfanaattisille. Huhtikuuta odotellessa siis.

jasmin
26/31 | 

ilahduin ihan hirveesti kun eilen bongasin mainoksen telkussa, innolla odotan ja varmaan joka jakso tulee katsottua. varmaan tosi mielenkiintonen projekti! :)

Jaana
27/31 | 

Video vaikutti kiinnostavalta. Kiva päästä näkemään kuinka erilaiset ihmiset yhdistävät arkensa ja kuntoilun. Mielenkiintoista nähdä myös mitä kaikkea kuntoilun taakse sisältyy. Odotan kovasti ohjelman alkua.

Tomi
30/31 | 

Kaikille niille Mac-tietokoneiden käyttäjille, joilla on videon kanssa ongelmia. Google Chromella ei voi katsoa videota, koska Katsomo ei tue selainta. Google Chrome ilmoittaa:

"Videota ei valitettavasti voida toistaa. Chrome-selain ei ole yhteensopiva MTV Katsomon käyttöön vaadittavan Silverlight-liitännäisen kanssa. Käytäthän Mac OS X:n kanssa sen sijaan uusinta versiota Safarista."

Lisäksi, jos OS X 10.10 -käyttöjärjestelmässä käyttää Firefox-selainta, selain voi kysyä sivun ylälaidassa:

Allow www.katsomo.fi to run "Silverlight"?

Eli Firefoxissa voi joutua sallimaan Microsoft Silverlight -liitännäisen ennen kuin videota voi katsella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

fitnesspaivakirjat1
fitnesspaivakirjat1

Tällä hetkellä olen pakahtua innosta.

Uusi vuosi on tavallaan aina myös uuden alku, parhaassa tapauksessa monessakin mielessä.

Tämä vuosi 2015 tuo tullessaan myös paljon uusia kujeita. Yksi niistä on eilen julkistettu keväällä alkava uusi tv-sarja Fitnesspäiväkirjat (mtv.fi/fitnesspaivakirjat), jota minulla on kunnia tähdittää yhdessä valovoimaisten upeiden mimmien Mari Valosaaren, Eevi Teittisen ja Nanna Koiviston kanssa.

En olis ikinä voinut kuvitella (okei, ehkä salaa joskus toivoin), kun useampi vuosi sitten aloin kertomaan blogissani treenailusta, henkisestä hyvinvoinnnista, rentoutumisesta ja vapaa-ajastani, että pääsen vielä joku päivä tekemään inspiroivaa tv-sarjaa, joka käsittelee näitä samoja tärkeitä aiheita.

fitnesspäiväkirjat4
fitnesspäiväkirjat4

Olen aina halunnut ajatella, että uskomalla itseensä, voi saavuttaa mitä vaan. En ole koskaan kuitenkaan oikein osannut juosta juttujen perässä. Sen sijaan olen aina päättänyt tyrkyttämisen sijaan, keskittyä tekemään omaa juttuani ja nauttimaan elämästäni. Olen huomannut, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, että asioilla on tapana loksahdella paikoilleen, jos niin on tarkoitettu. Tällä en suinkaan tarkoita, etteikö omien unelmiensa eteen pitäisi tehdä paljon töitä. Viittaan enemminkin kärsivällisyyteen ja pitkäjänteisyyteen, niin ettei kiirehdi ja odota kaiken tapahtuvan hetkessä. Haluan muistuttaa, että tekemällä omaa juttuaan (myös niistä epäilijöistä huolimatta ja välittämättä) voikin päästä toteuttamaan monia unelmiaan. Älä tee jotain vain siksi, että kaikki muutkin tekevät, vaan etsi ja uskalla löytää omia intohimojasi.

Olen aina ollut sitä mieltä, että vain olemalla täysin oma itsensä voi elää tasapainoista ja onnellista elämää. Aitous, se on jotain mitä ei voi tarpeeksi korostaa tässä maailmassa.

Ilman upeata tukiverkostoani ja kaikkien teidän mahtavien tyyppien kannustusta, en varmasti olisi nyt tässä, ja se on tärkeää muistaa, olenkin siitä hyvin kiitollinen.

Oon super innoissani siitä, että pääsen näyttämään laajemmalle yleisölle oman käsitykseni fitneksestä. Sanasta, joka on herättänyt viimeisen vuoden sisällä paljon tunteita. Sanasta, joka on suorastaan kuohuttanut kansaa ja ennen kaikkea vallannut tilaa lehtien otsikoissa ja muualla mediassa. Sana, jonka taakse kätkeytyy paljon hyvää, mutta joka on mielletty suurelta osin vain yhteen kilpailulajiin, joka ei satu miellyttämään kaikkia. Sanasta, jonka merkitys ja suora käännös tuntuu valitettavasti monelta unohtuvan. Fitness= kunto, kuntoilu,terveys, kuntourheilu.

fitnesspäiväkirjat3
fitnesspäiväkirjat3

fitnesspaivakirjat2
fitnesspaivakirjat2

Parasta tässäkin on kuitenkin se, että vaikka me kaikki sarjan neljä naista olemme intohimoisia fitness- harrastajia tai enemmän tai vähemmän ammattilaisia, olemme mekin kaikki hyvin erilaisia ihmisiä ja persoonia, ja juuri se meidän erilaisuus on rikkaus, joten sarjasta löytyy varmasti samaistumispintaa moneen lähtöön. Sen voin luvata, että positiivista tyttöenergiaa ja inspiraatiota ei tästä ohjelmasta puutu! Se mitä kaikkea muuta hauskaa ja jännää ohjelma pitää sisällään, selviää teille sitten huhtikuussa. ;)

Kuvankaappaus 2015-1-9 kello 0.43.48
Kuvankaappaus 2015-1-9 kello 0.43.48

Mahtavaa viikonloppua ihanat kamut!

Haleja

<3:Venla

Kuvat: Olga Poppius

Kommentit (26)

ulla
3/26 | 

Olipas mukava uutinen :) Mahtavaaa . Onnea uudelle sarjalle.
Tulee varmasti mun lemppari ohjelma :D .

4/26 | 

Aivan huikea juttu, Venla!
Tosi kiva päästä katsomaan uutta sarjaa. Ja mikä parasta, tästä se kaikki vasta alkaa. Mitä kaikkea ihanaa, edessäsi vielä onkaan <3

5/26 | 

Hyvä Venla!! :) En malta odottaa että sarja alkaa! Oot upee mimmi ja mahtavassa tikissäkin vielä, oot todella ansainnut tuon! :)

Ihanaa viikonloppua <3

emilia
6/26 | 

Moikka Venla! Mää oon lukenu sun blogia nyt jonku aikaa ja tää on yks mun lemppareista mut en oo koskaan kommentoinut. Mutta nyt kommentoin että tää sun blogi on aivan mahtava! ♡ Sun blogista tulee aina hyvä mieli ja oon saanu sulta paljon treenimotovaatiota:) Oot tosi ihanan oloinen ihminen♡
Kiitos tästä blogista!♡

Veera
7/26 | 

Siis aivan mahtavaa! Onnea uudelle sarjalle. :) En nyt millään malttaisi odottaa huhtikuuhun ;P

Sara
9/26 | 

Hei voisitko kertoa että mistä sun housut on ostettu jotka sulla on tuossa mökkitreenipostauksessa?

11/26 | 

Onnittelut! Jee tosi kivaa, odotan kans innolla että toi uus sarja alkaa! Ja hienoa, jos ton myötä voi vähän muokata ihmisten käsityksiä fitneksestä, joka kieltämättä särähtää joidenkin ihmisten korviin jotenkin negatiivisesti.

Ihanat vaatteet sulla noissa jälkimmäisissä kuvissa, ja tollaset värit sopii sulle hyvin. :)

riitu
12/26 | 

Moi ja kiitokset upeesta blogista! Löysin tämän syksyllä ja tuli kyllä tarpeeseen; saan tästä piristystä, positiivisuutta ja innostusta omaan arkeen. Aloitin treenaamisen nollasta (olen aina ollut laiha, ei lihaksia) viime kesänä ja rauhassa oon aloitellut. Tälle vuodelle onkin sitten vähän korkeammat tavoitteet, kun on perustiedot ja taidot saatu kuntoon. Tulee ohjelma siis juuri paikalleen :) Kiitos <3

Miina
13/26 | 

Moikka Venla! Moni haluaisi tietää mikä on musiikkina treenipäiväkirjojen taustalla!? Kiitos jo etukäteen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Goood morning Vietnam... i mean Finland!

Torstai alkoi reippaasti, kun lähdin kukonlaulun aikaan kohti maikkarin uutisstudiota.

Yleensähän minä olen aamuvirkku, mutta viime yönä kävi sillä tavalla harvinaisen "mukavasti", että Mulan päätti pitää meitä koko yön hereillä ulvomalla, liekö tullut murrosikään?  Koska kaverilla ei näyttänyt olevan mitään hätää, ja yleensä meidän hundi nukkuu kuin tukki ja vieläpä pitkään.

Ei se mitään, joskus näinkin. Oli vaan aamulla hyvin epätodellinen olo, ja taas korostu se laadukkaan sikeän unen merkitys. Pysyin kuitenkin onnekseni hereillä ja kivaakin oli. ;)

Selvennyksi niille, jotka eivät instagramistani asiaa vielä bonganneet. Olin siis Huomenta Suomessa vieraana viihderaadissa, puimassa tähtien treenibuumia ja -intoa.

mtvhusu
mtvhusu

photo by: @mtvhusu

10363626_875826039103926_2153115410379187984_n
10363626_875826039103926_2153115410379187984_n

1511179_875841162435747_1387044790110382741_n
1511179_875841162435747_1387044790110382741_n

Sattuiko kukaan olemaan ruudun äärellä aamutuimaan? Mikäli missasitte lähetyksen, kaksi haastattelupätkää, joissa minä olen mukana, löytyy Katsomosta.

PS. Jos joku vielä huolestui, että saiko koiramme itse nukuttua ollenkaan, niin voin kertoa, että neiti kuorsaa tällä hetkellä tyytyväisenä toimistotuolissa sylissäni, minun tehdessä töitä, tänks kamu.

Loppuun torstai-iltanne piristykseksi mahtava tarjous:

Studio Serenityn uusille asiakkaille 1. käynti tutustumistarjouksella:
 Kaikki alle 100 euron hoidot -10% ja kaikki yli 100 euron hoidot -20%.
Myös lahjakortteja saa ostettua tuolla tarjouksella vuoden 2014 loppuun asti!
Lisäksi kokeilutarjous uutuuspalveluun Xtreme Lashes Volume-ripsipidennykset, joissa uudet ripset ja huollot Marraskuun ajan -20% alennuksella.
 Alennuksen saat mainitsemalla lukevasi Venlan blogia.
IMG_8066
IMG_8066
Mun ripsistä vastaa siis Studio Serenity. Todella huolellista jälkeä. Laiskan meikkaajan paras kaveri on ehdottomasti nää ripset! Koska arvostan natural-lookkia, en kaipaa muuta, kun nää ja poskipunaa. Psst.. Studio Serenityssä voi myös valkaista hampaita.
IMG_8064
IMG_8064
<3:Venla
*cooperation Studio Serenity

 

Kommentit (15)

2/15 | 

Oot niin kaunis! Ei uskoisi että oot valvonut! ;D Ja noi ripset on mahtit, harmi kun matkaa Helsinkiin kertyy sen sata kilsaa :/ Mutta eihän sitä tiedä jos eksyisi sinne päin vielä tän kuun aikana!

Tytti
5/15 | 

En jostain syystä saa enää seurattua tätä blogia bloglovinin kautta. :o Kum siirryet indiedaysille niin pari ekaa postausta tuli näkyville mut siihen ne jäikin. Lopetin seuraamisen ja aloitin uudelleen mutta ei toimi! Osaatko sanoa mistä johtuu/onko muita joilla on käynyt näin?! :o

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Kiitos viestistä. Joo itse asiassa useampi on jo harmitellut samaa. Yritin eilen korjata ongelman, mutta toimiikohan vieläkään?
Pahoitteluni.

Tytti

Ei ainakaan nyt näy nuo uusimmat postaukset, mutta ehkä tulevat uudet saattais näkyä? Seuraan sua myös instassa niin onneks sitä kautta saa tietoon ainakin osan uusista postauksista. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Voi vitsi, tosi harmi. Koitan selvittää asiaa! Pahoittelut. Tai jos joku muu keksii, mistä tämä voisi johtua, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Moi tyypit!

Pääsin hypistelemään iPhone 6 ja iPhone 6 Plussaa, vieraillessani Teknavi-ohjelmassa, joka tulee tänään  klo. 22.45, eli siis ihan kohta mtv3:lla, ja uusinta tais olla lauantaina klo.10.25.

10703977_859310004088863_8834157125418850629_n
10703977_859310004088863_8834157125418850629_n

10518963_859325430753987_8386181339684088720_n
10518963_859325430753987_8386181339684088720_n

Kerroin millaisia ajatuksia puhelimen muotoilu herättää minussa. Mitä te olette itse mieltä uudesta iPhone 6 tai Plussasta? Onko joku jo hankkinut sellaisen tai mahdollisesti hankkimassa?

Tsemppiä kaikille loppuviikkoon!

<3:Venla

Kommentit (8)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram