Kirjoitukset avainsanalla kuntoilu

Kiitokset teille ihanat ihmiset, joilta olen vastaanottanut paljon viestejä treenaamiseeni liittyen! Olen saanut paljon kannustusta  ja viestejä, joissa olette kiitelleet inspiroinnista ja motivaatiosta :) Mahtava kuulla, jos postauksistani, joku on sellaista irti saanut! Ja mikä tärkeintä, aihe on herättänyt teissä mielenkiintoa ja aiheuttanut paljon keskustelua. Kaikki palaute on tervetullutta. :)

Selkeästi kuntosalitreenaus ja erilaiset fitness-kisat ovat hurjaa vauhtia kasvattaneet suosiotaan viimeaikoina. Voikin melkein jo varmasti puhua, että lajista on tullut jonkinlainen kova trendiharrastus. Enää lihaksia eivät hamuakaan vaan punttipatemiehet, vaan sen lisäksi myös neidit tahtovat kasvattaa lihasmassaa ja ovat ylpeitä tuloksistaan. Ei se väärin ole, musta ainakaan!;)

Kaiken voi toki viedä äärimmäisyyksiin, mut itse ainakin olen yrittänyt kannustaa ihmisiä lähinnä liikkumaan, jos se halu on itsestä lähtöisin. Eikä asiasta tulisi ottaa pakkomiellettä. Kisaajat ovat toki aivan omaa luokkaansa, ja lavalle poseeraamaan halutessa kurinalaisuus on täysin ymmärrettävää.

The voice in your head that says that you can´t do this

is a LIAR.

Mutta on tää bodaus-buumi mielestäni huomattavasti parempi vaihtoehto, kun langanlaihojen mallien ihailu. Kunhan ihmiset vaan ymmärtävät, että monipuolinen ja riittävä ravinto on elintärkeetä, jos tässä asiassa tuloksia haluaa saada, niin ainakaan kukaan ei toivottavasti jätä aterioitaan väliin.

SKINNY IS NOT SEXY. HEALTH IS.

Itse en suosittele diettimäisiä kuureja, vaan mahdollisimman aikaisin tehtyä perinpohjaista elämäntapamuutosta, mikäli niissä tavoissa jotakin remontoitavaa on. Varsinkin näin kesää kohti mentäessä kaikki naistenlehdet tarjoavat nopeita keinoja päästä siihen "bikini-kondikseen". Mitä jos tänä vuonna ei nostettaiskaan turhaan niitä kropan stressihormooni-tasoja? Eikä mietittäis liikaa pelkästään sitä tulevaa kesää (ei sillä, ettenkö itse kesää kovasti jo odottaisi) mutta nyt puhun niistä nopeista keinoista, jotka ovat yleensä niin tiukkoja, että motivaatio lopahtaa kesken kaiken. Ja sitä nopeemmin kaikki työ valuu hukkaan.

Mun mielestä kyse on enemmän elämäntavasta, kuin tavoitteesta. Liikunta kasvattaa lihasmassaa, vilkastuttaa verenkiertoa, polttaa rasvaa, kasvattaa kuntoa ja tuo mielihyvää. :) Voin melkein taata, että kaikki, jotka sitä säännöllisesti harrastavat, eivät hetkeäkään kadu, että niin tekevät.

Nothing looks as 

good as HEALTHY feels.

Paljon olette kyselleet meikäläisen ruokavaliosta.  Voisin sanoa, että oikeastaan annan itelleni luvan herkutella, kun mieli tekee. Mut en onneksi jatkuvasti halaja makeeta saati rasvasia herkkuja.

 Perusruokavalioni pohja on tämä:

aamupala: lautasellinen puuroa voisilmän kera ja rahkapurkki & pakastemarjoja. + omega 3 kalanmaksaöljy

lounas: noin 100-150g lihaa,kalaa,kanaa ja 200-3oog kasviksia. + jälkiruuaksi hedelmiä

treenin jälkeen juon palautusjuomaa, välipalaksi joskus proteiinishaken,patukan/ hedelmiä ja rahkaa jne.

päivälliseksi: sama 100-150g lihaa,kanaa,kalaa, 50g pastaa/perunaa ja lisäksi kasviksia + jälkiruuaksi hedelmiä

iltapalaksi:rahkasörsseleitä, leipää tai mitä mieli tekee.

Ei tässä ruokavaliossa siis ole mitään niin tähtitieteellistä, toisin kuin monet luulevat. Samaa ruokaa nyt syön, kun mitä lapsenakin on mulle kotona kokkailtu. Mulla on käynyt niin hyvä tuuri, että äiti onneksi laittoi joka aterialle tarpeeksi kasviksia, lihaa ja hiilareita, joten automaattisestikin nämä ovat minulle perusruokaa. Äidin kokkailuissa makumaailmat vaan saatto olla hitusen taidokkaampia, kun mulla nykyään. ;D Kehitystä tapahtuu siinäkin koko ajan pikkuhiljaa.

Täytyy vaan muistaa, että normaaliruoka ei tarkoita kaupan salaattikastikkeita tai sokerijogurtteja eikä varsinkaan näitä sokerilla pumpattuja juomia. Hyvä ja perusterveellinen ruoka on oikeasti todella halpaa ja simppeliä. Jätetään ne einekset vaan sinne kaupanhyllylle. 

REMEMBER: SLOW progress

is better

than NO progress.

IMG_7872
IMG_7872

Syön siis monipuolisesti kaikenlaista. Käyn myös syömässä ulkona silloin tällöin. Jolloin määristä en jaksa stressata. Vaikka ravintolaruoka onkin rasvasta, niin kyllä sitä saa herkutella huoletta, kun liikkuu ahkerasti. Ja hyvillä mielin ostaa leffaan karkkeja ja mitä herkkuja millonkin mihinkin tapahtumaan kuuluu. Tiedän kuitenkin, että arkiruokavalioni perusta on kunnossa. :)

Käytiin jokunen päivä sitten katsomassa ranskalainen Koskemattomat -elokuva, niin aito, liikuttava ja yllättävää kyllä huumoripitoinen leffa, eikä ollenkaan raskasta katsottavaa. Käykää katsomassa, jos ette vielä ole ehtineet. Paras näkemäni elokuva aikoihin.

Eilen jatkettiin vielä meidän HELSINKI SYÖ- viikko visiittejä. Testattiin Königin burgerit salaatilla :) Nam

IMG_7884
IMG_7884

Arvatkaas missä tänään oltiin kamujen kanssa? ..HEUREKASSA!! Oon ollut siellä viimeksi varmaan alakoulussa. Siellä on nyt mielenkiintoinen BODY WORLDS -näyttely meneillään, käykäähän ihmettelemässä jos yhtään kiinnostaa.

Lisätietoa:

http://www.heureka.fi/fi/bodyworlds

Ihanaa pääsiäistä! :)

<3:Venla

IMG_8029
IMG_8029

PS. You can also follow me on instagram: VENLASAVIKUJA

Kommentit (45)

Suvi
1/45 | 

oii että ku oot nii ihanan pirtsakka, samoin kaikki nää kuvat täällä!! tästä sun blogista saa nii paljo hyvää energiaa, kiitos siitä:-)

nanskuu
2/45 | 

aivan uskomaton mimmi ja totta joka sana! :) haluaisin kysyä aika henk.koht. kysymyksen, johon ei tarvitse vastata jos siltä tuntuu. mutta käytätkö e-pillereitä tai jotain muuta hormonipitoista ehkäisykeinoa, ja mitä hyötyä/haittaa näet tälläisissä olevan? itse olen luultavasti kohta aloittamassa pilsut, mutta epäilyttää sivuvaikutukset ja se, kuinka ne vaikuttaa treenaamiseen..

Mirella
4/45 | 

Sun blogi on niiii motivoiva! Ja oot viel nii nättiki! :) pakko kysyy et mistä toi sun huppari on? Niii kirkkaan raikas! :)

Jenny
5/45 | 

Kuulostaa herkulliselta ja hyvältä sun ruokavalio! :) Itellä vain opiskelijana vähä lihan hinta kauhistuttaa ja sianjauhelihaa en oikeen haluaisi syödä joka olis halvempaa... :D Mitä mieltä oot Paleo ruokavaliosta? Sehän nyt periaattees joo on luonnonmukasia raaka-aineita jne, mutta siinähän on jätetty viljaki pois.. Kilpaurheilijana ku haluais maximoida tämän treenauksen. Mutta ei se niin ainakaa onnistu jos pitäis hirveesti stressata ja miettiä ruokaa!! :D:D
ps. Ihana blogi! Rupesin vasta vähä aikaa sitte seurailemaan ja tykästyin:)
Mistä tuo sininen huppari mahtaapi olla, jos saan kysyä?:)

91
6/45 | 

Hei, löysin vasta blogsi ja voin kertoa että inspiroit kyllä todella paljon salilla käyntin.. Upeassa kunnossa olet! :) Oletko kuinka pitkään reenaillut salilla? Olisiko sinulla yhtään kuvia ennen reenin aloittamista mistä näkisi kehityksesi? Olen itse vasta aloitellut reenauksen ja olen aina ollut hoikka ja tahtoisin lihaksia kroppaani, millaisella ohjelmalla itse olet aikoinaan aloittanut? :)

Anna
7/45 | 

Moi Venla, oot inspiroiva kyllä. Itse sain noin kuukausi sitten inspiksen kohti terveellisempiä elintapoja ja nyt ois tähtäimenä kans muuttaa kaikkia tapoja.. välillä kun unohtuu tuo, että prosessihan tosiaan on hidas, ei voi parissa viikossa oppia kaikkea. Hei kiitti, jatka kirjotteluu ja kuvien postaust! :) hyvää pääsiäist

Maisku
9/45 | 

Ihana postaus! Sulla on ihana blogi! :) Oon samaa mieltä tosta langanlaiha vs bodausbuumista. En vaan ymmärä mitä ihmiset näkee langanlaihoissa malleissa ynnä muissa. Ja miksi sitä aina ihannoidaan. Kyllä mä itse henkilökohtasesti ihannoin sun kaltasia ihmisiä, ketä toimii esimerkkeinä muille ihmisille. Koska jos laihduttaa langanlaihaks, siinähän vaan lopettaa syömisen. Kuntosaliharjottelussa, kuten sanoit 'bodauksessa' täytyy tietää mitä tehdä. Pitää osata syödä oikein ja treenata oikein. Se vaatii sisua ja päättäväisyyttä. Ihannoin sua.

Odotan sulta aina uutta postausta ja sitä kuinka kerrot kaikesta mitä oot tehnyt :) just ihanaa, että kerrot että kaikkea saa syödä. Herkkujakin, kunhan vaan sitten treenaa. Tuntuu että monella nuorella on se "en syö herkkuja ollenkaan, oon dieetillä". Kuten itse sanoit, ei tällanen oo mikään dieetti vaan ELÄMÄNTAPAMUUTOS.

Sun postaukset innostaa mua ja varmaati monia muitakin todella paljon. Oon nyt lukenu sun blogia vasta muutaman kuukauden säännöllisesti mutta todellakin luen vielä jatkossakin!

Itellä haaveammattina personal trainer ja tää blogi auttaa mua aina muistuttamaan millaista tuloksia salilla voikaan saada aikaan. Toivon, että lukijat ottaa susta mallia, ja tosiaan huomaa että kyse ei oo mistään dieetistä, vaan elämäntapamuutoksesta, ja tosiaan huomaa sen, että terveellinen ruoka voi olla ihan perus ruokaa, ja koostua ihan perusruoka-aineista. Itellä ennen tuli aina ekana mieleen, että terveellinen ruoka on hirveen kallista. Nyt kun miettiii asiaa tarkemmin ja on lukenu näitä sn kirjotuksia nii ymmärtäny että se terveellinen ruoka on ihan sitä normaalia perus ruokaa.

Tää blogi jaksaa motivoida mua joka päivä. Vaikkei aina jaksaiskaan lähteä salille, nii kyllä tätä lukiessa jaksaa. Mielummin salilla on kun istuis kotona. Kuten Jillian Michaels kirjoitti, “Why choose to fail when success is an option"

mjs
12/45 | 

Ois mageeta jos postaisit sun yläkropan treenistä kuvien kans!! Oon saanu susta mun uuden motivaation lähteen, sun kroppas on ihan täydellinen! ...hopefully ite kans pian samas kuosis:-D

Veera
13/45 | 

Se että on langanlaiha, ei aina tarkota sitä, että on lopettanu syömisen. Mua on aina "haukuttu" langanlaihaksi ja voin vannoa etten oo jättänyt yhtäkään ateriaa väliin, päinvastoin. Joillakin ihmisillä rasva vaan ei jää kehoon, itelläni sen takia kun liikun ihan sairaasti, mutta syön todellakin kuin normaalit ihmiset. Joten jos on laiha, niin ei siinä ihminen syömistä oo lopettanu. Ja voi laihallakin olla hyvä lihasmassa.

Mäkin oon saanu sulta Venla lisäpuhtia aina liikkumiseen. Tykkään muutenkin sun blogista! :) Olis kiva saada lisää noita ruokaohje juttuja ;)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
14/45 | 

Oot oikeassa, pitää aina aina muistaa, että ihmisillä on ihan erilaiset geenit, toisilla on vaan luonnostaan tosi alhainen rasvaprosentti. :) Tai tehokkaampi aineenvaihdunta, ettei meinaa millään paino nousta, vaikka kuinka yrittäis.

siiq
15/45 | 

Millaselta pohjalta aloit kuntoileen ja kuinka kauan oot kuntoillut et oo saanu tollaset lihakset?

Hannele
16/45 | 

Hei Venla! Munkin mielestä tää blogi on aivan ihana ja inspiroiva ja oot kyllä tosiaan tosi huikeessa kunnossa! Haluaisin vaan esittää pienen toiveen/parannusehdotuksen, nimittäin voisitko muuttaa tän blogin rakennetta niin että kaikki tekstit ei olis tavallaan tossa blogin "etusivulla" (tai en tiiä onko siinä nytkään kaikki mutta ainakin siinä on tosi paljon), vaan vanhemmat tekstit ois vaan otsikkoina tossa sivuissa/jossain, mistä niitä sit vois klikata jos haluaa lukee niitä. Ei muuten mutta kun mun kone ainakin menee aina tosi jumiin nykyään kun tuun lukemaan tätä blogia, kun se alkaa ladata kaikkia noita tekstejä ja niihin liittyviä kuvia heti... En oo missään muussa blogissa mitä luen kohdannu samaa ongelmaa niin luulen että toi asia ois aika helposti korjattiavissa?

Mutta joo, tosiaan mahtava blogi, toivottovasti jaksat jatkaa kirjottelua ja kuvien postaamista, hyvää kevättä! :)

Tiia
18/45 | 

Vau :) sulla on tosi kivat postaukset ja oot vielä myös nätti. Oot myös tosi hyvä salkkareissa Heidinä.
Lisää tälläsii postauksia!

19/45 | 

oon niin samaa mieltä! itteeni häiritsee kun aina mietitään mitä painetaan vaikkei sillä todellisuudessa olekkaan mitään merkitystä. merkityst on sillä mistä se paino tulee! saman mittanen lihasikas ja ylimääräistä rasvaa omaava ihminen voi painaa saman verran mutta ulkonäkö on täysin eri!

Niina
22/45 | 

Sun blogi on tosi kiva. :) Ja oot muutenkin tosi inspiroiva. Eilen jopa inspiroituneena tein käsilihas sarjoja. Pitäisi vaan enemmän lihaskuntoa lisätä. Vaan tuntuu niin hankalalta ilman kuntosalia.
Mutta sellasta piti kysyä että oletko koskaan laskenut kuinka paljon sulla tulee noita kaloreita päivässä? Itse seurasin omia kaloreitani muutaman kuukauden koska huomasin sen jäävän välillä jopa alle tuhannen. Niin pieniruokainen kun olen, niin olen pitänyt kirjaa että tulee varmasti syötyä tarpeeksi. Siksi kiinnostaa että miten paljon mahtaa tulla sun ruokavaliolla kaloreita päivämittariin, kun haluaisin juuri korvata toisen ruoan pastan/riisin/perunan ihan vaan salaatilla mutta kun salaatissa on niin kovin vähän kaloreita :D Tuleeko noista rahkoista sitten korvaavasti enemmän kaloreita? Itse en hirveästi välipaloja ole syönyt, muutakun hedelmiä mutta ehkä pitäisi vähän muuttaa tätä tyyliä. :)

Alegría
23/45 | 

Mäki sain pari kuukautta sitten kauheen inspiksen tästä sun blogista alkaa käymään salilla useammin ku sen kerran viikossa: Höntsäily on vaihtunut nyt ihan kunnon hikitreeniin ja melkein joka kertaa huomaa edistystä jossakin. Tää sun blogi on todellakin auttanut mua siinä! Jos tunnen itseni laiskaksi, enkä jaksais lähtee salille, niin monesti sillon luen tätä ja tajuan, että nyt on mentävä. Motivoit paljon enemmän, kuin ne kehonrakennuskilpailijat/-mallit. Ihanaa kevättä sulle ja sun läheisille!:)

Diu
25/45 | 

Heippa! Itse myös haaveilen kireästä lihaksikksta kropasta mutta ongelma on se,että rasvat lähtee myös rinnoista. Onko sulla implantit kun rasvaprosenttisi on noin matala.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
26/45 | 

Ei ole todellakaan implannteja, arvostan enemmän luomuja:) Enkä muutenkaan oikein oo isojen tissien perään :) Ei kannata huolehtia siitä turhaan liikaa.

emma
28/45 | 

Jos treenaat aamulla, syötkö aamupalan ennen vai jälkeen treeniä? Tästä kuullu monilta eri teorioota kummin kannattaa tehdä. Esim toiset on sitä mieltä, että aamupalan syömättä jättäminen ennen treeniä johtaa siihen, että keho hakee tarvitsemansa energian lihaksista, joka heikentää lihasta/lihasmassaa.
Ne,jotka kannattavat aamupalan syömistä vasta treenin jälkeen, ovat sitä mieltä, että maksimoidakseen rasvanpolton, on kannattavampaa syödä vasta treenin jälkeen. Eli toisin sanoen keho ottaa tarvitsemansa energian "läskistä". Kumpaan nyt sit uskominen. En oleta "oikeaa" vastausta, kysyn vaan kummin sinä teet, ja perusteluni kysymykselle, joka jonkun mielestä ilman perusteluja saattais kuulostaa oudolle! Kivaa kevään odotusta.

mona
30/45 | 

Sun blogi on inspiroiva ja tosi hyvää luettavaa! Täällä on nyt aloitettu elämäntaparemontti ja varsinkin liikuntaa yritän lisätä. Tuntuu ihan ikuisuusprojektilla, mutta positiivisella asenteella eteen päin! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
31/45 | 

Oikee asenne, positiivisuus vie pitkälle! Niitä tuloksia tulee siinä sivussa ihan huomaamatta ja ennen kaikkea hyvää mieltä ja lisää energiaa :)

Sara
32/45 | 

Voi Venla oot ihana! <3 Itsekin löysin tän blogin vasta reilu kk sitten ja koukkuun oon jääny :D katon tän joka päivä, koska kaikella innolla odotan mitä oot taas puuhaillu :-D Aion ehdottomasti jatkaa lukemista koska tällä hetkellä tää on yks mun suosikkiblogeista!

Amanda
34/45 | 

Moi! Kiitti kivasta ja motivoivasta blogista! Varsinkin treenikuvat innostaa mua salille, mulleki tollaset superkäsivarret, kiitos!

Postasit jo lisäravinteista, joita olet käyttänyt, mutta oletko koskaan kokeillut mitään fatburnereita apuna? Vai miten olet saanut rasvat noin nolliin?

Kivaa kevättä ja postaile ahkerasti!

silha
35/45 | 

Heippa. Sun blogi on niin inspiroiva ja positiivinen, että itsekin alkaa haikailemaan kovan treenaamisen perään. Eli ei muuta kuin salille :) Tsemppiä treeneihin ja jatka samaan malliin.

ellu
37/45 | 

Tosi kivoja juttuja kirjottelet ja saat motivaatiota nousemaan kohti terveellisempää elämän tapaa! Sitä kun tässä kaipaan. Tosta sinisestä hupparista ihmiset on jo kysynytkin, mut sitten bongasin 2.4. Salatut elämät-jaksossa sulla tosi ihanan näkösen ulkoilutakin. Se oli joku harmaa-kelta-valkonen.. Mistä tai minkä merkkinen se mahtaa olla? :)

Laura
39/45 | 

Todella mahtava blogi ja tästä saa paljon motivaatiota omiin treeneihin! :) oot kyllä tosi huippu kunnossa.. oon ihan kade noille sun vatsalihaksille ;) haluisitko kertoo/tehdä postausta kuinka usein treenaat vatsaa ja miten? :)

40/45 | 

Kiitos inspiraatiosta ja mun päivän piristämisestä! Toi sun hymy on niin valloittava! Eilen luin sun blogia ensimmäistä kertaa ja sain kyllä niin hyvät fiilikset sun treeni-innosta ja aurinkoisesta olemuksesta :)

sara
42/45 | 

voisiks tehdä joskus postauksen salkkareista ja siitä millasta on näytellä heidiä jne :) ? ois toooosi kiva!

SaanaM
43/45 | 

siis ihan mahtava blogi,sain ite hirveesti omaa motivaatioo takasin ku luin tätä! superia! jatka samaan malliin:) upeeta!

Susanna Harviainen
45/45 | 

Moikka. Mitä omega- valmistetta käytät tai suosittelisit käyttämään?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viikon pakollinen treeni-, ruoka- ja aktiviteetti päivitys;)

IMG_6894
IMG_6894

Mun ihana lämmin neule sporttihuppari, tällä pärjää viileemmässäkin säässä. :)

IT ALWAYS SEEMS

IMPOSSIBLE

TILL IT`S DONE.

IMG_6916
IMG_6916

You are what you eat, so don´t be FAST,

CHEAP, EASY

or FAKE.

IMG_6942
IMG_6942

IMG_6970
IMG_6970

 Nyt on ollu niin ihania aurinkoisia päiviä, etten ole antanut pakkasten haitata lenkkeilyä. Ulkoilkaa ihmiset hyvät, se piristää mieltä ja kroppaa kummasti. :)

IMG_7073
IMG_7073

IMG_7074
IMG_7074

IMG_7077
IMG_7077

Olen huomannut kuinka hyvin metsässä ja/tai jäällä kävely rentouttaa, saa hyvin ajatukset ihan muualle. TOIMII! Tietty kannattaa eka varmistaa onko jäät vielä tarpeeksi paksuja, ettei käy köpelösti.

IMG_7090
IMG_7090

IMG_7094
IMG_7094

IMG_7097
IMG_7097

FAILURE IS NOT FALLING DOWN

BUT REFUSING TO GET UP. -chinese proverb

IMG_7121
IMG_7121

IMG_7144
IMG_7144

THE QUESTION ISN`T WHO`S GOING TO LET ME.

IT`S WHO`S GOING TO STOP ME. -AYN RAND

IMG_7184
IMG_7184

MAVEJA, MAVEJA!

Fad diets can change your weight,

working out can change your body.

IMG_7185
IMG_7185

Couples that workout together.

Stay together.<3

IMG_7186
IMG_7186

IMG_7323
IMG_7323

Nyt kelpaa treenata, tässä on meikäläisen upouudet salikengät. Ja kyllä ovat hyvät jalassa. Sieti niiden vanhojen saadakin jo huutia. En ees kehtaa myöntää kuinka vanhat ne oli. Täällä blogissakin on monta kertaa kyselty, että mistä oon ne hankkinut. Mutta paha oli vastata, kun en edes enää muista.  Vaikka ne olivatkin säilyttäneet yllättävän hyvin ulkomuotonsa, niin nyt vasta ekaa kertaa mulla on kengät, jotka oikeesti tuntuu hyvältä jalassa. Tekee mieli treenata entistä enemmän.

IMG_7329
IMG_7329

IMG_7330
IMG_7330

IMG_6986
IMG_6986

Viime perjantaina meidän ihana duunimaskeeraaja Tiina, laitto mulle just sopivan luonnolliset ripsienpidennykset. Nyt tän laiskimuksen ei tarvi enää meikata, paitsi ehkä pippaloihin. Arkena niin kätevät, kun en muutenkaan sutasis, kun vähän aurinkopuuteria ja ripsarit naamaan, nyt säästää senkin ajan.  ;)

IMG_6995
IMG_6995

IMG_7028
IMG_7028

IMG_7061
IMG_7061

IMG_7062
IMG_7062

IMG_7149
IMG_7149

IMG_7153
IMG_7153

Sisustuspuuhia..

Vihdoin se löytyi: täydellinen suuri lamppu keittiönpöydän päälle. Se tosin ei ole vielä saapunut koristamaan kodin ilmettä, sillä lamppu meni tilaukseen, toimitusaika n. 2-8 viikkoa. :) Odotuksen väärti. Ennemmin kunnon lamppu pitkäksi aikaa, kuin vaan joku nopea hätäostos.

IMG_7158
IMG_7158
Mun ikioma Marko Paananen. Heteroversio vaan. :D

IMG_7160
IMG_7160

Remember, you don´t have to eat LESS

You just have to eat RIGHT.

IMG_7163
IMG_7163

rucola-, kirsikkatomaatti-,pestokanapastasalaattia.

IMG_7181
IMG_7181
IMG_7213
IMG_7213

Mun Makian pipo. Uusi lemppari. :)

Style is very personal.

It has nothing to do with fashion. Fashion is over quickly.

Style is Forever.

IMG_7229
IMG_7229

 Kävin moikkaamassa siskon Aapo -kääpiövillakoiraa. Lutumussukka. Se on kasvanu kyllä hirmusti niistä ajoista, kun oon viimeksi postannu siitä kuvia.

IMG_7272
IMG_7272
IMG_7282
IMG_7282

Ystäväni Ninan ulkomailta tuomaa maukasta teetä. :)

IMG_7318
IMG_7318

Ninan luona, hänen niin suloinen kani Nöfö. Voi mikä söpöliini otus. Olen niin eläinrakas, kaikki karvamöhköt sulattaa mun sydämen.

IMG_7284
IMG_7284

Saatiin Veera-siskoltani ihan mahtava joululahja viime jouluna: lahjakortti Klaus K:n aamiaisbuffettiin. Tänä maanantaina se sitten käytettiin. Oli kyllä niin makosia herkkuja. Tuoreita, maukkaita ja monet luomua.

IMG_7304
IMG_7304

IMG_7306
IMG_7306
IMG_7310
IMG_7310

Oli lohta, leipäjuustoa, kasviksia, skonsseja, terveysshotteja, tuoretta leipää, voita, jogurtteja, tyrnimarmeladia jne. NAM.

IMG_7312
IMG_7312

IMG_7314
IMG_7314

Päivällä töiden jälkeen mentiin vielä lamppuostosten lomassa Teatteriin mangokana & mozzarella salaateille. Herkkuja kerrakseen.

IMG_7316
IMG_7316

IMG_6868
IMG_6868

IMG_6871
IMG_6871

JEE vihdoin mulla on kunnon juoksulenkkarit salikenkien lisäksi! Satsaus, joka kannattaa. Oon ehkä vähän liiankin pitkään sinnitellyt monta vuotta vanhoilla ulkolenkkareilla. Mulla on ollu vähän sellanen periaate, etten halua lukeutua niihin välineurheilijoihin, joilla on vimpan päälle vehkeet, mutta itse homma vähän hakusessa. Ennemmin palkitsee itsensä sitten, kun on saanut jotain tuloksiakin tai päässyt asiaan jyvälle. Mutta hei come on! Ketä mä kusetan. Kyllä sillä vaan on todellakin väliä istuuko ja tukeeko juoksu-  sekä salikengät oikein. Muutenhan voi saada aikaan enemmän hallaa kuin kehitystä. Ja oonhan mä aina tykänny  stailata ja ostella  vaatteita ja treenivaatteita siinä samalla, ne tuo lisäintoa ja fiilistä treenaamiseen. Mikä tärkeintä, jos treenaa paljon, niin nehän on just niitä sun pääasiallisia vaatteita, arkena varsinkin, kun töihinkin menee usein suoraan salilta ja heittää roolivaatteet niskaan. Miksipä ei siis hyvällä omalla tunnolla panosta kunnon vetimiin. Pieruverkkaritkin on kyllä tosi jees ja niillä saa treenata kunnialla.:D

IMG_7335
IMG_7335

IN ORDER TO TRANSFORM YOUR

BODY

YOU HAVE TO TRANSFORM  YOUR

MIND.


IMG_7338
IMG_7338

IMG_7340
IMG_7340

IMG_7351
IMG_7351

IMG_7336
IMG_7336

When someone else´s happiness is your happiness, that is love. -Lana Del Rey

Lovee ja liikunnan iloa teille!

<3: Venla

Kommentit (61)

Mese
1/61 | 

Onko E sarjan mersu, mitä mallia numeroissa 200, 220, 280, 320, bensa vai diesel, vuosimalli?

2/61 | 

Mäkin sitten laitoin blogin pystyyn, tosin eipä siel VIELÄ oo ku pari riviä. :D

Mut hei, rahansa voi käyttää paskemminkin kuin kunnon liikuntavarusteisiin. Eli ihan hyvällä omatunnolla, edelleen, ostelet varusteitas. :)

T. Se Kotkasta terkkuja lähetellyt

ansku
3/61 | 

inspiroit kyllä mahtavasti :) just kun suunnittelin siirtää salireenin huomiselle, mutta ei, tästä taas lisäinspistä! :D hei tuli mieleen et kun treenaat aamuaerobisia/lenkkeilet muuten, niin käveletkö vai hölkkäät/juokset ?

4/61 | 

Oih oon tuolla Klaus Koossa kerran yöpynyt, sairaan hyvä aamiainen siellä! Ja hieno paikka muutenkin ;) Ja oon samaa mieltä ton lenkkeilyn kanssa, ei pidä unohtaa ulkoillakin aina kaiken salitreenin lomassa!

Hanne
5/61 | 

Ihana postaus! :D En ole vielä kauan blogiasi seurannut mutta tämä alkaa olla jo yksi lemppareistani, kaikista kirjoituksistasi kun saa huimasti lisää motivaatiota. Eli seuraan taatusti jatkossakin

dippadappa
6/61 | 

Heips! Kuinka pitkiä lenkkejä yleensä hölkkäilet tai kävelet? Ja pidätkö joka viikko herkkupäivän? :-) onko Markku yhtä liikunnallinen kuin sinä (tv:stä päätellen näyttäis olevan)! Treenaatteko usein yhdessä? Ihan mahtava blogi, tästä saa ihan sikana motivaatiota itekkin liikkumiseen!! :) tsemppiä!

rauh
7/61 | 

olitteks te se avopuoliso joka hyppeli niil jääpaloilla ja siitä oli iltalehdes uutinen XD

Camilla
8/61 | 

Oon nyt vähän aikaa seurannut blogiasi ja täältä saa kyllä ihan mieletöntä treenimotivaatiota, kiitos siitä! :) Mua kiinnostaisi lisäksi tietää harrastatko muutakin urheilua kuin lenkkeilyä ja salilla käyntiä, käytkö esim. hiihtämässä, luistelemassa, uimassa yms? :)

http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

Emilia
9/61 | 

Hei tosi kivat lenkkarit! Mä oon kans ajatellu ostaa uudet juoksulenkkarit kun vanhat on jo vähän vanhat eikä tue enää nii paljoon. En vaan tiiä mistä lähtisin ostamaan, ne kun on niin pirun hintavia! :(
ps. inspaat mua ihan tajuttomasti

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/61 | 

Itekin aikasemmin piheilin ihan liikaa noiden kenkien suhteen. Nyt päätin, että ennemmin satsaan kunnollisiin, kun satutan jalkani. Ei oo muuten treenaamisestakaan apua, jos rasittaa jalkojaan väärin, tulee vaan vammoja ja turhia särkyjä. Kannattaa tsiigaa lisää noita kenkiä http://www.asics.fi Mä oon ihan rakastanu niihin! En ees aiemmin tajunnu, että kengät voi tukea niin hyvin. :)

mau
11/61 | 

Btw noi asics gel excel 33 kengät on nimenomaan JUOKSUkengät, ei salikengät! Niissä on kaikista vahvin vaimennus asicsen kengistä ja jos rupeat noilla esim. kyykkäilemään niin sulla selän asento vääristyy, koska pohjat ovat muotoillut. Suosittelen siis että ainakin jalkapäivinä et noita käyttäisi, vaan ihan tasapaksu pohjaisia lenkkareita. Varmaan tämän tiesitkin, mutta piti nyt sanoa kun itse juuri samat lenkkarit ostin juoksu käyttöön :) Aivan mahtavat kyllä jalassa!

Riikka
12/61 | 

Näin sut ja Markun stockalla lamppuostoksilla :-) Millaseen lamppuun päädyitte?

Maisku
15/61 | 

Onks noissa juoksukengissä jonkinlaistet nastapohjat tai vastaavat? Ite en ainankaa vielä uskalla juosta normilenkkareil tuol jäisillä teillä :0 Mut ihanan värisii treenivaatteita sulla! Pitäs itekin vähä ostaa uusii vaatteita, ku oon jämähtänyt noihin mustiin :D

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
19/61 | 

On kyllä niin täydelliset jalassa noi Asicset, kannattaa satsata kerralla kunnollisiin. Suosittelen! ja löytyy niin upeita värejä. :)

linda
21/61 | 

Hei mistä toi ihanan värinen juoksutakki on? Voisko löytyä vielä kaupoista? :) Kiitos inspiroivasta blogista!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
22/61 | 

Varmasti löytyy! Se on ihan uusi Stockmannilla mm. on Asicsta ja vaikka missä muualla! Lähimmän kaupan/jälleenmyyjän ja lisää tuotteita näät sivulta http://www.asics.fi IHANAN VÄRIKKÄITÄ TREENITAMINEITA! Meitsi innostu ja diggaa. :)

AmandaP
23/61 | 

Ihania ihania postauksia sulla! Oot antanu mulle ihan hirvittävän motivaatiobuustin ja sun sumokyykky-kuvien ansiosta munkin pakaralihakset on saanu kokea kovia! Vielä kun sais herkkuja vähennettyä niin avot. Upea nainen, upea motivaattori, kiitos! PS. Odotan innolla hetkeä, jolloin maikkarille tupsahtaa uusi, muodonmuutoksen kokenut Venla ;-)

Karoliina
25/61 | 

Apua oot kyllä niin inspiroiva liikkumisen ja urheilun suhteen et hui hai! Jatka ehdottomasti näiden postauksien tekoa, sai taas lisävirtaa huomista varten :)!!

sofia
26/61 | 

Pakko sanoa heti aluks et aivan ihana blogi! Oisin kysyny kans et miten usein treenaat aerobista viikossa?

Suski
28/61 | 

Oot niin inspiroiva, mukava ja kaunis!!
Annat oikeesti tosi monelle liikunta inspiraatiota ja mulle ehkä myös vähän vaateinspistä ;) Voi kun kaikilla ois tollanen elämänasenne niin maailma ois hyvä paikka.

Haha nauroin vähän tolle Markun poseeraukselle :D!

Jacco
31/61 | 

Huhhu! Ihan järjettömän kovassa kunnossa olet. Paljon parempi esikuva nuorille kuin langanlaihat mallit. Keep on working!

Emmi
33/61 | 

Venla oot ihana! Sun itsevarmuus ja elämänilo oikeen hehkuu... :) ps. kuinka pitkä oot? :)

Kipa
36/61 | 

Jos päätät jonain päivänä vaihtaa alaa, niin ryhdy pt:ksi! Mä voisin ainakin tulla asiakkaaksi... :)

Sartsu
40/61 | 

Hei! Mist oot ostanu ton sun neule sporttihupparin? Näyttää tosi kivalta ja oon tollasta samantapast ettiny, kun talvella on nii hankalaa pukeutua lenkille :DD

coco
42/61 | 

Heippa! Olis ihanaa jos joskus linkittäisit vaikka postauksen loppuun päivän treenibiisin, mistä sä saat virtaa lenkillä tai salilla.... niitä aina kaipaa uusia.. :) Iloista kevättä!

Pauliina
44/61 | 

Treenivaatteisiin kannattaa ehdottomasti satsata! Treenailen fitness-kisoihin, joten itselläkin tulee salilla vietettyä tovi jos toinenkin:D Onhan se kiva salillakin näyttää hyvältä, kun suuri osa ajasta tulee treenikuteissa vietettyä, puhumattakaan siitä, että saahan treenistä enemmän irti, kun kuteet istuu hyvin päälle ja hengittää. Hyvältä näyttää Venla meiniki salilla, jos en asuis näin kaukana, olis huippua vetää vaikka yhteistreenit:D

Jasmine
46/61 | 

Heippa. Blogisi on ihan loistava! Odotan aina uusia postauksia kuin kuuta nousevaa eikä joudu kyllä pettymään. Olisi kiva jos päivittelisit useamminkin, mutta ymmärtäähän sen, että on kiireitä ja muutakin elämää kun päätteellä istuminen :D Satutko muistamaan mistä Fastin shakerisi (sekä sininen että söpö pinkki) ovat peräisin? Olen yrittänyt etsiä joka puolelta tuloksetta, saakohan niitä edes kaupoista vaan pitääkö yrittää tilata jostain netistä?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
47/61 | 

Saa itse asiassa kaikista hyvin varustetuista ruokakaupoista:Citymarketeista,Sokoksista,Prismoista ja netistäkin voi tilata :)

Semmonen Vain
51/61 | 

Lasketko kaloreita? Paljonko tulee plussakaloreita , kun treeni kulkee niin hyvin?

Julia
52/61 | 

mitä meikkivoidetta käytät ja mitä sävyä:) ? meikkis näyttää niin hyvältä !

jenny
53/61 | 

Oikeesti aivan mahtava blogi! Niin huippua kun vastaat kaikille lukijoille niin ystävällisesti ja kannustavasti takaisin! :) Ei monet blogien pitäjät teekkää nui, vaikutat tosi kivalta tyypiltä :) Hauskaa kevättä ja treeni iloa sulle!

jansu
55/61 | 

Tätä sun blogii on ihan mahtava lukee! Saa paljon inspistä ja tulee hyvä fiilis :) voisitko muuten tehä postausta jostain sun salitreeniohjelmasta tyyliin millaisia sarjoja teet ja toistot ja painot yms. ? :)

Abbss
56/61 | 

Moikka venla! Ajattelin kysäistä että mitkä on hyviä vatsalihas treeniliikkeitä erityisesti alavatsalle,syville vatsalihaksille ja vinoille vatsalihaksille. Haluaisin saada kunnon näkyvän sixpäkin! Ja jos tiedät joitain todella tehokkaita vinojen vatsalihasten liikkeitä niin haluaisin tietää:D! Kun ne ovat tällä hetkellä se kohta jota eniten pitäisi treenata ..:D ps. Sun blogi on aivan mahtava sain tosi paljon inspistä !! Hyvää kevättä ja treeniä sulle !!:)

Kristiina
57/61 | 

Olisin kysynyt, että mistä olet ostanut vihreän takkisi missä on karva "sisälmys"?

Ap
59/61 | 

- Suihkurusketus vai solarium?
- Teet aivan hiton pitkiä postauksia, hyvä että jaksaa lukea :D
- Kesällä Summer sound? (Olitko viime vuonna?)
- Treenaatko muuten, kun salilla? HIIT/aerobic/pilates/balance/pyöräily?

Riina
60/61 | 

Oot niiiiin kaunis...♥ Katon salkkareita ja "Heidi" on ehdottomasti mun lemppari näyttelijä. :)) Harrastan pitkänmatkan juoksua,ihailen sinua... :)<3

Lban
61/61 | 

Kattelin kateellisena noita sun aurinkolaseja!! Mistä oot ne hankkinu? ;) tän vuoden pokat viä hankkimati... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram