Kirjoitukset avainsanalla ToosaTV Fätnesspäiväkirjat

Tästä iloa maanantaihin!

Hei kaikki Fitnesspäiväkirjat tv-sarjan ystävät, käykääpä kurkkaamassa ToosaTV:n tekemä video Fätnesspäiväkirjat. Mä ainakin nauroin ääneen, loistava parodia!

Meikä ainakin tunnisti itsensä, nimimerkillä: Mun maanantai starttasi tänäänkin luonnossa liikkumalla. (Koska: "Vitsi mä rakastan luontoa!")

Kohtapuoliin ajattelinkin lähteä Maken kanssa Lidliin hoitamaan viikon ruokaostokset edullisesti.

Joten sanoisin, että tämä pätkä kuvasti mun Fitnesspäiväkirjat osuutta erittäin hyvin.

Fätnesspäiväkirjat löydät TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA!

PS.  Video toimii myös loistavasti vatsalihastreeninä.

"Joskus me otetaan kuorimaveitsetkin kauppaan messiin.." Ahahaha

Superhauskaa alkanutta viikkoa!

<3:Venla

Kommentit (17)

Maarit
3/17 | 

Täytyy katsoa! Joo,ovat kyllä hurjan hauskoja veijareita parodioimaan kaikkea ja kaikkia. :D Hienoa,että pystyt nauramaan itsellesi :D <3

Tanja
5/17 | 

No ajattelehan nyt kuinka paljon vähemmän esim. lanttu, bataatti ja se peruna painaisi jos sen kuorisi jo kaupassa ;) :D
Omenoille ja banaaneille sama käsittely myös. Banaanissakin menee "ihan sikana" rahaa roskiin :D

jennika
7/17 | 

Katsoin. Se makenkin ääni just kuin oikee niin kyllä vissiin pötkötöt siellä lenkkipolulla

Salla
11/17 | 

Hahha hauska parodia! :D Liian harvoin tälläsiä palautteuta kirjottelen, mutta oot kyllä mahtava esimerkki meille nuoremille. Osaat nauraa itsellesi ja oot muutenki täynnä tervettä elämäniloa. :) Ne tuulesta temmatut raskaushuhutkin selvensit niin kypsästi ja rennosti. Susta saadaan me muut ottaa kyllä mallia!
Hyvää syksyä! :)

Neea
16/17 | 

Oot tosi ihana ja positiivinen ♥ Sun inspiroimana oon päässy ylipainosta eroon sekä oppinut olemaan sinut itseni kanssa :) Oot myös vaikuttanut mun itsevarmuuteen tosi paljon :) Kiitos siitä ♥Olet ihana♥ Terveisin, Neea.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram