Kirjoitukset avainsanalla New Hair

Koska tänä vuonna tapahtuu niin paljon kaikkea uutta ja jännää, piti tukkakin päivittää vuoden 2015 meininkeihin. Vaihtelu virkistää kummasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä aion vaalentaa vähän lisää, mutten ehkä ihan vetyperoksidi-blondiksi kuitenkaan... Tai eihän sitä koskaan tiedä, mä kun tykkään räväyttää. :D Hetken jo mietin, että pitäskö palata takaisin mun merenneito-lookkiin ja vetästä se muutaman kesän takainen sininen tukka bäck, mut päätin sitten kuitenkin tällä kertaa pitäytyä hieman hillitymmässä vaihtoehdossa. Ehkä hiusten hoitoa ja niiden kuntoakin ajatellen. Pyrin siis todella luonnolliseen sävyyn, sillä mun mielestä on mukavaa, kun ei tarvi sitten huolehtia juurikasvusta niin tiuhaan tahtiin. Muutenkin luonnollisen ruskea taitaa sopia mun naturaliin yleisilmeeseen kuin nakutettu. Vai mitä mieltä olette? Tällä mennään niin kauan kuin mieli tekee, ainahan sitä tukkaa saa värjättyä tai leikattua uudestaan, se kun on onneksi uusiutuva luonnonvara. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä ei sisällä oteta yhtäkään kuvaa, niin ettei Mulan pääsis mukaan :D Kaveri on oikee linssilude.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

#2015 #NewYear #super #fun #newthings #new #light #brown #hair #sameoldme #enjoying #life#domorewhatmakesyouhappy #deal

<3:Venla

Kommentit (31)

Mikko
10/31 | 

No huhhuh! Joudun kans myöntämään, että ihan uskomattoman hyvin sopii uudet hiukset ja näytät kyllä ihan ylitsepääsemättömän herkulta tuossa toisiksi alimmassa kuvassa!
Ja please, noi housut sitten seuraavaan treenauspostaukseen? ;) Joohan?

Roosa Mari
11/31 | 

Oi ihanat hiukset ja muutenkin niin kaunis Venla! Sun blogia on ihana lukea, oot niin positiivinen ja energinen ihminen!

Noora
13/31 | 

Ihanat hiukset,ja niinkuin muutkin jo aiemmin sanoneet niin sopivat hyvin! :) Ja käsivarret on aika mageet! :DDD

Ninni
15/31 | 

Ihan älyttömän ihanat hiukset! Oon jo pitkään kaavaillu kans jotain ton tyyppistä omiin hiuksiin :)
Missä kampaajalla kävit?

Laurap
16/31 | 

Mitä kokoa käytät Freddyistä. Pohdin itse et onkohan S-koko liian iso. Kuvittelisin olevani kanssasi suht saman kokonen

Henriikka
20/31 | 

Sopii kyllä täydellisesti sulle noi hiukset! <3
Sulla on ihan mahtavan lihaksikas kroppa ja motivoit kyllä muaki liikkumaan, siitä iso KIITOS! :)

Emmi
23/31 | 

Tätä varmaan kysytään sulta aika usein, mutta ootko ikinä harkinnut kisata fitnesskisoissa? Sulla ei ole paljon mitään matkaa kisakuntoon, lihakset löytyy ja rasvatkin on valmiiksi jo tosi alhaalla. Sen verran, mitä oon lajia seurannut, niin oot melko valmis paketti. :) Sulla oisi kaikki edellytykset menestyä lajissa. :)

25/31 | 

Kaunis sävy, sopii pian tulevaan kevääseen luonnollisuudella :):) tai no, onhan sinne kevääseen vielä aikaa :-D

S
28/31 | 

Tulipas sellainen postaus-toive mieleen että olisi kiva jos tekisit kuvakollaasin erilaisista hiustyyleistä mitä sulla on ollut :) Toiseksi pohdin, olisiko blogin ulkoasulle jotain tehtävissä sen suhteen että yhdellä sivulla olisi useampi postaus, kuten joku muukin toivoi. Isot propsit sulle (fitness-postaukseen liittyen) että huolimatta siitä että olet lähet "valmis paketti", et lähde kisaamaan vaan olet enemmän kiinnostunut terveydestäsi ja haluat myös nauttia elämän kulinaristisista mahdollisuuksista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram