Kirjoitukset avainsanalla Mikko Kouki

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!

Käykää tsekkaamassa Nikke Ankaran uusin musavideo, jossa mulla oli kunnia olla mukana ja näytellä yhdessä Mikko Koukin kanssa.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1IRylAGCETU[/embed]

Tätä oli huisin hauska tehdä mahtavalla jengillä!

Gou Nikke!

Kertokaa mitä te piditte videosta ja biisistä?

<3:Venla

Kommentit (18)

Mia
1/18 | 

Hei Venla! Kävin ton kuuntelemassa ja pakko sanoa, että aivan ihana biisi! <3 rakastuin tohon niin paljon <3 hyvää jälkeä ovat tehneet! Go Nikke Ankara<3 hyvää illan jatkoa! :) <3

Mia
2/18 | 

Niin joo vielä tuohon minun edelliseen kommenttiin niin, että video oli aivan huippu luokkaa :) Nikke Ankaralle terkkuja<3 ja tietty sulle Venla kans terkkuja<3

Frida
4/18 | 

Tykkään kyllä sekä biisistä että videosta! :) mutta kun näin videon nyt ekan kerran, niin tuli heti mieleen, että miksi sinä ja Mikko? Ootte molemmat ihan huikeita, mutta ite olisin valinnut joko vanhemman naisen tai nuoremman miehen. :)

Aino
7/18 | 

Näin tän videon aamupäivällä ja katoin heti et Venlahan se siellä. :) On kyllä hyvä biisi ja mahtava musiikkivideo!

Laura K.
11/18 | 

Yllättävän hyvä biisi :D! Tää jää kyllä päähän soimaan. Hyvä videokin!

Janetski92
Liittynyt6.3.2014
17/18 | 

Kovalla tahdilla soinu jo ennen videoo ja yleensä käy niin et hyvät biisit menettää makunsa kun näkee videon, tää oli huikee. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram