Kirjoitukset avainsanalla Shoe love

IMG_8046
IMG_8046

Nämä ihanuudet tarttuivat matkaan viime viikolla, kun päätimme poiketa mökillä ollessamme shoppausreissulle Turkuun.  On se vaan kaunis ja valloittava kaupunki. Kaikille turkulaisille terveisiä!

Ja nää kengät,  jee! Kerrankin ostos, jota myös Make kannatti!  ;) Se kun ite on jo käytössä todennut, että nämä jos mitkä, oikeesti säilyvät hyvänä monta vuotta. Lisäksi nää on ajattomat, tyylikkäät, lämpimät ja ennen kaikkea mukavat jalassa. Voiko kengältä enempää toivoa!

<3:Venla

Kommentit (11)

minns
1/11 | 

Oon alkanu kärsii huonoista kengistä eli niistä joissa ei oo pohjaa. Päätin että hankin hyvät. Selaisin ellosta ja näitä tuli vastaa ja netistä luin että olis hyvät jalassa ja kestävät mutta ulkonäkö mietitytti että kehtaisinko käyttää ja katsovatko nuoriso ku jotai hullua. Mutta nyt sun ansiosta! Aijon tilata jotku saman merkin alta löytyvät kengät. Ja kahtokoot muut mutta jalat kiittää. :)

Tinde
3/11 | 

Heips Venla! Ihanat kengät! Voisitko mainita kaupan ja hinnan? Sopivat varmasti sun ajattomaan tyyliin! Kiitos mahtavasta blogista ja hauskaa ja rentouttavaa syksyn jatkoa sekä talven odotusta! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/11 | 

Jee kiitos samoin! Näitä saa esim. Partioaitasta, ja jos satut olemaan Suomen Partiolaisten jäsen, saat -10% alennusta. Mutta varmasti löytyy monesta muustakin kaupasta. :)

Mulan
5/11 | 

Moikka. Mistä kaupasta ostit noi? :D Todella hienot kengät! ;) asun itsekin turussa pitäisi varmaan käydä ostamassa :) Oliko myllyssä vai kaupungilla?

Käyttäjä4299
Liittynyt22.7.2016
7/11 | 

Moikka!

En itse ole mikään liikuntafitness hirmu oikein, vielä ainakaan :D mutta tykkään kumminkin lukea näitä blogeja, saa hyvin inspiraatiota! ja nua kengät aivan mahtavat, omaan itsekkin jo viime vuodelta :)
Harrastatko/teetkö ? joskus tai tehnyt, porrastreenejä ? mulla on oma ohjelma mihin on mukana porrastreenit mutta oon miettiny kun tuolla alkaa liukasta ja lunta olla niin pystyyko porrastreeniä enää tekemään ? : o minähän lennän alas sieltä : - D mitä mieltä olet tästä ?

8/11 | 

Sulla on kiva blogi, oot tosi kaunis ja hyvä näyttelijä salkkareissa:33 voitko tehdä joskus jonkun viikon treenit tapasen postauksen?:)

Henzu
10/11 | 

On kyllä ihanat kengät ! Missä päin Suomea teidän mökki sijaitsee? :) Turku on kyllä kaunis kaupunki varsinkin kesäisin.. Mukavaa loppusyksyä ! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram