Kirjoitukset avainsanalla red lipstick

Keep smiling, because life is a beautiful thing and there´s so much to smile about.

-Marilyn Monroe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#outfit

Asu jota käytin juuri ennen kuin lumi satoi maahan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy Tuesday everyone!

<3:Venla

Kommentit (22)

Marika
13/22 | 

Moikka !
Sulla on ihana blogi:)
Olisko mahdollista että tekisit postauksen salatuista elämistä :), olis kiva kuulla millasta sulla on kulissien takana

Jon
15/22 | 

Osaatko sanoa millä värillä/sävyllä hiuksesi on värjätty? Tosi kauniin ja luonnollisen väriset :)?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/22 | 

Valitetttavasti en. Sen tiedän, että niitä ei ole värjätty koko pituudelta pitkään aikaan, pelkästään tyvestä. Koko pituuteen on laitettu pelkästään joku sävyttävä hoitoväri. :) Mutta kiitokset, mukava kuulla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Moi,

minä olen ollut jo varmaan vuoden verran blogisi ”hiljainen” lukija eli en erityisemmin vieraile kommenttiboksin puolella. Nyt tuli kuitenkin jostain syystä sellainen fiilis, että on pakko kertoa kuinka paljon nautin tekstiesi lukemisesta. :)

Minulla itselläni on aika hankala elämänvaihe menossa: olen sairastanut seitsemän vuotta syömishäiriötä (kylläkin jo pitkällä voiton puolella siinä kamppailussa) ja olen ollut vuoden verran työttömänä yliopistosta valmistumiseni jälkeen (valmistuin alalta, jossa työpaikkoja ei yleensäkään ole hirveästi, mutta ei ainakaan tässä taloustilanteessa). Oma tilanteeni on siis aika epävarma ja hetkittäin hyvinkin ahdistava. Kuitenkin blogitekstejäsi lukiessa tulee lähes poikkeuksetta parempi fiilis, joka voi jatkua jopa monta päivää. Ja koska uusia tekstejä tulee melko usein, aina on iloisempi mieli.

Monet tekstit herättävät ajatuksia ja auttavat tajuamaan, ettei elämä ole niin vakavaa. Vaikka tilanne on nyt p*ska, huomenna asia voi olla jo toisin. Pitää yrittää saavuttaa asioita, joita haluaa ja jotka tekevät onnelliseksi. Pitää olla onnellinen myös tästä hetkestä, oli tilanne mikä tahansa... Se saa minutkin pyrkimään samaan, koska aina voi  kuitenkin hymyillä, nauttia ja rakastaa enemmän.

Ihailen ja ”kadehdin” hyvällä tavalla tapaasi elää, ja se saa minutkin pyrkimään onnellisempaan ja stressittömämpään elämään. Kiitos siis ihanista, innostavista ja ajatuksia herättävistä teksteistä!

Kiitollisena siitä, että jaat ajatuksiasi meidän kaikkien kanssa,

Ystävällisin terveisin,

Nimetön "

Julkaisen tämän otoksen eräästä sähköpostista, jonka sain hetki sitten, koska haluan sanoa:

KIITOS.

Kiitos kuuluu sinulle (tiedät kyllä kuka) ja teille kaikille, sillä tämä viesti ja teidän kaikkien muidenkin ihanat kannustavat sähköpostit, merkitsevät minulle enemmän kuin uskottekaan.

Olen suorastaan sanaton. Ensinnäkin sen lisäksi, että te olette itse upeita, lahjakkaita persoonia. Arvostan, että joku vielä tänä päivänä, on oikeasti käyttänyt omaa kallisarvoista aikaansa, kirjoittaakseen viestin, tavallaan tuntemattomalle ihmiselle.

Eikä suinkaan minkä tahansa viestin, vaan viestin, joka puolestaan inspiroi minua jatkamaan. Bloggaaminen parhaimmillaan voi inspiroida puolin ja toisin, antaa vertaistukea monelle, herättää keskustelua, levittää vinkkejä, positiivisuutta, kannustaa muutoksiin, toimia päiväkirjana ja seikkailuna, jota rakennamme ja viemme yhteisvoimin eteenpäin.

Istun työhuoneessa läppärin ruutua tuijottaen, havahdun kun Make kysyy, onko mulla kaikki hyvin?

 Vastaan kyynelsilmin:

"On, liikutuin vain, kun luin näitä lukijoideni lähettämiä sähköposteja."

Joten halusin vaan sanoa teille siellä ruudun takana, kuinka KIITOLLINEN olen.

YOU GUYS ROCK!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3:Venla

PS: Olen kysynyt ja saanut luvan julkaista kyseisen viestin. En tietenkään jatkossakaan luvatta julkaise henkilökohtaisia viestejänne.

Kommentit (32)

Heta
1/32 | 

Mulla on kans täällä amstaffi ja heti kun sen sait (jotain ihmeen kautta sain senkin tietää) rupesin blogiasi lukemaan! Täällä on nuori uros 10kk iässä ja kova uhma päällä :) Kiva olisi kuulla, miten teillä sujunut?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/32 | 

Kiitos hyvin, meidän pikkurakkaalla on tainnut olla murrosikä siitä lähtien, kun saapui meille! :D Hahah ihania riiviöitä ne on <3

Anni Kuosmanen
5/32 | 

Nimetön lukijasi on aivan oikeassa :) tekstisi piristävät harmaankin päivän ja elämänasenteesi on todella ihailtavaa ja inspiroivaa. On ihanaa kun olet piristämässä meitä lukijoita.
Ihana asu sinulla kuvissa :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
8/32 | 

Nimenomaan!! Se kertoo hyvin paljon viestin lähettäjästä. Kuinka epäitsekäs ja ajattelevainen, muita ilahduttava ihminen sen lähetti. <3 Olen kanssasi täysin samaa mieltä.

Emmi
9/32 | 

Hei, olet kyllä huikea persoona ja hienoa miten jaksat kannustaa muita parempaan elämään :) Minulla olisi sellainen kysymys että mitä mieltä olet kengistä jotka sinulla on kuvassa jalassa, pysyvätkö jalat lämpiminä talven kovilla pakkasilla ? :) Ihanaa talven jatkoa! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/32 | 

Oi kiitos sinulle Emmi! Niin ja jos koville pakkasille etsit kenkiä, niin ne toiset Sorelit eli Tivoli bootsit, jotka myös esittelin, ovat lämpimämmät karvavuorineen. Näitä ruskeita käyttäisin itse ennemmin syksyisin ja keväisin, sekä alkutalvesta ja talvella villasukan kanssa. :)

Emmi
11/32 | 

Kiitos tiedosta, täytyykin lähteä siis metsästämään Tivoli bootseja että pysyy jalat lämpimänä :)

Jenny
13/32 | 

Moikka!
Minkä merkkistä huulipunaa käytät näissä kuvissa ja mikä on värin koodi/nimi :) ??

Jasmin
15/32 | 

Oot vaan niin mahtava! Jalat maassa, ystävällinen ja elämästä nauttiva, tällänen kuva mulla on susta! Jatka samaan malliin, saat tosiaan kirjoituksillasi päivän muuttumaan hirveestä parhaaks! :)

Laura A
19/32 | 

Aivan ihanan s-postin olit saanut, jokainen bloggari voi vain unelmoida noin kannustavista viesteistä. Nimetön oli aivan oikeassa, sun blogi on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani ja olet loistava esikuva monelle. Jatka samaan malliin,

sua hyvällä tavalla kadehtien: laura.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/32 | 

Aww, mä en kestä! Te olette itse niin ihania ja hyvää mieltä levittäviä tyyppejä! Kommenttinne ilahduttavat todella paljon! <3 KIITOS.

Heidi
23/32 | 

Täysin samaa mieltä sähköpostin kirjoittajan kanssa, itsekkin olen saanut vaikeiden asioiden keskellä niin paljon positiivista energiaa sulta :) Blogis on kyllä niin mun lemppareita <3

leija tupala
25/32 | 

Hei, inspiroit positiivisuudellasi, motivoit urheileen ja terveelliseen elämään ja olet myös tyyli-ikoni, siksipä kysyn mistä nuo mustat polvireikäiset housut, kovasti metsästän. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
26/32 | 

Voi kiitokset Leija<3 Farkut ovat Gina Tricotista. Ostin ne käytettynä, joten en ole ihan varma onko uusissa samanlaisissa polvissa ostettaessa jo reiät, vai itse tuunattu.

Ulla
27/32 | 

Tää Venlan blogi on kyllä sellainen, että jos sattuu olemaan huono aamu tai päivä tai ilta :D:D Niin tällä kun käy, niin eipä ole enään.
On niin ihania juttuja tavallisesta elämästä.

Kiitos Venla taas .

Anni
29/32 | 

Tää sun blogi saa aina tosi hyvälle tuulelle ja sä vaikutat todella ihanalta ihmiseltä ♥

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
30/32 | 

Oi kiitos Anni, onpa vallan ihana kuulla! Jaksatte niin piristää, olen kiitollinen kaikesta palautteesta ja kommenteista! <3

Emilia
31/32 | 

Hei mistä toi sun paita on se on aivan ihana! :)
Sun blogia on ihana lukea. Yks parhaista blogeista mitä oon lukenu!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram