Kirjoitukset avainsanalla Ravintolavinkki Helsinki

Tässä tulee ravintolavinkki sellaisia toivoneille. Mikäli mielesi tekee ravintorikasta, herkullista, esteettisesti kaunista, kauden luomutuotteista alusta asti käsityönä valmistettua raikasta kasvisruokaa, jonka mauista löydät vivahteita maailman eri keittiöistä. Suntaa tällöin Helsingin Annankadulle OmNam -kasvisravintolaan. Super maukasta ja freshiä, me likey!PS. Tsekatkaa aukioloajat raflan omilta nettisivuilta täältä.

Kuinka moni on käynyt tuolla? Tai mahtaako lukijoistani löytyä jopa kyseisen paikan vakkariasiakkaita?

Mahtavaa viikonloppua kamut!

<3:Venla

Kommentit (9)

1/9 | 

Mä oon kerran käyny ja pidin. Oli ihana kun en tilannu valmista annosta vaan tarjolla oli kaikkee erilaista ja tahnoi ym!

Sari
2/9 | 

Hei tuli tässä mieleen (vaikkei tää nyt ihan tähän postaukseen liitykkään), niin kun oot noita "kotijumppa" ohjeita meille jakanu, niin voisitko joskus tehdä venyttelystä jonkun ohjepläräyksen ja/tai jutun? Itselläni ja varmasti monella muulla tuppaa venyttelyt unohtumaan ja kun ei oikein tiedä miten venytellä minkäkin aktiviteetin jälkeen ja mihin lihaksiin olisi hyvä kiinnittää erityishuomiota. Eli vinkkejä siis kaipailtaisiin.

Kiitos kaunis sinulle siitä mitä blogisi kautta meille muille jaat. :-)

Käyttäjä1967
Liittynyt23.12.2015
3/9 | 

Kiitos vinkistä ja ihanat kuvat!!
Kun ei enää asu Helsingissä, joutuu pakosta vähän pois kartalta kaupungin ravintolatarjonnasta. Tämäkin paikka olisi siis helposti jäänyt huomiotta. Täytyy ehdottomasti kokeilla!

On todella hyvä idea että kirjoitat myös hyväksi kokemistasi ravintoloista/palveluista. Hyviä kokemuksia jakamalla kaikki osapuolet hyötyvät! Ettei aina vaan puffata tuotteita. Kamaahan meillä kaikilla on jo kaapit pullollaan...

Oletko muuten koskaan ajatellut vierailevasi kouluissa puhumassa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä terveestä itsetunnosta?
Näyttelijänä olet tunnettu ja näin ollen julkisesti rakastettu ja vihattu. Kuitenkin ennen kaikkea ihan oikeilla tunteilla varustettu, ihminen.
Monien esikuvana olisit varmasti haluttu vieras jolla on arvokas näkemys mm. tämän hetken some-kulttuurista.Osaisit varmasti antaa mielenkiintoista pureksittavaa esim.teini-ikäisille.

Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi. Iso hali myös Mulanille;)! Keep up the good work!

4/9 | 

Hei, mitä tuo ravintorikas, herkullinen, eettisesti kaunis ja kauden luomutuotteista valmistettu ruoka piti sisällään?

lillamy
5/9 | 

Oo miten herkullisen näköinen annos! En asu Helsingissä, joten en ole käynyt, täytyy tyytyä tähän Turun tarjontaan :D

Pinja.maaria
6/9 | 

Heippa, mä kävin tuolla kerran ja oli kyllä tosi hyvää ruokaa. Annokset sisälsi niin paljon yrttejä ja eri ainesosia, etten kunnolla muista mitä kaikkea söin. Mutta pääpiirtein annokseni oli ns. Pitapizza, jossa rucolaa, paistettua sipulia, punakaalta, kastiketta, yrttejä, porkkanapunajuuri höystöä ja pähkinöitä!

Tiina
7/9 | 

Moi! Olisi kiva saada joskus salitreenistä postausta! :)

nanette
8/9 | 

Moikka!
En tiedä onko tää sullekin liikaa työtä, mutta mietin pystyisitkö kokoamaan yhteen postaukseen tai jotenkin kaikki blogiisi kirjoittamat kotitreenipostaukset? Täältä blogin puolelta pitäis selaa ihan kaikki postaukset läpi että löytää ne, ja googlettamalla löysin vain muutaman.
Olis kiva hyödyntää sun kotitreeniohjeita, kun salilla käyminen ei ole minun juttuni, ja kätevämmäksi näiden löytämisen tekisi jos ne olisi yhdessä paikassa "tämän linkin kautta vatsalihaskotitreeni" jne.

Kiitos motivoivasta blogista. :)

Jenna
9/9 | 

Moikka Venla!
Kiitos ravintolavinkistä, täytyy ehdottomasti mennä kokeilemaan! Olen ns. 100% lihansyöjä ja jollaintapaa olen aina vierastanut kasvisruokaa, mutta viimeaikoina olen alkanut kiinnostumaan nimenomaan maukkaan kasvisruoan tarjoamista vaihtoehdoista. Eli vinkki tuli kreivinaikaan!
Olisiko muuten mahdollista tehdä salipostausta ja etenkin vinkata jotain hyvää selkätreeniä?
Ihanaa syksyä sinulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram