Kirjoitukset avainsanalla Selected Brands Nordic

Vuosi sitten syksyllä, kun bongasin Pariisista UGGit, joita kutsun nykyään nimellä "blingbling", ajattelin etten enää päheempiä UGGeja voisi löytää, mutta toisin kävi.

HUHHUH! Kyllä UGGit vaan ovat olleet mulle yhdet niistä hyvin harvoista kengistä, jotka OIKEESTI lämmittää.  Ne ovat osoittautuneet satsaukseksi, joka on kannattanut. Kyllä se vaan on kivempi hangella vipeltää, kun on lämpimät talvitöppöset jalassa. (Sitä hankea tosin vielä tässä odotellessa).

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Näissä yksilöissä on ihan mahtavia säkenöiviä yksityiskohtia, mutta ne ovat kuitenkin tarpeeksi hillityt ja sopivat monen asun kanssa.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Kyllä nyt kelpaa! Nämä Uggit ovat Selected Brands Nordicilta. ( http://fi.selectedbrands.com/)

Tässä vielä kuva mun viime vuoden talvikengistä, jotka ovat säilyneet tosi hyvässä kunnossa ja ovatkin edelleen ahkerassa käytössä.

pariisi UGGit
pariisi UGGit

Nämä "diskopallot" on huiput, mutta ihan kiva, että mun tämän vuoden UGGit on ehkä pikkasen vähemmän huomiota herättävät ;)

Onko teillä jotkut lemppari talvikengät tai suosikki kenkämerkki?

Lämpöistä keskiviikko-iltaa teidän töppösille!

<3:Venla

Kommentit (26)

Kati
1/26 | 

Mä päätin viime vuonna panostaa kanssa kunnon kenkiin kun ei enään näin aikuisena jalkakaan kasva. Ostin lähinnä pulkkamäkeä ja lumitöitä varten Sorellin Joan of Arctic-kengät ja on ollu kyllä ihan huiput. Kenkiä on tullut käytettyä kyllä muuallakin kun siellä pulkkamäessä joskin on ihana huomata, että voi peuhata lumihangessa mielein määrin ilman, että on kengät sisältä ihan lumessa. Oli kyllä hintansa arvoiset kengät.
Ja noi sun kengät näyttää molemmat ihanilta.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/26 | 

Mulla on itelläkin yhet Sorelit, totta puhut! Ne on kyllä kanssa hyvä satsaus. Sorelit kun pysyy kaiken lisäksi kuivana, oli keli mikä tahansa ja lämmittää mukavasti. :)

Janina
3/26 | 

Voi ihanat!! Mulla on kans tollaset blingbling UGGit mut ne on sellaset vaaleenpunaset/helmiäisväriset ja ihan mun lempparit! Ei UGGeja parempia talvikenkiä kyllä oo olemassakaan

Eppu
7/26 | 

Taallakin uggit on ihan lempparit! Talveen just sopivat. Ja waude noi valkoset on upeet, kelpais tannekkin!:) hyvaa joulua!

Mira
9/26 | 

Sain synttärilahjaksi huopikkaat ja ei palele varpaita, edes yli 30 asteen pakkasessa! Ja täällä napapiirin tuntumassa ne on ollu ahkerassa käytössä!

anni
10/26 | 

ihanat!!! voi kun haluaisin toiset uggit itselleni, on ne vaan niin parhaat kengät talvella :-)

13/26 | 

Oi tosi makeet noi valkoset uggit! Ihanan blingit, mut kuitenkin kohtuudella! :) Pitäs varmaan itsekkin harkita uggeja, jos ne kerta on oikeesti niin lämpimät ja noi näyttäis ihanalta jo pelkästään kenkähyllyllä, sopis niin hyvin jo pelkästään sisustukseenkin!:DD

Noora
15/26 | 

Itse pidän kans ukeista paljon, on tosi lämpimät sekä,ne menee kyllä aikalailla monenlaisen asun kanssa! Hyvää joulua :)

Henriikka
18/26 | 

Kysyin tätä jo aikasemminki mut et vastannu ni aattelin kysyy uudestaa et mitä mieltä oot siitä et kannattaako 15 vuotiaana rueta treenaamaan samanlailla ku säki et muuttas ruokavaliota ja yrittäs saada lihakset näkyvii??

Neaaa
19/26 | 

Oiii, aivan mahtavat discopallopopot <3 Nuo uudet valkosetki on ihanat, harmi vaan, että nyt kun tota luntakaan ei oo ni saattaa likastua helpommin. Paljonko noille muuten tuli hintaa? Mulla on itellä mustat hi-pot merkkiset feikki uggit, mutta myös todella lämpimät, eikä mee silleen lyttyyn, ku useimmat feikeistä. Ja ihan samallainen pohja kun aidoissakin :)

Anu
23/26 | 

Uggit on ihan tajun hyvät ja lämpöset jalassa mutta äärimmäisen liukkaat! Pitää olla hyvä tasapaino kun ne jalassa lähtee vasta-auratulle tielle ;)

Miri
24/26 | 

Jaa ettei täällä sellanen kommentti pääse läpi, jossa kerrotaan inhottava tosiasia UGG-kenkien valmistuksesta eli että lampaita kidutetaan teidän imagokenkien takia. Luulisi, että ihmistä, jolla on jonkinlaista valtaa vaikuttaa ihmisten/faniensa mielipiteisiin ja ostostottumuksiin, kiinnostaisi puhua eettisten tuotteiden puolesta, eikä sellaisten joiden valmistuksen takia eläimet joutuu kärsimään. Hyvä tietää että tää on vaan ihkuttelu- ja "kattokaa mitä mä ostin"-blogi. Eipähän tartte enää lukea.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
25/26 | 

Olen pahoillani. Multa on mennyt sellainen UGGien valmistus video ohi. Hyvin järkyttävää jos se niin on, kuten sanoit. Sillä olen itse TODELLA ELÄINRAKAS ihminen. :`(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram