Kirjoitukset avainsanalla Sunset

Tästä kyseisestä maanantai-illasta oli masikset kaukana. Miksi odottaa perjantaihin tai viikonloppuun? Kun pienillä hetkillä tärkeiden ihmisten seurassa, arjestakin voi tehdä suurta juhlaa.

Upea auringonlasku, ystävät ja illallinen, voiko enempää toivoa?

Kultaisena loistavat auringonsäteet laskivat horisontin taakse, kun naurumme raikasi Helsingin kattojen yllä. Tällä positiviisella energialatauksella ei voinut loppuviikko kehnosti sujua.

Hyvinvoinnin yksi tärkeä kulmakivi: ystävät.

Kiitos tyypit rakkaat ihanasta ylläristä!

<3:Venla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Janni
2/14 | 

Sulla on ollut yäällä ihan superihania ja laadukkaita kuvia viime aikoina! Millä kameralla ja objektiivilla nää on otettu?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kymmenen kilometrin iltalenkki huoltoasemalle maitoa hakemaan, vain siksi koska meidän alkoi tehdä mieli lettuja. Laiturilla istuskelua. Elämän pohdiskelua vilttiin kääriytyneenä, terassin sohvalla kynttilän valossa, aamun pikkutunneille asti. Paljon ruokaa ja herkkuja, tietenkään sitä hyvää seuraa unohtamatta. Ah nämä kesän mainiot extempore-ideat. Suuntasimme parin ystäväni kanssa pakoon kaupungin kuhinaa, sillä kaikki kaipasivat pientä irtiottoa ja levollista luonnon hiljaisuutta.

Tankkauksen ja rentoutumisen jälkeen, kropassa riitti superpaljon energiaa, kun tein tänä aamuna erittäin hikisen lihaskuntotreenin, josta taidankin postailla teille vähän myöhemmin.

Tässä kesäinen asuni viime viikolta: mustat nahkashortsit, vaalean beige kevyt pitkä liivi ja valkoiset tennarit, mitäs pidätte combosta?

Energistä torstaita tyypit ihanat!

<3:Venla

Kommentit (25)

1/25 | 

Tosi ihana asukokonaisuus! Tykkään erityisesti nahkashortseista.

Aivan mielettömän ihanalta kuullostaa myös tuo sun irtiottohetkesi kaupungista! Mulla on tässä viimeaikoina ollut ihan hirmu kova ikävä Suomeen ja jonnekin maalle tai mökille... :)

käyttäjä-12607
Liittynyt4.6.2015
2/25 | 

Ihanaa!
Tämä on mahtava blogi!
onko sulla ollut kpskaan mitään vammaa, mikä rajoittaa liikkumista ja miten olet siitä selvinnyt?
itselläni ilmeisesti rasitusmurtuma varpaassa, joten lenkkeily ja jopa kävelykin nyt kielletty.
Kyllä masentaa, täytyy yrittää miettiä korvaavaa liikuntaa, pyöräily esim.sallittu hyvillä kengillä, samoin ehkä myös punttien nostelu..

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Mulla itselläni oli aikoinaan penikkatauti, mikä tuli väärän mallisilla kengillä/niillä kovalla alustalla juoksemisesta, silloin piti pitää kunnon juoksutauko ja käydä hierojalla. Korvasin juoksun alaraajoja vähemmän kuormittavilla lajeilla, kuten pyöräilyllä ja vesijuoksulla. Kerran myös polven kipeydyttyä pienen tapaturman takia, jouduin pitämään taukoa jalkatreeneissä, ja silloin treenasin salilla vain yläkroppaa. Älä lannistu ja muista oikeasti antaa kropan parantua ja levätä rauhassa, terveys ennen kaikkea. Kyllä sitä ehtii sitten taas myöhemmin lenkkeillä. Itsekin pidin silloin oikeasti kunnon breikin, ja keskityin paranemiseen ja korvaaviin lajeihin, koska jos lähtee/palaa liian hätiköidysti liikkumaan, eikä anna kehon parantua, niin aiheuttaa itselleen pahimmassa tapauksessa lisää hallaa. Paljon tsemppiä ja paranemisia! :)

7/25 | 

Asu on hieno ja tyylikäs, Air Maxit saa multa aina peukut! :) Siitä rupeaa tulemaan mulle jo perinne, että ulkomailta yksi pari kotiin - ne on niiiiin paljon edullisempia! :P

Juuli
10/25 | 

Heips!
Bongasin sut eka kerran elämässäni fitnesspäiväkirja-sarjasta.
En oo koskaan kattonu salkkareita :O :D ja siis tienny susta mitään ennen.
No nyt sarja on katottu ja jäit kyllä erittäin positiivisella tavalla mieleen.
Sun positiivisuus ja energisyys on ihailtavaa. Oot mielestäni tosi hyvä esikuva monelle, sun terveellisten elämäntapojen ja ajatusten vuoksi.
Opin sun elämää seuraamalla mm. sen, et hyvässä kunnossa voi olla, vaikka ei noudata gramman tarkkoja ruokavalioita ja lisäksi pysyä naisellisena.(Omasta mielestä siis moni kunnolla treenaava nainen treenaa "liikaa", jolloin niistä tulee miehekkäitä lihaskimppua ja siro naisellisuus häviää.)
Minäkin aloin innostuun kuntosalilla käynnistä, jota en oo siis ikinä harrastanu. Voi olla et ku kesän jälkeen palaan Suomeen, hommaan ittelleni eka kertaa salikortin :D

Venla-fani
11/25 | 

Hei Venla!
Ihanat vaatteet siulla :)! Sulla on tosi hyvä blogi ja tätä on ihana lukea,jopa piristää päivää ku tuun kattelee siun kuvia ja lukemaan Blogia <3 ihanaa että kirjoittelet blogia ja olet fittnespäiväkirjoissa! Sulla on myös ihana koira Mulan :3 anna mulanille terveiset,pusut,halit ja rapsutukset miulta. Ois kiva että joskus tavattaisi! Haluisin antaa siulle haleja!
Toivottavasti nää miun kommentit piristää siuta! :*

Pusuja ja Haleja! Sano myös Markullekin terveisiä :)

Ps:Onko siulla ask.fm?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Voi kiitoksia paljon ilahduttavasta kommentista, todella ihana kuulla! Mulan lähettää terkkuja! Mulla ei ole ask.fm, ainakaan vielä. :)

Venla-fani
14/25 | 

Kiitos terveisistä!:)
Oisi kiva jos tekisit Ask:in koska siellä voi kysellä siulta kysymyksiä ja kaikkee.
Voisitko tehdä Mulanista videopostauksen tai ihan blogiin postauksen? :) tykkäätkö tehä videopostauksia?

Hyvää Kesää teille!<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat