Kirjoitukset avainsanalla Terveyspommi puolukka

Tein kuten lupasin ja palasin puolukka-apajille isomman ämpärin kera.

Siinä se nyt on: 10 litraa antioksidanttipitoista puhdasta rakkautta talven pimeitä aamupalahetkiä piristämään.

Nyt on pakkanen pullollaan Suomen luonnon omia supermarjoja vastustuskykyä parantamaan. Pysyy ne flunssat loitolla ja vatsa tykkää myös! Lisäksi uskaltaisin veikata, että nämä meidän Suomen omien metsien antimet ovat niitä kaikista ympäristöystävällisimpiä superfoodeja, niitä kun ei ole tarvinnut kiikuttaa lautaselle toiselta puolelta maapalloa. Vai mitä tuumitte?

PS. Kiitos jälleen kerran kommenteistanne, varsinkin edelliseen postaukseen liittyen. Olen todella kiitollinen, että osallistutte keskusteluun aina niin aktiivisesti.

Iloisin terveisin <3:

mökkiliisa-Venla

Kommentit (8)

Henriikka
3/8 | 

Nam, puolukat on hyviä :)
Meil äiti juo useesti semmost juomaa mihin tulee piimää, puolukkaa ja kauraleseitä :) on muute tosi hyvää

Leena
7/8 | 

Olet aivan hehkuvan upea näissä(kin!) kuvissa. Terveet elämäntavat näkyvät koko olemuksessasi. Ei ole Suomen leikellyistä "kohukaunottarista" kilpasille kanssasi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram