Kirjoitukset avainsanalla Tapahtumat

Lähettiin tyttöjen kans tamppaa (lue. tanssimaan.) Messukeskukseen Summer Soundeihin. Tapahtuma oli 27. - 29.7.2012, Helsingin Messukeskuksessa.

Meillä oli tyttöjen kanssa kahden päivän rannekkeet. Tämä siitä syystä, että omasta mielestä parhaat artistit olivat juuri perjantaina ja lauantaina.

Jengiä riitti ja mikä parasta; hyvää musaa! Lämppäri dj:t oli huippuja, koko ajan sai jammailla täysillä.

Ite lämpenen eniten houselle. Perjantaina musiikista vastasivat mm. Hed Kandi ja Tiesto. Lauantaina Avicii.

"Anne & Ellu" Kumman Kaa est.2003

Tätä tekstiä kirjoittaessa taustalla soi: "Kaisa & Puoli valtakuntaa" (tv auki)

-Venla

Kommentit (6)

:))
1/6 | 

Oot kyllä tosi kaunis ja ihanat hiukset!:) ja tällee btw ootko viel partios ku ihan ku oisin joskus kauan sitte lukenu jostain lehest niin?:D

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/6 | 

Oi kiitos! En oo enää ehtinyt valitettavasti olemaan aktiivisena partiossa, viime vuonna olin vielä vierailemassa lippukuntamme omalla kesäleirillä ja taidanpa edelleen kuuluakin Inkoon Samoilijoihin! HYVÄ INKS!:D

nh
3/6 | 

Tämä sun blogi on ihan mahtava, tykkään tosi paljon! :) Ja oot ihan mielettömän nätti, tykkään sun hiuksista (ja oon ehkä vähän kateellinenkin, sillä itselläni on juuri ja juuri olkapäille ylettyvät ja kamalan ohuet hiukset ;D) ja myös vaatteista! Tulee aina mieletön shoppaushimo - harmi, etten eilenkään löytänyt Tallinnasta mitään... Mistä oot muuten ostanut tuon punertavan topin? Se on tosi kivan näkönen! Anyway, pysyn ehdottomasti kuulolla ja ihanaa syksyn alkua! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/6 | 

Olen otettu, kiitokset! Kiva kun pysyt kuulolla:) Punainen toppi on Malesian reissulta muistaakseni, en muista liikkeen nimeä..

hf
5/6 | 

onko tää niinku uusin postaus? ku oon vähä sekasi tässä :DD mutta huippu ja ihana oot♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram