Kirjoitukset avainsanalla treenivaatteet

Jos kaipaat lisää treeni-inspiraatiota ja haluat napata mun tehokkaan HIIT-ohjelman talteen, niin kannattaa käydä noutamassa uusin Sport-lehti kaupasta!

Lehdessä on siis yksityiskohtaisin ohjein ja kuvin varusteltu HIIT-treenivinkki, jonka voi suorittaa missä ja milloin vain, ilman sen kummempia apuvälineitä! Lisäksi Sportista löytyy haastattelu meikästä ja asiaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Jutun upeat kuvat ovat mielettömän taitavan valokuvaaja Veikko Kähkösen käsialaa.

Kuvauspäivä oli varmasti ehdottomasti yksi siisteimmistä vähään aikaan, sillä spesiaalissa tunnelmassa, lokaatiossa ja kuvausrekvisiitassa oli vaan yksinkertaisesti kaikki kohdillaan, huippu tiimistä puhumattakaan! Tuuli tuiversi, aurinko paistoi, värilliset savut pöllysivät ilmassa, musiikki pauhasi taustalla ja mä pääsin tanssimaan, punnertamaan, leikkimään soturia, kiipeilemään, sekä karjumaan. Eihän tällaisella meiningillä voi kovin vikaan kuvauspäivä mennä.  ;)

Jos haluutte nähdä hauskan Behind the scenes videon kuvauksista, se löytyy TÄTÄ TEKSTIÄ KLIKKAAMALLA!

Lisää kuvia löydätte Sport-lehdestä!

Photos: Veikko Kähkönen

Energistä viikon jatkoa!

<3:Venla

Kommentit (17)

Henriikka
3/17 | 

Kävin ostamassa eilen ton Sport-lehden ja oli kyl tosi hyvä juttu susta :) taas sain paljo lisää motivaatiota treenaamiseen ja aattelin kokeilla sitä sun HIIT-ohjelmaa :)

Noora
4/17 | 

Oli kyl hyvä juttu! Ja vaan yksi lehti siellä hyllyssä oli jäljellä;) Ja varmasti tuo HIIT treeni menee kokeiluun...

5/17 | 

Todella hyviä kuvia! Ihanan raikkaita. Oli varmasti kokemuksen arvoinen kuvaus, näyttää ainakin hauskalta! :-)

6/17 | 

Oot niin upee! Mie treenailen itteeni parempaan kuntoon☺ Sä oot antanu mulle hyviä treeni vinkkejä ja treeniin iloa☺

7/17 | 

Onnistuit myymään mullekin. Toivottavasti lehtihyllystä löytyy vielä ens viikollakin, kun ihmisten ilmoille ehdin.

9/17 | 

Moi Venla!
Pitää nyt ensiksi kertoo, että oot tosi kaunis! Oon saanut sun blogipostauksista tosi paljon inspiraatiota liikkumiseen ja varsinkin mielen iloisena ja positiivisena pitämiseen. Mulla on ollut tosi huono suhde mun vartaloon jo monta vuotta, enkä ole kertaakaan sanonut ittelleni, että pitäisin kunnostani. .Mulla on ollut sellasia päiviä, joina en oo syönyt mitään, koska tunsin oloni niin lihavaksi. Mulla on hieman ylimääräistä rasvaa, mutten ole ylipainoinen tms. Kerran pyörryinkin koulussa sen takia, kun en ollut syönyt. Oon vihdoinkin löytänyt itsestäni positiivisia asioita, ja jälleen alkanut treenaamaan, jotta lihakseni ja itsetuntoni kasvaisivat, eivätkä vain haihtuisi pois. Joten kiitän sua, ja kaikkia myös Fitnesspäiväkirjoissa siitä, että pelastitte mut.

Lurua
10/17 | 

Haluan kiittää sinua siitä, että inspiroit niin minua kuin monia muitakin. On ollut ilo huomata, kuinka olet muuttunut vuosien saatossa muutenkin kuin ulkonäön puolesta. Sinun hyvä olosi näkyy meille jokaiselle ulospäin. Hehkut suorastaan onnea, iloa ja hyvää mieltä.
Sinä olet yksi ihminen, joka toimit minulle esikuvana. Tavoitteeni ei ole niinkään näyttää samalta, koska ihminen voi olla kaunis myös vaikka ei omistaisikaan urheilullista kroppaa (tietenkään en pistäisi pahakseni vaikka sellaisen omistaisin), vaan yksinkertaisesti löytää samanlainen hyvä olo ja itseluottamus, joka sinusta hehkuu.
Kiitos, että jaat inspiraatiota meille muille ja autat meitä olemaan parempia versioita itsestämme :)

Suvi
11/17 | 

Fitnesspäiväkirja uusintojen myötä, löysin blogisi ja on kyllä ilo lukea tekstejäsi. Ihanan terveellinen asenne saliurheiluun ja syömiseen, itse en voi ymmärtää miten ihmiset voivat elää grammojen maailmassa (joillekin se voi olla se elämä). Itse jälleen uudestaan innostumassa salitreenauksesta muiden liikuntamuotojen rinnalle. Itse pyrkinyt miettimään mitä suuhuni laitan, laskematta grammoja...ja kummasti ne tulokset niinkin alkaa näkyä.
Jatka samalla tavalla muiden ihmisten inspiroimista :)

12/17 | 

Oot kyllä niiiiiii-ii-in loistava esikuva, ettei mitään rajaa! Tervehenkinen, fiksu ja vielä filmaattinenkin. Ihan mahtavaa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paistaako ulkona aurinko? Eikö salin hämyinen nurkka houkuttele sinua juuri tänään? Ei hätää! Tällä treenillä saat hien pintaan ja lihakset väsytettyä.

Tämä treeni on supersimppeli: 3 liikettä, joita tehdään 3-4 kierrosta kovalla teholla. Aina yhtä liikettä 30 sekunnin ajan täysillä, sen jälkeen 15 sekuntia lepoa ja vaihto seuraavaan liikkeeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 1: Ensin punnerrus, sitten toisen käden kurotus ylös, sitten taas välissä punnerrus ja toinen käsi napauttaa hartiaan, jonka jälkeen sama tehdään toisella kädellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 2.  Kyykkyhyppy: kyykkää syvään,  kädet osoittaa suoraan eteen,  hyppää ylös, samalla kädet menee vartalon viereen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 3. Koppakuoriaiskävely: Nosta peppu irti maasta ja liiku eteenpäin ja taaksepäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS. Lämpimät kiitokset aktiivisuudestanne kommenttiboxin puolella, ja eritoten omakohtaisten kokemustenne jakamisesta liittyen edellisen postauksen aiheeseeni. Olette huikean rohkeita. En valitettavasti vielä ehtinyt vastata kaikille, mutta haluan sanoa, että luen aina joka ikisen kommenttinne. Ette tiedäkään kuinka paljon ilahdun, kun otatte osaa keskusteluun. Sydämelliset kiitokset siis siitä.

Energistä torstaita toverit!

<3:Venla

Kommentit (24)

Sara
1/24 | 

Kiitos, että jaksat aina ottaa blogiisi niin hyvälaatuisia kuvia ja panostaa niihin. Siitä on meille lukijoillekin paljon iloa! Lisäksi postauksesi ovat täynnä asiaa ja tämänkin postauksen kuvat ja teksti nostivat taas omaa treenimotivaatiotani.

Ihailen todella paljon sitä, että syöt ja treenaat olosi ja vointisi mukaan, kroppaa kuunnellen. Ei pidä mennä tekemään mitään hikitreeniä, jos on huonovointinen, vaikka treeniohjelmassa niin olisinkin. Kumpa maailmassa olisi enemmän ihmisiä, jotka suhtautuisivat ruokaan ja treenaamiseen samalla lailla kuin sinä. Hyvä Venla!

oda
3/24 | 

Moi,
Ihan vinkkinä, toi koppakuoriaiskävely on ihan sikana tehokkaampi jos sen tekeeen lantio mahdollisimman ylhäällä, jolloin se vahvistaa paljon tehokkaammin pakaroita, takareisiä ja alaselkää.
hyviä reenejä sulle ja kaikille muillekin! :)

SaraM
4/24 | 

Olet Venla hieno esikuva ja kannustin liikkumaan! Sinulla on todella terve suhtautuminen niin liikuntaan kuin ruokavalioonkin. Itselläkin on menossa elämäntaparemontti, mutta haluan tehdä sen niin että se tosiaan pysyy läpi elämän. Näin 15 vuoden jälkeen olen taas löytänyt kuntosalin.

Eerika
5/24 | 

Aiettä, niiin ihana ja motivoiva oot venla!
Oot huikee roolimalli nuoremmille joita kiinnostaa liikkuminen ja ylipäänsä terveelliset elämäntavat, Jatka samaanmalliin<3!!

Juulia
6/24 | 

Tästä postauksesta sai paljon motivaatiota:) oot ihana <3 kiitos kun jaksat tehdä näitä postauksia:)! Onko sulla kikkiä:)? Ois kiva jos sulta voisi kysyä neuvoa:)

enmi
7/24 | 

Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja katsonut tätä uutta fitnesspäiväkirjta-tv ohjelmaa. Täytyy myöntää että olet hyvinvoinnin esikuva,sulla on treenaus, syöminen ja muukin elämä tasapainossa eikä mikään hallitse liikaa. Ihana kuulla että liikut koska se tuo hyvää oloa ja saat siitä energiaa, sitä sen kuuluukin olla! Ja et ota stressiä ruokailusta, vaan nautit siitä mitä syöt. Syömisen kuuluuki olla nautintoja mutta samalla ravita kehoamme.
Mielestäni on hassua että tämä fitness kuvastaa terveellistä elämäntapaa, urheilullista ja tervettä kehoa. Kyllähän ulkomuoto on urheilullinen ruokavaliokin terveellinen. Mutta mielestäni tervettä ei ole että ruokavaliorajoitukset ja dieetit rajoittavat elämää niin ettei voi esim. lähteä ulos kavereiden kanssa syömään, ei voi ravintolassa syödä niitä ruokia vaan syödään omia eväitä, punnitaan joka aamu kaikki hiutaleet siemenet jauheet yms. Tehdään illalla viikon ruoat valmiiksei ettei vaan menisi yli/ali kaloreiden. Mitä terveellistä tämä on? Olen sairastanut anoreksiaa ja ortoreksiaa, anoreksian takia en voinut lähteä ulos syömään. En voinut tavata kavereita en voinut lähteä mihinkään koska siellä saattoi olla erilaista ruokaa tarjolla. Ortoreksia aikoina en voinut syödä mitään epäterveellistä, koska pienikin suupala voisi olla haitaksi kehollieni ja saisin väärää ravintoa. Nämä asiat eivät kovin eroa tästä nykyajan fitness kisailusta, minun mielestäni.
Ihana kuulla että sinulla on järki kädessä treenissä, elämässä, ruokailuissa ja vapaa-ajassa. Mielestäni SINÄ olet esikuva nuorille terveellisissä elämäntavoissa! Kiitos ja ihanaa kesänodotusta <3

ansku
8/24 | 

On kiva että kerrot tarkasti liikkeistä ja panostat kuviin.
Ois kiva jos tekisit jonkun viikorutiini jutun te kortoisit miten treenaat syöt ja mitä teet vapaa-ajalla muutenkin kuin treenat

Mia
9/24 | 

Moikka moi! Olet taas jälleen kerran kirjottanut ihanasti. Nää sun tekstit ja kuvat piristää mua aina kun mulla on vaikeeta<3 olen itse miettinyt, että voisin aloittaa treenaamisen, joten voisitko antaa neuvoa mikkä liikkeet ovat näin aloittelijalle hyvä? Mikä on sopiva välipala ennen treeniä ja treenien jälkeen? Ja mikä lenkkipituus on myös aloittelijalle hyvä, ettei ole liian pitkä? Kiitos jos antaisit neuvoa<3

Olet yhtä kaunis kaikissa kuvissa ja olet myös hyvin nätti<3 aurinkoista iltaa Venla<3

Ystävällisin terveisin

Mia<3

Jaana
10/24 | 

Kiva treeni ja noi kuvat havainnollistaa miten ne pitää tehdä. Itsellä on aikomus pitää salista taukoa heinä- ja elokuu. Kesällä haluan olla mahdollisimman paljon ulkona, kun on valoisaa ja lämmintä. Siksi tää treeni tuli juuri sopivaan aikaan. Lisäksi aion ottaa käyttöön sun aikaisempia treenejäsi. Syksyllä taas uudella innolla aion jatkaa salilla, vaihtelu virkistää.

Sun blogi kyllä motivoi liikkumaan ja syömään hyvin. Kiitos siitä.

Laura
11/24 | 

Ihanaa Venla! Tosi mukavaa saada välillä treenivinkkejä myös ulos. Itse en juurikaan viihdy salilla vaan tykkään tehdä enemmän treenejä juuri ulkona. Olet todella motivoiva ja sinusta oikein huokuu energisyys sekä ilo liikkumisen. :)

Sun blogista saa aina hyviä vinkkejä treenaamiseen ja noi kuvat on aina iha huippuja! You're awsome!!

Käyttäjä3498
Liittynyt10.4.2016
12/24 | 

Oot oikeasti maailman kaunein ihminen, ja näissä kuvissa näytät tosi lihaksikkaalta ja hyväkuntoiselta :)
Ihailen sua kovasti, ja päätin kommentoida jotain. Oon seurannut Fitnesspäiväkirjoja. Oot tosi esikuva itselleni ja sulla on aina terveys ja hyvinvointi etusijalla. Sun tekemisestä näkyy rakkaus liikuntaan. Vaikutat muutenkin tosi elämäniloiselta ja positiiviselta ihmiseltä. Oot ihana, Venla, kiitos tästä blogista!

Riina
15/24 | 

Oi ihana Venla♥♥♥
Oot ihana kun jaksat tehä näitä meille♥
Oot super! Jatka samaan malliin<3

Auroora
16/24 | 

Oot Venla niin ihana!♥ Susta ihan hehkuu hyvää energiaa ja on lohduttavaa huomata, että nykyajan pinnallisesta yhteiskunnasta löytyy vielä ihmisiä joita kiinnostaa terveys eikä kaikki pyöri vaan täydellisen kropan ympärillä.
Niinhän sen kuuluukin mennä, että terveys ja hyvinvointi laitetaan kaiken edelle ja se kaunis ulkonäkö tulee siinä samalla.
Aito, henkisesti ja fyysisesti hyvinvoiva ihminen on aina kaikkein kauneimman näkönen ja sä olet hyvä esimerkki siitä.
Lisäks ootte aivan ihana pari Markun kanssa, kaikkee hyvää teille!

Linnea
17/24 | 

huhhuh, täytyy kyllä sanoa!oon ite sen 14 ja lukiin just sun blogia varmaan puoli tuntia ja voi että, se on ihan totta, että sä inspiroit niiin paljon meitä nuorempiakin jotka haluaa elää terveellisillä elämäntavoilla! :-) kiitos siitä! sit vielä, oon miettiny että voisitko kirjotella tähän muutimia liikkeitä millä saisin jalkalihaksia paremmiksi? :) niinku kotitreenillä ja mieluiten ilman painoja, kun niitä ei paljoa löydy :/ kiitos jos vastaat, oot huippu! ❤️

Mari
18/24 | 

Peukut tälle treenille!
Just ihanan simppeli treeni toteutettavaksi missä vain. :)

Om
19/24 | 

Moikka!
Kiva treenivinkki. Ja mulla jäi viime fitnesspäiväkirjojen jaksosta se keitto mieleen jota teit. Oliko se porokeitto? Näytti tosi herkulliselta, olisko mahdollista saada reseptiä? :)

Sara
20/24 | 

Oon hetki sitten alottanu lukee sun blogia. Ja se on kyllä tähän mennessä ollut paras blogi mitä oon ikinä lukenu.❤ Sun blogista saa tosi paljon energiaa omiin treeneihin. Ja kivoja treeni ideoita, kuvatkin on ihan mahtavia. Hyvää kesän jatkoa. Oot huippu Venla!❤

Tyttö
21/24 | 

Kokeilin tuota treeniä, ja tuli kyllä hiki, ainakin kun aurinko paistoi ja oli muutenkin lämmin.
Voisitko näyttää kunnon reisitreeniä?? Ilman kuntosalia? Mulla on reisissä eniten läskiä ja rasvaa, joista pitäisi päästä eroon.

elbe
22/24 | 

Ihana venla <3 Olis kivaa jos kertoisit jossakin postauksessa Mulanista sun kirjotuksia on aina mukava lukea ja ne kannustaa minuakin liikkumaan enemmän! Kiitos ihana Venla

Miia
23/24 | 

Heippa Venla !
Oon seurannu sun blogia jo pari vuotta ja tää on kyllä paras blogi mihin oon törmänny! :) Sulla on aivan loistava asenne ja oon saanu sulta hirveesti motivaatiota ja tsemppiä omiin treeneihin. Nykyään tosi monissa liikunta-aiheisissa blogeissa kiinnitetään huomiota paljon ulkonäköön ja monet blogaajat kisaavatkin fitneksessä. Musta on ihanaa kun sä erotut joukosta ja suhun on hirveen paljon helpompi samaistua ja ottaa vinkkejä omaankin elämään. Itsekin haluan liikkua siksi että tykkään siitä ja oon paljon onnellisempi kun harrastan liikuntaa, ja nimenomaan sellasta liikuntaa mistä nautin enkä sellasta mikä muokkais mun kroppaa tiettyyn suuntaan. Vaikka toki urheilun vaikutus ulkonäköönkin on plussaa ! ;) Mietin just eilen että mitähän treeniä keksisin juhannukseksi kun olen lähdössä mökille ja ajattelin että pitää tulla kattoo sun blogista vinkkiä kun oot tehnyt näitä treenipostauksia, ja sit bongasinkin tän uuden treenin ! Kiitos tuhannesti kun jaksat kirjottaa usein, oot ihanan ilonen ja fiksu ja se todella välittyy sun kirjotuksista !
Ihanaa juhannusta ja kesää teidän koko poppoolle ! :)

Anni
24/24 | 

Ihan mahtava postaus! Näin kesällä ja ahtaissa olosuhteissa ei ole aina intoa vetämään pitkää treeniä ja kipeiden jalkapohjien takia en pääse juoksemaan. Ihana, pikainen hikitreeni! Kiitos vinkistä ja hyvää kesää Venla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Spurttasin uuden viikon käyntiin perinteisesti energisellä aamutreenillä. Maanantai saa kummasti lisäpotkua, kun sen aloittaa liikkumalla. Olin ensin menossa salille, mutta verhot avatessani sainkin ilokseni huomata, että auringonsäteet saapuivat loistamaan meidän tähänkin päivään, ja niitä en yksinkertaisesti taaskaan voinut vastustaa. Joten ei muuta kun treenipläänit uusiksi, ylös, ulos ja pihalle! Harvinaista kyllä, sain tänä aamuna matkaani mukaan treenikamun, kun unikeko-Mulan päätti kerrankin nousta Maken sijasta mun kanssa, jes! Mulan ei tosin käy aamulla yhtä kierroksilla kuin minä, ja päättikin poikkeuksellisesti edetä rauhallisesti nuuhkimalla jokaista pylvästä. :D Tälläisessa tapauksesssa, näen tämän loistavana tilaisuutena pysähtyä itse tekemään askelkyykky- sekä kyykkyhyppyjä, hah nerokasta ja hikivirtaa.

Saatoin tosin näyttää hieman hullunkuriselta, kanssalenkkeilijöiden ilmeistä ja pitkistä katseista päätellen. En antanut sen kuitenkaan haitata menoa, vaan hymyilin takaisin samalla puuhkuttaessani.

Lopuksi mentiin vielä metsään tekemään mäkijuoksua yhdessä. Mulan voittaa mut tässä ihan kuus nolla, kun kaveri ei edes hengästy yhtään!

Miten te ajattelitte tänään treenata?

PS. Tänä iltana tulee taas Fitnesspäiväkirjojen uusin jakso klo.21 Avalla. Aiotteko tsiigata?

Iloista alkanutta viikkoa rakkaat lukijat!

<3:Venla

Training clothes*, Kari Traa //*gifted

Kommentit (69)

Saara
1/69 | 

Hei Venla!Ite alotin tän aamun kans"pitkästä aikaa" aamulenkillä ja siitä sitten aamupalan jälkeen salilla tuli käytyä huhkimassa :) Pitäshän se fittnespäiväkirjat kattoo,peliki tulis kyllä,mut mainoskatkoilla sit :)
Hauskaa viikon alkua Venla!!! <3

olgaainoamalia
2/69 | 

Ihanan värikäs Venla! :) Mie kävin aamulla n. 5km lenkillä, muuten viettelen lepopäivää. :) Ja todellakin aion katsoa fitnesspäiväkirjat!! ;)

Nimimerkki fanisi!!!!!!!!
3/69 | 

Hei Venla, olen löytänyt blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta olen rakastunut! Saan blogisi lukemisesta niin hyvän mielen ja motivaatiota treenaamiseen. Älä ikinä muuta asennettasi, sillä se vie elämässäsi varmasti pitkälle, ainakin tuot iloa ja tavoitteita mun elämääni!!!! Ja aion katsoa Fitnes päiväkirjat, vain sinun osuudet kylläkin, sillä en ole fitneksen ja siihen liittyvien elämäntapojen fani... Venla, olet ihana, pus

vv
4/69 | 

Kuulostaapa energiseltä viikon aloitukselta! :)

Olis kiva joskus lukea jostain sun ihonhoitorutiineista (sulla on niin hyvä iho! :) ) ja hiustenhoitorutiineistasi. :) vai meneekö aivan ot?

Jenni
5/69 | 

Tää päivä tuli korkattua oikein kunnon jalkatreenillä :) mietin lenkille lähtöä mutta jalkatreeni salilla vei voiton :-D

Ihanaa viikon jatkoa! Ja kiitos inspiroivista ja aurinkoisista kirjoituksista ja kuvista!

Taru
6/69 | 

Mä aion mennä koulun jälkee juoksemaan kun on niin ihanan autinkoinen ilma. Ja fitnesspäiväkirjat tallennetaa ja katotaa myöhemmin. :)

Elmaksinja
7/69 | 

Maanantai aamu alkoi salitreenillä ennen hyvää aamupalaa! Maanantai ei tunnu niin pahalta sittenkään ;) hyvää viikon alkua ja odotan jo illan fitnesspäiväkirjaa!

8/69 | 

tottaikai katon fitnesspäiväkirjat! ja ite lähen illalla lenkille kun niin huippu sää:)

Jenna
9/69 | 

Aamu alkoi koiran kanssa reippaalla lenkillä ja kuntopiirillä. Lenkillä pystyy hyödyntää loistavasti penkkejä, portaita, mäkiä yms. Näin koira saa hyvän lenkin ja itse saa tehtyä treenin samalla ja aikaa + energiaa on taatusti koko päiväksi. :)

Katja
10/69 | 

Aamu alkoi pilatesjoogalla noin 30min ja perään 17 km työmatkapyöräilyllä ja sama olisi vielä illalla edessä.

Frida
12/69 | 

Kyllä se lenkkipolku vie voiton tänään :) Ajattelin käydä käppäilemässä pitkän lenkin koiran kanssa, jotta lenkistä saadaan kaikki irti niin mekin tehään mäkivetoja loppuun :) Koiran kanssa niitä on hyvä tehä kun se juoksee aina vähän edessä ja jaksaa paremmin, niin välillä tuntuu että se tsemppaa eteenpäin sen energialla :)

:)
14/69 | 

Pelkällä ratsastuksella pitäisi tämä päivä selvitä, kun aikaa ei riitä muuhun :/ Alkaa olla jo ikävä pitkiä lenkkejä koiran kanssa...

Noora
15/69 | 

Heippa!
Näin hyvän ilman ansiosta pitää kyllä käydä juoksulenkillä ja illalla istahtaa sohvalle kattoon fitnesspäiväkirjoja! Hyvää alkanutta viikkoa teille:)

16/69 | 

Aatelin salille lähtee, mutta raidan itsekin suunnata vain kotipihalle ja ruveta kahvakuulailemaan. Miksipä jättää auringonsäteet käyttämättä? ;)

Maarit
17/69 | 

Ihanan lämmin päivä vaikka aamulla olikin hytisyttävät -3 astetta. Koirien kanssa lenkki ja aamiaisen jälkeen kuntosalille touhuumaan. Kyllä aurinko antaa virtaa!
Tottakai katson Fitnesspäiväkirjat. Ystävän poikakin siinä vilahtaa PT:n ominaisuudessa ;) Ja juu,sä ja Mulan ootte mun ehdottomat suosikit <3

Koehirmu
18/69 | 

Aattelin tänää treenata kokeisiin joita on enemmän mitä kerkee tehdä...Haluisin nii salille ja lenkille. Huomen on varmaa pakko mennä! Oot ihan super jaksava:)

Kerttu
19/69 | 

Olisi kyllä niin ihanaa, jos opiskelut antaisi lisää aikaa treenaamiselle, mutta onneksi kohta on kesä, ja aikaa on yllin kyllin. Katsotko muuten itse Fitnesspäiväkirjojen jaksoja?

käyttäjä-11843
Liittynyt3.4.2015
20/69 | 

Lenkkeillen alkoi tämä päivä mullakin, kun pitkästä aikaa pääsin taas töihin! Ihan mahtavan energinen olo, kun heti aamusta lähtee. :) Saa paljon enemmän aikaiseksi ja koko päivä sujuu jotenkin paremmin.

Fitnesspäiväkirjat katotaan ehdottomasti!

Emilia
21/69 | 

Laitoin sulle saman kyssärin kaks kertaa, että käytätkö palkkaria, mutta et vastannut. Onko tähän jokin syy miksi? :/

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Pahoittelut, joskus vanhempien postausten kommentit jää multa huomaamatta. Kävinkin nyt vastailemassa sulle pidemmin sinne kyseisen postauksen kommenttiboxiin. :)

em
22/69 | 

Blogisi on ihana ja niin täynnä elämäniloa! :) Mua itseä treenaamiseen motivoi juurikin se hyvä olo, mikä siitä tulee. Toisaalta turhauttaa, kun tuntuu että mulla ei tapahtu kehitystä mihinkään suuntaan, koska tottakai sitä haluaisi myös kehittyä samalla entistäkin paremmaksi siinä mitä tekee. Juoksen n. muutaman kerran viikossa, silti mun juoksukunto pysyy aina samana, tuntuu etten jaksa juosta kuin aina sen tietyn verran samalla nopeudella. Venyttelen ja haaveena olis mm. spagaatti, mutta siinäkään ei tunnu kehitystä tapahtuvan paljoakaan. Harrastan myös tankotanssia, mutta siinäkin oon jumahtanut tälle samalle tasolle jo pitkäksi aikaa, tuntuu että seuraava vaikeustaso on liian kaukana. Miksen mä kehity?! :D Joskus olin pitkän aikaa harrastamatta tai tekemättä mitään (vuosi), eikä mun kunto huonontunut sinäkään aikana ollenkaan entisestä, ihan yhtälailla jaksoin tauon jälkeenkin. Tuntuu muuten näin jälkeenpäin aivan käsittämättömältä, miten on voinut niin kauan olla liikkumatta, koska nyt jo muutamakin päivä liikkumatta saa aikaan inhottavan olon.

Jaana
23/69 | 

Todellakin katsoin ja katson jatkossakin. Ainut mikä hieman harmittaa on, että montaa jaksoa ei ole enää jäljellä. Flunssa hieman vaivaa, niin tyydyin vain ratsastamaan polleni.

ulla
24/69 | 

MOikka. :) Eilinen alkoi aamu lenkillä ja tänään jo hyvä juoksulenkki takana. :) Nyt töihin..
Ihanaa päivää ja tätä viikkoa sinulle !

Tuuvetti
25/69 | 

Moi Venla! Sinun blogi on auttanut minua löytämään liikunnan nautinnon! Olen aina ollut aika laiska liikkuja, kiitos kouluaikojen kamalien liikuntatuntien, mutta aloitettuani "vahingossa" lukemaan blogiasi olen pikku hiljaa siirtynyt lenkkipoluille ja aloittanut niin joogan kuin lihaskuntotreenitkin ja jopa pyöräilyn. Nykyään liikun jo päivittäin mikä on valtava muutos aiempaan liikkumiseeni! Kuntosalikortinkin hankinta on harkinnassa, mutta hieman pelottaa että osaanko tehdä liikkeitä oikein... Mutta tämän tekstin pointtina oli kiittää sinua, sillä liikunnan ansiosta olen nykyään sata kertaa energisempi ja iloisempi ja tuntuu että on auennut sata uutta ovea löytää ja tehdä kaikkia kivoja juttuja! Mulanin ansiosta poden myös pientä koirakuumetta...
Fitnesspäiväkirjat on myös tosi hyvä ohjelma, vaikka täytyy sanoa että minusta sinä olet kaikkein fiksuin kun et kisaa niissä kisoissa... Minusta on hassua että liikunta ja ulkonäkökeskeisyys kietoutuu niissä niin tiukasti yhteen. Mutta kiitos, olet ihan valtava inspiraation lähde minulle ja varmasti monille monille muille ja toivon että jaksat kirjoittaa tätä blogia vielä kauan, koska sillä on niin elämänlaatua parantava vaikutus! Hyvää tiistaita! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi ihan kyynel silmässä sai lukea tätä kommenttia, kiitos sinulle! Mielettömän mahtava kuulla, että olet löytänyt liikunnan ilon, ja saanut lisää energiaa päiviisi! HUIPPUA <3 :)

Sanna
27/69 | 

Heippa Venla! Oon lukenut blogiasi jo useamman vuoden, ja kommentoinutkin muutaman kerran, mutta nyt piti jälleen tulla kiittämään ehkä maailman parhaasta blogista ja siitä, että olet Fitnesspäiväkirjoissa! :D Muuten en jaksaisi sitä ohjelmaa katsoa, mutta sun osuuksia odotan aina innolla. Onneksi siihen ohjelmaan on saatu yksi normaalikin ihminen, joka suhtautuu liikuntaan ja hyvinvointiin normaalisti. Jotenkin menee itseltä yli kaikki se ulkonäkökeskeisyys, tekoripset, valmentajat ja tarkat ruokavaliot ja treeniohjelmat jne. Toki ymmärrän, että jos haluaa kehittyä, täytyy olla jonkinlaiset ohjenuorat siinä, miten treenataan ja syödään, mutta mielestäni sä oot loistava esimerkki siitä, miten hyvässä kunnossa voi olla ilman, että kaikki on niin ehdotonta. Toki myös pt:n palkkaaminen on ihan jees, jos on aloittelija, eikä tiedä, mitä salilla "kuuluu" tehdä tai jos on kovat tavoitteet.
Itse oon ehkä vähän "vanhanaikainen", mutta välillä tota ohjelmaa katsoessa tulee vaan mieleen, että mitä jotkut vanhemmat ihmiset ajattelisivat/ajattelevat, jos näkevät tätä ohjelmaa.. Mihin maailma oikeen onkaan mennyt muutamassa vuosikymmenessä. Kuulostan toki tällä hetkellä ehkä joltain vanhalta mummulta/kunnon mielensäpahoittajalta, mutta välillä vaan tulee tällaisiakin ajatuksia mieleen. :D Jos miettii, kuinka paljon raskasta fyysistä työtä tehtiin vielä muutama kymmenen vuotta sitten, ja verrataan sitä tämänpäivän personal trainereihin ja valmentajiin ja tekoripsiin ja -kynsiin, niin huhhuh. :D Maailma tietysti muuttuu koko ajan ja me sen mukana, eikä sille kukaan mitään voi. Kaikessa on aina hyvät ja huonot puolensa. :) Toivon välillä, että kunpa olisi joku aikakone, millä pääsisi katsomaan, millaista elämä ja arki oli vaikka 1950-luvulla. :D Mutta ei siitä sen enempää, kiitos sulle motivoivasta blogista ja siitä, että olet ihana oma aito itsesi Fitnesspäiväkirjoissa! Monesti toivon, että kunpa minullakin olisi sinunkaltaisesi ystävä! <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi eniten toivoin sarjaa kuvaamaan ryhdyttäessä, että voisin antaa mahdollisimman aidon kuvan itsestäni ja elämäntavastani, johon liikunta tuo paljon energiaa ja hyvää mieltä, sekä rennolla otteella ruokavalioon suhtautuminen, mielettömän ihanaa kuulla, jos tässä on onnistuttu! Ja sitäkin mahtavampaa kuulla, jos blogini voi tuoda piristystä ja inspiraatiota. ISO KIITOS siis sulle kannustavasta kommentista Sanna <3

Sofia
28/69 | 

Tänään täällä ei oikeen aurinkoa näy, joten tyydyin tekemään ihan tavallisen ja arkisen kahvakuulatreenin olkkarissa. Toisaalta ehkä sitä mun lempparia. :D

Titi
29/69 | 

Moikka!

Toivottavasti vastaat tähän hassuun kysymykseen, mutta onko sulla ollut penikkatautia tai vastaavaa koskaan? Itse kun epäilen että mulla ois kun oon nyt lisänny etenkin juoksutreeniä tosi paljon, niin jos osaisit jotain asiasta sanoa miten pääsis eroon... Sääressä kipu siis on.

Kiitti jos vastaat jotain :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Mulla on itsellänikin ollut joskus penikkatauti, toisillehan se ymmärtääkseni tulee jostain syystä vaan herkemmin. Tyypillisin syy on ilmesimmin väärä juoksutekniikka ja usein tätä ikävää rasitusvammaa ilmenee juoksun liian rajusti aloittaneilla. Muita syitä voi olla esim. kova/vaihteleva juoksualusta, tai huonot kengät. Itselleni vaiva tuli juuri huonoista kengistä, mutta kun vaihdoin tarpeeksi vaimennettuihin ja tukeviin lenkkareihin, niin ei ole enää tullut penikkatautia. Niiden pitää antaa siis parantua kunnolla ja pitää kunnon juoksutauko, myös hierojalla käynti auttaa paljonkin. Kannattaa selvittää tietenkin mistä vaiva juuri omalla kohdallasi johtuu ja hankkia apua lääkäriltä tai fysioterapeutilta:)

Sanna
30/69 | 

Mulle tuli vielä sellainen kysymys mieleen, että jos meet aamulla salille/lenkille, niin syötkö ensin aamupalaa vai vasta treenin jälkeen?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Tunnustelen vähän oman olotilani mukaan ja myös riippuen siitä millaisen aamutreenin aion vetää. joskus syön jtn pientä ennen treeniä ja sitten tuhdin aamupalan vasta treenin jälkeen. Toisinaan vedän aamutreenin tyhjällä vatsalla. Kannattaa kuunnella omaa kroppaa, koska se mikä sopii toiselle, ei taas sovi toiselle :)

Käyttäjä3027
Liittynyt2.3.2016
31/69 | 

Oon lukenu sun blogia pidemmän aikaa, mutta nyt fitnesspäiväkirjoja katsoessani, arvostan sua entistä enemmän. Vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä, välittömältä, elämäniloiselta ja inspiroivalta!

Kuntoilija
32/69 | 

Moi!

Venla olet suuri inspiraatio mulle, osaat ottaa elämän rennosti ja olet ihanan energinen, voi, kun itsekin olisin edelleen tuossa pisteessä, vuosi sitten taisin olla.

Harrastan juoksua intohimoisesti ja haluaisin siihen lisätä parit salikerrat viikkoon. Tällä hetkellä kärsin kuitenkin jonkin sortin ylikunnosta: voimattomuutta, unettomuutta ja masentuneisuutta. Lihakset ei palaudu reippaasta kävelystäkään... Onko sulla ollut kyseisiä ongelmia?

Mun ongelma on se, että en vain osaa/uskalla syödä oikein. En tiedä mikä on sopivasti. Rakastan juurikin puhdasta ja terveellistä ravintoa, eli ongelma ei ole siinä. Kroppani on niin sekaisin, että se ei luonnollisia signaaleja lähettele. Nyt syöminen ahdistaa entistä enemmän, kun urheilu on pitänyt pitää tauolla. :/ Olen voinut vain tehdä pitkiä kävelylenkkejä. Olen umpikujassa, nyt jo juoksusta taukoa liian kauan, suorastaan itkettää välillä.

Onko sulla vinkkejä tai mielipiteitä asiaan? Loppuun vielä jos saan udella: mitä kokoluokkaa sun välipalat on, olisiko sulla antaa joitain esimerkkejä? Hedelmä vai aina jotain ''tuhdimpaa''? :)

Kiitos vastauksesta ja vinekistä jo etukäteen ja ihanaa kevättä ja tulevaa kesää, sun blogi antaa voimia jaksaa tän vaikean ajanjakson läpi ja odotan jo innolla energisenä kirmailua aamuisin, iltaisin, vaikka keskellä yötä. ;)

Mervi
33/69 | 

Kuinka paljon viikossa suunnilleen liikut määrinä? :-) ja jos teet aerobisia kuinka pitkiä yleensä ne ovat?

Anni
34/69 | 

En oo aikaisemmin tällä viikolla vielä katsonut tota jaksoa, mutta nyt saunaan ja sitten vihdoin Fitnesspäiväkirjat ♥

Shaimaa
35/69 | 

moikka! Olis kiva kuulla enempi Mulanista, siis rodusta ja noin muutenkin että miten yhdistää koira aktiiviseen arkeen... tai no mitä haluisit ite kertoo :D

Pulassa
36/69 | 

Miten usein suosittelet aerobista tehtäväksi ja kuinka kauan kerralla, kun tavoitteena on polttaa rasvaa kropasta ihan reilusti että saadaan lihakset näkymään? Ihana lukea sun blogia kun aina niin kannustavasti tsemppaat muitakin jaksamaan! :)

Miia
37/69 | 

Hei Venla! Sä oot aivan upee. Oon joka kerta kettonu, kun fitnespäiväkirjaa huippu ohjelma!♥ oot aivan huippu kunnossa :)♥ pidä hauska kesä♥

Minna
38/69 | 

Hei Venla! Sä inspiroit mua joka päivä, vaikka olis kuinka vaikeaa. Sä oot niin pirtsakka :)♥
Itsekin olen miettinyt, että voisin alkaa treenata kunnolla, kun on kerrankin aikaa :)
Pakko sanoa, että fitnesspäiväkirja on aivan huippu :3 toivotan sulle oiken mukavaa kesää! ♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Uusi viikko lähtee parhaiten käyntiin milläs muullakaan, kuin energisellä aamutreenillä! Jeah!

Auringonsäteet heijastuvat otsalla kuultavista hikipisaroista ja niin keho, kuin mieli kiittää.

Viikonloppu koostui voimaannuttavista läheisistä, ystävistä ja tietenkin maukkaista ruoista. Siispä latautuneena ja hyvillä mielin kohti uuden viikon seikkailuja.

Tämän aamun ulkotreenit pitivät sisällään: vatsalihaksia, dippejä, leuanvetoja, sekä spurtteja lenkkipolulla metsämaisemissa.

Haluaisin kovasti kuulla, mistä teidän tämän maanantain treenit koostuvat? Vai onko jollain tänään kenties lepopäivä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään radio NRJ:n-aamussa paljastettiin myös uusin Fitnesspäiväkirjat-ohjelman viikkohaaste, joka on tällä kertaa mun käsialaa. Haastan siis sut tällä viikolla ottamaan kuvan just sun mielestä tehokkaimmasta vatsalihasliikkeestä! Lisää otoksesi instagramiin hashtagilla #fitnesspäiväkirjat ensi maanantaihin mennessä ja voit voittaa Biancaneven upeita treenivaatteita! Parhaat liikkeet kehiin ja paljon tsemppiä skabaan kaikille!

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

PS. Muistattehan, että tänään  tulee klo.21 Avalla Fitnesspäiväkirjojen toinen jakso!

<3:Venla

takki*, panta*, hanskat* Kari Traa// kengät* Adidas// paita Victoria´s Secret//treenihousut Nike (*gifted)

Kommentit (41)

Mira
1/41 | 

Ihana energiapostaus ja noi treenivaatteet on niin pirteän väriset :) Odottelen jo innolla iltaa ja fitnesspäiväkirjan toista jaksoa. Vatsalihas haasteeseen en lähde koska tän vauvakummun kanssa vatsalihastreenit syksyyn asti kiellettyjä, maltan tuskin odottaa kun pääsen taas treenailemaan kunnolla :) Mukavaa ja energistä alkavaa viikkoa Venla ja muut lukijat :)

Käyttäjä3401
Liittynyt31.3.2016
2/41 | 

Kyyyllä, tänään on salipäivä. Luvassa kyykkyjä (smith ja bulgarialainen), maastavetoa, kulmasoutua, ojentajapunnerruksia, hauis-pystypunnerruscomboa, vatsoja.. mitähän kaikkee. :) No, noita ainakin. Ja väliin aerobiset osuudet.

Ihanaa päivää sulle Venla! :)

Johanna
4/41 | 

Mun viikko alkoi kevyellä aamulenkillä auringon paisteessa ja jatkuu illalla tankotanssitreenien merkeissä.

Oona
5/41 | 

Tänään on niin kiva treenipäivä, ensin LesMillsin tanssitunnille ja perään 30 minuutin vatsalihasrääkki!

neppu
6/41 | 

Tänään olisi ollut ohjelmassa pidempi juoksulenkki juoksuohjelman mukaan, mutta vkonloppuna kuitenkin iski kova nuha. Taidankin siis lähteä reippaalle kävelylenkille ja tehdä kotitreenin yläkropalle :). Ja tänään istutaankin taas telkkarin edessä klo 21 <3

Eetu
7/41 | 

Mastavaa Maanantaita sulle! Juoksukenkki olisi mulla treeniohjelmassa , muuta saa nähdä miten jalat kestää.... :/ koko alakroppa ihan lyijyä treenintäyteisen viikonlopun jäljiltä ja eilinen legday tuntuu reisissä aika hyvin! Saa nähdä vaihtuuko lenkki leffailtaan

jon
8/41 | 

Tänään aamulla oli selkä/olkapää päivä salilla :) iltapäivällä ois vielä juoksemista tiedossa :)

Omppu
9/41 | 

Olisin suunnannut salille ryhmäliikuntaan, mutta ah ja voih mikä hirveä räkätauti iski viikonloppuna! :( noh, onneksi se tänä viikonloppuna tuli eikä tulevana! Suunnitelmissa on mennä Flamingon kylpylään polskimaan mun ja mun poikaystävän 5. vuosipäivän kunniaksi <3

Hyvää viikkoa sulle :)

mira
10/41 | 

Tänään juoksumatolle, Zumbaan ja saunaan ystävän kanssa :) harmi vaan, kun siellä salilla missä käydään on kuvien otto kielletty kokonaan :D

11/41 | 

Ihanan pirteä ja positiivinen postaus taas jälleen. Sun blogia on kiva lukea, kun olet niin energinen aina. :)<3 Ja nuo treenivaatteet ovat ihanat ja ihanan pirteät! :)

Tänään mulla ollut ohjelmassa pienen Kira huskyni kanssa lenkkeilyä ja oman leivonta-ruoka blogini täyttämistä. Illalla jalkapäivä salilla :P

Ihanaa viikkoa sulle :)<3

Nuhanenä
13/41 | 

Mieli tekisi mennä salille tai lenkille, mutta ilmeisesti allergianuha tekee kovasti tuloaan ja olo on järkyttävän tukkoinen >.< huomenna on vielä tärkeä päivä edessä, joten lepoa on tänään tiedossa...

14/41 | 

Tänään pidetään lepopäivä, mutta huomenna taas aloitellaan viikko kunnon salitreenillä ;) Sulla on tosi kivan näköiset treenivaatteet noissa kuvissa!

Milla
15/41 | 

Viime viikolla jäi levot vähä vähemmälle, niin siksi tänään lepäillään :) päivä mennykki kotona koulutehtäviä rustaillessa. Huomenna sitten alotetaan taas viikon treenit selkä-olkapää yhdistelmällä. Ja tänään todellaki töllö auki ysiltä!

Melina
16/41 | 

Ihana postaus taas kerran Venla <3 täällä alkoi viikko aamulenkillä auringossa, kipaistiin koiran kanssa lähikauppaan hakeen marjoja aamupuuroon :) sen jälkeen vielä nopee mutta sitäkin tehokkaampi kotijumppa vei viimesetkin mehut ja loppupäivä on menny pääsykokeisiin lukiessa ja gossip girliä tuijottaessa ;)

anita
17/41 | 

Aamulla aamuaerobinen, mutta lepopäivä salista kolmen päivän treeniputken jälkeen. Sen sijaan koko päivä könöttämistä huonossa asennossa, pääsykoerumba käynnissä.. Huomenna mennään taas, jalkareeniä luvassa. <3

Marika
18/41 | 

Aurnkoista Maanantaita sinne päin. Tänään kevyempi päivä :) Vähän jalkoja ja vähän käsiä. Sitten viel jos kroppa antaa myöten niin pikkusen vatsojakin :D

Tessa
19/41 | 

Kiitokset pirteästä postauksesta, tästä sais taas vähän isnpistä omaan treeniin. Mulla oli tänään kotitreeniä, vatsoja, selkää, punnerruksia, lankkua, kyykkyjä ja vähän käsipainojen kanssa treeniä. Illalla vielä kaverin ja koiran kanssa lenkkeilemään :) Ja maantain kello ysistä jo nyt tullut viikon kohokohta ;)

Janette
20/41 | 

Näyttääpä kivalta treeniltä, varmasti hyvä viikon aloittaja! Itse vietän tänään lepopäivää. Innolla odotan tämän päiväistä jaksoa, hvyää viikkoa Venla! :-)

22/41 | 

Mun maanantaitreenit lähti vähän lapasesta. Ennen puoltapäivää riuhdottiin kahvakuulan kanssa ryhmäliikuntatunnilla. Iltapäivällä salilla jalka- ja vatsatreeni. Päivän päätteeksi vielä kävely vaunujen ja pojan kanssa. Huomenna saatan olla hieman kankeana :')

katrik
23/41 | 

Oon niiiin kateellinen noista sun pirteen värisistä vaatteista ! :D Itse en edes ole huippu urheilullinen mut rakastan sun blogia koska tätä lukiessa tulee aina hyvä mieli.

Ihan pakko muuten ylistää tota sun kuvaa fitnesspäiväkirjojen "mainoksessa"(en ole täysin varma miksi tuota kutsutaan heh). Kuvastaa just sellaista ihmistä mikä mulla tulee susta mieleen sun blogin perusteella vaikken sua tunnekkaan :)!

Henriikka
24/41 | 

Mä tein tänää selkätreeniä ja koulus oli käsipalloo liikkatunnil. Sulla kyl näyttää olevan hyvät lenkkimaastot lähellä ja on viel tommoin ulkotreeni paikkaki. Mukavaa viikkoa sulle! :)

Kissi
25/41 | 

Hei,

ei liity varsinaisesti aiheeseen, mutta mikä sun näkemys on siitä, miten usein aktiiviliikkujan pitäisi pitää vapaapäivä? Siis ihan kokonaan olla liikkumatta vai onko se edes tarpeellista? Itse liikun 1-3 h joka päivä (juoksu, sali, pyöräily jne) ja tajusin pitäneeni viimeksi yli kuukausi sitten kokonaan vapaapäivän. Onko oikeesti haittaa olla pitämättä lepopäiviä, jos vaihtelee lajia kuitenkin melkein päivittäin?

Janita
26/41 | 

Mun viikko alko kanssa treenien merkeissä. Aluksi pyöräilemällä 6 kilsaa salille ja salilla treenivuorossa oli tänään kädet ja lopuksi vielä piti pyöräillä 6 kilsaa takaisin kotiin. Treeneistä tulee kuitenkii aina tosi hyvä fiilis ja treenit parantaa oloa. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sulle! :)

TiinaS
27/41 | 

Eilen oli treenivapaa rokotuksen takia, mutta ilta meni yrttilaatikkoa askarrellessa mansikoille ja mintuille :)
Tänään uimaan ja illalla vielä nurmikon istutusta.
Aurinkoista viikkoa!

29/41 | 

Ääh vitsi, mäkin haluun treenaamaan! Polvilumpio meni 1,5 viikkoa sitten niin en oo pystynyt tekemään mitään :( Mut tästä saa ainakin inspiraatiota, ja ihastelen kyllä noita treenihousuja, aivan upeet!!

Maria
30/41 | 

Maanantaina ehdottomasti heti aamusta treenaamaan, sillä se viikko alkaa hyvin. Itsellä oli energinen oli, joten tein tosi tehokkaan (ah näitä tuntemuksia tänään) pepputreenin. Tykkään tyylistäsi ja tavastasi tehdä ja ajatella, olet ihanan jalat maassa. Oli hauska huomata, että eilen Fitnesspäiväkirjoissa kävit läpi ihan samoja juttuja leuanvedoista kuin minä eilen päivällä blogissani.
http://byminimaria.blogspot.fi/2015/04/valilla-pitaa-tuntua-pahalta-jos....

ulla
32/41 | 

Joka aamu alkaa juoksulenkillä :) Ei parempaa aamunavausta .

Sitten iso aamiainen ja töihin. :)

33/41 | 

Voihan vitsi, taas jäi päiväkirjat kattomatta!
No, onpahan hyvä syy jonain päivänä maata sohvalla vähän pidempään kun on kaks jaksoa rästissä!

Mukavaa viikkoa kaikille!

34/41 | 

Ihanan freesejä kuvia! Mun piti vielä kehua sua fitnesspäiväkirjoissa: melkeimpä alko ahdistaa kun tajusin kuinka ulkonäkökeskeistä fitness joillekin on. Itseänsä tuijotetaan peilistä valmentajan kanssa ja mietitään, mistä kohtaa hiotaan seuraavaksi. Sitten kidutaan nälkää ja lapataan varastot täyteen jauheita. Mun mielestä oot ehdottomasti paras roolimalli, aito ja luonnollinen. (Ja kaiken lisäksi sun kroppa näyttää silti mun mielestä parhaimmalta) :D

Marjut
35/41 | 

Maanantaisin kuntosalilla jalka,mahamakkara treeni. Hyvässä seurassa ilonkautta, mutta kuitenkin niin tosissaan, että hiki tulee. Ollaan semmoisia elämäntapa taapertajia jotka on löytäneet rakkauden liikuntaan nyt kun lapset on jo isoja ja on sitä omaa aikaa enemmän. "Parempi myöhään kuin ei milloinkaan." Seuraan myös fitnespäiväkirjaa ja löysin sinun blogisi johon olen nyt tustunut. Sinulla on myös rakkaus liikuntaan ja hyviin elämäntapoihin ja se näkyy. Salkkareitakin voi hyvällä omallatunnolla katsoa kun on treenit tehty.
Aurinkoa päivääsi!

36/41 | 

Moikka Venla!

Katsoin eilen Fitnesspäiväkirjan kaksi ekaa jaksoa ja oli ihan pakko tulla tänne sun blogiin kommentoimaan. Oot siis ihan mahtava tyyppi! Vaikutat todella fiksulta ja jalat maassa olevalta ihmiseltä ja on hienoa, että ohjelmaan on valittu tuollainen järjen ääni mukaan. Varmasti moni nuorikin seuraa sarjaa ja toivottavasti ottaa susta mallia, eikä ala heti hulluna diettaamaan ja treenaamaan veren maku suussa. Olet hyvä esikuva, koska osaat näyttää, että terveillä elämäntavoilla ja hyvällä fiiliksellä pääsee jo pitkälle kropan muokkaamisessa.

Itselleni on tästä älyttömästä fitnessbuumista tullut paha vastareaktio, eikä salille tee todellakaan mieli aloittelijana lähteä, koska tuntuu, ettei perustreenaaminen enää riitä. Salilla pitää olla mitä ihmeellisimmät rohdokset, palkkarit ja pillerit mukana, puhumattakaan mitä teknisimmistä treenikamoista. Kiitos siis, että tuot tätä buumia vähän maantasalle ja terveellisemmälle ja järkevälle pohjalle :) Jatka samaan malliin! (peukku)

xo Erika
Nude-blogi

Katariina
37/41 | 

Maanantain treeni koostui minulla 20 pull-ups -ohjelman treenistä, muuta ei ehtinyt kun töiden jälkeen vielä tentissä. Tavoitteeni on, että joka päivä ainakin vähän!
Mutta varsinaisesti halusin kommentoida maanantain Fitness-päiväkirjojen jaksoa. Kuten joku muukin sanoi, minustakin se sinun ja salivaarien kohtaaminen oli ihana! :) Mukavaa vastapainoa sille aika pinnalliselle kuvalle, mikä fitness-scenestä yleensä annetaan.
Toiseksi haluan sanoa, että arvostan erityisesti sinunlaisiasi fitness-elämäntavan omaavia ihmisiä, jotka pitävät itsensä kunnossa, vaikka eivät kilpaile tai työskentele päätoimisesti liikunta-alalla - toisin sanoen eivät saa siitä palkkaa. Toki näyttelijänkin työssä hyvästä ulkonäöstä ja kunnosta on apua, mutta se ei ole se pääasia. Minusta on jotenkin vielä hienompaa pitää itsensä huipputikissä vain itsensä, ei jonkin ulkopuolisen päämäärän takia. Tämä on tietysti mielipideasia, jonkun toisen mielestä juuri kilpaileminen ja ulkoiset tavoitteet ovat tärkeitä. Itse en myöskään välitä kilpailemisesta, vaan urheilen hyvän olon, terveyden ja voiman takia; on kiva saada esim paljon leukoja, vaikkei missään kilpailekaan :) (Ja toki vähän siksikin, että haluan pysyä tikissä vaikka kohta 40 v mittarissa :) Kropan vanhenemiseen on helpompi vaikuttaa kuin kasvojen)
Keep up the good work!

Ronja
39/41 | 

Ajattelin ensin, että oot semmonen turha salkkarijulkkis, mutta yllätyin iloisesti kun eksyin katsomaan blogiasi. Oot innostanut minuu liikuntaan päin, toistaiseksi vasta sen verran, että ostin lenkkarit. Ihanat pirteät treenivaatteesi vähän taas innostivat miuta lisää, josko voisin katsella hieman housuja, joita olisi mukava pitää kävelyillä...

Tsemppiä kovasti treeneihin, toivottavasti tää pieni kipinä minkä onnistuit antamaan, saisi miut täältä kotisohvalta liikkeelle, terveellisempien tapojen pariin :)

katariina
40/41 | 

Sulla on aina niin ihanat treenivaatteet ja niin hyviä kuvia! Mun viikko alkaa aina bodycombtilla B)

Katja
41/41 | 

Minulla on etsinnässä hyvät lenkkikengät. Millaisilla popoilla on mielestäsi paras lenkkeillä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram