Kirjoitukset avainsanalla Tehokas pepputreeni

Mikäli Suomen koleahko ja viime aikoina jopa hitusen harmaa kesä meinaa lannistaa, voin suositella yhtä takuuvarmaa keinoa mielen piristämiseen, nimittäin liikuntaa!

Hikisen treenin ja itsensä voittamisen jälkeen, olo on taatusti rutkasti virkeämpi ja uskallan väittää, että nuppikin skulaa paremmin ja mieli on iloisempi. TOIMII!

Tässä tulee Venlan tehokas ja suhteellisen nopea mökkitreeni:

Liikkeitä on viisi. Tarvitset apuvälineiksi ainoastaan minkä tahansa pyyhkeen tai rätin, joka liukuu sopivasti lattialla, sekä halon tai vaikka käsipainon, jos sellainen sattuu olemaan ulottuvilla. Muista ensin lämmitellä huolella!

Liike 1. Ota tukeva asento ja laita pyyhe taakse liukuvan jalan alle ja liuta jalkaa askelkyykyn tapaan, mutta taakse. Muista pitää selkä luonnollisen suorana ja polvi 90 asteen kulmassa. Ja ei muuta kun luuttuamis liikettä hinkkaamaan, tuleepa siivottua samalla. ;) Tee neljä sarjaa ja 15 huolellista toistoa kummallakin jalalla.

Alkuasento.

Liutus. Tuntuu mukavasti pakarassa, sekä reidessä.

Liike 2. Tähän et tarvitse apuvälineitä. Seiso suorana ja harppaa kyykkäämään sivulle päin toisen jalan varaan, ponnista ylös jalat takaisin vierekkäin. Muista pitää keskivartalo tiukkana ja selkä suorana. Tämäkin tuntuu oikein tehokkaasti mm. berberissä. Tee 4 sarjaa ja 15 toistoa molemmilla jaloilla.

Alkuasento.

Kyykkäys.

Sama toisella jalalla.

Liike 3. Laita pyyhe molempien jalkojen alle ja pistä kädet lattiaa vasten, keskivartalo tiukkana. Liuta sitten jalat pyyhkeen kera taakse suoraksi ja rutista jalat takaisin koukkuun eteen. Tee 4 kierrosta ja 15 toistoa vatsarutistuksia.

Liike 4. Nappaa halko tai käsipaino ja asetu maahan istumaan ja nojaa taaksepäin . Nosta halko eteesi pyöräntangon lailla ja ala polkemaan jaloilla ilmassa, kuin pyöräilisit. Pidä selkä suorana ja vatsa tiukkana koko ajan. Tee neljä kierrosta huolellisesti niin monta polkaisua kuin jaksat.

Liike 5. Tee vielä lopuksi 3 sarjaa askelkyykkyhyppyjä omat maximimäärät.

Jos aurinko ei vielä tämänkään jälkeen satu näyttäytymään, niin sitten voikin hyvillä mielin hautautua mökin tai kodin sohvan uumeniin palautumaan, ja ottaa vaikka hyvän kirjan kouraan tai laittaa leffan pyörimään ja paistaa sadepäivän piristykseksi pannukakkuja. ;)

Energistä tiistaita toverit!

 Kertokaa sitten kun olette ehtineet testata tämän treenin, että saitteko hyvin tuntumaan?

PS. Pahoittelut tämän postauksen heikkolaatuisemmista kuvista, menin tietty unohtamaan juuri sen objektiivin himaan, millä tapaan näitä treenijuttuja kuvailla, mutta tärkeintä kuitenkin, että liikkeet käy ilmi, joten eiköhän nääkin aja asiansa. :D

<3:Venla

Kommentit (13)

Roosa
1/13 | 

Kokeilen tätä sitten kun oma kroppa jaksaa taas kovempaakin reenaamista. Tällä hetkellä vaivaa sekä väsymys, että stressi ja kaularauhaset ovat jostainsyystä todella turvonneet mikä haittaa hengityksen kulkemista sen verran että olen vain lähinnä tehnyt rauhallista joogaa ja kävelylenkkejä. Kova hinku olisi jo päästä kunnolla hikoilemaan mutta kerran salilla käytyäni ja vähän kovemman juoksulenkin tehtyäni totesin että näin vihdostaviimein loman alettua palaudun ensin kouluvuodesta ja kesätyörutistuksesta näin rauhallisemmalla urheilutahdilla. Kokeillaan sitten hetken levon jälkeen uudestaan. Hyvää kesää sinulle!! :--)

Mimmi
2/13 | 

Hyvä treeni,tuli testattua ja kyllä tuntui!!seuraan aktiivisesti blogiasi ja tykkään näistä treenivinkeistäsi! Itse aloittelin treenaamista vasta kevättalvella,tavoitteenani saada peruskuntoa parempaan kuntoon ja lihaksiin voimaa,ja pääasiassa se oma hyvinvointi! Kiitos ihanasta blogistasi ja hyvää kesänjatkoa!:)

Lapissa viettämässä kesää
4/13 | 

Hei!

Mua kiinnostais tietää, missä päin lappia teidän mökki on? Itse vietän aina jokaista kesää Kolarissa (äkäslompolossa), jossa meillä on maatila/mökki. Tänään oltiin käymässä Rovaniemellä ! :D olen seurannut blogiasi kauan ja on aina kiva huomata, että joku muukin helsingissä asuva viettää täällä kesiään :)!

Edelliseen jatkoa vielä
5/13 | 

Niin ja onko teillä jotain sukua Lapissa vai muuten vaan mökki täällä ?:) On itselle ainakin omalaatuinen ja rakas paikka :)!

7/13 | 

Sun treenivinkkejä on kyl mielenkiintoista lukea samoin kuin blogiasi muutenkin.
Olen lukenut jo pidemmän aikaa sun blogia ja koen, että se on todella inspiroiva ja motivoiva! :)

snaa
8/13 | 

Heii oon pienen ikuisuude ettiny just tonvärisii harmait jumppapökii! Voinko udella mistä ne on?

Liisa
9/13 | 

Hyvän kuuloinen treeni taas kerran: tekis mieli heti kokeilla, mutta jalat on vielä sen verran höllänä toissapäiväisestä jalkatreenistä ja tämän aamuisesta kympin lenkistä, ettei taida pystyä. :(
Ehkä huomenna sitten!

On muuten aivan aivan ihana blogi sekä valtava insipiraation ja motivaation lähde. Kadehdin sun energiaa ja elämänasennetta: oot just sen tuntuinen ihminen, millainen itse haluaisin olla. :D

Aurinkoista loppukesää! <3

Olivia
10/13 | 

Venla!❤️ tää ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta pakko kertoo et menitte ohi tuurissa ja yllätyin iha täpöllä en kerenny tulla moikkaa

Tony
11/13 | 

Moi Venla! Kovasti kiittelen näistä kuvista ja tästä aurinkoisesta postauksesta!
Näytät jälleen kerran niin hyvältä, että näistä nauttis jatkossa mielellään
paljon useammin! Kiitos! ;)

piu
12/13 | 

Ihana Venla!! Ekaa kertaa kommentoin vaikka hurjan monesti oon jo valmiiksi kommentin kirjoittanut sulle mutta sitten jättänytkin lähettämättä. Siis mistä sulla riittää energia ihan kaikkeen? Mistä löydät motivaatiosi ja onko sulla ollut aina kovin terveelliset ja liikunnalliset elämäntavat vai päätikö vain että nyt tehdään muutos parempaan? Mä tarvitsisin nyt motivaatiota jostain.. hassulta kun tä kuulostaakin ni mä aina alotan terveellisen elämän ja liikun paljon...mutta kun muutokset ja tulokset alkavat näkyä,loppuu mun motivaatio ja yrittäminen siihen. Annan periksi joka kerta ja antaudun herkuille, ja voi morjens mikä morkkis siitä tulee! Mutta ei niin ei,opiksi ei oteta.tätä on jatkunut jo hurjan kauvan. Ootko muuten paljon käynyt ryhmäliikunta tunneilla? Mä kaipaisin tietoja millaisia mitkäkin tunnit ovat ja kuinka tehokkaita ne ovat. Josko sieltä sais vähän innokkuutta tähän laiskuuden keskelle:) ihanaa kesää sulle ♥

Lotta
13/13 | 

Kyllä tuntu ja hiki tuli! :) Pitkään jo blogia lukenu, mutten ikinä kommentoinu. Nyt treenin jälkeisellä energialla jakso näpytelläkkin ;) Hurjasti olen kyllä motivaatiota saanut sinulta, kiitos siitä ja kiitos ihanasta blogista, jota on aina ilo lukea :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos tekin kohtasitte aamulla ovesta ulos lähtiessänne sen ulkona mylvivän Siperian, niin tsemppihalit täältä! Kyllä se kevät vielä koittaa!

Koska lunta satoi kun Esterin berberistä, tein sen kunniaksi ja keskiviikon piristykseksi treenin, kyseisestä ilmasta inspiroituneena! Elikkäs tässä tulee suhteellisen nopea, mutta vielä sitäkin tehokkaampi pyllytreeni kotona!

1. Lantion nosto maasta.

 

Nosta lantio maasta ja purista pakaroita yhteen yläasennossa. Tämän voi tehdä vallan hyvin ilman painoakin. Tai esim tangon kanssa. Minulta ei kotoa tankoa vielä toistaseksi löydy, joten puntti sai toimia painona. Väliin voi laittaa pehmusteeksi vaikka käärityn jumppamaton tai tyynyn. Laske lantio hitaasti alas, jonka jälkeen taas uusi nosto ylös. Muista pitää myös vatsa tiukkana, jotta selkä ei mene notkolle.

4 sarjaa 12 toistoa.

2. Askelkyykky penkin kanssa (minun tapauksessani olkkarin rahin)

 Taaempi jalka penkin päälle (jalkaterän päällipuoli penkkiä vasten, minun rahi meinasi ampaista karkuun, ja sain tukevamman otteen varpailla, siksi siis kuvissa hiukan eri asento kuin yleensä). Etummainen jalka kurottaa pitkälle eteen.  Etummainen jalka/sääri pysyy pystysuorassa linjassa maahan nähden. Ala-asennossa kyykkäys mahdollisimman syvälle (polvi napauttaa lattiaa). Liike tapahtuu puhtaasti ylä-ala suunnassa. Jalkojen asento on lantion levyinen. Liike tehdään siis etummaisella jalalla, taaempi jalka ainoastaan tukee.

Molemmille jaloille 3 sarjaa 15 toistoa. (kannattaa ainakin aloittaa ilman lisäpainoja, jotta liikerata alkaa tuntua oikealta, vasta sitten lisätä painoja, mikäli haluaa)

3. Pyllyn pumppaus penkin päällä.

Asetu penkin päälle makaamaan ja pumppaa jalkoja ylös nimenomaan pakaroita aktivoiden.

4 sarjaa 15 toistoa.

4. Sumokyykky kahvakuulan kanssa.

Ota leveä haara-asento jalkaterät suunnattuna luonnollisesti hieman ulospäin. Kyykisty kahvakuula käsissä mahdollisimman syvään. Ponnista ylös ja tee työ pakaralihaksia aktivoiden. Säilytä ryhti, tukeva asento ja pidä selkä suorana, sekä polvet linjassa varpaiden kanssa.

4 sarjaa 12 toistoa.

5. Maastaveto käsipainoilla.

Seiso jalat hartianmitan päässä toisistaan. Käsipainot käteen, kämmenet jalkoja kohti. Taivuta yläkropaa eteenpäin niin, että painot melkein koskettavat lattiaa. Muista pitää selkä suorana koko ajan. Nosta yläkroppa takaisin ylös, takareisiä jännittämällä.

3 sarjaa 12 toistoa.

Kertokaa sitten, kun olette  ehtineet kokeilla tätä treeniä, että tuntuko tarpeeksi? Mulle tuli ainakin kunnon hiki!

Mulan ei oikein innostunut mun pepputreenistä, sillä kun noi lihaksikkaat pakarat tuntuu muodostuvan ihan sohvalla makoillessa. :D

PS. Pakko laittaa loppuun vielä tällainen tilannekuva, joka löytyi otoksien joukosta. Tältä näytän silloin, kun mulla menee hermo Maken humoristiseen treenin-selostamiseen, sillä kuvien otosta ei meinaa tulla yhtään mitään mun nauraessa. Pienellä nälällä saattoi myös olla osuutta asiaan :D #paloipinna #olenhirviönälkäisenä #sori

Hauskaa ja hikistä keskiviikkoa!

<3:Venla

 

Kommentit (58)

Henni

Ihan pakko kysyä muutamaa asiaa näin kokeneemmalta treenaajalta. Ensinnäkin, voiko kasvattaa lihasta ja päästä hyvään kuntoon pelkillä kotitreeneillä? Ja entäs sitten palkkari? Oon kokeillu useita eri makuja ja jokainen tulee ylös, ei siis sovi mulle yhtään. Mutta aina siitä vaan puhutaan kuinka tärkeä osa se on lihasten kasvun kannalta.. Sit vielä kolmas kysymys, millähän mä saisin tuloksia paremmin, ostin västikään fitfarmin superdieetin ja vedin sen läpi pilkulleen niinku piti, mut ei mitään muutosta kropassa! Aerobista siis tein 4x/vko, samoin kun salitreeniä. Maitorahkaa meni niin että hyvä ku ei korvista pursunnu ulos. Tuntuu vaan niin toivottomalta ku kaikkea on yritetty ja tulosta ei synny. Pari vuotta sitten olin vielä tosi hoikka, mut lihasta tosin ei silloinkaan ollut. Nyt oon yrittänyt hoikistua ns. terveellisemmin eli just lihasta kasvattamalla ja rasvaa polttamalla, mut on tää vaan pitkä ja kivikkoinen tie! Kiitos jo etukäteen, jos jaksat kysymyksiini vastailla!

Mari
2/58 | 

Oi, treenijuttuja! :)
Tämä menee testiin nyt koeviikolla kokeisiin luvun välissä (kun salille ei kerkeä...)

Tintti
3/58 | 

Moips! Ai kun kiva pepputreeni! Voitko joskus tehdä myös vatsatreenipostauksen? :) Sä oot ihanan ispiroiva ihminen! :P

emmi
6/58 | 

Ooo, treenivinkkejä. Sä oot tollanen sporttimimmi ni olis kiva saada sulta joskus kuukauden treenihaaste, missä olis sun hyväks koettu saliohjelma ja vaiks vähän ruokavinkkejäkin mukana. Pleease :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Kotitreenit sisältyy vaihtelevasti osana mun monipuolisia treenejä, siinä missä salitreenit ja lenkkeilykin! Yhtä hyödyllisiä siis toki, kunhan tekee tarpeeksi huolella ja raskaasti :)

Henriikka
12/58 | 

On kyllä hyvä pepputreeni. Mullaki hiki vaan virtas ku treenasin! :D Pakko oli kokeilla heti ku mietin et mitäköhän sitä jaksais tänää treenata ni tää postaus tuli just sopivasti ja motivoit hyvin tällä treenaamaan. Ni tuli sitte kunnon pepputreeni tehtyä :) Kiitos treenivinkistä <3

Liisa
13/58 | 

Nuo on kyllä tehokkaita liikkeitä. Tää inspiroi mutkin nostamaan prrseen penkistä, vaik muka olin jo päättänyt etten tee lumitöiden lisäksi yhtään mitään tälle päivää.. huippu ilme viimeisessä kuvassa :)

sanni
14/58 | 

heippa! kuinka onnistut olemaan noin kaunis ja ruskea aina? :) Käytätkö jotain itserukettavaa tai käytkö solkussa? oisi kiva kuulla jos on jotain hyviä itseruskettavia mitä suositella! :)

Hilkka
15/58 | 

Kyllä tuli hiki, toimii! Tuntu kyllä just siellä missä pitikin ja hiki virtasi. Näitä lisää. :)

nana
16/58 | 

Testasin! KYl hiki tuli ja hengästyi. Ton penkiltä kyykkäyksen tein vain omalla painolla (n60kg)sillä just ja just jakso ton, ei kyl saanu polvee maahan sit millään hyvä ku nyt ylös pääsi, oli kyl ehkä vähä korkee penkki ku sohvapöytä.. Saa jalkoja näköjää enempi treenata et pääsis ylös ja vielä painojen kans.. ;D jalat sit jo tärräs sumokyykätessä niin paljo et ei meinannu tulla :D että kiitos tästä, lissä nopeita kotitreenejä :D tykkään tämmösistä missä uusia liikkeittä ´perinteisten sijaan/rinnalla. Vatsoihin kaipaisin jotain treeniä missä ei oo vaan lankutusta koska vihaan sitä ja haluaisin kehittää eka vatsoja et jaksais joskus lankuttaa :/ :D

Aku
17/58 | 

Pakko samaistua viimeiseen kuvaan! Kuvataan parhaillaan tekniikkavideoita PT-asiakkailleni, eikä se aviomies kameran takana aina ole niin toimiva kuin mitä toivoisi. Millon näkyy sormi videossa, millon se video ei edes mennyt päälle ja turhaan tullut väännettyä taas monta minuuttia.. Eniten kyllä menee hermo kun REC nappia kuitenkin osataan painaa siinä raivoamis -vaiheessa ja vaimon vaahdotessa itse vaan hihitellään "hyvää" kuvausmatskua.. :D

Propsit hauskan kuvan julkaisemisesta, piristi iltaa!

www.aurorarenvall.fitfashion.fi

Ella-Noora
20/58 | 

Ihana pepputreeni tuli tälle päivälle..huomenna voipi tuntua et on jtn tehnykki. Lisää tämmösiä postauksia!Teetkö muuten treeni ohjelmia jos sulta pyytää ? :)

sanna
21/58 | 

Mä tein tän eilen ihan salilla ja lisäksi pakarapotkua taljassa sekä muutaman muun liikkeen laitteella. Hiki tuli ja mukava vaihtelu treeniin, suurkiitos!

HJ
22/58 | 

Hyvä treenisetti - vähän saman tyyppistä tehnyt itsekin!

Pakko hei kysyä pieni mielipide, että mistä voi olla kyse, kun oma paino vaan nousee koko ajan? Olen vuoden alusta aloittanut aktiivisemman 5-6 viikkotreenikerran tahdin ja pudottanut ruokavaliostani satunnaisia herkutteluja lukuunottamatta sokerin ja muut ylimääräiset mässyt. Syön siis terveellisemmin nyt kuin aiemmin ja ruokailuvälit on 3-4 tuntia. Harrastan 1-2 kertaa viikossa astangajoogaa, 1 h kuntonyrkkeilyä ja päälle joko salia tai lihaskuntojumppia 2-3 kertaa.

Paino putosi tammi-helmikuun aikana 1,5 kg ja sen jälkeen noussut hiljalleen koko ajan. Lähtöpainoon nähden kiloja on tullut 1,5 lisää! Olen 170cm ja paino nyt n. 65 kg. Mietin mistä on kyse, voiko treenaus aiheuttaa tuon painonnousun vai mikä? Tiedän olevani täysin normaalipainoinen, hoikkakin, eikä vaakaa pitäisi niinkään tuijottaa, vaan peiliä ja mittanauhaa. Lisättäköön, että senttejä kropasta on karissut n. 15 yhteensä eli siis tulosta tulee, mutta mikä tää painonnousu on?? Tiedän, ettei tämä ole mikään lääkäripalsta, heh :) Mutta tuollainen kaltaisesi aktiivitreenaja saattaisi tietää jonkun vinkkivitosen?

Kiitti super inspiroivasta blogista! Sun treenijutut motivoi tällaista +35 naisihmistä myös tosi paljon! :)

Nea
24/58 | 

Menee kokeiluun kyllä! :) jos toteuttelet toivepostauksia olis mukava saada postausta siitä että mistä kaikki tää treenaamisen aloitus juontaa juurensa ja montako vuotta siitä on, tmv. (En ainakaan mielestäni oo vielä mitään sellasta nähny vaikka oonki tovin blogiasi lukenu) ja sitten sellanen teidän kodin sisustuksesta yksityiskohtasesti kertova postaus olis kans mukava! :)

Laura
25/58 | 

Hyviä vinkkejä, kokeiluun menee. Ja voih, kun söpö tuo Mulan! Tosi hieno koira. Kuka muuten sinun treeniohjelmat tekee? Teetkö itse, vai joku ulkopuolinen henkilö? Kuinka monijakoisella teet?

Lilli
26/58 | 

Aivan mahtava pepputreeni! Kiitos! :) kyllä kunnon hiki tuli näin raskaana olevallekin.

Jasmine 14v
27/58 | 

Ihana treenipostaus, nää on tosi kivoja :). Mulla tuntui enemmän jaloissa / reisissä kuin pepussa, en tiedä miksi. Muuten, voisitko joskus tehdä postauksen lenkkeilystä ( anteeksi, jos olet tehnyt ja en vain ole huomannut ) Mulla on se huono puoli että osaan juosta nopeasti pienen matkan mutta hengästyn ja väsyn helposti pidemmissä leikeissä, vaikka vain hölkkäisin ne.
hyvää viikonloppua Venla :) <3

Sanna
29/58 | 

Kokeiltu! Tuntu ja poltti pakaroita ja reisiä just ninku pitää!!! Lisää TÄMMÖSII treeni vinkkejä! :) jos next time sais Absi treeni vinkkejä!? Thnx :D :)

Yanina
30/58 | 

This exercise is so good after having baby, I start follow all yours exercises! You have wonderful body!!

Oona
33/58 | 

Hei miten suosittelet tekemään sarjoja ? olen aloittanut sali harjoittelun. Salilla teen n.6-8 liikettä ja sarjat ovat 3x 10-15. Miten suosittelisit tai miten pitäisi tehdä sarjat. yksi sarja kerrallaan? pitää tauko siirtyä seuraavan. vai tehdä jokaisesta yksi sarja pitää tauko?
Olen hieman hukassa ja kaipaisin apua sarjojen tekemiseen ja tauon ja tauon mitan suhteen. Toivottavasti saan apua, tai kuulla sinun mielipiteesi miten kannattaisi tehdä :)

Hanna
34/58 | 

Huh kyllä tuntui, varsinkin nuo kyykyt! Kiitos hyvästä treenistä ja tykkään sun tyylistä muutenkin :)

henna , 20
35/58 | 

moikka! olen jo pidemmän aikaa seurannut sinua instagramissa (kuvasi ovat kauniita) ja blogiasi ja nyt tätä taaksepäin selatessani täytyy päästä kommentoimaan näinkin vanhaan postaukseen kuin tämä, sait vain niin iloisen naurun suustani kuulumaan!! olet inspiroinut minuakin löytämään uudelleen kadonneen liikkumishaluni, sen kun kadotin treenattua itseni burn outtiin.. kiitos paljon! ja se, mikä minut tässä postauksessa sai nauramaan, on Make :D minun avopuolisoni kun on juuri samanlainen, minä kun tosissaan yritän jotain tehdä niin hänestä on niin hauskaa vähän härnätä minua..! samanlaisia taitaa nuo miehet kaikki vähän olla :) olet erittäin upea ihminen ja olisi kunnia ja aivan uskomattoman kiva nähdä sinut joskus kasvotusten! jatka sanaan malliin! :)

heidi
36/58 | 

en tuu kävelee huomenna aattelin et tää vaikuttaa semi kevyeltä mut taisin olla vääräs

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Herään, huoneessa on pilkkopimeää, näin juuri unta, että olin lomalla jossain kuumalla hiekkarannalla auringonpaahteessa. Avaan makuuhuoneen pimennysverhot ja salaa toivon, että ulkona paistaisi aurinko...

NOOOT! Toiveeksihan se jäi. Ulkona näyttää harmaalta, märältä, pimeältä. Sunnuntai ankeus? Tekisikö mieli käpertyä takaisin peiton alle ja pysyä siellä koko päivän?

Ja hitot! Ei todellakaan. Päätän, kuten yleensäkin, että kaikki on asenteestani kiinni. Tänään pitää saada töitä tehtyä ja haluan ehtiä rentoutumaankin. Elämä on liian lyhyt pimeyden tai sään surkutteluun. Naps, kirkasvalolamppu päälle. Johan heti piristi. Viuh, treenivaatteet niskaan. Kahvi porisemaan. Kotitreeni käyntiin.

Lopputulos: Endorfiinit tekivät tehtävänsä. Nyt on voittamaton fiilis.

Ja arvatkaas mikä se ikkunasta loistaa, kun treenin päätteeksi kävelin keittiöön hakemaan kahvia...

NO AURINKO TIETENKIN <3

Se selkeästi tiesi, että sitä niin ikävöin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I really like my new trainingclothes from Kari Traa (gifted).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 1. Kyljet.  Tarvitset kahvakuulan tai käsipainon. Kuvittele olevasi seinien välissä, niin ettet pääsy kaatumaan eteen tai taakse. Keskivartalo pysyy koko ajan tiukkana, kallistut pelkästään sivulle. Molemmille puolille 3 x 15.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 2. Kyykky kahvakuulan kanssa. Polvet ja varpaat osoittaa samaan suuntaan. Paino tasaisesti molemmilla jaloilla. Säilytä ryhti. 5 x 12.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 3. Punnerrus ja polven napautus sivulle. Vuorotellen molemmille puolille, niin paljon kuin jaksat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!

<3:Venla

Kommentit (19)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Näitä treenikuteita löytyy Stockmannilta ja Intersportista. Ihanien pirteiden värien lisäksi, nämä on kyllä tosi mukavat päällä! Suosittelen :)

Olla
2/19 | 

Ihanat treenivaatteet!

Miten Venla meinaa toimia jouluherkkujen kanssa?:-) postausaiheesta olis kiva!
Itseä stressaa jouluherkutttelu, koska oon oikeastaan tänävuonnq syönyt herkkuja vain kerran, juhannuksena ja sekin oli vain pari hassua karkkia. Nyt kuitenkin odotan jo jouluruokia (ja suklaita) innolla ja ajattelen muuttuvani hirveeksi palleroksi muutaman päivän suklaansyömisellä!:-D ajattelin kyllä syödä suklaata taas ensvuoden edestä, mut silti ajatus houkuttaa että ahdistaa... Kaipaisin vähän apua tähän asenteeseen!

4/19 | 

Aivan ihanat treenivaatteet, upeat värit! Katselin muuten, että oot ihanan ruskea. Ootko käynyt jossain ulkomailla, vai mikä on sun salaisuus? Vai ootko vaan luonnostaan noin kauniin värinen? ^^ Ihanaa kun jaksat treenatessa napsia kuvia, niin me muut saadaan tsemppiä sun iloisista treenikuvista :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Todella mukava kuulla, kiitokset! :) Hahaa myönnän, käytän Doven päivettävää kosteusvoidetta, mun kellertävään/oliivi ihoon se (tummemmalle iholle tarkoitettu voide) uppoo hyvin. :D

Joo toi Dove on oikeesti aika hyvä, itekin sitä vaaleampaa sävyä käytän silloin tällöin, erityisesti talven "valkoisimpina" hetkinä kun iho on niin onnettoman värinen. Sulle kyllä sopii toi tumma väri hyvin :)

Mikko
5/19 | 

Olipa kyllä taas kerran tämmöinen päivän piristys tää sun postaus!
Aivan uskomattoman hyvältä näytät varsinkin noissa ensimmäisissä kuvissa ;)
Siis, huhhuh kuinka täydellinen nainen! Voisitko tehdä pelkästään pepputreeniin
keskittyvän yhden postauksen ja pitää siinä sitä niken pientä toppia päällä?

Juup1
6/19 | 

Nää kotitreeni postaukset on ollu tosi mielenkiintosia, Kiitos niistä!
Siitä onki tullu mieleen, et kauan kokonaisuudessaan treeni kestää ja miten alkulämmittelyt teet?
Tälleen talviaikaan noi sisätreenit on paljo mukavampi toteuttaa, mutta iteltä aina loppuu mielikuvitus lyhyeen, kun ei hirveesti oo välineitä.

Hensku
7/19 | 

Moi! Olisin kiinnostunut siitä mitä kokoa omat housusi ovat?:) ajattelin tilailla netistä ja en osaa päättää otanko kokoa s vai m. Eli ovatko normaalia vai normaalia pienempää kokoa? Kiitos kivasta blogista! :)

Maria
8/19 | 

Moikka! Et usko kuin ihanaa on näitä lukea ja löytää inspiraatiota varsinkin omiin kotireeneihin (salikorttia kun ei ainakaan vielä itellä ole, kaverin kortilla ollaan kyllä yhdessä silloin tällöin käyty). Nää kotona tehtävät on ainakin näin "aloittelijalle" aivan mahtavia! Kahvakuulalla näköjään pystyy reenaamaan lähes mitä vaan lihasryhmää :D oli aivan pakko kokeilla (näitäkin) liikkeitä, ja varsinkin toi kylkiliike yllätti! Seuraavana päivänä tunsi kyllä tehneensä :D mutta ite asiaan, millasia sulla on alkulämmittelyt? Itellä usein ongelmana ettei jotenkin aina jaksais lähteä lenkille ennen reenausta (varsinkin sadepäivinä), joten olisiko sulla mitään hyviä ja tehokkaita alkulämmittely-neuvoja, joita pystyis tekemään sisällä? :)

Mikko
9/19 | 

Morjesta! Täällä kaivattais kipeästi uutta treenauspostausta! Nää on aina niin piristäviä ja tän on kerennyt jo niin monta kertaa läpi tekemään ;) Kiitos kun jaksat olla niin ihana!

Jensku
10/19 | 

ihanan pirteät treenivaatteet, vois itsekkin käydä tsekkaamassa niitä :)
Ja toivoisin vinkkejä litteään vatsaan, olisi toive joskus saada vatsalihaksetkin näkymään.

Mikko
11/19 | 

Huhhuh, näissä kuvissa oli vaan sitä jotain.. noissa ekoissa varsinkin.
uskomattoman seksikäs ;)

Elina
12/19 | 

Tänään esitetyssä jaksossa taas Mulan! Maailman suloisin koira, aivan ihana, niin kiltti ja kaunis. Hauskaakin oli, kun Mulan kuljetti lenkillä kokonaista puuta mukanaan. Hyvää kesää.

Tony
13/19 | 

Olin jo ehtinyt unohtaa miten uskomattoman hyvältä näytit näissä kuvissa. Siis jotain aivan tajutonta. Täydellinen nainen joka tihkuu seksiä.

Jani
14/19 | 

Näitä kuvia katsoessa tulee joka kerta aivan ylitse pääsemättömän hyvä olo <3 Kiitos tälläisiä lisää ja paljon. Uskomattoman nätti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

10430432_851460928207104_7405889489332574221_n
10430432_851460928207104_7405889489332574221_n

Ah, mikään ei voita kunnon jalkapäivää. Vaikka aina vannonkin omien raskaiden treenieni nimeen, niin okei myönnettäköön, että eilen sain taas muistutuksen siitä, kuinka hyvä on sillon tällön saada treenikaveri siihen viereen varmistamaan ja tsemppaamaan, sekä saamaan susta kaikki mehut irti. Jep, näin kyllä kävi. Jos tänään on jo berberi näin hellänä, niin entäs sitten huomenna. Katsotaan onnistuuko kävely. Jos homma meni niinkuin oli tarkoitus, niin ei luultavasti.

Vedettiin oikea Roinatan-legday.

10659433_851460944873769_6976377853285404947_n
10659433_851460944873769_6976377853285404947_n

#throwback #photo meiän Malesian reissulta.

Sori kamut, treenikuvat jäi tällä kertaa ottamatta, koska keskityttiin oikeesti hikoilemaan ja sarjojen välissä oli pakko hengähtääkin. Joudutte nyt kuvittamaan treenit omassa mielikuvituksessanne.

Treeni sisälsi:

-12 min lämmittely juoksumatolla

-smith-kyykky 2 sarjaa  x 8 toistoa

-kapea prässi 2 sarjaa  x 10-15 toistoa

-leveä prässi 2  sarjaa x 10-15 toistoa

-reisiojennus istuen 2  sarjaa x 10-15 toistoa

-reisikoukistus maaten 2 sarjaa x 10-15 toistoa

-askelkyykkykävely käsipainoilla, niin kauan kuin jaksaa,  (tekniikan täytyy säilyä oikeana).

 + huolellinen venyttely loppuun.

Sarjojen välissä pitkät venyttelyt ja n. 2-3 min palauttelut. Pyrittiin tekemään jokainen liike ennemmin pienemmillä painoilla ja todella puhtaasti, keskittyen treenattavaan lihakseen. Sillä siinä todella on oleellinen ero lähteekö rykimään hirveillä painoilla ja hutien, vai tekeekö liikkeet rauhallisesti, huolellisesti ja puhtaasti.

Ne jotka sai tästä edellä mainitusta punttipateilusta yliannostuksen, niin teille vielä loppuun mökkilife-fiilistelyä.

10715703_851456088207588_429992909_n
10715703_851456088207588_429992909_n

 Vaikka suosinkin ehdottomasti aina puhdasta kotiruokaa, niin tällä kertaa emme ehtineet tehdä eväitä, tässä mökki-äkkilähtö kiireessä. Äsh, ketä mä edes huijaan. Onhan se Hese sillon tällön ihan jees valinta.  ;) Nam. Eikä siis yks, vaan kolme tavis-hampparia mulle kiitos. #Bulkki #mähänsanoinettäsyönpaljon #tääolivastavälipala

10715703_851456084874255_1307027679_n
10715703_851456084874255_1307027679_n

10698468_851457034874160_8783316434413468715_n
10698468_851457034874160_8783316434413468715_n

IMG_7386
IMG_7386

IMG_7393
IMG_7393

IMG_7398
IMG_7398

Brie-juustoa ja keksejä!

IMG_7425
IMG_7425

IMG_7482
IMG_7482

Aamupalaksi rahkaa, mustikoita ja ananasta, sekä puuroa.

Tultiin tänne möksälle palautumaan ja nauttimaan mökkisaunasta, takkatulen lämmöstä, luonnosta ja hiljaisuudesta.

Rankkoja treenejä ja runsaita ruokia kaikille, tsemppiä loppuviikkoon!

<3:Venla

Kommentit (23)

Meems
3/23 | 

Hienoa Venla, sä inspaat mua ihan törkeesti :) Ollut aika pitkä treenitauko terveyden takia mut koht taas aletaan hommiin ja toivottavasti näkyy taas muutaman kuukauden päästä tuloksia :) Sitä odotellessa ja ennenkaikkea treeniä ja sitä fiilistä treenien jälkeen! Ah :)

Venla
5/23 | 

Vau! Sulla on aina vaan niin ihailtavan positiivinen asenne elämää kohtaan<3 Ihanaa miten jaksat ihmisiä inspiroida ja tsempata liikunnan pariin. Mikä kuitenkin mun mielestä hienointa, niin aidosti osoitat, että on myös hyvä ottaa välillä ihan vaan rennommin ja ettei ne herkuttelutkaan aina niin pahasta ole! ;)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi ihanaa, kiitos, todella kiva kuulla! Tsemppaatte mua jatkamaan! Ja joo minä todellakin myös herkuttelen säännöllisesti, tottakai!! :)

Elisa
6/23 | 

On mukava lukea blogiasi ja se motivoi minua treenaamaan. Itselläni on ollut taukoa salitreeneistä lähes koko tämä vuosi raskauden takia (pahoinvointi ja migreeni) ja nyt tytön synnyttyä odottelen vihreää valoa lääkäriltä :) Eilen tehtiin tosin jo melko pitkä vaunulenkki kauniissa syyssäässä ja oli ihanaa käyttää lihaksia pitkästä aikaa vaikka hengästyikin jo ensimmäisessä ylämäessä. :) Jatka Venla samaan malliin. Mukavaa syksyä!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Ihanaa, olette päässeet nyt lapsen kanssa yhdessä nauttimaan ulkoilusta ja kauniista syyssäästä. Kiitos paljon sulle ja mahtavaa syksyä teille! :)

Sanna
7/23 | 

Osaatko sanoa minkä kokoiseksi tuo teidän pikku vauveli kasvaa? :D On kyllä hurmaava!

Jemina
8/23 | 

Kauanko siintä on nyt aikaa kun alotit treenaamisen? Ja onko sulla jotakin vinkkejä alottelevalle treenajalle? :-)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Apua en ees ite enää muista, oisko 2 tai 3 vuotta ? siis siitä, kun aloin käymään säännöllisesti salilla, sitä ennen kävin ryhmäliikunnoissa (bodypumpeissa jne.) Ja sitä ennen tanssin. :) Tärkeintä on, että löytää mieleisen lajin, ja tietty sitä ennen rohkeasti lähtee kokeilemaan kaikenlaista, eikä pelkää kysyä apua. Tärkeää on myös treenikärpäsen purressa muistaa LEVÄTÄ ja SYÖDÄ tarpeeksi. :)

Vellu
9/23 | 

Moi!
Näin sut ja Maken salilla pari päivää sitten, ja kyllä anto lisä motivaatiota treenaamiseen ku näki kun treenaasit ja tää blogikin on sitä niiin paljon antanu! Mahtavaa syksyä teille molemmille! :)

Ulla
10/23 | 

On niin ihana lukea Venlan juttuja, kun on joku muukin, joka osaa ajatella kaikesta positiivisesti. :)

Ja niin Venla, onkohan kukaan koskaan sanonut Markulle, että hän on kuin Samuli Edelmann nuorempana näytellessään. Samanlainen pilke silmäkulmassa sekä olemus muistuttaa paljon Samulia. :)

Samuli mun lemppari näyttelijä ;)

Ulla
11/23 | 

On niin ihana lukea Venkan juttuja, kun on joku muukin joka löytää asioista aina positiivisenkin puolen :):)

Ja niin Venla, onkohan kukaan koskaan sanonut Markulle, että hän on näytellessään kuin Samuli Edelmann nuorempana.;) Samanlainen pilke silmäkulmassa ja olemuskin muistuttaa Samulia.
Mun lemppari näyttelijä !!

Henzu
13/23 | 

Kiva postaus tämä! Mun on pakko kysästä, kun olen totaalisesti kanaruoka ihminen. :D

Miten valmistat kanan, kun sitä teet esim. tuossa yhdessä kuvassa? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram