Kirjoitukset avainsanalla Tuoreet kasvikset ja yrtit

Kuten ruokaotoksistani selviää, olen ottanut kesällä kaiken ilon irti grillaamisesta, sekä tuoreista yrteistä, kasviksista ja marjoista. Ihanan simppeliä ja maukasta! Värikkäät antimet lautasella ovat ilo niin silmälle kuin kehollekin. Lisäksi täytyy mainita, että syön lähes kaikissa kuvissa esiintyvät annoskoot tuplana, koska olen ottanut lisää, jotta saan tarpeeksi energiaa. Näiden sapuskojen lisäksi lautaseltani on löytynyt viime aikoina myös paljon muitakin kesäherkkuja, kuten lettuja, jätskiä ja grillattuja vaahtokarkkeja, joiden otokset löytyvätkin sitten puhelimeni kuva-arkistoista. ;)

Makoisaa sunnuntai-päivää toverit rakkaat!

PS. Myös teidän lempi kesäreseptejänne otetaan ilolla vastaan! Ei muuta kun vinkit jakoon!

<3:Venla

Kommentit (13)

Venla-fani
1/13 | 

Ihanaa kuin taas kirjoitit blogiin!
Herkullisen näköistä ruokaa! Voin arvata että oli hyvää :p <3 nyt tekee mieli tuollaista herkullista ruokaa!

Hyvää päivänjatkoa siulle,Markulle ja Mulanille!<3

Venla-fani
2/13 | 

Myös herkullisen näköistä rahkaa! Nam nam! Mustikkaa ja mansikkaa. Tykkään tosi paljon rahkoista! Pitäisi joku päivä tehä mustikkamansikka rahkaa :))

Oletko tehny ananasrahkaa? Sekin on todella hyvää!

Thinker
4/13 | 

Inspiring blog! Go and check my writings here paradoksipoika.wordpress.com if u want to:)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

No mutta sitten kun ehdit, niin voit vaikka joskus kokeilla, loppujen lopuksi näistäkin suurin osa on suhteellisen nopeita tehdä. Vaihtelu virkistää! :)

Nami
6/13 | 

Ihanan näköstä♥ Mä olen mansikoita poiminu jo aika lailla. Grillaultukin on jo moonta kertaa ;)

Miisa
7/13 | 

Moi Venla! Sun postaukset on aivan huippuja! Ennen ku löysin sun blogin olin ite semmonen ihminen kuka vihas yli kaiken liikuntaa ja liikkatunnit oli niit kauheimpia! Sun blogin avulla mä oon saanu tosi hyviä vinkkejä liikuntaan ja terveelliseen elämään.Sä syöt terveellisesti ja sulta on saanu myös vinkkejä miten treenata ja syödä oikein! Sulla on tosi ihana asenne pidän siitä. Hyvää kesänjatkoa sullekkin Venla,toivottavasti tulevaisuudessakin sulta tulee näin super hyviä ja energisiä postauksia:)

Laura
8/13 | 

Namm hyvältä näyttää! Oma ehdoton kesäherkkuni on tällä hetkellä bataattiburgeri itse tehdyllä guacamolella ja jauhelihapihveillä. Voi kätevästi tehdä sekä grillissä, tai uunia ja paistinpannua apunakäyttäen ja varioida täytteitä ja valkosipulin voimakkuutta (pitää olla PALJON!! :D ) mielensä mukaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram