Kirjoitukset avainsanalla pääsiäinen

Kiitokset teille ihanat ihmiset, joilta olen vastaanottanut paljon viestejä treenaamiseeni liittyen! Olen saanut paljon kannustusta  ja viestejä, joissa olette kiitelleet inspiroinnista ja motivaatiosta :) Mahtava kuulla, jos postauksistani, joku on sellaista irti saanut! Ja mikä tärkeintä, aihe on herättänyt teissä mielenkiintoa ja aiheuttanut paljon keskustelua. Kaikki palaute on tervetullutta. :)

Selkeästi kuntosalitreenaus ja erilaiset fitness-kisat ovat hurjaa vauhtia kasvattaneet suosiotaan viimeaikoina. Voikin melkein jo varmasti puhua, että lajista on tullut jonkinlainen kova trendiharrastus. Enää lihaksia eivät hamuakaan vaan punttipatemiehet, vaan sen lisäksi myös neidit tahtovat kasvattaa lihasmassaa ja ovat ylpeitä tuloksistaan. Ei se väärin ole, musta ainakaan!;)

Kaiken voi toki viedä äärimmäisyyksiin, mut itse ainakin olen yrittänyt kannustaa ihmisiä lähinnä liikkumaan, jos se halu on itsestä lähtöisin. Eikä asiasta tulisi ottaa pakkomiellettä. Kisaajat ovat toki aivan omaa luokkaansa, ja lavalle poseeraamaan halutessa kurinalaisuus on täysin ymmärrettävää.

The voice in your head that says that you can´t do this

is a LIAR.

Mutta on tää bodaus-buumi mielestäni huomattavasti parempi vaihtoehto, kun langanlaihojen mallien ihailu. Kunhan ihmiset vaan ymmärtävät, että monipuolinen ja riittävä ravinto on elintärkeetä, jos tässä asiassa tuloksia haluaa saada, niin ainakaan kukaan ei toivottavasti jätä aterioitaan väliin.

SKINNY IS NOT SEXY. HEALTH IS.

Itse en suosittele diettimäisiä kuureja, vaan mahdollisimman aikaisin tehtyä perinpohjaista elämäntapamuutosta, mikäli niissä tavoissa jotakin remontoitavaa on. Varsinkin näin kesää kohti mentäessä kaikki naistenlehdet tarjoavat nopeita keinoja päästä siihen "bikini-kondikseen". Mitä jos tänä vuonna ei nostettaiskaan turhaan niitä kropan stressihormooni-tasoja? Eikä mietittäis liikaa pelkästään sitä tulevaa kesää (ei sillä, ettenkö itse kesää kovasti jo odottaisi) mutta nyt puhun niistä nopeista keinoista, jotka ovat yleensä niin tiukkoja, että motivaatio lopahtaa kesken kaiken. Ja sitä nopeemmin kaikki työ valuu hukkaan.

Mun mielestä kyse on enemmän elämäntavasta, kuin tavoitteesta. Liikunta kasvattaa lihasmassaa, vilkastuttaa verenkiertoa, polttaa rasvaa, kasvattaa kuntoa ja tuo mielihyvää. :) Voin melkein taata, että kaikki, jotka sitä säännöllisesti harrastavat, eivät hetkeäkään kadu, että niin tekevät.

Nothing looks as 

good as HEALTHY feels.

Paljon olette kyselleet meikäläisen ruokavaliosta.  Voisin sanoa, että oikeastaan annan itelleni luvan herkutella, kun mieli tekee. Mut en onneksi jatkuvasti halaja makeeta saati rasvasia herkkuja.

 Perusruokavalioni pohja on tämä:

aamupala: lautasellinen puuroa voisilmän kera ja rahkapurkki & pakastemarjoja. + omega 3 kalanmaksaöljy

lounas: noin 100-150g lihaa,kalaa,kanaa ja 200-3oog kasviksia. + jälkiruuaksi hedelmiä

treenin jälkeen juon palautusjuomaa, välipalaksi joskus proteiinishaken,patukan/ hedelmiä ja rahkaa jne.

päivälliseksi: sama 100-150g lihaa,kanaa,kalaa, 50g pastaa/perunaa ja lisäksi kasviksia + jälkiruuaksi hedelmiä

iltapalaksi:rahkasörsseleitä, leipää tai mitä mieli tekee.

Ei tässä ruokavaliossa siis ole mitään niin tähtitieteellistä, toisin kuin monet luulevat. Samaa ruokaa nyt syön, kun mitä lapsenakin on mulle kotona kokkailtu. Mulla on käynyt niin hyvä tuuri, että äiti onneksi laittoi joka aterialle tarpeeksi kasviksia, lihaa ja hiilareita, joten automaattisestikin nämä ovat minulle perusruokaa. Äidin kokkailuissa makumaailmat vaan saatto olla hitusen taidokkaampia, kun mulla nykyään. ;D Kehitystä tapahtuu siinäkin koko ajan pikkuhiljaa.

Täytyy vaan muistaa, että normaaliruoka ei tarkoita kaupan salaattikastikkeita tai sokerijogurtteja eikä varsinkaan näitä sokerilla pumpattuja juomia. Hyvä ja perusterveellinen ruoka on oikeasti todella halpaa ja simppeliä. Jätetään ne einekset vaan sinne kaupanhyllylle. 

REMEMBER: SLOW progress

is better

than NO progress.

IMG_7872
IMG_7872

Syön siis monipuolisesti kaikenlaista. Käyn myös syömässä ulkona silloin tällöin. Jolloin määristä en jaksa stressata. Vaikka ravintolaruoka onkin rasvasta, niin kyllä sitä saa herkutella huoletta, kun liikkuu ahkerasti. Ja hyvillä mielin ostaa leffaan karkkeja ja mitä herkkuja millonkin mihinkin tapahtumaan kuuluu. Tiedän kuitenkin, että arkiruokavalioni perusta on kunnossa. :)

Käytiin jokunen päivä sitten katsomassa ranskalainen Koskemattomat -elokuva, niin aito, liikuttava ja yllättävää kyllä huumoripitoinen leffa, eikä ollenkaan raskasta katsottavaa. Käykää katsomassa, jos ette vielä ole ehtineet. Paras näkemäni elokuva aikoihin.

Eilen jatkettiin vielä meidän HELSINKI SYÖ- viikko visiittejä. Testattiin Königin burgerit salaatilla :) Nam

IMG_7884
IMG_7884

Arvatkaas missä tänään oltiin kamujen kanssa? ..HEUREKASSA!! Oon ollut siellä viimeksi varmaan alakoulussa. Siellä on nyt mielenkiintoinen BODY WORLDS -näyttely meneillään, käykäähän ihmettelemässä jos yhtään kiinnostaa.

Lisätietoa:

http://www.heureka.fi/fi/bodyworlds

Ihanaa pääsiäistä! :)

<3:Venla

IMG_8029
IMG_8029

PS. You can also follow me on instagram: VENLASAVIKUJA

Kommentit (45)

Suvi
1/45 | 

oii että ku oot nii ihanan pirtsakka, samoin kaikki nää kuvat täällä!! tästä sun blogista saa nii paljo hyvää energiaa, kiitos siitä:-)

nanskuu
2/45 | 

aivan uskomaton mimmi ja totta joka sana! :) haluaisin kysyä aika henk.koht. kysymyksen, johon ei tarvitse vastata jos siltä tuntuu. mutta käytätkö e-pillereitä tai jotain muuta hormonipitoista ehkäisykeinoa, ja mitä hyötyä/haittaa näet tälläisissä olevan? itse olen luultavasti kohta aloittamassa pilsut, mutta epäilyttää sivuvaikutukset ja se, kuinka ne vaikuttaa treenaamiseen..

Mirella
4/45 | 

Sun blogi on niiii motivoiva! Ja oot viel nii nättiki! :) pakko kysyy et mistä toi sun huppari on? Niii kirkkaan raikas! :)

Jenny
5/45 | 

Kuulostaa herkulliselta ja hyvältä sun ruokavalio! :) Itellä vain opiskelijana vähä lihan hinta kauhistuttaa ja sianjauhelihaa en oikeen haluaisi syödä joka olis halvempaa... :D Mitä mieltä oot Paleo ruokavaliosta? Sehän nyt periaattees joo on luonnonmukasia raaka-aineita jne, mutta siinähän on jätetty viljaki pois.. Kilpaurheilijana ku haluais maximoida tämän treenauksen. Mutta ei se niin ainakaa onnistu jos pitäis hirveesti stressata ja miettiä ruokaa!! :D:D
ps. Ihana blogi! Rupesin vasta vähä aikaa sitte seurailemaan ja tykästyin:)
Mistä tuo sininen huppari mahtaapi olla, jos saan kysyä?:)

91
6/45 | 

Hei, löysin vasta blogsi ja voin kertoa että inspiroit kyllä todella paljon salilla käyntin.. Upeassa kunnossa olet! :) Oletko kuinka pitkään reenaillut salilla? Olisiko sinulla yhtään kuvia ennen reenin aloittamista mistä näkisi kehityksesi? Olen itse vasta aloitellut reenauksen ja olen aina ollut hoikka ja tahtoisin lihaksia kroppaani, millaisella ohjelmalla itse olet aikoinaan aloittanut? :)

Anna
7/45 | 

Moi Venla, oot inspiroiva kyllä. Itse sain noin kuukausi sitten inspiksen kohti terveellisempiä elintapoja ja nyt ois tähtäimenä kans muuttaa kaikkia tapoja.. välillä kun unohtuu tuo, että prosessihan tosiaan on hidas, ei voi parissa viikossa oppia kaikkea. Hei kiitti, jatka kirjotteluu ja kuvien postaust! :) hyvää pääsiäist

Maisku
9/45 | 

Ihana postaus! Sulla on ihana blogi! :) Oon samaa mieltä tosta langanlaiha vs bodausbuumista. En vaan ymmärä mitä ihmiset näkee langanlaihoissa malleissa ynnä muissa. Ja miksi sitä aina ihannoidaan. Kyllä mä itse henkilökohtasesti ihannoin sun kaltasia ihmisiä, ketä toimii esimerkkeinä muille ihmisille. Koska jos laihduttaa langanlaihaks, siinähän vaan lopettaa syömisen. Kuntosaliharjottelussa, kuten sanoit 'bodauksessa' täytyy tietää mitä tehdä. Pitää osata syödä oikein ja treenata oikein. Se vaatii sisua ja päättäväisyyttä. Ihannoin sua.

Odotan sulta aina uutta postausta ja sitä kuinka kerrot kaikesta mitä oot tehnyt :) just ihanaa, että kerrot että kaikkea saa syödä. Herkkujakin, kunhan vaan sitten treenaa. Tuntuu että monella nuorella on se "en syö herkkuja ollenkaan, oon dieetillä". Kuten itse sanoit, ei tällanen oo mikään dieetti vaan ELÄMÄNTAPAMUUTOS.

Sun postaukset innostaa mua ja varmaati monia muitakin todella paljon. Oon nyt lukenu sun blogia vasta muutaman kuukauden säännöllisesti mutta todellakin luen vielä jatkossakin!

Itellä haaveammattina personal trainer ja tää blogi auttaa mua aina muistuttamaan millaista tuloksia salilla voikaan saada aikaan. Toivon, että lukijat ottaa susta mallia, ja tosiaan huomaa että kyse ei oo mistään dieetistä, vaan elämäntapamuutoksesta, ja tosiaan huomaa sen, että terveellinen ruoka voi olla ihan perus ruokaa, ja koostua ihan perusruoka-aineista. Itellä ennen tuli aina ekana mieleen, että terveellinen ruoka on hirveen kallista. Nyt kun miettiii asiaa tarkemmin ja on lukenu näitä sn kirjotuksia nii ymmärtäny että se terveellinen ruoka on ihan sitä normaalia perus ruokaa.

Tää blogi jaksaa motivoida mua joka päivä. Vaikkei aina jaksaiskaan lähteä salille, nii kyllä tätä lukiessa jaksaa. Mielummin salilla on kun istuis kotona. Kuten Jillian Michaels kirjoitti, “Why choose to fail when success is an option"

mjs
12/45 | 

Ois mageeta jos postaisit sun yläkropan treenistä kuvien kans!! Oon saanu susta mun uuden motivaation lähteen, sun kroppas on ihan täydellinen! ...hopefully ite kans pian samas kuosis:-D

Veera
13/45 | 

Se että on langanlaiha, ei aina tarkota sitä, että on lopettanu syömisen. Mua on aina "haukuttu" langanlaihaksi ja voin vannoa etten oo jättänyt yhtäkään ateriaa väliin, päinvastoin. Joillakin ihmisillä rasva vaan ei jää kehoon, itelläni sen takia kun liikun ihan sairaasti, mutta syön todellakin kuin normaalit ihmiset. Joten jos on laiha, niin ei siinä ihminen syömistä oo lopettanu. Ja voi laihallakin olla hyvä lihasmassa.

Mäkin oon saanu sulta Venla lisäpuhtia aina liikkumiseen. Tykkään muutenkin sun blogista! :) Olis kiva saada lisää noita ruokaohje juttuja ;)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
14/45 | 

Oot oikeassa, pitää aina aina muistaa, että ihmisillä on ihan erilaiset geenit, toisilla on vaan luonnostaan tosi alhainen rasvaprosentti. :) Tai tehokkaampi aineenvaihdunta, ettei meinaa millään paino nousta, vaikka kuinka yrittäis.

siiq
15/45 | 

Millaselta pohjalta aloit kuntoileen ja kuinka kauan oot kuntoillut et oo saanu tollaset lihakset?

Hannele
16/45 | 

Hei Venla! Munkin mielestä tää blogi on aivan ihana ja inspiroiva ja oot kyllä tosiaan tosi huikeessa kunnossa! Haluaisin vaan esittää pienen toiveen/parannusehdotuksen, nimittäin voisitko muuttaa tän blogin rakennetta niin että kaikki tekstit ei olis tavallaan tossa blogin "etusivulla" (tai en tiiä onko siinä nytkään kaikki mutta ainakin siinä on tosi paljon), vaan vanhemmat tekstit ois vaan otsikkoina tossa sivuissa/jossain, mistä niitä sit vois klikata jos haluaa lukee niitä. Ei muuten mutta kun mun kone ainakin menee aina tosi jumiin nykyään kun tuun lukemaan tätä blogia, kun se alkaa ladata kaikkia noita tekstejä ja niihin liittyviä kuvia heti... En oo missään muussa blogissa mitä luen kohdannu samaa ongelmaa niin luulen että toi asia ois aika helposti korjattiavissa?

Mutta joo, tosiaan mahtava blogi, toivottovasti jaksat jatkaa kirjottelua ja kuvien postaamista, hyvää kevättä! :)

Tiia
18/45 | 

Vau :) sulla on tosi kivat postaukset ja oot vielä myös nätti. Oot myös tosi hyvä salkkareissa Heidinä.
Lisää tälläsii postauksia!

19/45 | 

oon niin samaa mieltä! itteeni häiritsee kun aina mietitään mitä painetaan vaikkei sillä todellisuudessa olekkaan mitään merkitystä. merkityst on sillä mistä se paino tulee! saman mittanen lihasikas ja ylimääräistä rasvaa omaava ihminen voi painaa saman verran mutta ulkonäkö on täysin eri!

Niina
22/45 | 

Sun blogi on tosi kiva. :) Ja oot muutenkin tosi inspiroiva. Eilen jopa inspiroituneena tein käsilihas sarjoja. Pitäisi vaan enemmän lihaskuntoa lisätä. Vaan tuntuu niin hankalalta ilman kuntosalia.
Mutta sellasta piti kysyä että oletko koskaan laskenut kuinka paljon sulla tulee noita kaloreita päivässä? Itse seurasin omia kaloreitani muutaman kuukauden koska huomasin sen jäävän välillä jopa alle tuhannen. Niin pieniruokainen kun olen, niin olen pitänyt kirjaa että tulee varmasti syötyä tarpeeksi. Siksi kiinnostaa että miten paljon mahtaa tulla sun ruokavaliolla kaloreita päivämittariin, kun haluaisin juuri korvata toisen ruoan pastan/riisin/perunan ihan vaan salaatilla mutta kun salaatissa on niin kovin vähän kaloreita :D Tuleeko noista rahkoista sitten korvaavasti enemmän kaloreita? Itse en hirveästi välipaloja ole syönyt, muutakun hedelmiä mutta ehkä pitäisi vähän muuttaa tätä tyyliä. :)

Alegría
23/45 | 

Mäki sain pari kuukautta sitten kauheen inspiksen tästä sun blogista alkaa käymään salilla useammin ku sen kerran viikossa: Höntsäily on vaihtunut nyt ihan kunnon hikitreeniin ja melkein joka kertaa huomaa edistystä jossakin. Tää sun blogi on todellakin auttanut mua siinä! Jos tunnen itseni laiskaksi, enkä jaksais lähtee salille, niin monesti sillon luen tätä ja tajuan, että nyt on mentävä. Motivoit paljon enemmän, kuin ne kehonrakennuskilpailijat/-mallit. Ihanaa kevättä sulle ja sun läheisille!:)

Diu
25/45 | 

Heippa! Itse myös haaveilen kireästä lihaksikksta kropasta mutta ongelma on se,että rasvat lähtee myös rinnoista. Onko sulla implantit kun rasvaprosenttisi on noin matala.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
26/45 | 

Ei ole todellakaan implannteja, arvostan enemmän luomuja:) Enkä muutenkaan oikein oo isojen tissien perään :) Ei kannata huolehtia siitä turhaan liikaa.

emma
28/45 | 

Jos treenaat aamulla, syötkö aamupalan ennen vai jälkeen treeniä? Tästä kuullu monilta eri teorioota kummin kannattaa tehdä. Esim toiset on sitä mieltä, että aamupalan syömättä jättäminen ennen treeniä johtaa siihen, että keho hakee tarvitsemansa energian lihaksista, joka heikentää lihasta/lihasmassaa.
Ne,jotka kannattavat aamupalan syömistä vasta treenin jälkeen, ovat sitä mieltä, että maksimoidakseen rasvanpolton, on kannattavampaa syödä vasta treenin jälkeen. Eli toisin sanoen keho ottaa tarvitsemansa energian "läskistä". Kumpaan nyt sit uskominen. En oleta "oikeaa" vastausta, kysyn vaan kummin sinä teet, ja perusteluni kysymykselle, joka jonkun mielestä ilman perusteluja saattais kuulostaa oudolle! Kivaa kevään odotusta.

mona
30/45 | 

Sun blogi on inspiroiva ja tosi hyvää luettavaa! Täällä on nyt aloitettu elämäntaparemontti ja varsinkin liikuntaa yritän lisätä. Tuntuu ihan ikuisuusprojektilla, mutta positiivisella asenteella eteen päin! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
31/45 | 

Oikee asenne, positiivisuus vie pitkälle! Niitä tuloksia tulee siinä sivussa ihan huomaamatta ja ennen kaikkea hyvää mieltä ja lisää energiaa :)

Sara
32/45 | 

Voi Venla oot ihana! <3 Itsekin löysin tän blogin vasta reilu kk sitten ja koukkuun oon jääny :D katon tän joka päivä, koska kaikella innolla odotan mitä oot taas puuhaillu :-D Aion ehdottomasti jatkaa lukemista koska tällä hetkellä tää on yks mun suosikkiblogeista!

Amanda
34/45 | 

Moi! Kiitti kivasta ja motivoivasta blogista! Varsinkin treenikuvat innostaa mua salille, mulleki tollaset superkäsivarret, kiitos!

Postasit jo lisäravinteista, joita olet käyttänyt, mutta oletko koskaan kokeillut mitään fatburnereita apuna? Vai miten olet saanut rasvat noin nolliin?

Kivaa kevättä ja postaile ahkerasti!

silha
35/45 | 

Heippa. Sun blogi on niin inspiroiva ja positiivinen, että itsekin alkaa haikailemaan kovan treenaamisen perään. Eli ei muuta kuin salille :) Tsemppiä treeneihin ja jatka samaan malliin.

ellu
37/45 | 

Tosi kivoja juttuja kirjottelet ja saat motivaatiota nousemaan kohti terveellisempää elämän tapaa! Sitä kun tässä kaipaan. Tosta sinisestä hupparista ihmiset on jo kysynytkin, mut sitten bongasin 2.4. Salatut elämät-jaksossa sulla tosi ihanan näkösen ulkoilutakin. Se oli joku harmaa-kelta-valkonen.. Mistä tai minkä merkkinen se mahtaa olla? :)

Laura
39/45 | 

Todella mahtava blogi ja tästä saa paljon motivaatiota omiin treeneihin! :) oot kyllä tosi huippu kunnossa.. oon ihan kade noille sun vatsalihaksille ;) haluisitko kertoo/tehdä postausta kuinka usein treenaat vatsaa ja miten? :)

40/45 | 

Kiitos inspiraatiosta ja mun päivän piristämisestä! Toi sun hymy on niin valloittava! Eilen luin sun blogia ensimmäistä kertaa ja sain kyllä niin hyvät fiilikset sun treeni-innosta ja aurinkoisesta olemuksesta :)

sara
42/45 | 

voisiks tehdä joskus postauksen salkkareista ja siitä millasta on näytellä heidiä jne :) ? ois toooosi kiva!

SaanaM
43/45 | 

siis ihan mahtava blogi,sain ite hirveesti omaa motivaatioo takasin ku luin tätä! superia! jatka samaan malliin:) upeeta!

Susanna Harviainen
45/45 | 

Moikka. Mitä omega- valmistetta käytät tai suosittelisit käyttämään?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hellurrreiii ei tota aurinkoa voi vaan tarpeeks hehkuttaa! Kyllä se kunnon kevät sieltä tulee! Jos tätä tahtia arska paistaa, niin pakkohan noiden lumienkin on sulaa. Minähän laitoin jo eilen nahkatakin niskaan..JEP! Tuli VÄHÄN kylmä. Joka vuosi sama juttu. :D No illalla kun lähdin uudestaan ovesta ulos, niin suosiolla tarttu kaapista huivi ja goose päälle. Hrrr..

Vitsi oli ihanaa, kun Tytti tuli tekemään välivisiitin Suomeen, etukäteen sovittujen menojen takia. Ehittiin käydä porukalla syömässä tapaksia, ja Tytti tuli meille myös saunomaan. Taas tuli tippa linssiin, kun piti sanoa heippa Nizzan matkaajalle.

 Life is better when you can share it

with a friend that has the same sick,

twisted personality as yourself.

Nyt on kyllä tullu herkuteltua oikein kunnolla. Kunnon BULKKI. Ja vastapainoksi myös kovaa treeniä tottakai! Molempia sopivassa suhteessa, niin pysyy balanssi.

IMG_7743
IMG_7743

IMG_7745
IMG_7745

Who the f*ck said that i have no feelings?

bitch

I feel hungry every hour.  :D

IMG_7652
IMG_7652

Peruslounas:jauhelihaa,sipulia,paljon mausteita,salaatti,kurkkua ja tomaattia. Yksinkertaista ja hyvää! NAM

 Selkätreeniä: ylätaljaa,alataljaa,kulmasoutua,maastavetoja mm. Tosi perusliikkeitä siis. :)

IMG_7643
IMG_7643

IMG_7632
IMG_7632
IMG_7633
IMG_7633

IMG_7615
IMG_7615
IMG_7459
IMG_7459

aamuräjähtäneenä ja virnistys. Aamupalarahkaherkkua. :)

IMG_7456
IMG_7456

Rahkaa,banaania,mansikoita,mustikoita,vadelmia,kookosöljyä. slurps

IMG_7453
IMG_7453

"The akward moment when you are lifting more than the guy next to you.. 

just kidding..

not akward..

STRAIGHT AWESOME."

IMG_7386
IMG_7386

Lounas: fetaoliivisalaattia ja sipulisoijapippuri-munakas.

FITNESS IS NOT

ABOUT BEING BETTER THAN SOMEONE ELSE..

IT`S ABOUT BEING BETTER THAN

YOU USED TO BE.

IMG_7865
IMG_7865

TRY AND FAIL

but don´t

 FAIL TO TRY.


IMG_7825
IMG_7825

FIT IS NOT A DESTINATION,

IT`S AWAY OF LIFE.


IMG_7829
IMG_7829

IMG_7815
IMG_7815

Namnamnam, kiitokset sulle, joka lähetti vinkin letuista, jotka paistetaan kookosöljyssä paistinpannulla. NIIN HYVÄÄ! ja lisäksi marjoja ja vaniljajäätelöä. HERKKUA.

 Lauantai-iltana teki hirveesti mieli maggaraa, ja sitähän syötiin, kunnon sinapin kera. Rasvasta mmmm..

saa sitä välillä herkutella, ..toisinaan useamminkin. ;)

IMG_7796
IMG_7796

IMG_7797
IMG_7797

Kukkakaalia ja amerikandippiä.

IMG_7798
IMG_7798

Vitsi me ollaan viime päivinä käyty katsomassa paljon leffoja mm. Gansterisota. Se oltiin arvosteluissa kai aika lytätty, mutta meistä se oli kyllä tosi hyvä. Ei ehkä kuulosta tyttöjenleffalta, mutta mua ainakin viihdytti. :)

Joo ja sit käytiin alkuviikosta tsiigaamassa Räyhä-Ralf, se oli ihan huippu! Oikeen kunnon hyvänmielen elokuva. Oltiin ihanan hiljaisessa päivänäytöksessä. Siellä oli mukava vaan muutaman naperon kanssa samaa tahtia mutustaa karkkia,..ooh paljon paljon kirpeitä karkkeja.

IMG_7683
IMG_7683
IMG_7715
IMG_7715

"I don´t care what you think about me.

I don´t think about you at all. "

-COCO CHANEL

Jos haluutte kotiinne keväistä ilmettä ja piristystä, niin piipahtakaapa kukkakaupoissa. Me haettiin vähän aurinkoa, tuoksua ja väriä kotiin. Kyllä ilahduttaa kummasti.

IMG_7784
IMG_7784

IMG_7786
IMG_7786

IMG_7787
IMG_7787

IMG_7789
IMG_7789
IMG_7817
IMG_7817

Eilen käytiin myös Talvipuutarhassa ihastelemassa pääsiäismeininkiä. Harmi ettei siellä enää ollut tipuja. Aiemmin siellä kuulemma niitä on ollut.

IMG_7854
IMG_7854

IMG_7833
IMG_7833

IMG_7832
IMG_7832IMG_7834
IMG_7834

IMG_7835
IMG_7835

IMG_7836
IMG_7836

IMG_7837
IMG_7837

IMG_7841
IMG_7841

IMG_7844
IMG_7844

Sitten käytiin Versossa lounassalaateilla ja jatkettin näyteikkunashoppailua. :)

IMG_7852
IMG_7852

IMG_7853
IMG_7853

Koska nyt on ollut HELSINKI SYÖ -viikot, niin olihan meidän pakko mennä vielä illalla testaamaan MorriSon´sin 10€ ruisburgerit salaatilla.

IMG_7855
IMG_7855

 Viikonloppuna äiti,iskä,Veera, Iida ja Aapo tuli meille kylään racklettibrunssille, ja saatiin ihana tulppaanikimppu. :)

IMG_7867
IMG_7867

 Kivaa pikkulauantaita kaikille teille ihanat ihmiset!

<3:Venla

Kommentit (28)

Hanne
1/28 | 

Hah, mä taas olen niin vilukissa, että käväisin kuljen tyytyväisenä toppatakissa nauttien lämpimästä olosta kunnes jossain vaiheessa tajuan kaikkien muiden siirtyneen kesätakkiin jo viikkoja aiemmin... ja koskaan kevään (melkein alkukesän) eka kerta ohuessa takissa ei tunnu mukavalta. :D

jani k
2/28 | 

Mukava, että jaksat päivitellä edes kerran viikossa tätä blogias..
Tätä on kyllä ilo seurata ja sen verran uskomattoman kaunis
nainen oon, että kuvia voisit laittaa kyllä paljon paljon lisää :D

amanda
10/28 | 

Oot niin kaunis laittautuneena ^.^ ja muutenkin. Tykkään myös kovasti sun näyttelemästä Heidistä :')

sonjauuuu
12/28 | 

Käytätkö itseruskettavaa? jos niin minkä merkkistä?:) vai oletko luonnostasi noin ruskea?!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
13/28 | 

Sillon tällön käytän Doven päivettävää kosteusvoidetta. Mut ei kannata laittaa liikaa, ettei tuu läiskiä, oon kyllä muutenkin luonnostaan keskivertoihmistä ruskeempi :D geenit!

17/28 | 

Pakko kysyä et mistä oot hankkinut tuon Niken hupparin missä on tuollainen neulottu etuosa? Se on aivan ihana :)

18/28 | 

Pakko kysyä et mistä oot hankkinut tuon Niken hupparin missä on tuollainen neulottu etuosa? Se on aivan ihana :)

Janica
23/28 | 

Nää sun postaukset on mukavan pituisia ja on tosi mukava lukea blogiasi :) Ja kiitos kukkakaali dippi- vinkistä, ei ole tullut mieleenkään dipata sitä, mutta aion taatusti kokeilla ! ;)

Janica
25/28 | 

Nää sun postaukset on mukavan pituisia ja on tosi mukava lukea blogiasi :) Ja kiitos kukkakaali dippi- vinkistä, ei ole tullut mieleenkään dipata sitä, mutta aion taatusti kokeilla ! ;)

Janica
27/28 | 

Nää sun postaukset on mukavan pituisia ja on tosi mukava lukea blogiasi :) Ja kiitos kukkakaali dippi- vinkistä, ei ole tullut mieleenkään dipata sitä, mutta aion taatusti kokeilla ! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram