Kirjoitukset avainsanalla Koirien jekkuja

Olen juuri saanut ripustettua pyykit kuivumaan, suljen kodinhoitohuoneen oven,

ja mitä seuraavaksi näenkään olohuoneessa tapahtuvan.

IMG_7182
IMG_7182

No ihan perus keissi, Mulan dataa. Toiset koirat harrastaa agilityä, mut eihän meidän Mulan sellasesta piittaa. Se diggaa enemmän tosta aivotyöskentelystä. Ei meille siis suotta sanottu, ennen amstaffin hankkimista: "se on sitten sellainen rotu, joka tarvitsee paljon aivojumppaa. " Tällä kertaa se varmaan ajatteli laittaa oman blogin pystyyn, tai kenties se oli menossa etsimään komeita uroskoiria deittisivustoilta.

IMG_7174
IMG_7174

Sen lisäksi, että meidän perheenjäsenten mielestä tämän dogin ääntely kuulostaa ajoittain hyvinkin paljon pikkulapsen kiukuttelulta (silloin kun se ei saa tahtoaan läpi), on Mulanissa paljon muitakin inhimillisiä piirteitä.

Uusin tempaus oli se, kun vessasta tullessani huomasin, ettei puhelimeni olekaan enää työpöydälläni. Huhuilen  Mulania, joka kurkkaa makuuhuoneesta puhelin suussaan. Sen jälkeen alkaa ajojahti keittiönpöydän ympäri. Kun vihdoin saan kännykkäni takaisin, huomaan, että Mulan on ehtinyt soittaa kampaajalle ja "puhua" puhelimessa n. 20 sekuntia. Ehkä hän ajatteli, että turkki kaipais trimmausta, tai sitten sille tuli muuten vaan tylsää, ja kaipas juttuseuraa.

Kyllä mä jo ymmärsin, että onhan tän oltava fiksu rotu, mutta en mä nyt kelannu, että ihan näin nopeesti tarvis sille oma Macbook tai iPhone hankkia.

IMG_7244
IMG_7244

Venataan sitä päivää, kun tullaan töistä kotiin ja se on kokannu meille ruokaa. ;)

IMG_7245
IMG_7245

On se kyllä semmonen epeli. Seuraavia konnuuksia odotellessa.

Leppoisaa sunnuntaita karvaiset ja vähemmän karvaiset kaverit!

<3:Venla

Kommentit (28)

iins
3/28 | 

Moikka! Hankitteko Mulanin Suomesta vai ulkomailta? Voisitko laittaa oheen kennelten nimet? :) jatka samaan malliin girl❤ mukavaa päivää!

Daniela
4/28 | 

Oi että se on ihana, niin kuin sinäkin! Sun blogipostaukset piristää mua aina ja tekee päivästä paremman!

tinde
8/28 | 

Ooiijjj, mä en kestä! Tää on niin ylisöpöä! <3 Kunpa mäki jonain päivänä saisin koissun. Mutta onhan ne kissatkin söpöjä. ;)

10/28 | 

Hahaa, ihana! Mut hei osaatko sanoa miks sun postaukset ei päivity Bloglovin'iin nyt ollenkaan? Oon ihmetellyt et miksei sulta tule uusia kirjoituksia ja nyt vasta älysin tulla tarkistamaan täältä!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
11/28 | 

Voi ei, mutta kiitos kun ilmoitit, useammalta onkin tullut viestiä samasta asiasta. Yritin eilen fiksata tota Bloglovin-asiaa. Toivottavasti homma korjaantui. Ilmotelkaa jos näin ei kuitenkaan käynyt :)

heippu
14/28 | 

Oon lukenu amstaffeista niin paljon ja vaikuttaa ihan huippukoirilta! Tiedätkö lähteekö niistä karvaa minkäverran aikuisena ja entä tolleen pentuna? haaveena ois joskus oma koira mut vihaan sitä ainaista karvojen teippiharjaamista sohvista ja vaatteista, räyh ;D

Noora
18/28 | 

Hei :) mitä vinkkejä antaisit nuorelle joka haluaisi näyttelijäksi? Miten pääsit salkkareihin ja näyttelitkö jossain muualla sitä ennne? :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
19/28 | 

Oon harrastanut pienestä asti näyttelemistä, yläkoulun jälkeen hain Kallion ilmaisutaidon lukioon, jossa osallistuin kaikille näyttämöilmaisun kursseille ja suoritin teatteritaiteen lukiodiplomin. Kallion Lukioon tultiin joskus koekuvaamaan, ja niiden koekuvausten kautta päädyin työhöni. :)

Sanna
20/28 | 

Noilla energiaa vastaa riittääkin :D kerran testasin niin 9tunnin ulkoilu oli neidille tarpeeksi:D aktivointi lelut toimii meillä ja pyörällä/juosten saa nopeasti energian kulutettua kuin pelkällä kävelyllä, oma kroppakin kiittää. Ihania otuksia<3

Laura
22/28 | 

Moi, Mulan-koirasi on niitä suloisimpia amstaffeja, joita olen nähnyt. Olen itsekin harkinnut amstaffin hankkimista ja mietin jos pystyt kertomaan miltä kasvattajalta olet koirasi hankkinut? Kiitos :)

viivipa
23/28 | 

Heij! Olisko mahollista saada postausta sun kodista. Olis tosi mielenkiintosta nähä sun sisustus silmää ;)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
24/28 | 

Tällaisia postauksia on itse asiassa pyydetty useamman kerran aikaisemminkin, ja oonkin tehnyt postauksia kodistamme home-details muodossa, mutta koko kodin esittelemistä oon pitkään puntaroinut, enkä ole sellaista postausta vielä toistaiseksi tehnyt, kun olen miettinyt yksityisyysjuttuja. Mutta ehkä vieläpä joku päivä jonkinlainen sisustuspostaus! Kiitos kuitenkin vinkistä! :)

28/28 | 

Ihana Mulan! Ootko kuullut sellaisesta lajista kuin dobo? Vois sopia teille :) itsellä on nuori collie, jolle tuo laji on selvästi sopiva, kun joutuu keskittymään ja samalla syvät lihakset ja tasapaino kehittyy, kuluttaa hyvin ylimääräiset energiat ja samalla saa omistajakin treenin. Mun blogista löytyy siitä vähän juttua tai ihan googlettamallakin saa selville.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram