Kirjoitukset avainsanalla kuvaukset

Vihdoin pääsen esittelemään teillekin nämä Ollin ottamat huippusiistit kuvat!

 Ja kaiken kukkuraksi saatte osallistua kilpailuun, jossa teillä on mahdollisuus voittaa 2 tunnin kuvaussessio valitsemassanne paikassa (pääkaupunkiseudulla). Ja teille varsinkin, joilla esimerkiksi ylppärijuhlat lähenee: tässä olisi oiva tilaisuus voittaa ammattitaitoinen valokuvaaja käyttöösi, tärkeän päivän ikuistamiseen. Jotta varmasti saatte mieleisenne kuvat!

Teidän täytyy ainoastaan käydä TYKKÄÄMÄSSÄ facebookissa Olli Keskinen Photographystä https://www.facebook.com/ollikeskinenphotography

ja perustella tämän postauksen kommenttiosioon, miksi juuri teidän tulisi voittaa kyseinen 2 h kuvaussessio itsellenne! Parhaista vastauksista arvotaan voittaja! Muistathan lisätä vastaukseen sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut, mahdollisen voiton sattuessa juuri SINUN kohdallesi!

Kilpailu päättyy 19.5.2013 klo: 23:59 

Voittaja julkaistaan blogissa, ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitostaan. :)

treenikuva5
treenikuva5

treenikuva3
treenikuva3

treenikuva4
treenikuva4

treenikuva2
treenikuva2

treenikuva1
treenikuva1

Täältä pääsette vielä ihastelemaan minkälaisia muita kuvia Olli on mm. ottanut:

http://ollikeskinen.com/

Kommentit (72)

Laura
1/72 | 

valokuvaus kilpailu !

minä omistan maailman kauneimman tyttölapsen! ja kyllä. tiedän, jokaisen äidin mielestä oma lapsi on aina kaunein. tunnit vierivät, päivät vierivät, kuukaudet vierivät ja lopulta vuodet vierivät tuota pientä ihmettä ihaillen! mielestäni kaunis perheeni ansaitsee voittaa kilpailun etenkin sen vuoksi ettemme koskaan ole minkäänlaisissa kuvauksissa käyneet, se on jäänyt haaveeksi !
kiitos blogistasi, se motivoi ja on saanut minunkin elämälleni uuden ilmeen !
kaikkea hyvää ☺

iida
6/72 | 

olen halunnut jo jonkin aikaa "piristää" poikaystävääni kuvakalenterilla itsestäni, ja tässähän olisi loistava mahdollisuus toteuttaa se. Haluaisin sellaisia sensuelleja, kauniita hieman paljastavia kuvia, mutta ei mauttomia missään nimessä. Olisi muutenkin ihana päästä ekaa kertaa oikean kuvaajan kuvattavaksi ja mikä parasta saisi poikaystäväkin hieman silmäniloa autoon mukaan kisamatkoille :)

ps. Vitsi että oot hyvässä kunnossa, sun lihakset on kauniit ja naiselliset. Itseänikin kun sais otettua niskasta kiinni ja alettua kunnolla urheilemaan.

Hanna
7/72 | 

Olen aina halunnut päästä malliksi ammattivalokuvaajalle, mutta ikinä ei ole tullut mahdollisuutta. Ne ovat yleensä melko kalliita, joten opiskelijabudjetti ei ole siihen mitä parhain. Haluan oppia olemaan valokuvissa, ja olla kuvattuna ohjatusti: miten laitan jalat, hiukset.. Jos voittaisin ja pääsisin kuvattavaksi, kumoaisi sen, että yleensä voittajat ovat jo valmiiksi pääkaupunkiseudulta, olen itse pieneltä paikkakunnalta.

Venla on suuri idoli minulle ja aion tehdä itselleni kuntoremontin. Haluan karistaa ylimääräiset kilot mitä minulla on hieman ja elää loppuelämäni timminä mimminä. Ja Venla on siihen juuri oikea roolimalli. Valokuvaustuokio kannustaisi myös itseäni, koska näistä hyvistä kuvista mitä otettaisiin, saisi verrata kehystä ja kilojen karisemista.

8/72 | 

Zau :) Onko suunnitelmissa kista mahdollisesti ensi vuonna bikini/body fitneksessä? Ja mielenkiinnosta kysyisin myös että onko sulla valmentaja tai jokin kuka on tehny treeni ohjelmasi? :)

10/72 | 

Venla veit sanat suustani! Kirjoitan ylioppilaaksi tänä keväänä ja olisi aivan mahtavaa, jos ammattikuvaaja voisi ikuistaa yhden elämäni merkittävimmistä päivistä :) Ollin kuvat ovat aivan mahtavia!

Hanna
11/72 | 

On kyllä todella hienoja kuvia! :) miksei sun blogi muuten päivity enää blogloviniin? Oli jäänyt pari postausta vahingossa huomaamatta, kun ilmoitusta ei ollut sinne tullut. :( Olis toosi kiva jos pystyis jatkossakin seuraamaan sua sen kautta, kun se on niin paljon helpompaakin etenkin kännykällä!

12/72 | 

erittäin hienoja kuvia ja näytät upeelta, mutta olis kiva jos ne olis suurempia, ihan nää kuvat mutta myös muissakin postauksissa.. yleisesti ottaen kauheesti visuaalista juttua millä saisit blogias ihan sikana paremmaks, pieniä juttuja mitkä matkan varrella oppii....täst tulee viel jotain suurta kun pääset bloggaamisessa yhtä hyväks kun treenaamisessa :D

ja eipä mulla varmaan sen tähteellisempää syytä tän kisan voittamiselle oo kun kellään muullakaan, eiköhän kaikki jotain liibalaabaa tuu tähän keksimään jotta voittais:) tottakai haluaisin voittaa! sais yhtä hienoja kuvia blogiin ja muistoks itelle, ehkä myös jotain mallikansiota kun niidenki tekeminen maksaa pirusti!

Hanna
13/72 | 

Haluaisin voittaa kuvaukset itselleni, koska olen vihdoin päässyt parempaan kuntoon raskauden jäljiltä ja haluaisin palkita itseni tälläisellä upealla muistolla kuin ammattilaisen ottama kuva -se toimikoon motivoijana jatkossakin! :) hauska idea kuvauksiin olisi "no excuses" eli kuvissa minä ja lapseni ;) sähköpostini on shanna@suomi24.fi

S
14/72 | 

Upeita kuvia! Olen loukkaantumisten ja muiden vuosia kestäneiden vastoinkäymisten jälkeen taas kilparadoille palaava yleisurheilija ja mikä olisikaan parempi tapa palkita kaikki tämä uurastus (ja ottaa henkinen yliote muista kilpakumppaneista :-P) kuin tällaiset hienot, urheilulliset kuvat! :-D

Isa
15/72 | 

Haluisin voittaa kuvauksen, koska perheestämme ei ole otettu vielä kunnollisiä perhekuvia ja ollaan juuri sopivasti muuttamassa pääkaupunkiseudulle! :>

Anna
18/72 | 

Olen pitkään haaveillut pääsystä ammattitaitoiselle kuvaajalle -omat valmistujaiskuvani olivat mielestäni epäonnistuneita ja siitä lähtien olen haaveillut uusintayrityksestä. Mikä olisikaan hienompaa kuin valokuvat jossakin Helsingin upeissa maisemissa jokin kaunis mekko päällä.

Opiskelijabudjetin takia valokuvaajalle meneminen on tähän mennessä jäänyt vain haaveeksi., siksi olisi mielettömän hienoa päästä leikkimään mallia muutaman tunnin ajaksi!:)

Sivusta tykätty fb:ssa, sähköpostini: annasblog@hotmail.com

Suppunen
19/72 | 

Hei ihan huippu kuvia. Ja huippu kroppa! :)

Osallistun ehdottomasti kilpailuun.
Juuri tänään mietin syntymäpäivälahjaa poikaystävälleni.. Oon ajatellut tätä jo aikaisemminkin, mutta se valokuvaaja/kuvauspaikka on puuttunut.

Poikaystäväni tykkää paljon bmx-pyöräilystä ja on saanut mutkin siihen harrastukseen mukaan, joten kuvaidea liittyy siihen: Hän on fiilistellyt kuvia, joissa mimmit poseeraavat pyörien päällä (:D).
Siksi haluaisinkin tälläisen kuvan itsestä (suvilahden parkki ois oiva kuvauspaikka!), jonka voisin antaa lahjaksi hänelle 26v. syntymäpäivälahjaksi.
Myös Kate Moss-tyyppinen keskarikuva (http://www.gotoandplay.fr/376-31-thickbox/t-shirt-ray-guy-i-m-heidi-klum...) olisi hauska, jonka voisi painattaa t-paitaan/huppariin yms! Voi vitsit, tää olisi ihan huippu lahjajuttu jos nappaisi, jään innolla odottelemaan

20/72 | 

Oon yleensä aina itse kameran takana niin miusta itsestäni ei löydy paljoakaan kuvia. Sen lisäks että ois kiva saada upeita kuvia, voisin ottaa mallia siitä, miten ammattitason valokuvaaja työskentelee :)

sanna.anniina@gmail.com

Silppu
21/72 | 

Vautsi! Mun pitää kiittää sua ihan hirveesti! Oon ollu koko elämäni ajan lievästi ylipainonen ja mua on koulussa kiusattu siitä. Sun blogin avulla oon saanu laihdutettua jo 10 kiloa ja seuraavat 10 kiloa vielä edessä! Kiitos! Hei muuten, mitä palautusjuomaa sä suosittelet? :)

Johanna
22/72 | 

Mahtavia kuvia Venla!! :) oot kyllä muutenkin todessa hyvässä kunnossa! Itse voin vaan unelmoida..kovasti on treenattu ja motivaatiot on kohdallaan! :) kai se kroppakin siitä muuttuu..

Olisin erittäin iloinen, jos voittaisin tämän kuvaussession, koska olemme saaneet ihana pikkuisen tytön, ja nyt hän alkaa olla sen ikäinen, että saisimme hänestä ensimmäisiä kunnon kuvia. Olisi ihanaa, jos huippukuvaaja voisi ikuistaa pienen perheemme! :)

23/72 | 

Miksi juuri minä?

No siksi, koska tahtoisin kovasti saada itsestäni ammattitasoisia kuvia. Treenikärpänen puraisi kunnolla persauksista vähän yli vuosi sitten ja olen laihduttanut melkein 30 kiloa raskauksieni jälkeen. Aloittin kisoihin tähtäävän harjoittelun tän vuoden alussa, mutta vielä ei ole päivämääriä lyöty lukkoon :) Jos saisin kuvia, olisi mielekkäämpää verrata tämänhetkistä kuntoa tulevaan kun olisi kunnon kuvia, eikä perinteisiä peilin kautta otettuja:) Minulla ei oikeastaan muutenkaan ole yhtän HYVÄÄ kuvaa!

Nanni
24/72 | 

Makeita kuvia, niin tässä kuin Olli Keskisen nettisivuillakin! :)

Voi, olen aina halunnut päästä ammattilaisen kuvattavaksi, olisi niin mahtavaa! Olen saanut itseni vihdoin jonkinlaiseen kuntoon vaikean raskauden jälkeen ja minulla on nyt aivan ihana hymypoika. Kauhulla katselen raskaudenaikaisia kuvia, olin niin huonossa kunnossa sairauden vuoksi. Nyt 8kk jälkeen koen olevani niin elossa kuin mahdollista! Olisi mahtavaa saada ammattilainen ikuistamaan tämä nykyinen minä ja mahdollisesti myös ihana perheeni! :)

Carolina
25/72 | 

Venla olet upea nainen! Mahtavan loistavassa kunnossa :D oot mun esikuva, ja sun kuvista saa paljon reenimotivaatiota!!! Ihanaa ja terveellistä kesää sinulle!

26/72 | 

Upeita kuvia!
Miksi juuri minun tulisi voittaa, hmmm...viimeisen reilun puolen vuoden aikana painoa on pudotettu yli 20 kiloa ja kroppa ja samalla koko minäkuva muuttunut aika radikaalisti! 30w synttärikuvat jäivät talvella ottamatta, joten tämä toimisi ikäänkuin myöhästyneenä synttärilahjana ja pääsisin ottamaan rakkaille kuvat kiitoksena muistamisesta :)

Tinde
27/72 | 

Tykätty fb:ssä!
Kuvaussessio ois kiva voittaa koska tälläisen harrastelija kuvajaan olisi mukava kuulla kuvausvinkkejä ammattilaiselta ja vois olla kerrankin itsekin kameran edessä eikä takana, jos vaikka ammattilaisen taidoilla ne omatkin pärstäkuvat joskus onnistuisi :D

28/72 | 

Kuvaus voisi olla tosi mukava, koska... Tarvitsen uudet kuvat portfoliooni, jotta voisin työllistyä enemmän. Tarvitsisin tuoreempia kuvia itsestäni. Kokemusta kameran edessä on kerrytetty juuri sitä varten, että voisi teettää uudet kuvat. Ja tämä olisi loistava mahdollisuus :) Olen vielä nuori ja minulle ei ole annettu mahdollisuutta kokeilla siipiäni, enkä ole vielä päässyt näyttämään kaikkea mitä voisin antaa, ammattikuvaajan kuvattavana :)
Tykätty on :)

Eliina
29/72 | 

VAU Venla! :o ihan mahtavia kuvia ja toi sun vartalo omg :D haluun tommosen myös!

Em
30/72 | 

Heippa, hienoja kuvia!! :)
Menimme juuri kihloihin poikaystäväni kanssa ja kunnon kihlajaiskuvat ammattivalokuvaajan ottamana olisi ihana muisto! Hääbudjetti mielessä ei kihlajaiskuviin tee mieli upottaa suuria summia, niin tämänlainen voitto osuisi tähän tilanteeseen NIIIN nappiin!

Noora
31/72 | 

Minulla on 1v7kk ikäinen tytär, ja olen hänen syntymästään asti haaveillut kuvaamoon menoa hänen kanssaan. Haluaisin ihanat, ammattilaisen ottamat kuvat tytöstämme koristamaan olohuoneemme seinää. Tämä haave on kuitenkin jäänyt, sillä tällä hetkellä taloudellinen tilanne on sen verran huono että juuri nyt ei ole kauheasti ylimääräistä rahaa. Kuitenkin aika vierii ja olisi ihana saada kuvat kun tyttö on vielä pieni!

32/72 | 

Helou! Ollaan monesti suunniteltu kolmen ystäväni kanssa, että haluttaisiin mennä ottamaan ammattikuvaajan luokse ihania, kaverikuvia muistoksi ja näin saataisiin vihdoin ne kuvat! Myös meidän blogiinkin sopisi tällaiset ihanat kuvat :)

Jenni
34/72 | 

Mulla on ollu yläasteesta saakka huono itsetunto, mutta pidän laittautumisesta, kauneudesta, hyvinvoinnista sekä urheilusta. olen pitkään jo miettinyt, että olisi ihana päästä toisten laitettavaksi ja ammattikuvaajan käsittelyyn. Tiedän, että minulla olisi siihen aineksia kun tsemppaan itseäni. Olen pitkään jo hävennyt itseäni, enkä uskalla näyttää salilla saamiani tuloksia muille. Olen myöskin yksin urheilija, hiihdän, rullaluistelen, nyrkkeilen ja käyn salilla. Olisi mukava näyttää mihin pystyn, ja että olen rohkea ja hyvinvoiva nuori nainen !

Heidi H
35/72 | 

Tykätty sivusta FB:ssa! :)

Olen 22-vuotias neitokainen joka on aina paininut itsetuntonsa kanssa, ja syömishäiriökin on tullut sairastettua pahan masennuksen kera. Juuri kun olin voittanut tuon syömishäiriövaiheen, minulle sattui onnettomuus, jossa ranteeni murtuivat ja toinen käteni ei toimi vieläkään kunnolla, ollut siis erittäin haasteellista käsien tasapuolinen treenaaminen.. Masennus palasi pahasti kuvioihin onnettomuuden jälkeen, etenkin yli kuukauden sairasloman vuoksi ja kun minulta jäi kokonaan pois kaksi rakasta harrastusta.. Tämä oli isku vyön alle sellaiselle, joka on rakastanut liikuntaa siitä asti kun oppi kävelemään ja jolla on ollut aina monta rakasta harrastusta samaan aikaan. Kävin aivan pohjalla, mutta kampesin sieltä itseni pikkuhiljaa ylös, elämäni rakkauden salin avulla. Aluksi en pystynyt tekemään mitään käsilläni, yläkropasta puhumattakaan, mutta olen sellainen ihminen, että jos joku sanoo minulle ettet pysty siihen niin silloin todellakin näytän toiselle närhenmunat!! Se on joku biologinen vastareaktio :D Tässä tilanteessa oli se ero, että taistelin itseäni vastaan. Huonoina päivinä olin aivan varma etten pystyisi siihen, esimerkiksi kun en pystynyt nostamaan edes maitopurkkia, mutta silloin etenkin päätin että todellakin pystyn siihen!! Nyt toinen käteni toimii lähes normaalisti ja olen vahvempi ja kovemmassa kunnossa kuin ikinä ja olisi aivan mahtavaa ikuistaa kroppani voiton merkkinä sodasta itseäni vastaan! :)

Heidi
36/72 | 

Tosi upeita kuvia. Tykätty FB:ssä. Olli on taitava valokuvaaja :) Haluaisin voittaa, sillä olen aina halunnut päästä ammattilaisen valokuvaajan malliksi ja nähdä, millasia kuvia musta voi saada. Olisi hienoa saada jotakin edustavia kuvia ja kokea päivä mallin silmin! Sellasta tilaisuutta ei yleensä saa, tämä antaisi siihen mahdollisuuden ja voisi tuoda itsestään aivan uusia puolia esille.

hemm
37/72 | 

En ole vielä sinut kehoni kanssa syömishäiriön jälkeen, haluaisin siis kuvia terveestä minästäni ja näyttää syömishäiriöhirviölle kuka tämän taistelun on voittanut !

Aivan ihania kuvia sinusta Venla. Joskus vielä itsekkin tuohon kuntoon ! (:

Hannele
38/72 | 

Toivoisin voittavani itselleni kuvaussession, jotta saisin ikuistettua itseni. Olen kolmen lapsen ( nuorin lapsi on 1v10kk) opiskeleva äiti, joten ylimääräistä ei paljoa ole. Lapset ovat omalta osaltaan muokanneet vartaloani ja nyt minä muokkaan oman vartaloni takaisin kuntoon. Tarkoituksena on hyväksyä itseni sellaisena, kuin olen lasteni jäljiltä. Mikä olisi parempi tapa, kuin valokuva auttamaan näkemään muutoksen konkreettisesti? Treenaamalla ja syömällä saa itsensä kuntoon, mutta elämäni tärkempien ilon lähteiden eli lapsieni (raskaus)arvet on ja pysyy minussa. Dieettiä ja tiukkaa treeniä on nyt takana 5-viikkoa vielä tätä projektia on jäljellä juhannukseen asti, jolloin olisi loistava tilaisuus saada otettua projektin päätöskuvat huippukuvaajan ottamina.

Aniella
39/72 | 

Miksi juuri minä ansaitsen kuvauksen?

Olen 22v yksinhuoltaja, tyttäreni täyttää kesällä 1-v ja toivon kovasti, että saisin otettua jollakin ammattitaitoisella kuvaajalla kuvat. Hintalappu on monessa paikassa niin korkea, ettei ole edes mahdollisuutta harkita kuvia missään. Vaikka asunkin Satakunnassa, pääsee onnibussilla 3€ hintaan pk-seudulle, joten matkat eivät ole ongelma. Kaiken lisäksi olisi mahdollista yhdistää tähän reissuun tapaaminen isän äidin eli lapsen mummin kanssa, pyytää mukaan kuvauspaikalle ja nauttia yhteisestä ihanasta päivästä. Vuosi takana äitiyttä, tahdon päivän, jolloin saadaan nauttia lapsen kanssa yhteisistä hetkistä muualla, kuin kotona.

Rakkaudella; Aniella

Helmi
41/72 | 

Mahtavia kuvia! Kuolisin onnesta jos voittaisin tälläisen kuvaussession itsellenikin, sillä valmistun tänä keväänä ylioppilaaksi, enkä ole vielä koskaan päässyt ottamaan mitään kuvia ammattilaiselle. Kaikki kuvani on aina ottanut ihana äitini, mutta olisi mahtavaa saada kerrankin tällainen kokemus ja uskomattomat kuvat muistoksi tästä unohtumattomasta juhlasta :) Suhtaudun itsekin hyvin intohimoisesti kuviin, niiden kertomuksiin ja kauneuteen, joten osaisin varmasti nauttia täysin rinnoin tästä kokemuksesta! :D

julia
42/72 | 

olen muuttamassa ulkomaille kesän lopussa, asun vielä kotona ja tuntuu kamalalta jättää äiti yksin. olohuoneen seinäämme koristaa valokuvausliikkeessä otettu kuva minusta, vuodelta -08... viidessä vuodessa on tullut muututtua paljon, joten haluaisin päivitetyn kuvan minkä laittaa seinälle äidin katseltavaksi! pikkuveljeni voitti "päivänsäde" kilpailun ja palkinnoksi sai ison kuvan itsestään, joten se näyttäisi hyvältä saada minusta samankokoinen kuva viereen!

Noora
43/72 | 

Olisi mahtavaa voittaa kuvaukset itselle. Olen kaikissa perheen ja tuttavien juhlissa se joka heiluu aina kameran takana. Toki nautin siitäkin roolista, mutta olisi mahtavaa olla kerrankin kameran edessä. Etenkin kun kuvaajana olisi alan ammattilainen! noora-laine@hotmail.com

Petra Perttula
44/72 | 

Moikka Venla!
Olen 21-vuotias nuori nainen helsingistä ja pudottanut painoa paljon viimeisen parin vuoden aikana.
En todellakaan ole tuollainen ihana lihaskimppu niinkuin sinä, mutta kaikilla meillä on omat tavoitteemme.
En tule ikinä olemaan mallinmitoissa (tällä hetkellä 184cm/68kg), mutta haluaisin päivän leikkiä mallia ja kuvata muutaman kuvan kirjaani (mallikansiota) varten. Ehkä joskus kiinteytän viel ämuutaman kilon ja sitten näillä kuvilla tekeekin jotain. Rakastan esiintymistä ja uskon olevani rento kameran edessä. Jos kuvista tulee hyvät, saisi siitä lisää motivaatiota liikkumiseen ja sitten kehtaisi marssia Paparazzin ovelle ;)
Aurinkoista toukokuuta sulle ja iloa treeneihin!
-PP

Jenni
46/72 | 

Täytyy ihan aluksi sanoa, että ihan mielettömän upeita kuvia sinusta Venla ja vielä mielettömämpi tämä kilpailu lukijoillesi!

Olen jo pitkään halunnut saada perheestäni laadukkaita yhteiskuvia, sillä edellisistä studiossa otetuista kuvista on päässyt vierähtämään jo neljätoista vuotta. Tämän jälkeen yhteiskuvia meistä on satunnaisesti otettu rippijuhlissa ja valmistujaisissa, mutta kuvat ovat olleet sitä kotialbumi-laatua, joten eivät kovinkaan kummoisia. Sen lisäksi kuvia on napattu kiireessä vain muutama, joissa jalat on onnistuttu rajaamaan pois tai muuta yhtä onnistunutta. :D Siksipä olisi ihanaa ikuistaa koko perhe edes yhteen onnistuneeseen kuvaan! Ja koska edellisistä kunnon kuvista on se neljätoista vuotta kulunut, on myös perhe lisääntynyt yhdellä jäsenellä eli nykyisellä avopuolisollani, jonka haluaisin myös mukaan kuvauksiin, sillä hän on nykyään myöskin osa perhettämme. Lisäksi täytän tänä vuonna 20 vuotta, äitini 50 vuotta ja toinen veljistäni 18 vuotta, joten olisi ihana antaa merkkipäivänä lahjaksi esimerkiksi äidilleni kuva perheestämme. Kuvauksista jäisi varmasti hieno muisto meille kaikille ja ihan konkreettiseksi muistoksi saisimme ne kuvat meistä, jotka säilyvät myös pysyvänä muistona. Emme ole koskaan aikaisemmin olleet missään miljöökuvauksissa, mutta ne voisivat olla todella hauska kokemus. Saisimme viettää perheen kesken aikaa, jota ei nykyään ihan liiaksi asti ole, kun asun jo omassa kodissani ja meillä on kaikilla omat menomme, harrastukset, työt ja niin edelleen.

Toiveena olisi saada tavallisten pönötyskuvien sijaan jotain, missä näkyisi aidosti perheemme keskuudessa vallitseva hyvä fiilis, hymy, onni ja rakkaus. Uskon, että Olli siinä voisi hyvin onnistua ja varmasti onnistuisikin ikuistamaan nämä fiilikset kuviimme.

Carita Ratia
47/72 | 

Kilpailu. Miksi juuri minä?
En viihtynyt kropassani ja haaveilin pitkään unelmavartalosta sekä valmentajasta jonka tuella aloittaa " fitness projekti" :D Vain tekemällä saa aikaan ja kuukausi sitten matka unelmaa kohti alkoi! Valmentaja löytyi, salilla käydään ahkerasti ja syödään oikein. Jotta jaksaa painaa eteenpäin, ja vaikka motivaatio on 100% on oltava pikku porkkanoita matkan varrella :) Itsensä palkitseminen on tärkeää tavoitteita saavuttaessa. Päätin jo alussa palkita itseni kuvauksilla, kun työn jälki näkyy. Olisi hienoa ikuistaa kovan työn tulos ammattikuvaajan kanssa.

Essi.O
50/72 | 

Ansaitsisin tai oikeastaan mieheni ansaitsisi kuvauksen,koska minulla on maailman paras mies,joka on ollut vaikeina aikoina tukenani ; haluaisin siis studiokuvat jossa olemme yhdessä ja teettää taulun olohuoneen seinälle. Köyhänä opiskelijana minulla ei olisi tälläiseen varaa.
Tykätty FB.

Eveliina
51/72 | 

Valokuvaussessio ammattilaisen kanssa olisi hyvä lääke krooniselle oman ulkonäkönsä inhoajalle ja sen vuoksi myös kuvattavana olemista arastelevalle henkilölle. Jokainen kuva, joka minusta on sitten lapsuuden on mielestäni epäonnistunut. Olen poistanut melkein kaikki kuvat, joissa itse esiinnyn. Näin ollen minulla ei siis ole kuvia itsestäni perheen lomamatkoilta, juhlista, saati omista tärkeistä hetkistäni (rippi, yo, valmistujaiset ym).
Haluaisin saada itsestäni edes yhden HYVÄN kuvan, jota katsoessani voisin unohtaa itseäni mollaavan negatiivisen äänen, ja kerrankin hyväksyä itseni ja todeta etten ole ollenkaan ruma, vaan oma kaunis itseni. Kuvan avulla näkisin itseni ulkopuolisen silmin.

S
53/72 | 

Vau mitä kuvia! Valmistuin ylioppilaaksi jo viime keväänä ja kävin silloin valokuvauksessa. Kuvat olivat todella huonoja, enkä ole viitsinyt mennä uudestaan kuvaukseen, joten kiitoskortitkin ovat vielä lähettämättä! Nyt kun vielä olen päässyt pitkään vaivanneesta iho-ongelmastani eroon, olisi loistava tilaisuus ottaa uudet kuvat. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;D

s.s.
54/72 | 

Luin kaikkien muiden kisaan osallistujien kommentteja, ja rupesin miettiin että miks ihmeessä mun pitäis voittaa kuvaushetki ammattikuvaajan kanssa kun on näin paljon mahtavia naisia ketkä sen ansaitsis! mä en oo ikinä ollut ylipainoinen, mutta silti kärsinyt aina huonosta itsetunnosta oman ulkonäön suhteen. varmasti tiedät sivuston Suicide Girls, jotka edustavat vaihtoehtoista kauneutta. lävistyksiä, tatuointeja, kaiken kokoisia ja näkösiä naisia (vaikka joillekkin pääasiassa onkin se heidän alastomuutensa). kun nuorena sivuston löysin, tajusin että erikoisen näkoinenkin nainen voi olla kaunis, ja onkin! siitä asti oon halunnut mennä ottaan itestäni kuvia ammattivalokuvaajalla. sellainen itsetunnon buustaus omaan elämään olis aivan mahtava! muuten kiitos blogistas, mahtavaa työtä! valat kaikkiin naisiin suurta inspiraatioo! :)

ansku
55/72 | 

itsekkin valokuvausta harrastavana ja sitä opiskelleena,olisi upeaa päästä kameran toiselle puollelle hetkeksi. Tämän kahden lapsen äidin tarkotus olisi ponnistella fitnessmallikilpailuihin, ja valokuvaus olisi jo loistava harjoitus kohti tulevaa.Liikunnan parissa työtätekevänä olisi kiva saada mahtavat kuvat myös mainostamaan työtäni. Toivon että voittaisin ja saisin ikimuitoisen kokemuksen, ja hyvän tekonsyyn lähtä arjen keskeltä päiväksi Helsinkiin rentoututumaan. :) ps.mulla ei facebookia ni käynpä tykkäileen ollista hänen sivuillaan.

Sipatti
56/72 | 

Olen kohta kolmekymppinen kolmen ihanan poikasen äiti ja valmistun tänä keväänä uuteen ammattiin. Neljän vuoden uurastus takana ja mikä olisi sen mukavampaa kuin ikuistaa tämä hetki elämässäni kuvaksi.

Teija Hiltunen
57/72 | 

Toivon voittavani valokuvauskisan, sillä jo pitkään olen unelmoinut pääseväni ammativalokuvaajalle 1,5v tyttäreni kanssa, jotta saisi upeita kesäkuvia, mutta kieltämättä amamttikuvaajalle meno ei ole halpaa lystiä lainkaan ja veilä vähemmän halpaa se on yh-äidille. Olisi ihanaa saada viettää mukava kaksituntinen jossakin ihanassa Helsingin puistossa tytön kanssa kuvattavana.

Ja mitä uuteen blogiin ja sen ilmeeseen tulee, niin on kyllä upea! Kuten myös blogaajakin!

Johanna
58/72 | 

Olen käynyt salilla säännöllisesti viime syksystä lähtien. Haluaisin voittaa kisan, koska kuvista näkee treenaamisen sen hetkisen tuloksen, joten ne antaisivat minulle lisämotivaatiota treenaamiseen ja toimisivat hyvänä vertailukohtana tulevalle kehitykselleni :)

Mari
59/72 | 

Ihan mahtava motivaatio blogi ! Ois kiva myös joskus nähdä postaus esim. sun ja Maken tapaamisesta tai urasta näyttelijänä?:)

Hennu
61/72 | 

Voiko tällästä skabaa ees olla. Ihan mahtavaa! Olisi hienoa saada ammattivalokuvaajan ottamia kuvia itsestään. Kuka sitä nyt ei haluaisi. Treenaan ahkerasti ja olen joka päivä lähempänä parempaa versiota itsestäni, mutta musta on tärkeää myös muistaa arvostaa itseään joka päivä ja olla tyytyväinen jo tähän astisiin saavutuksiin, rakastaa kroppaansa, vaikka olisikin vielä joitain asioita mitä haluaa kropassaan muuttaa. Siksi olisi hienoa saada itsestään motivoivia kuvia jo nyt, mitkä antaisivat lisäpontta tulevalle! :)

Marikka Silvonen
62/72 | 

Minulla on kahden viikon kuluttua lakkiaiset, ja haluaisin vieraskirjakuvan kaikkien vieraiden kanssa. Juhliin tulee sellanen valokuvausseinä, mutta ainoa mikä puuttuu on kuvaaja! Täydellisen päivän ikuistaminen on minulle tärkeää ja haluaisin myös ihanat kuvat muistoksi. Toivon, että saan myös itsestäni hyvät kuvat kiitoskortteihin ja muistoksi mummoloihin. Lakkiaispäivän laadukas ikuistaminen kruunaisi elämäni parhaan vuoden ja kuvat muistuttaisivat ilosta ja onnesta vielä monen vuoden päästäkin!

Markus
63/72 | 

Ansaitsisin kuvauksen,koska olen tiputtanut painoa 18kg ja tällä hetkellä tuntuu että olisin valmis ikuistamaan projektin tuloksen! Tämä olisi hyvä palkinto tehdystä työstä.

65/72 | 

Upeita kuvia!

Olis mahtavaa voittaa tän kaltainen kilpailu ensinnäkin ihan vaan sen takia, että kokemuksena se on mitä todennäköisimmin mahtava. Toiseksi, meillä on ollut poikaystävän kanssa suunnitelmissa ottaa tänä kesänä ihan kunnollisia yhteiskuvia meistä, ja tässähän olis erinomainen tilaisuus siihen, vielä jonkun ammattilaisen opastamana! Haluaisin meistä muiston joka on vielä monen vuoden, jopa kymmenien vuosien päästä esillä kaapin reunalla, ja voisimme sitten muistella yhdessä tätä ainutlaatuista hetkeä.

JJ
66/72 | 

Sua muuten mainostetaan ja kehutaan kovasti semmosessa blogissa kun 'tyttö sä oot tikissä'. Ei sillä että turhaan kehuskelis, oothan sä aika kunnossa :)

Noora
68/72 | 

Muutama kuukausi sitten sain diagnoosin: sairastan kroonista sairautta, joka ilmenee myös kohonneena syöpäriskinä. Hetkeksi kaikki pysähtyi, ja elämänhaluni katosi kokonaan. En tiennyt, miten selviän enää eteenpäin - kuin olisin saanut kuolemantuomion.

Sairaus on rajoittanut elämääni paljon (myös syövän pelko on stressaavaa), mutta sen sijaan, että olisin jäänyt säälimään itseäni ja itkemään kaikkia niitä asioita, joita en voi tehdä, päätin keskittyä niihin juttuihin, joita voin tehdä. Ajattelin, että helvetti, olen 22-vuotias, en voi lopettaa elämistä tähän. Aloin liikkumaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen kunnolla - kaikki viha, pettymys ja katkeruus purkautui kyynyeleinä ja kivuliaina murahduksina salilla ja jumpissa. Oli vapauttavaa ajatella, ettei tarvitse pohtia ja murehtia seuraavan tunnin aikana mitään muuta kuin että jaksaako tehdä sarjan loppuun asti.

Samalla lopetin tupakoinnin ja laitoin muutkin elämäntapani uusiksi. En ole koskaan ollut lihava, päinvastoin painoni on aina pyörinyt normaalin alarajoissa. Silti en ole ollut kehooni koskaan tyytyväinen, vaan olen aina halunnut muuttaa sitä jotenkin. Nyt en mieti enää painoa tai muutakaan turhaa, vaan saan silitellä treeneistä särkevää kehoani, joka muuttuu ja vahvistuu sitä mukaa kun kasvan itsekin ihmisenä. Jokainen hienosti piirtyvä lihas muistuttaa minua siitä, miten kauas olen tullut siitä mistä lähdin vain muutama kuukausi sitten, vaikka matkaa onkin vielä jäljellä. Joskus vieläkin toki tuntuu pahalta enkä koe "hyväksyneeni" sairauttani, mutta kaikesta huolimatta elämäni menee nyt eteenpäin, eivätkä pelko ja itsesääli estä nauttimasta omasta kehosta ja muista saavutuksistani. Vaikka olen sairas, voin olla itsestäni ylpeä ja kokea itseni kauniiksi ja arvokkaaksi ihmiseksi.

Kuvaussessio olisi siksi tärkeä, että voisin myöhemmin katsoa kuvia ja muistaa, ettei koskaan saa pysähtyä. Että vaikka tapahtuisi mitä, voin sanoa itselleni olevani juuri tämän takia vahva, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Eppu
70/72 | 

Moikka!
Oisko mahdollista poistaa toukokuun 16 päivä tullut kommentti.. 11.30 tai 19.30.. en halua että se näkyy kun laittaa mun nimen googleen.. etein blogiani ja sieltähän se bongahti esiin. Mutta kiitos jo etukäteen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä sää? Mikä kevääääääääät!! <3

Pikapostaus viimepäivien puuhista.

IMG_9105
IMG_9105

Upeat lenkkikelit.

IMG_9113
IMG_9113

IMG_9109
IMG_9109

IMG_9125
IMG_9125

 Kotitekoisia hamppareita, nam! (no okei, ois voinu leipoo sämpylät ihan ite) Joskus on kuitenkin kiva olla laiska. ;P

IMG_9143
IMG_9143
IMG_9199
IMG_9199

ruisleipäversio, pannulla rapeeksi paahdettu. Paljon kasviksia ja litra kermaviilidippiä kastikkeeksi. Herkkuu.

Perjantaina oltiin Vantaalla Mercedes-Benzin VehoRock -tilaisuudessa, jossa oli ennakkoesittelyssä uusittu E-malli ja täysin uusi CLA. Autoista sen verran, että tämä E-malli on tuttu takseista, joissa melkein jokainen on varmaan istunut ainakin kerran elämänsä aikana.  Omia kuvia en valitettavasti ottanut  tilaisuudesta yhtään, sillä väkeä oli saapunut paikalle yli 1200, ja kuvien ottaminen oli "hieman" haasteellista. Keskityttiin kuolaamaan autoja ja nauttimaan buffetista.  :D

Mercedes-Benz E sarja

Mercedes-Benz CLA

IMG_9214
IMG_9214

Minä vaihdoin mun kestotreenivaatelookin siistimpiin kuteisiin ennen lähtöä. :D

IMG_9202
IMG_9202

IMG_9226
IMG_9226
IMG_9231
IMG_9231

Jäät lähtee, jee!

Välillä pitää poiketa perus arkiruokavaliosta ja käydä maistelee vähän erilaisia makuyhdistelmiä.

IMG_9236
IMG_9236
IMG_9239
IMG_9239

pelmeneitä. :)

 

IMG_9237
IMG_9237

borsch-keittoa.

 

IMG_9240
IMG_9240

russian blinejä: kanasuolakurkku täytteellä.

 

Sunnuntaipäivä vierähti kuvauksissa. (Joista tulossa matskua ja lisää juttua myöhemmin..;) Jauu!
Sunnuntaipäivä vierähti kuvauksissa. (Joista tulossa matskua ja lisää juttua myöhemmin..;) Jauu!

Sunnuntaipäivä vierähti kuvauksissa. (Joista tulossa matskua ja lisää juttua myöhemmin..;) Jauu!

 

IMG_9267
IMG_9267

Päivän päätteeksi kunnon herkut naamaan! Kun ahertaa, niin on ihana vastapainoksi ottaa rennosti ja nautiskella olosta.

IMG_9270
IMG_9270

IMG_9268
IMG_9268

IMG_9272
IMG_9272

IMG_9271
IMG_9271

IMG_9274
IMG_9274

Olen niin täynnä intoa ja energiaa, kaikkia mahtavia suunnitelmia  ja juttuja toteutumassa lähiaikoina! Vielä en uskalla paljastaa kaikkea. Pysykää kuulolla. ;)

<3:Venla

Kommentit (42)

mimmu
2/42 | 

Hyvältä näyttää! Pakko kysyä että mitä kastikkeita noissa hamppareissa on? Näyttää niiin namilta :D

E
4/42 | 

Joo, on taas pakko kommentoida. En oo eläessäni saanu yhdestäkään bloggaajasta näin positiivista ja aurinkoista kuvaa, ja tietäähän siitä sitten sen, mitä sun tekstit, kuvat, ja ulkonäkökin aiheuttaa... joutuu haukkomaan henkeä. Oot mieletön, ehdottomasti yksi kauneimmista, varmasti sisältäkin.

Sun kuuluisi saada tsemppipalkinto, ja palkinto muutenkin. Ei mistään saa samanlaista motivaatiota, ainakaan mistään netistä.

Milja
6/42 | 

On sulla kyllä komea mies! Ja sinä olet kaunis nainen ♥ ootte kyllä niin upea pari :) Ihanaa kevättä teille!

Hanna
7/42 | 

Äh, oon kade teidän asuinalueesta:D Ihan mahtava paikka kesäisin.
Ja samaa mieltä muiden kanssa, oot ihanan positiivinen ja innostava tyyppi!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
14/42 | 

Vaihtelevasti, joskus tulee parin viikon tauko etten syö ollenkaan herkkuja ja joskus useampanakin päivänä viikossa. Yritän kuitenkin pyrkiä siihen, että pidän korkeintaan yhden herkkupäivän tai viikonlopun viikossa, ettei tule pitkin viikkoa naposteltua kaikkea mättöä. :D

Ninde
15/42 | 

Entä sitten kun sulla on se herkkupäivä niin mitä yleensä sillon ostat tai paljonko? esim irtiksiä ja suklaalevy? vai pyritkö ostamaan vaan yhen herkkujutun? tai jos syöt viikonloppuna kumpanaki päivänä ni ostatko toisena vaikka ne karkit ja sunnuntaina sit sen suklaalevyn.. siis esimerkiksi... ? :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/42 | 

Ihan todella vaihtelevasti, en mieti noita niin tarkasti. Sillon kun herkuttelee, niin välillä tekee mieli syödä kaiken näköstä kunnolla, kun herkkupäivä kerta on. Joskus taas tekee mieli vaan muutama pala suklaata. Ei kannata stressata liikaa. Riittää kun ei vaan erehdy syömään päivittäin sokereita ja makeeta. :)

17/42 | 

Tuo vaaleanvihreä on selvästikin sinun värisi, se sopii sinulle todella upeasti. Jännä kuulla mitä mitä jännää on tiedossa, odottelen innolla :)

Tiia
18/42 | 

Oot vain niin inspiroiva! En kyl keksi mitään moitittavaa tästä blogista ja sun ulkonäöstä:)

Petra
19/42 | 

Oot niin ihana! Inspiroiva ja piristävä! Saat aina hyvälle tuulelle teksteilläsi ja kuvillasi! Jatka samaan malliin Venla!! <3

Riikka
20/42 | 

Siis nyt on kyllä pakko tulla kommentoimaan että oon saanu sulta ihan mielettömästi treeni intoa!! Ai että nyt on reilun kuukauden treenit maistunut! Sä oot tosi kaunis ja sun blogi on ihana. Kiitos ja kumarrus. :)

Hanna
24/42 | 

Oot kylä ihan huikean hyvässä kunnossa :) Mistähän tuota itse löytäs innostuksen kuntosalille, tykkään enempi käyvvä ryhmäliikunta tunneilla, koska siellä joku sanoo mitä pitää tehä ja tsemppaa tekemään vaikka tuntuu että voimat loppuu ihan justiinsa :D
Minkälaisella ohjelmalla reenaat ja kuinka monta kertaa viikossa :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
25/42 | 

nelijakoisella ohjelmalla, käyn sellanen 4-5 kertaa viikossa salilla, jos vaan suinkin ehdin ja välissä lenkkiä ja lepopäiviä :)

Lauren
28/42 | 

Kuinka pitkiä lenkkejä sä juokset? :-) Oot ihana!! Sä oot kyllä ihan mahtava ja rakastan sun blogia!<3

j0nnaaa
31/42 | 

Heippa! :) Oon jo pitkään seuraillu sun blogii ja vaikutat niin mahtavalt tyypilt. Oon itseki oikeesti saanu treeni intoa ja hyvää mieltä tästä! En haluu vaikuttaa tungettelevalta tai mitään mutta yks kysymys on tullu mieleen. Mitä mieltä oot kauniina naisena siitä että rinnat pienenee huomattavasti treenatessa tai jopa katoaa? Itseä vähän askarruttaa mitä esim miehet ajattelee. Kiitti jos vastaat! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
32/42 | 

Kiitoksia, ihan mahtava kuulla! Itse en ole isojen varustusten perään ja musta luomu on kaunista! Enkä ole huomannu, et ne vielä ois kutistunukaan :D Mutta, eipä mua se haittaiskaan. Hirveitä stereotypioita on vaan ne, että ihan kun kaikki miehet ees tykkäis mistääm hirveistä isoista ryntäistä:D Ja ensinnäkin lähtökohtaisesti en edes kannusta miettimään mikä miehiä miellyttää, tärkeintä on, että sulla itsellä on hyvä olla ja itsevarma olo. Ne oikeat ihmiset välittää meistä juuri sellaisina kun me ollaan.

Ansku
39/42 | 

Moi!

Ihan on pakko kommentoida vastoin tapojani, sen verran inspasi tätä täti-ikää lähestyvää mahansa vieressä nukkujaa tämä blogi, jota muuten eksyin aivan vahingossa selailemaan :) Naftaliinista juoksulenkkarit esiin ja huomenna uusimaan salijäsenyyttä! Yliviivasin jopa suklaajäätelön kauppalistalta :D
Todella kivannäköinen kroppa, muutenkin tosi freesi ja sievä nainen. Ja näyttävä pari olette tämän Maken kanssa :) Kaikkea hyvää teidän elämäänne, sekä oikein mukavaa kesää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram