Kirjoitukset avainsanalla Love

Lapissa ollessamme kävimme tietenkin myös mummoni ja pappani luona. Jos jokin on varma niin se, että mummun pöydän äärestä ei tarvitse ikinä poistua nälkäisenä. Mummoni savustama lohi on yksinkertaisesti maailmanparasta, hänen leipomasta mustikkapiirakasta puhumattakaan.

Ei jää epäselväksi mitä on tosirakkaus, kun katsoo isovanhempiani, ja vielä yli kuudenkymmenen avioliittovuoden jälkeen voi kuulla toisen kutsuvan toista hellittelynimillä. <3

Muistakaa vierailla isovanhempienne luona, tai jos sellaisia ei valitettavasti enää ole, niin yksinäisiin vanhuksiin törmätessämme, jokainen voi miettiä onko meillä todella niin kiire, ettemme ehdi vaihtaa edes muutamaa sanaa? Ne sanat voivat tuoda paljon iloa yksinäisten vanhusten päivään ja meidän yhtälailla.

Rakkaudentäyteistä torstaita toverit!

<3:Venla

Kommentit (16)

Mia
2/16 | 

Moikka Venla! Aivan uskomattoman ihania kuvia<3 tykkään todella paljon :) toivottavasti sinulla on mennyt kesä hyvin :)

Aurinkoista kesää<3

jiii
3/16 | 

Isovanhemmat ovat kultaakin arvokkaampia, omani eivät valitettavasti enää ole täällä meidän keskuudessamme. Tämän takia arvostan työtäni vanhusten parissa hoivakodissa. saan olla osa heidän elämää, oppia heiltä uutta ja toivottavasti antaa iloa ja arvostusta viimeisiin vuosiin. ♡

pikkumyy
4/16 | 

Hei, en harrasta paljon kommentointia mutta nyt oli pakko. Omat isovanhempani asuvat myös lapissa, Rovaniemellä ja harmittavaa on ettei siellä ole moneen vuoteen päässyt käymään kun matkustaminen ei kauhean halpaa ole neljältä hengeltä :( itse lapsena viettänyt siellä kaikki kesät ja kaiholla muistelee aina niitä hetkiä. Onneksi olen töissä vanhusten parissa niin saa pahimman ikävän edes hälvenemään noiden ihanien mummojen ja pappojen kanssa :)
Hyvää kesän jatkoa ja jatka tuota mahtavaa tapaasi kirjoittaa, olet erittäin inspiroiva :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Voi suuret kiitokset! Niinpä, pitkät välimatkat on kyllä ajoittain vähän haastavia. Onneksi työsi on varmasti antoisaa ja todella arvokasta! :)

Katariina
5/16 | 

Moii! :) kuvat olivat jälleen kerran todella upeita, niitä oli ilo katsella! Arvostan vanhuksia todella paljon, ja sinulla oli tässä tekstissä erittäin tärkeä pointti. <3

Sinii
6/16 | 

Tuo lohi näyttää Taivaallisen hyvältä! ai että:)
Olet aivan ihanan positiivinen ja kirjoitat ihanasti! Saat meidät lukijst(ainakin minut)ajattelemaan vähän 'syvällisemmin', eikä vain niitä näitä pintajuttuja:)
Innolla odotan aina uusia postauksia <3

Mindee
7/16 | 

Moi !

En yleensä kirjoita kommenttia mutta nyt oli pakko :)Aivan mahtavan näköisiä ruokia, varsinkin toi kala ! nam nam :)

Tähän loppuun on pakko kirjoittaa aiheesta joka mielessäni pyörinyt aika kauan aikaa elikkä:
Rupesin jokin aika sitten kattoo fitnespäiväkirjoja ja kiinnosti juurikin sen takia kun siinä on "salkkari heidi" :)
Hoksasin yllätykseni sarjaa katsoessani että "hei ei tää olekkaan salkkari heidi vaan venla" Pointtini siis tässä se että sain sinusta aluksi aivan erinlaisen kuvan kuin mitä se on nyt joka on nyt tooosi paljon parempi :) :) Voisin jopa sanoa että yllätyin aika tavalla, positiivisella tavalla tietenkin.

Blogiasi olen lukenut ja tulen lukemaan, jatka samaan malliin :)

Sanna
8/16 | 

Munkin pitää kommentoida vielä Fitnesspäiväkirjoja, vaikka sua niiden osalta kehuinkin jo aiemmin. ;) Tuli vaan mieleen nyt, kun edellinen kommentoija oli kirjoittanut niistä, että mä jäin viimeisessä jaksossa odottamaan, että saitko tehtyä ne 10 (oliko se 10) leuanvetoa, minkä asetit itsellesi tavoitteeksi jossain ihan ekoissa jaksoissa? :DD

Anttu
9/16 | 

Ihana postaus. Kosketti sillä oma mummu kuoli viikko sitten. Olen asunut kolme vuotta Aasiassa ja sinä aikana on mummon ja muiden sukulaisten ja ystävien tapaaminen jäänyt hyvin vähälle. Mummun menetyksen jälkeen isovanhempiani ei ole enää elossa, eikä enää ole mahdollista heitä käydä tapaamassa ja kuulemassa mielenkiintoisia tarinoita heidän elämästään.

ulla
11/16 | 

Olipa ihana kirjoitus:)
Isovanhemmat ja vanhemmat ihmiset ovat ihania. heiltä voi saada uskomattomia elämänohjeita. Ja ruokaohjeita :D

Oi että noita sun ruokakuvia, Nam. Mummillesi terveisiä :) Namnam. Voin melkein maistaa maun ja tunnelman kuvista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me juhlimme eilen Mulanin syntymäpäivää. Voi tämä pieni otus ei tiedäkään kuinka paljon hän meille merkitsee. En tiedä mitään viattomampaa ja rakkaampaa. Hän sulattaa kaikkien sydämet hurmaavalla luonteellaan ja hyvällä käytöksellään. Kerrassaan mainio otus, jonka kanssa olemme saaneet jo näin ensimmäisen vuoden aikana viettää uskomattoman ikimuistoisia hetkiä. Mulan ei ole meille koira, vaan perheenjäsen, jota tulee hurjan kova ikävä, aina jo ensimmäisenä yönä reissussa ollessamme.

Makoisinta syntymäpäivää maailmanrakkain hauva! En ikinä tule unohtamaan sitä päivää, kun saavuit meille ja tuhisit pienenä pallerona rintaani vasten. Niin teet vielä edelleen tänäkin päivänä, vaikka kokoa sinulle on tullut "hiukkasen" lisää.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakas siskoni toi synttärisankarille ihanan lahjan ja makoisia herkkuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkoista vappua rakkaat lukijat!

<3:Venla

Kommentit (26)

laura
2/26 | 

Oliko Mulanilla pienenä jotain huonoja tapoja jotka ovat lähteneet pois? :) meidän puol vuotias on alkanut yksinään haukkumaan :D ja onnea Mulanille!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Ei ole muistaakseni ollut mitään huonoja tapoja. Toki huomaa, että on aikuistunut selkeästi ekojen juoksujen jälkeen. Nykyään osaa ottaa enemmän iisisti, ja on rauhallisempi, vaikka energiaa riittää toki edelleen paljon :D Mulan lähettää kiitokset onnitteluista!

Annukka
5/26 | 

Voi mikä suloisuus! <3 Fitnesspäiväkirjoja katsoessa tuli niin hyvä mieli kun Mulan antoi siulle oikein kunnolla suukkoja. :D Onnea pienelle!

9/26 | 

No onhan se ihan äärettömän söpö hauva! :D Onnea pikkuiselle ja onnea onnellisille omistajille! Tännekin olisi koiruli ihana lisä, mutta vielä en allergiani takia ole sellaista valmis ottamaan - hiukan myöhemmin kun olen siedätyshoitoa vielä hiukan saanut :)

hanna
www.hannamariav.com

Emilia
11/26 | 

Käytätkö palkkaria? Jos, niin mitä proteiinia ja hiilaria? Luuletko, että ilman palkkaria saisi yhtä kovat tulokset kuin jos juo aina joisi treenin päätteeksi palkkarin? Oon nimittäin itse miettiny jättäväni sen kokonaan pois lisäaineiden ym. takia.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Mäkin oon koittanut välttää lisäaineita, ja rehellisesti sanottuna viime aikoina ei ole tullut käytettyä palkkarijuomia. Välillä mullakin on ollut taas kausia jolloin palkkarit ja protskulisät ovat olleet enemmän käytössä. Ennemmin suosittelen kyllä panostamaan siihen kunnon ruokaan/aterioihin ja säännölliseen syömiseen, koska uskon, että loppujen lopuksi sillä on enemmän painoarvoa kuin ravintolisien kanssa hifistelyllä.Toki välillä patukat ja juomat voivat olla käteviä vaihtoehtoja ottaa mukaan, jos on esim kiire, koska tietenkin parempi syödä edes jotain, kuin ei mitään, jotta saa riittävästi energiaa ja palautuu. :) Toki kannattaa myös ottaa huomioon onko tavoitteena kasvattaa lihasmassaa ja ovatko viikon treenimäärät huimia, koska toki paljon liikkuvalla on proteiinintarvekin suurempi ja silloin normiruoan lisäksi palkkarijuomat voivat olla kätevä lisä, jos muuten ei saisi tankattua yhtä paljon energiaa. :)

Tiina
12/26 | 

En malta odottaa huomista, kun tulee seuraava jakso Fitnesspäiväkirjoja! Aluksi luulin etten tulisi tykkäämään siitä sarjasta, mutta nyt se on noussut lempisarjojeni joukkoon! :)

Betty
13/26 | 

Pakko sanoa että Mulanin takia mietin kovasti että kun seuraavaksi hankin koiran niin amstaffi on kyllä harkinnassa! Voiettä jos Mulan saisi pentuja niin olisi kyllä mahtavaa haha! :) Noei mutta niin äärettömän sulonen ja ihanan olonen että huhhu <3 Ja kaunis on omistajakin :)

14/26 | 

Voi että ihana koira sulla :3 En tiennykkää et sulla on koira. Todella kaunis niinkuin on omistajansakkin ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Vuoden 2014 kohokohtia:

  • Tammikuussa reppureissattiin Meksikossa, nähtiin ja koettiin yhtä sun toista, ikimuistoinen matka.
  • Ostettiin alku keväästä oma koti, tilava kolmio, joka rempattiin lattiasta kattoon täysin oman näköiseksi.
  • Kesällä perheemme kasvoi yhdellä persoonalla, kun eloamme saapui rikastuttamaan maailman rakkain otus Mulan.
  • Syksyllä sain mahtavan työtilaisuuden, johon oli tartuttava, ja blogini siirtyi Indiedayssille.
  • Lokakuussa blogini valittiin Vuoden inspiroivimmaksi hyvinvointi blogiksi Blog Awardseissa.
  • Olen saanut jälleen toteuttaa intohimojani ja tehdä koko hienon vuoden useampia töitä, joita rakastan.
  • Koen, että olen nauttinut, oppinut ja kasvanut.
  • Haluan kiittää kaikkia upeita yhteistyökumppaneitani, joiden kanssa olen saanut työskennellä kuluneen vuoden aikana.
  • Ennen kaikkea olen saanut viettää ainutlaatuisia hetkiä, niin uusien kuin vanhojenkin rakkaiden ystävien ja läheisten kanssa, olette korvaamattomia.
  • Haluan kiittää lukijoitani, jotka päivä toisensa jälkeen jaksavat ilahduttaa minua kannustuksellaan, sähköposteillaan ja kommenteillaan. Olette mielettömän ihania ihmisiä, muistakaakin se!

Tehdään kaikki ensi vuodesta vähintään yhtä upea, kuin tästä edellisestä.

Eletään täysillä ja hetkessä, nautitaan.

IMG_0231
IMG_0231

 

IMG_0984
IMG_0984

työtaso
työtaso

SONY DSC
SONY DSC

10387420_800779549941909_962762154707162933_n
10387420_800779549941909_962762154707162933_n

kesäkuva2014
kesäkuva2014

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

IMG_7421
IMG_7421

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

IMG_7287
IMG_7287

IMG_7325
IMG_7325

SONY DSC
SONY DSC

IMG_7197
IMG_7197

IMG_1749
IMG_1749

10606174_826341147385749_960138168287162278_n (1)
10606174_826341147385749_960138168287162278_n (1)

blogi voitto
blogi voitto

Kuva: Jim Bergström

hyvinvointiblogi
hyvinvointiblogi

Kuva: Jim Bergström

IMG_8082
IMG_8082

IMG_8104
IMG_8104

IMG_8240
IMG_8240

mtvhusu
mtvhusu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAPPY NEW YEAR!

Onnellista Uutta Vuotta kaikille rakkaille lukijoilleni!

<3:Venla

Kommentit (39)

Annukka
1/39 | 

Olet kyllä ihan uskomattoman inspiroiva ja ihailtava ihminen. Löysin postauksistasi motivaatiota terveitä elämäntapoja kohtaan, ja vuosi 2015 on pyhitetty aivan varmasti terveellisemmälle ja positiivisemmalta elämälle. Kiitos, ja ihanaa uutta vuotta Venla! <3

Annukka

Niin siis *positiivisemalle elämälle! :D Unohtui myös sanoa, että toivottavasti pysyt aina tuollaisena energisenä ja valoisana etkä muutu koskaan! :)

Miisa
3/39 | 

Hyvää uutta vuotta sinulle Venla ja kiitos opettavista, kannustavista ja iloisista postauksista!♡
Sulla on ihanan rento asenne eri asioiden suhteen ja olen jopa vähän kateellinen asiasta koska itse en osaa ottaa rennosti ja stressaan aika paljon , mutta aina kun sun postauksia luen niin tulee jotenkin rauhallinen fiilis joten kiitos !

Eveliina
5/39 | 

Oot niin kaunis ja inspiroiva ihminen ainakin liikunnan suhteen! Onnellista ja parempaa uutta vuotta 2015!:)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Kuvaan Canon 1000D, johon mulla on useampi objektiivi. Ja Olympus E-PL7 45mm/1.8f ja 14-42mm/3.5-5.6f ja silloin tällöin käytän myös Sony NEX5. :) Kaikki on ollu hyviä! Vaihtelen niitä tilanteiden ja kuvattavien kohteiden mukaan. Ihanaa Uutta Vuotta sulle Anna! :)

Anniina
7/39 | 

Inspiroiva ja hieno blogi sulla! Voisitko joskus tehdä videoita? Ja olen jaksanut sun blogin inspiroivana vähän urheilla mutta taas jäänyt selkävaivan takia. Haluaisin kysyä, että onko sinulla jäänyt treenaaminen joskus ehkä pidemmäkksikin aikaa jonkin vaivan takia? Kiitos tästä blogista ja että olet hienosti vetänyt roolisi salkkareissa! Hyvää uuttavuotta! ❤️

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Voi kiitos Anniina! <3 Jouduin kerran olla jonkin aikaa treenaamatta alakroppaa, koska loukkasin polveni. Mutta ennemmin malttaa parannella ihan rauhassa, eikä ota liikunnasta stressiä, tärkeintä, että tulee kuntoon. Kyllä sitä sitten ehtii taas liikkua! Paranemisia ja upeeta Uutta Vuotta sulle! :)

ulla
8/39 | 

Huikea vuosi sinulla :)

Ja oikein ihanaa tätä alkanutta vuotta . Jatka samaan pirteään, positiiviseen malliin ;)

Paula
9/39 | 

Kiitos Venla tästäkin vuodesta! Olen sanoinkuvaamattoman iloinen ja onnellinen, ehkä tunnen olevani myös hieman etuoikeutettu koska olen lukenut blogiasi jo kauan ja kaikki postauksesi inspiroivat vaan niin kovasti. Tämä on vaikuttanut elämääni monelta osin, positiivisesti tietenkin! Testailen kotitreenejäsi, ruokaohjeitasi ja saan uutta virtaa blogistasi jopa salille!

Sanat eivät riitä. Kiitos Venla. Olet kyllä superhuippu! ♥

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi, et tiedä miten paljon tämä kommentti ilahdutti. Tuli ihan kyyneleet silmiin <3 Olen niin otettu. Todella iso kiitos sulle Paula! Mielettömän hienoa, että löytyy sunlaisia ihmisiä, jotka jaksaa kannustaa muita! t. kiitollinen

hanna
11/39 | 

moi! sun blogi on parhain mitä tiiän!! ihanaa vuotta sulle:) nyt kysynki ku sain ton merkkiset housut poikaystävältä lahjaks mitkä sulla on tossa kuvassa jossa on pinkkipaita, että onks ne mulle liian pienet ku niistä näkyy läpi joistai kohin. mulla on muutki treenihousut kokoa s niiku noiki mut nii, näkyyks sulla läpi yhtää noista tai muista jos on samanmerkkisiä?

Anni
12/39 | 

Tästä blogista on tullut ehdottomasti yks lemppareista ! Sun postaukset ja iloiset ihanat kuvat saa aina niin hyvälle tuulelle ♥

14/39 | 

Onnellista uutta vuotta myös sinulle Venla! Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi, mutta jostain syystä kommentoin ensimmäistä kertaa vasta nyt.

Olen ihastellut elämäntyyliäsi ja ennen kaikkea siihen liittyvää positiivista asennetta. Olet meille monelle nuorelle naiselle ihan hurjan hyvä esimerkki. Jatkathan samaan malliin ja tsemppiä tulevaan vuoteen!! <3

<3: Nina Janika (http://ninajanika.blogspot.fi)

Hellu
15/39 | 

Hei Venla ja kiitos ihanasta blogista! Olet todella valloittava tyttönen ja monelle suuri inspiraation lähde. Siksi tuntuukin, että minun on pakko sanoa tämä ääneen: vaikka oletkin minusta ehkä yksi Suomen fitnessmaailman kauneimmista naisista, huomaan että olet laihtunut jonkin verran viime syksyn aikana. Ehkei sinusta itsestä tunnu siltä, mutta kuvista näen samanlaisen kehityksen mikä itselläni oli. Omalla kohdalla liikunta ja muu elämä vei niin mennessään, että pakkolepoa tuli lopulta 1,5 vuoden verran. Sitten lähdettiin taas alusta. Tätä taukoa en halua sinulle enkä halua, että koskaan menetät energisyytesi ja positiivisen elämänasenteesi. Siksi neuvonkin, että muista myös lepo ja riittävä, ravitseva ruoka :) Vaikka itse luuulin syöväni hyvin ja paljon, ei se ehkä ollutkaan totuus eikä lepo (=1/2h päivässä facebookissa) riittänyt korjaamaan kehoani päivän rääkiltä.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Omalla kohdallani kehon mahdolliset muutokset saattavat johtua vaihtelevista treenitavoistani. Aiemmin tavallaan bulkkasin ja treenasin pelkästään salilla, enkä juuri ollenkaan aerobista. Nykyään pyrin tekemään monipuolisia treenejä ja salin lisäksi myös silloin tällöin aerobista. Mutta ymmärrän kyllä hyvin, mitä tarkoitat, ja tiedän, että ajattelet vaan parastani. Kiitos siis muistutuksesta, koskaan ei voi tarpeeksi korostaa riittävän levon ja ravinnon määrää! Olet ihan oikeassa! Joten kiitos palautteesta <3

AS
16/39 | 

Moikka Venla! :) Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja näin siellä kuvia Mulanista. Aivan valloittavan näköinen tapaus. ;) Ja aloinkin pohtia minkä rotuinen Mulan on..? Minulta ja avomieheltäni löytyy kotoa amstaffi ja jotain samaa näköä heissä kyllä on, mutta en ole varma...

E
17/39 | 

Moikka! Olisin itse kiinnostunut aloittamaan treenailun kuntosalilla, ja tavoitteena olisi lähinnä pitää peruskuntoa yllä. Oon 16 vuotias ja tässä mietin että osaisitko antaa jotain vinkkiä miten mun kannattaisi aloittaa treenailu? Kun itse aloitit niin mistä sä sait lisää tietoa kaikesta:-)? Kiitos jo etukäteen!

Teppo
18/39 | 

Kiitos Venla kuluneesta vuodesta ja monista iloisista hetkistä sun kuvia katsellessa!
Olisitko niin ihana, että jaksaisit tehdä tänne jonku pepputreeni tai muun kotitreeni
postauksen, niin alkais vuosi mukavasti ;)

Henna
19/39 | 

Hyvää alkanutta vuotta! Haluaisin esittää toiveen postauksesta: sun päivän ruokailut? koska oot niin upeen näkönen, että olis mielenkiintoista tietää minkälaisista aterioista sun normaali päivä koostuu.

20/39 | 

Hyvää uutta vuotta! Olen joskus aikaisemminkin lukenut blogiasi, mutta nyt täytyy taas alkaa tehdä niin aktiivisemmin, kun kaipaan terveellisemmän elämäntavan omaksumiseen motivaatiota ja inspiraatiota. Täältä sitä takuulla saa! :)

Jenny
21/39 | 

Moi ! Näyttää tuossa ylimmässä reissukuvassa, kuin sulla olisi rastat ;D ei pahalta näytä ollenkaan haha :) Aivan äärettömän hieno fiilis välittyy tuosta uima-allas kuvasta, kuinka sait otettua ettei ketään ollut muita tuolla samaan aikaan ? :D mukavaa vuotta 2015 sinulle !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Lukijoiden toivepostaus!

Mitä Mulanille kuuluu?

Mulan vastaa:

"Kiitos todella hyvää.  Olen kasvanut hurjaa vauhtia. Olen kovin kiltti karvaturri, tulen kaikkien karvakamujen kanssa toimeen, sen lisäksi rakastan myös paljon lapsia, ja oikeastaan kaikkia ihmisiä, jotka sattuvat kävelemään ohitseni. En hauku juuri ollenkaan (kaikki aina ihmettelevätkin olenko koira ollenkaan, kun satun olemaan hiljaisempi kaveri), pidän meteliä ainoastaan  ovikellon soidessa, joskus jopa kun telkkarista kuuluu ovikelloa muistuttava ääni. Haluan varmistaa, että perheeni huomaa, jos joku odottaa oven takana.

Olen todella rohkea ja haluan pusutella kaikki tervehtijäni läpimäräksi. Koirapuistossa olen saanut todella paljon kehuja siitä, kuinka nätisti leikin kaikkien kanssa, jopa ihmiset, joilla on ollut ennakkoluuloja minun rotuani kohtaan, ovat todenneet, että minut on sosiaalistettu hyvin. Yksi päivä eräs vastaantulija tuli ensin silittämään minua innoissaan ja sanoi, että olen todella kaunis ja suloinen, kuitenkin kysyttyään rotuani omistajaltani, totesikin vastaantulija, että " ai tämä on niitä hulluja koiria". En oikein ymmärtänyt mitä hän tarkoitti? Minun on vaikea ymmärtää, miksi joku pelkäisi minua, sittenkään kun olen isompi, minähän olen kaikille niin mukava. Välillä minua harmittaa, kun ihmiset ovat niin kovin ennakkoluuloisia ja tuomitsevia, eivätkä muista, että meistä kaikista koirista tulee omistajiemme peilikuvia. Ei ole olemassa hulluja rotuja, vain hulluja omistajia, ja huonoja kasvattajia.

Minä olen aikamoinen veijari ja kotona keksin paljon jekkuja omistajilleni. Yleensä kun Venla menee vessaan, varastan hänen puhelimensa pöydältä. Olen soittanut mm. kampaajalle ja mummolle. Olen huomannut, etten tarvitse sormia numeroiden näppäilyyn, kosketusnäyttö reagoi tarpeeksi hyvin myös kuononi kosketukseen. Sohvan ja muut huonekalut olen jättänyt rauhaan, sillä tiedän, että omistajani suuttuisivat, jos söisin ne. Sen sijaan kaukosäätimen söin tuusannuuskaksi, kun omat luuni taisivat olla loppu. Mitäs eivät ostaneet niitä tarpeeksi. Sen jälkeen niitä puruluita on onneksi riittänytkin. Ainiin Venlan pankkikortin söin myös, kun se hönö jätti sen pöydän kulmalle.

Tykkään istua lämpimässä suihkussa, suihkun jälkeen saan aina himmeät juoksurallihepulit ja kirmaan ympäri kämppää. Haluan käydä myös saunomassa, jos suinkin mahdollista, mutta valitettavasti omistajani eivät anna minun saunoa kovin kauaa, enkä kyllä tiedä miksi. Tykkään niin kovin kaikesta lämpimästä.

Aina kun Venla päivittää blogia, tykkään nukkua hänen sylissään, olen tehnyt niin pienestä asti. Olen todella seurallinen ja helllyydenkipeä, haluan aina olla siellä missä kaikki muutkin ovat.

Pidän usein hassuja pieniä ääniä ja yritän keskustella, mutta vielä omistajani eivät ole sitä ymmärtäneet.

Nukun aina omistajieni välissä sängyssä, välillä jopa niin sikeästi ja leveästi, ettei niille meinaa jäädä tilaa.

Rakastan olla mökillä, sillä siellä saan juosta metsässä vapaana niin paljon kuin sielu sietää.

Tässä taannoin, omistajani laittoivat minulle hassun näköiset alushousut jalkaan, ne oli tosi nolot ja ensin yritinkin repiä ne pois, mutta lopulta tuumasin, ettei ne ehkä olekaan niin pahat. Pakko kai käyttää niitä, vaikka vähän hävettäiskin. Ne puhu jostain tulevista juoksuistani, jotka eivät vielä ole alkaneet, mutta pian kuulemma.

IMG_9293
IMG_9293

IMG_9313
IMG_9313

IMG_9291
IMG_9291

IMG_9292
IMG_9292

IMG_9317
IMG_9317

IMG_9308
IMG_9308

IMG_9315
IMG_9315

 Omistajieni mukaan olen maailmanparas koira ja rakkain lapsi. Uskonkin, että he ovat aivan oikeassa. Olenhan mä niin huipputyyppi."

<3:Mulan

Kommentit (34)

jatsu
2/34 | 

Moi! En yleensä ikinä kommentoi kenenkään blogikirjoituksiin mitään, mun mielestä on kiva vaan lukea niitä:) mut tähän oli pakko kommentoida et tosi hauska kirjotus, hymy nousi huulille kun tätä luin. Meillä on myös amstaffi ja kun luin sun tekstiä mulle tuli ihan mieleen meidän niki:) niki on syöny ainakin kolme kaukosäädintä mut ei sekään sentään huonekaluja oo ruvennu järsimään. Niki ja mulan on tosi samannäkösiä, tosi söpöjä! Ja nikillä on myös pakkomielle pusutella kaikkia. Täytyy myös myöntää et mullakin oli ennakkoluuloja aluks tätä rotua kohtaan mut niki on ainakin niin ihana koiruus et ne ennakkoluulot on ollutta ja mennyttä;) toivottavasti kerkeet lukea mun kirjotuksen:)

Hyvää joulun odotusta ja onnellista uutta vuotta! :)

Nuppu
3/34 | 

Oman rottweilerini kanssa kohtaan samoja ennakkoluuloja ja paheksuvia katseita, mikä on todella sääli, sillä ne ovat ihmisten ja median luomia ennakkoluuloja ja myös toi meidän otus on vallan kiltti ja hurmaava <3 hänkin murahtelee myös telkkarin ovikelloäänelle ;p

6/34 | 

Mulan on kyllä todella ihana, harmi että ihmisillä on ennakkoluuloja rotua kohtaan. Mutta hauska postaus! :)

Aurora
7/34 | 

Ihana Mulan! <3 Oikein rauhaisaa ja hyvää joulun aikaa koko perheellesi Venla! :) Blogisi on ihanan inspiroiva, positiivinen ja hyväntuulinen, elämänasenteesi on upea!

mira
9/34 | 

yleensä pelkään chihuahuaa isompia koiria, mut tää kirjoitus+ kuvat sulatti mun sydämen, enkä vois kuvitella pelkääväni Mulania jos tulisitte vastaan :)

Tiia
10/34 | 

Ihana postaus oli :) Mulan vaikuttaa ihanalta koiralta.
Ja Hyvää Joulua teille sinne ja hyvää uutta vuotta 2015!

taru
11/34 | 

Ennakkoluulot ovat todella harmillisia, sillä hyvin usein onkin tosiaan kyse omistajan huonosta otteesta ja koulutuksesta, sekä asenteesta kuin koiran hulluudesta. Itselläni on saksanpaimenkoira, kiltein koskaan tapaani eläin joka ei tekisi pahaa edes kärpäselle. Niin lempeä ja ihmisrakas. Silti nykyään koirani ollessa aikuinen lenkeillä meidät kierretään usein puskien kautta, vaikka pentuna usea vastaantuleva pysähtyi rapsuttelemaan. Harmittaa suuresti jo niin ihmisrakkaan koirankin puolesta nuo asenteet. Ei se rotu, vaan omistaja ja hänen koulutuksensa. :)

Selma
12/34 | 

Voi että kun Mulan on hellyyttävä!❤️Nyt tekee itsekin mieli ottaa tuollainen toisen koiran kaveriksi.

Paranoir
13/34 | 

Tosi hyvä postaus! :)

Kiva kuulla enemmänkin Mulanista.
Olen kuullut että amstaffin omistajans tarvitsee hyvän huumorintajun, varsinkin kun koira on nuori. :D

Kommentoin tosi harvoin, mutta nyt oli pakko kun toivoin itsekin koira-aiheisia tarinoita.

Hyvää Joulua koko teidän porukalle! :)

Nipe
18/34 | 

Oi ku Mulan on niin nätti :) Mulla on itelläni melkein 2 vuotias amstaffi uros.

Huonekalut on säilynyt ja kaikki muut paitsi mun kengät :D
Mut joo se miten kirjoitit tohon että on paljon ennakkoluuloisia ihmisiä rotua kohtaan, siis mua niin paljon otti päähän silloin alussa kun hän oli vielä iha pienen pieni pentu niin silloin jo katottiin ihan kieroon... Enään mua ei onneks ees hetkauta jos joku tulee sanomaan jotain tuosta rodusta. Amstaffit ovat kilteimpiä ja hellyyttävimpiä koira rotuja mitä tiedän :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram