Kirjoitukset avainsanalla Provenan gluteenittomat kaura & myslisämpylät

Tänään söin aamupalaksi siskoni suosittelemia täysin gluteenittomia runsaskuituisia  Provenan Kaura-myslisämpylöitä, joissa on rusinoita, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä. Namnam!

SONY DSC
SONY DSC

Ihanaa, että gluteeniton sämpylä vaihtoehto voi oikeesti maistua hyvältä, tuoreelta ja herkulliselta.

SONY DSC
SONY DSC

Nämä Vuoden 2013 gluteenittomaksi tuotteeksi valitut sämpylät löytyvät kaupan pakastealtaasta. Ne on käteviä ja niitä voi sulattaa vaikka yksi kerrallaan, silloin kuin mieli tekee.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

 Hei muistakaa käydä äänestämässä mun focaccia-reseptiä TÄÄLLÄ, niin voitte voittaa itsellenne Provenan tuotepaketteja!

<3:Venla

Postaus toteutettu yhteistyössä Provenan kanssa.

Kommentit (5)

1/5 | 

Pitääpä testata! Ihan hirveitä gluteenittomia leipiä olen joutunut maistelemaan tässä parin kuukauden aikana. Nyt siis näitä metsästämään :) !

Emilia
3/5 | 

Keksein niin super hyvän reseptin. Pakko tulla jakaan tää ilo sun kanssa :)) vaan..rahkaa vattui ja vanilja proteiinijauhoa. Ne sekasin ja pakkaseen 4 tuntii.. niin hyvää jälkkäriä ja terveellistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram