Kirjoitukset avainsanalla The hat

Pitkästä aikaa luvassa outfit -postausta sellaisia toivoneille. Tämä kyseinen asu on parin viikon takaa syntymäpäiviltäni. Suurin osa vaatekappaleista on oikeastaan jo varmaan ainakin viiden vuoden takaa, kuten vanhat lempparini: pitsisukkahousut ja meidän ystäväporukan kesken "Vaahteramäen Eemeli" -hattu. Jo useampana syksynä on tullut kaivettua nämä vanhat suosikit kaapin pohjalta. Joka ikinen kerta niihin tykästyy uudelleen, vaikkeivat ne ehkä niihin aktiivisemmin käytettyihin yksinkertaisiin arkikuteisiini kuulukaan. Nykyään pyrin shoppailemaan harvemmin ja tekemään vain harkittuja ostopäätöksiä, sillä en halua päätyä hankkimaan kertakäyttötavaraa. Siksi juuri nämä vanhat pitkään ilahduttaneet ostokset tuovat aina hyvää mieltä kerta toisensa jälkeen.

Nyt haluaisinkin kuulla löytyykö teiltä pitkään säilyneitä suosikki vaatekappaleita tai asusteita?

Aurinkoista päivää tyypit ihanat!

PS. Nyt ne ovat taas täällä, nimittäin Indiedays Blog Awardsit, jossa palkitaan jälleen vuoden inspiroivimmat blogit. Mikäli olet saanut blogistani positiivista energiaa ja inspiraatiota, olisin huikean kiitollinen, jos jaksaisit käydä antamassa äänesi Elämää Venlan Silmin -blogille, joka löytyy sarjasta MOTIVATION. Äänestää voit TÄÄLLÄ! 

Haleja sunnuntaihin!

<3:Venla

Kommentit (8)

3/8 | 

Oi nuo vaatteet ovat aivan ihanat:) ja toi sun tukka, pakko sanoa, se on vaan niin ihana<3 kävin äänestämässä sua<33 pusuja<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram