Kirjoitukset avainsanalla Kunto Proteiini- & kuituleipiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroinkin teille viime viikolla (TÄÄLLÄ!), että lähdin mukaan Indiedaysin ja VAASANin kampanjaan, jossa pääsin testaamaan uusia KUNTO proteiini- & kuituleipiä.

Ensimmäisessä postauksessa kehittelin välipalaleivän nautittavaksi ennen treeniä ja tällä kertaa sain tehtäväkseni keksiä täytteet välipalaleivälle, joka voidaan nauttia esim. treenin jälkeen.

Kehomme on vastaanottavainen ravintoaineille heti liikunnan jälkeen, eli harrastit sitten minkälaista urheilua tahansa, kannattaa oikeasti satsata tyhjentyneiden energiavarastojen täydentämiseen ja syödä, sekä juoda kunnolla treenien jälkeen, jotta kroppa kykenee palautumaan. Varsinkin raskaan lihaskunto- sekä pitkäkestoisen kestävyystreenin jälkeen ravinnon tankkauksen merkitys on suurempi.

Meitsi vallan innostu keksimään erilaisia täytecomboja näille leiville ja sen kunniaksi loinkin vielä kaksi erilaista kesäistä maukasta voikkarireseptiä. Muistattehan, että nämä mun tekemät välipalaleivät eivät korvaa kunnon lounas- ja päivällisaterioita, vaan ovat tarkoitettu nautittaviksi osana monipuolista ruokavaliota.

 Täyte 1. KUNTO proteiini & kuitu -ruissiemenleivälle: pinaattia, kalkkunaleikettä, omenaa ja maustekurkkua. Lisukkeeksi paahdoin vielä uunissa tankoparsaa. Nam nam. Ihana makunystyröitä hemmotteleva, suolaisen, makean ja hapokkaan yhdistelmä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Super simppeli täyte 2. KUNTO proteiini & kuitu -ruissiemenleivälle: tuoreita mansikoita, nektariinia ja brie-juustoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse paahdoin ruissiemenleivät paahtimessa, koska minusta lämpö ja rapeus kruunasi nämä leivät. Millaisen voileivän te tekisitte itse treenin jälkeen? Ei muuta kun makoisia voikkarin täytteitä kehiin! Uusia ideoita otetaan mielellään vastaan, kiitos. 

Leppoisaa sunnuntaita toverit!

<3: Venla

Kommentit (7)

Mia
1/7 | 

Moikka! :) Oih, noi leivät näyttää niin ihanilta<3 voisin itse kans kokeilla noita kumpaakin :)<3

Mia
3/7 | 

Heippa! :) Noi leivät näyttää aivan mahtavalta<3 voisin itse kans kokeilla noita kumpaakin :)<3

Mia
4/7 | 

Anteeksi kauheasti, kun kommentti tuli kaksi kertaa. Koska luulin ettei tuo ensimmäinen tullut

Sara
5/7 | 

Hei Venla!

Ajattelin kysyä, kun muistaakseni olet käynyt Vegasissa?
Anteeksi, jos on sataan kertaan kysytty tätä mutta minkälainen hintataso siellä on? :)

Hyvää viikonalkua xoxo

hennu
7/7 | 

Ihana Venla! Sulla on niin ihanan piristävä blogi ja kuulut ehdottomasti lempibloggaajiini. En ole ennen kuullutkaan noista Vaasan Kunto -leivistä, joten pakko kokeilla jotain noista resepteistä. :) Hyvää ja energistä viikkoa sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram