Kirjoitukset avainsanalla Luxury Leather

IMG_8240
IMG_8240

Joulukuun ensimmäinen päivä, jee! Ihanan kutkuttava fiilis.

IMG_8238
IMG_8238

Faux Fur vest: Zara,  jacket*: Boda skins,  shirt: Monki, denim: Bik Bok,  over knee boots: Zara,  gloves: Galeries Lafayette  (*=gifted)

IMG_8248
IMG_8248
IMG_8247
IMG_8247
IMG_8244
IMG_8244
IMG_8239
IMG_8239
IMG_8237
IMG_8237
IMG_8236
IMG_8236

IMG_8231
IMG_8231

Laita ilo kiertämään ja kerro mitä juuri sinä odotat joulussa?

Nyt katse kohti uutta viikkoa ja ennen kaikkea tätä päivää!

Energistä alkanutta viikkoa kaikille!

<3:Venla

Kommentit (31)

Katja
9/31 | 

Kun on joulun töissä ja 14h päiviä niin niitä ei voi odottaa, mutta odotan joulun jälkeen alkavaa lomaani ;)

Iceman
11/31 | 

Olet esimerkki siitä, miten hyvältä suomalainen nainen voi parhaimmilllaan näyttää! Näytät todella hyvältä! ;)

13/31 | 

Oi ihanan näköistä kun lunta tulee ja oot aivan upean näköinen.
Ite odotan joulussa sitä kun sisko tulee koulusta lomille kotiin, sekä rakas serkkuni tulee myös tänne jouluksi ! Joten heidän kanssaan yhdessäoloa sekä kuulumisten vaihtamista en millään malttaisi odottaa :)

Anni Kuosmanen
15/31 | 

Ihana asu! Olen itse etsinyt juuri tuollaista karvaliiviä.
Itse odotan jouluista tunnelmaa, kanelin tuoksua, joulukoristeita ja perheen kanssa yhdessäoloa.

Ella
17/31 | 

Odotan kun pääsee viettämään aikaa perheen kanssa. Joulutunnelma ja se yhdessäolo on mitä parhainta.

Mandariini
21/31 | 

Ihana takki! Oon miettiny, et kuinka jäljes salkkareiden jaksot näytetään telkkarissa? Et millon on kuvattu tällä hetkellä tulevat jaksot? Ja katsotko itse salkkareita? Ja ootko tyytyväinen itsesi suorituksiin näyttelijänä kyseisessä sarjassa? Vastaa jos saat vastata!
Ps. Mukavaa joulunodotusta!

Riina
22/31 | 

Odotan sitä, kun koko perhe kokoontuu! Lapsia perheessämme on 7 ja sisarien lapsia yhteensä 8, mikäs sen ihanempaa, kun olla kaikki kimpassa, nauttien joulupöydän antimia <3

Tiia
24/31 | 

Joulussa on ehdottomasti parasta lumi ja tunnelma sekä perhe ja perinteet. Jotenkin tuo lumi tuntuu olevan ihan avaintekijä sen tunnelman saavuttamiseen. Joulu ei minusta tunnu oikein joululta, jos maa on musta tai vettä sataa... Siksi kysyisinkin, missä ja milloin nämä kuvat on otettu, kun lunta satelee? Tilaisin suuren annoksen lunta koko maahan, kiitos! <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
25/31 | 

Nämä kuvat on otettu Espoossa, silloin kun ensi lumi täällä satoi maahan, mutta valitettavasti sulikin pois yhtä nopeasti kun tulikin. Mäkin toivon valkeaa Joulua <3

Maria
26/31 | 

Moikka! Laitan tähän nyt kysymyksen kun aattelin, että et varmaan huomaa noista vanhemmista postauksista :) Liittyen vatsalihaspostaukseen teetkö jokaista liikettä siis vain yhden ns. sarjan niin pitkään kuin jaksat vai toistatko saman kiekan uudestaan ja pidätkö liikkeiden välissä taukoa, jos pidät niin kuinka pitkän? :)

Henna
28/31 | 

oiiih! nimittäin nuo saappaasi.. oon ihaillut niitä jo muutaman päivän jalasssi :D löytyykö niitä bik bokin liikkeestä?

Anni
30/31 | 

Aivan ihania kuvia ! Ja itse ootan sitä, että tänne satais lunta, joulu lomaa ja tietty myös kaikkia jouluruokia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Japadapaduu!!!! Syksy on täynnä kaikkea ihanaa uutta ja jännää. Perjantaina teen teille megakivan paljastuksen, joten kannattaa pysyä kuulolla!

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

IMG_7077
IMG_7077

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Kyseisen nahkatakin saa tilattua TÄÄLTÄ!

Oon ihastellu näitä samaisia takkeja mm. ruotsalaisilla bloggaajilla. Mun takin malli ja väri on: Kay Michael´s Quilted Biker Creased Brown.

<3:Venla

Cooperation Bodaskins

Kommentit (19)

1/19 | 

Hei Venla!
Tarvitsisin apua, toissa kesänä sain vamman polveeni ja menin vähän liian myöhään lääkäriin:(. Lääkärit sanoi, että kaikki polvea rasittava on jätettävä pois, mutta pystynkö nyt tekemään mitään jalkaliikkeitä (välillä olen mennyt särkylääkkeen avulla kun kivut ovat tuskallisia, joten onko vinkkejä? Taas upeita kuvia sinusta sinua on mahtavaa seurata:)!!

2/19 | 

Taas upeita kuvia sinusta! Kiitos!! Onko sinulla ei polvea rasittavia liikkeita tiedossa, koska polvivamma estää aika paljon jalkaliikkeitä, olet hyvä motivaattori kiitos saan sinusta virtaa!!:) t: nuoriaikuinen

J
8/19 | 

Hieno takki! Millainen mitoitus takissa on? Katselin firman sivuja ja ongelmana taitaa itselleni olla, että etumus vaatisi suuremman koo'on kuin vyötärö, joten mietin kuinka vartalonmyötäinen malli tuo itsessään on. Onko hartioille hyvin tilaa? Kiitos!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
9/19 | 

Aika tyköistuva, varsinkin hartioista. Mulla on koko 36, mutta on aika napakka hartioista ja yläselästä, koska itsellänikin on levee selkä ja hartiat. Että kannattaa ehkä suosiolla ottaa isompi koko. Riippuu tietty mitä haluaa saada mahtumaan takin allekin. :)

mm
13/19 | 

Voisitko tehdä joku kerta jonkun sellaisen ruokapäiväkirja tyylisen postauksen josta näkis millasta ruokaa syöt normisti päivän aikana ja millasia annoksia? :)

Ulla
15/19 | 

Oi Venla ... Niin monta kertaa kun tämän olen sanonutkin, niin kyllä oo kaunis ;) :)

Ja niin olet Salkkareissakin. Mukava katsoa sinun näyttelemistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram