Kirjoitukset avainsanalla SATS

Nyt teillä on mainio mahdollisuus voittaa vuoden jäsynyys SATS-kuntokeskukseen (sisältäen 3 Personal Trainer -tapaamista) tai lippuja Elastisen keikalle!

Miten tämä sitten onnistuu? No ei muuta kun kaikki te somettajat lisäätte Instagramissa hyvän fiiliksen kuvaanne hashtagin #arlaprotein. Aihe on vapaa! Mikä asia tuottaa teille hyvän fiiliksen? Mun ei tartte kauaa miettiä, kyllä se hyvän fiiliksen antaja on ehdottomasti rankka kuntosalitreeni, matkustelu, aurinko, näytteleminen, sekä tietty laatuaika läheisteni kanssa. Enkä sitäkään voi tarpeeksi korostaa, kuinka laadukas ruokavalio vaikuttaa hyvinkin oleellisesti minun energisyyteni ja hyvään fiilikseeni. Kun syön hyvin, myös voin hyvin.

Arlan kilpailu päättyy 31.3.2014.

Oletteko jo maistelleet Arla Protein -proteiinirahkoja? Mitä piditte? :)

SONY DSC
SONY DSC

Arlan maustamattoman pehmeän proteiinirahkan kanssa sopii vaikka mitkä lisukkeet. Tässä mysliä, marjoja ja sokeritonta maapähkinävoita. Nami! Menee kyllä ihan sellaisenaankin. :)

 

SONY DSC
SONY DSC

<3:Venla

Postaus toteutettu yhteistyössä Arlan kanssa. 

 

Kommentit (13)

Aino
1/13 | 

Ikävää kun tuntuu, että kisa sopisi muuten minulle, mutta kun en saa tehtyä instagramia. Muutenkin nykyisin suurin osa kisoista täytyy tehdä siellä.

Maria
3/13 | 

Me kenellä ei ole tarpeeksi uutta puhelinta... Mullakin on vanha Nokia Lumia johon ei saa instagramia tai muitakaan huippusovelluksia :( Ei auta kuin oottaa tän vuoden joulupukkia ;)

Henna
5/13 | 

Sama täällä, kilpailu on mielenkiintoinen ja tahtoisin niiiin osallistua, sillä ilmainen kuntosalijäsenyys tulisi kyllä tarpeen ja PT kiinnostaisi ehdottomasti, mutta... Lumia900 kun ei saa Windows 8 käyttöjärjestelmää, jolla saisi instagramin toimimaan :(

Sini
7/13 | 

Oonko ihan väärässä kun sanon, että Instagraminhan voi tehdä ihan tietokoneella, nettiselaimella? Ei pelkästään puhelimella? Ja siis eikö Lumia hyväksy Instagram-sovellusta? Vai eikö se suostu sinne Instagramin sivulle edes menemään?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
8/13 | 

Niin voikohan? Mäkään en tiedä ja Lumioista ei oo mtn hajua, kun ei ole itsellä koskaan sellaista ollut. Mutta hei te kamut jotka paremmin tiedätte, jelppikää pliis näitä tyyppejä! :) Kiitos!

c
10/13 | 

Mulla on Lumia 520 ja ainakin itse oon ladannut tähän AppStoresra Instagram BETA-sovelluksen ja hyvin pelaa!

T
11/13 | 

Instan saa tehtyä ihan koneellakin ja lumioihin löytyy sovellus nimeltä 6tag, joka siis toimii instatilille

12/13 | 

Ei taida Arlan rahkoissa olla joutsenlippua eli ei ole kotimaista? Valmistusmaa taitaa olla Suomi, joo, mutta raaka-aine tulee ilmeisesti sitten Tanskasta / Ruotsista. Muuten hyvä kisa, mutta kotimaisuus kunniaan ensin :)

Maija
13/13 | 

Tykkään tosi paljon Arlan puolukkarahkasta ja muista maustetuista rahkoista, mutta maustamatonta turha ostaa tolla hinnalla kun saa samaa tavaraa ilman sokeria ja edullisempana. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram