Kirjoitukset avainsanalla kamera

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Nuuhkuttelen Mulanin turkkia, hänen työntyessään syvemmälle peiton alle, hän ei tee elettäkään noustakseen, joten ampaisen jälleen rantalenkille itsekseni. Pysähdyn ihailemaan auringonnousua. Olo tuntuu haikealta ja jokseenkin jopa hieman tyhjältä, aivan niinkuin vierestäni puuttuisi jotain. Nyt en puhu Mulanista, sillä olen jo tottunut, että hänen kansssaan pääsen aamulenkille vasta paljon myöhemmin. Mitä se sitten voisi olla?

Samassa naurahdan ääneen, sillä tajuan, että tänään on ensimmäinen päivä, jolloin tämä upea auringonnousu ei tallennu pohdintojeni kera vempeleelle, joka kulki matkassani monta kuukautta. Hassua, videokamera, jota aluksi jopa vierastin tuli osaksi arkeani, se kulki matkassani ystävän lailla. Yhteisen matkamme alussa, jännitin sen läsnäoloa, sillä onhan uusiin ihmisiinkin tutustuminen jännittävää ja samaan aikaan mielettömän hienoa ja kutkuttavaa.

Minun oli ymmärrettävä, että nyt pitäisi pystyä olemaan edes jotenkin oma itsensä, tähän mennessä kuusi ja puoli vuotta kameran kanssa päivittäin töitä tehneenä, olin aina tottunut piiloutumaan roolin taakse. Nyt roolit oli kuitenkin heitettävä narikkaan ja näyttelemisen sijaan annettava pala itsestään. Tiesin, etten sille ihan kaikkea kuitenkaan tulisi itsestäni kertomaan, koska se pala minusta ja yksityiselämästäni ei kuulu julkisuuteen tai lehtienpalstoille, vaan harvoille ja valituille lähimmäisilleni, ja hyvä niin. Toki täytyy ottaa huomioon myös se seikka, että me ihmiset käyttäydymme hyvin eri tavalla erilaisten ihmisten ja omien erilaisten ystäviemmekin seurassa, joten niitä lukuisia puolia, joita meistä itsestämme löytyy, tuskin pystyisi videokameralle kuitenkaan aivan kaikkia tallentamaan.

Halusin kuitenkin raottaa tälle "uudelle tekniselle kamulleni" kaikkia niitä puolia elämästäni, joita hyvinvointi kattaa. Niinpä päätin avata sille mm. sanaisen arkkuni, ajatusmaailmaani, treenejäni, ruokavaliotani, arkeani, ulkomaan reissuseikkailujani, sekä tutustuttaa sitä myös joihinkin ystäviini. Aina kun koin vahvoja tunteita, niin kiukkuja kuin onnistumisen iloja, halusin kertoa ne tälle kamulleni. Siitä tuli jokseenkin automaattista, mitä ikinä teinkään tai koinkaan, painoin rec-nappulaa ja annoin sen teknisen vempeleen elää pienen hetken siitä kanssani. Se näki niin lumihanget ja mökkireissut, kuin Los Angelesin ja Grand Canyonin mahtipontiset maisemat, ja Las Vegasin paahtavan asfalttiviidakon muovisine rakennelmineen, sen lisäksi se näki myös kaikkea muuta mitä puuhailin, ja myös ne hetket, kun en puuhaillut yhtikäs mitään. Sanoisin, että alun jännityksestä huolimatta, meidän tiimityö alkoi rullata varsin mainiosti. Parasta oli, kun tämän "työkaverin" seura muuttui niin luonnolliseksi, että sen läsnäolon saattoi unohtaa.

Eilen oli varsin jännittävä ja hieno päivä. Heräsin ennen viittä, sillä oli kiiruhdettava aikaiseen maskeeraukseen, koska meillä oli luvassa Fitnesspäiväkirjojen pressipäivä Glo Hotellissa. Sen lisäksi eilen oli se päivä, jolloin luovutin videokameran pois ja heitin hyvästit tälle pienelle ystävälleni, joka oli kulkenut matkassani koko tämän tietyn ajanjakson.

Näin jälkikäteen voin todeta, että koen olevani etuoikeutettu, janoan aina uusia kokemuksia ja elämyksiä, ja tämä toden totta oli sellainen. Mieletön ainutlaatuinen työprojekti, jota saan toivottavasti muistella lämpimästi vielä vanhanakin. Työkokemuksen karttumisen ja lukuisten uusien oivallusten lisäksi, tämä proggis opetti minulle myös paljon itsestäni.

Eilen sain höpötellä sydämeni kyllyydestä, ja pakko myöntää, ettei edes suun kuivuminen haitannut tippaakaan, sillä oli mielettömän hieno huomata, kuinka paljon mediaa oli saapunut Fitnesspäiväkirjoista kuulemaan. Rehellisesti sanottuna, toimittajia oli paikalla enemmän, kuin yhdessäkään aikaisemmassa pressissä, jossa olen ollut.

Minulle tämä projekti oli suurimmilta osin tässä, mutta teillä se on vielä onneksi kokonaan edessä!

Tämä upea matka kulminoituu huhtikuussa, kun Fitnesspäiväkirjat -sarja alkaa Ava -kanavalla!

Aamulenkillä ollessani täytti minut ristiriitaiset fiilikset, haikeudun lisäksi, olo tuntui suunnattoman vapaalta, sillä olihan kameran kanssa jatkuva työskentely työtä, siinä missä muutkin, vaikkakin hyvin outoa ja erilaista. Itse otin tämän proggiksen kuitenkin uutena upeana haasteena ja työtarjouksena, joten on sen valmistuminen toki haikeuden lisäksi jollain tavalla palkitsevaa ja vapauttavaa.

Vaikka koin kameran kanssa tämän ainutlaatuisen matkan, olen kuitenkin aina ollut sitä mieltä, että kameroiden, sosiaalisen median ja ig-filttereiden lisäksi, on ihmisen todella tervettä ja tärkeää osata muistaa katsoa maailmaa omin silmin, ei aina linssin läpi. Niinpä tänään auringonnousua ihastelemaan pysähtyessäni huokaisin helpotuksesta, olin jättänyt puhelimenkin tarkoituksella kotiin. Tämä kaunis, räiskyvän oranssi auringonnousu syöpyköön muistikorttien ja puhelimien sijasta tässä ja juuri nyt, vain sinne kaikista parhaimpaan talteen, pääni sisälle muistoihin. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa torstaita toverit!

<3:Venla

Kommentit (30)

Elisa
3/30 | 

Innolla odottelen jo ohjelman alkamista! :)
Minuakin kiinnostaa, mistä takkisi on? Ihanan pirteä!

omppuliini
4/30 | 

Kirjoitat ihanan syvällisesti tätä blogia ja eritavalla kuin muut , ihana Venla , pisteet sulle ! <3

Annukka
5/30 | 

Voi mitä hyväntuulen kuvia! Siusta oikein loistaa positiivisuus ja ilo elämää kohtaan, ja tulen aina tosi hyvälle mielelle kun luen siun juttuja. :)

Armi
8/30 | 

Ei vitsit kuinka pelästyttävä otsikko! :D Olin ihan melkein jo kyyneleet silmissä, Bloglovinissa näkyi vain tekstiä Mulanista ja luulin että tää ihana koira on ehtinyt jo menehtyä. Luojan kiitos näin ei ollut!! :D
Mä ootan Fitnesspäiväkirjoja niiiiin kovasti! :)

Anni
9/30 | 

Pakko myöntää, että itsekkin pelästyin ensin otsikkoa :D Hyvä teksti ja ihania kuvia ♥

Joanna
10/30 | 

Et oo mulle aiemmin ollu tuttu mut näin tänään mainoksen telkkarist tulevasta ohjelmasta, ja oli pakko lähtee googlettamaan sua, hah! Onneks lähdin, tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa ja ennen kaikke oot niin kaunis! Oot tosi kivaa inspiraatiota siis, jään ruudun toiselle puolelle innolla seuraamaan :)

ulla
11/30 | 

Jälleen ihana kirjoitus :) Kiitos. alkoi tämä perjantai hymyssä suin. Nyt töihin.

Ihanaaa viikonloppua !

Emmi
14/30 | 

Oii ihana postaus! Oot mun lempi näyttelijä salkkareista ja en malta oottaa Fitness-päiväkirjojen alkamista<3 Hyvää viikonloppua sulle ja ihanalle Mulanille<3 ps. Oot tosi kaunis ja sun hiukset on ihanat<3 Ja sun blogia on niin mukava lukea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteistyössä Indiedays ja Olympus

 

Päivä, jossa yhdistyvät (lähes) kaikki intohimoni:

liikunta (lihaskunto treeni & luonnossa liikkuminen), näytteleminen, ruoka, muoti, valokuvaaminen ja musiikki.  Jos olisin vielä saanut ottaa päivän päätteeksi äkkilähdön jonnekin lämpimään palmun alle tanssimaan, niin myös loputkin intohimoni; matkailu ja tanssi olisivat olleet mukana.

Ensin ajattelin tehdä postauksen perus arkipäivästäni, mutta totesin, että kuvamateriaali olisi jäänyt hyvinkin vähäiseksi. Sillä perus arkeni on usein hektistä ja töihin tulee lähdettyä verkkarit jalassa, sillä puku ja maski tulee luonnollisesti työni puolesta. Senpä takia kotona onkin turha laittautua,  tai miettiä asuja sen kummemmin, kun esimmäisenä töihin mennessä vaihtaisin ne kuitenkin pois.  Olen ottanut muutenkin jo blogini alkuajoista lähtien sen linjan, etten päivätyöstäni täällä puhu, ja  toki myös siksi lauantai, oli mieluinen tälle "Päivä meikän kanssa" -teemalle.

Siispä otos viikonlopusta, jolloin minulla on muutenkin tapana rentoutua, levätä, liikkua, nautiskella ja mahdollisesti lisäksi tehdä jotain arjesta poikkeavaa.

Tämä kyseinen päivä oli juuri sellainen. Koko päivän menossa mukanani liikkui ihanien tyyppien lisäksi, huippu kamera OLYMPUS PEN E-PL7

Tämä mainio pienikokoinen kamera kulkee kätsysti messissä aamusta iltarientoihin asti, ohuen zoom-objektiivinsa ansiosta. Lisäksi kiitos kauko-ohjaus-toiminnon, tällä vehkeellä pystyy ottamaan kuvia ihan omin nokkineen puhelinta apuna käyttäen,  (jee bloggaajan unelma, kun ei tarvi enää stressata puuttuvaa kuvanottajaa ;)

Kameraan sisäänasennetun Wifin ansiosta, saan jaettua kuvat myös somessa! Hahaa nykypäivänä tää on oikeesti hyödyllinen plussa! Lisätietoa kamerasta täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niinkuin tosin kaikki arkipäivänikin, alkoi tämäkin päivä tietysti reippailulla Mulanin kanssa raikkaassa kirpeässä säässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spurttailun jälkeen söimme rauhallisen venähtäneen aamiaisen ja katselimme maratonina menneen viikon Masterchef Australia -jaksoja.  (Ihan huippu sarja! Jengi on siinä niin intohimolla ja tunteella mukana, ja lisäksi aidosti tukevat kanssakilpailijoitaan (mä ihan saatan pillittää sitä katsoessa!)  Tuntuu, että nykyään tulee viikolla muuten katsottua todella vähän telkkaria (ei vaan yksinkertaisesti ehdi) niin viikonloppuisin on ihana tsiigailla netistä haluamiaan ohjelmia, mihin aikaan huvittaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Potslojo-asennossa makoilun  jälkeen oli luvassa tehokas kotitreeni päivällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hikoilun jälkeen kävin suihkussa ja laittauduin, koska  seuraavaksi oli luvassa perheillallinen ja teatteria. Enkä puhu nyt meidän perheen omasta illallis-farssista, vaan sen lisäksi olimme menossa ruokailun jälkeen Kaupunginteatteriin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eihän tämä olisi familydinner eikä mikään, jos minä en tulisi perinteisesti hiukkasen myöhässä (koska olin painanut mieleeni eri kellonajan, kun kaikki muut), ja vieläpä niin, että olin luvannut napata matkan varrelta kyytiini äidin, joka tulee suoraan töistä, sekä Veeran, joka on yleensä meistä se täsmällisin. Iskä oli  (harvinaista kyllä) hyvinkin ajoissa, ja veti aikansa kuluksi lenkkiä Töölönlahden ympäri ( jep urheiluhulluus, sukuvika :D). Veera toimi jälleen järkenä ja organisoijana ja osasi lukea tilannetta: " Venla kuulosti puhelimessa siltä, ettei todellakaan ole ehtimässä sovittuun aikaan, joten soitanpa iskälle ja ilmoitan, että vedäpä vielä muutama rundi Töölönlahden ympäri siinä odotellessa."

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdittiin kuitenkin onneksemme pöytävarauksen aikaan mestoille, nauttimaan näistä antimista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maukkaita annoksia, ja varsinkin jälkkärikakku oli niin hyvää, että se kannatti lopuksi kiireen yllättäessä, kääräistä servetin väliin ja tunkea käsilaukkuun mukaan. Kaveriahan.. siis tarkoitan kakkua ei jätetä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Väliaika! Kahvia ja pullaa!"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Kiitos kääntyvän näytön, tässä Olympus PEN E-PL7 kamerassa on myös oiva #SELFIE -ominaisuus ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näyttelijäsuorituksia ei voinut muuta kuin ihastella. Ah <3 Ja jälleen tuli ehkä pikkuinen ikävä myös itsellä päästä teatterilavalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mahtava päivä kaiken kaikkiaan!

Eikä tämä ois mun päivä, jos en heti kotiin tullessani vaihtais pieruverkkareita jalkaan. :D Mun mielestä kotona ei saa hengata jäykissä vaatteissa. Pakotan siis yleensä vieraatkin vaihtamaan lökärit jalkaan. No okei vitsivitsi.. :D tai ei tavallaan,  en ehkä illanistujaisissa näin tee, mutta useimmiten kamut pyytää ite verkkarit multa lainaan, meille tullessaan. Se on oikein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppuiltaan kuului tietenkin vielä lenkki ja leikit rakkaimman Mulanin kanssa, sekä prodepannarin leivonta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei vinks vinks,  Olympuksella on nyt käynnissä aivan superhuikea tarjous: OLYMPUS PEN E-PL7 :n ostaja saa kaupan päälle Design House Stockholmin Harri Koskisen suunnitteleman Mini Block -lampun.

Kannattaa myös ehdottomasti osallistua Indiedaysin skabaan, jossa kuvia kommentoimalla olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa tämän kyseisen kameran itsellesi. Kilpailuun pääset osallistumaan täällä.

Rentouttavaa sunnuntaipäivää kaikille!

<3:Venla

Kommentit (43)

Melina
1/43 | 

Mistä tuo musta mekko on? Tosi kivan näkönen! :) ja koko postaus oli ihana, lisää tämmösiä! <3

armi
2/43 | 

miten paljon sä venla herkuttelet ihan oikeilla sokerivoimössö-jutuilla? :) vitsi et sun päivä kuulosti kivalta, näytät kuvissa niin onnelliselta! :) <3 ja pakko sanoa - sä näytät ihan tyrmäävän hyvältä tuossa mustassa mekossa, sopii sulle älyttömän hyvin!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Pyrin syömään arkiviikot puhtaasti, yleensä viikonloppuna sitten herkuttelen, tai silloin kun mieleni tekee. :) (tai tää koski oikeestaan vaan noita sokerijuttuja, sillä voita vedän kyllä ihan aina muutenkin :) Oi kiitos Armi <3

Ellu
5/43 | 

Hei venla! haluisin kysästä noista painoista mitä sulla on tossa yhdessä kuvassa kädessä, että onko ne sellaset kotipainot johon saa vaihteltua päihin niitä kiekkoja painavemmiksi tai kevyemmiksi? :) oon tollasia kovasti koittanut löytää, ja olis huippua jos vihjaisit että mistä noita saa! Kiitos :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Hyvinvarustetuista supermarketeista ja urheilukaupoista löytyy!
Itse olen ostanut kaksi erillistä käsipainosettiä, jotka myydään "salkuissa" ja juurikin niitä, joihin saa lisättyä kiekkoja. :)

Peku
6/43 | 

Tää ei nyt varsinaisesti liity aiheeseen, mutta.. Miten paljon sä toivot, että lukijat kommentoisi sun postauksiin? Jotkut bloggarit pitää tosi tärkeenä vuorovaikutusta lukijoiden ja itsensä välillä.. Tuntuu kuulemma et työ menee hukkaan jos kukaan ei kommentoi. Mitä mieltä oot tästä? Vai onko kommentointi vaan lisää työtä bloggarille sun mielestä? Ihana postaus, pidän ku sun elämässä yhdistyy rentous ja liikunta, mutta myös se et tykkäät laittautua yms. :) Inspiroi! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Kirjoitan tekstini suoraan sydämestä, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. En siis lähtökohtaisesti kirjoita tekstejäni kommentteja kalastellen, mutta toki olen todella otettu, jos ihmiset käyttävät omaa aikaansa kommenttien kirjoittamiseen ja inspiroituvat ottamaan osaa blogiini. Kommentit ovat kuitenkin mm. juuri sitä arvokkainta palautetta. Kiitos siitä ! :)

Mira
7/43 | 

Tosi hyvä postaus :) niin kommentoimalla mitä vaan noista kuvista osallistuu kilpailuun?

Juulia
8/43 | 

Ihana postaus ja näistä saa aina nii inspiraatiota! Mitä toi prodepannari ja mistä voin löytää ohjeen?:-)

Ulla
9/43 | 

Siis Wou,.. taas sä Venla teit sen ; aivan mieletön juttu ;) Kuvatkin niin mahtavia ulkoilukuvista teatteriin. Niin hyvin tosiaan istuu sulle tuo teatteriasuste :) VAU !!!!!

Ja noi sun kotitreenikuteet on pirteet !!!

Että kiitti taas kivasta jutusta.

iida
11/43 | 

Moikka Venla!

ihana postaus, kuten jo joku muukin totesi ;) Minun mielestä sä näytät todella kauniilta noissa ylimmissä kuvissa :)

haluaisin kysyä, jos siitä ei ole vaivaa, minkä tyypistä treeniä teet? tiedän että jotain salitreeniä mutta teetkö aerobista kuin paljon ja minkä tyyppistä salitreenisi on?

entä kuinka tärkeänä pid't lepoa, lepäätkö usein tai ehditkö päivittäin rentoutua tekemättä mitään? minulle se ainakin on vaikeaa, vaikka olisikin tärkeää...

hyvää alkutalvea

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Ehdottomasti pidän lepoa tärkeänä. Se on yhtä tärkeä osa "ohjelmaa" kuin ruoka ja treeni. Ei turhaan sanota, että lihakset kehittyvät levossa. Jos ei lepää, ei myöskään kehity. :)

Treenaan monipuolisesti ja vaihtelevasti, haastan kroppaani erilaisilla treeneillä :)

Mahtavaa alkutalvea sulle ! :)

Lotta
12/43 | 

En aikaisemmin ole kommentoinut postauksiisi, vaikka olenkin näitä epäsäännöllisen säännöllisesti käynyt lukemassa montakin peräkkäin. Täytyy kyllä sanoa, vaikken sinua tunne millään lailla, vaikutat huipulta mimmiltä! Treenipostauksistasi saan motivaatiota, ja sulla on kyllä jäätävän hyvännäköinen kroppa! Tulen myöskin iloiseksi luettuani postauksiasi. Keep going girl! :)

Jukka
14/43 | 

Olipa kyllä taas kerran illan piristys tää sun postaus! Ja mun on muutenkin pakko vaan sanoa että susta on kyllä tullut pikku hiljaa Suomen seksikkäin näyttelijätär.
Mukavaa myös että jaksat nykyään taas ilahduttaa meitä miehiäkin enemmän noilla sun
treenauspostauksilla! Noita pystyy kyllä lukemaan uudelleen kerta toisensa jälkeen ;)

Noora
16/43 | 

Täydellinen päivä. Perhe, hyvää ruokaa ja laatuteatteria.
En voi kuitenkaan olla ihastelematta tuota sun litteän litteää vatsaa. Sulta on entisestään tippunu rasvat ja onko tää seuraus koiran tulosta taloon vai ootko skarpannu arkiruokien kanssa? Ei voi ku olla vähän kade koska tästä saa motivaatiota omaan treeniin!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Haha no kiitos! :) Jos näin on käynyt, niin johtuu sitten varmasti siitä, että koiran kanssa tulee tehtyä enemmän aerobista kun aiemmin. :)

Yohanna
17/43 | 

Oot rautanen mimmi! Ei voi muuta ku ihailla! :)
Olisi hauska saada postausta kehityksestäsi, miten päädyit salitreenien pariin, nykyinen Venla versus muutama vuosi aiemmin! (:
Oletko koskaan ajatellut kilpailemista fitneksessä?

Keep on going!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi kiitos Yohanna! <3
Olen oikeastaan blogissani aiemmin tainnut jo muutamaan otteeseen asiasta kertoa. Mutta tiivistettynä : olen siis harrastanut aiemmin mm. tanssia ja ryhmäliikuntaa. Sitten jo useampi vuosi sitten ryhmäliikunta vaihtui salitreeneihin. Voin itse aikatauluttaa treenini, treenaan monipuolisesti, voin hyvin ja olen huomannut kehitystä kunnossani. :)
En ole suunnitellut kisaavani.

hanna
18/43 | 

hei! huippupostaus ja vaikutat tosi siistiltä tyypiltä!! haluaisitko sanoo ton protskupannarin ohjeen?:)

19/43 | 

Mä en tajuu miten voit olla noin timmissä kunnossa, sulla on just sellaiset käsivarret millaisista ite haaveilen <3 Hämmästyin kun sun vatsalihaksissa menee tuollainen kuoppa, en edes tienny sen olevan mahdollista :D (tai no joo, tiesin...) Olet aivan upea ilmestys tuossa mekossa. Musta tulee ehdottomasti sun blogin lukija, tää antaa itsellekin iloa ja motivaatiota :)

linda
20/43 | 

Saanko kysyä mitä oot tehny ku oot hoikistunu viimeisen puolen vuoden aikana (kuvien perusteella) jonkin verran? Itse yritän pudottaa pari ylimääräistä kiloa lihasmassan päältä mutta hankalaa tuntuu olevan...lisäksi mulla on niin massiiviset lihakset (jep, olen nainen :P) ettei haittaisi vaikka ne vähän kutistuisikin...:)anyway olis huippua jos kerkeisit lyhyesti kommentoida ja ymmärrän kyllä senkin jos et kiireiltä kerkee:)

Anni
21/43 | 

Pakko sanoa että saan tästä sun blogista aina niin hyvän fiiliksen ! Ihania kuvia, vinkkejä ja sinä :)

Tony
22/43 | 

Tää on kyllä mun lempparipostaus! Uskomattoman hyvältä näytät ja noiden kuvien ääressä on tullut nautittua jo monet kerrat ;)

Jani
23/43 | 

Mä kans kyllä nautin ku katon näitä kuvii... Ihanan alhaalla housut noissa kuvissa joissa oranssi toppi, uskomattoman seksikäs.. :3

Tony
24/43 | 

Pitkästä aikaa kun näitä taas näkee, niin kylläpä sä saat hyvän olon aikaan ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuten moni ehkä onkin lukuisista luonto-, maisema-, sekä reissukuvistani huomannut, pidän kovasti valokuvaamisesta. Se on oikeastaan kuulunut mielipuuhiini jo pienestä asti.  Silloin mulla ei tosin ollut digikameraa saati järjestelmäkameraa. Niihin aikoihin kuvaaminen olikin jännempää, kun tuotosten onnistumisen näki vasta jälkikäteen paperilla, kuvien kehittämisen jälkeen. 

Lapsuudenkodistani löytyykin albumi kaupalla kuvia meidän silloisista rakkaista perheenjäsenistä, eli lemmikkikaneista, joiden touhuja mielelläni kuvailin. Sen lisäksi arkistojen aarteista löytyy mm. kuvia ystäväni Tytin kanssa pidetyistä ala-aste aikojen "mallikuvaus"-sessioista. Jolloin stailasimme toisemme ja leikimme malleja. Niistä kuvista  löytyykin jos jonkimmoista peruukkia, silmälaseja ja äitin kaapista lainattuja jakkutakkeja, sekä korkkareita. Oi niitä aikoja. Lapsuus<3

Nyt pääsin verestämään muistoja ja kuvailemaan Tyttiä pitkästä aikaa. Aika vierii ja elämäntilanteet muuttuu, mekin ollaan ehkä niistä ajoista pikkuisen kasvettu, mutta ystävyys, hullunkurisuus ja heittäytyminen, ne eivät ole muuttuneet minnekään.

Viihdyn siis erittäin hyvin mallina/kuvattavana olemisen lisäksi, myös kameran takana. Usein luonnossa liikkuessani huomaankin tiettyjä upeita luonnon ilmiöitä todistaessani, ajatttelevani mistä kuvakulmasta saisi sen kaikista hienoimman otoksen. Minusta on myös hauska räpsiä tilannekuvia,koska silloin ihmiset ja eläimet ovat kaikista luonnollisimmillaan ja kuviin välittyy suurempi tarina.

Olen kuitenkin sen verran amatöörikuvaaja, etten ole perehtynyt sen tarkemmin kameran asetuksiin, valotukseen tai muihin seikkoihin, mutta ehkä vielä jonakin päivänä. Toistaiseksi olen selvinnyt riittävän hyvin kameran vakioasetuksilla. Te kaikki ammattikuvaajat ja tosiharrastajat siellä ruudun äärellä, älkää siis olko liian ankaria arvostelessanne näitä seuraavia otoksiani.

Näitä kuvia ei ole sen suuremmin muokattu, koska halusin, että ne ovat luonnollisia. 

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

 Päivä päättyi mielettömän upeaan auringonlaskuun, parhaassa seurassa. 

 Mitäpä olette mieltä kuvista?

Minulle oli tärkeintä, että Tytti oli tyytyväinen lopputulokseen. Ihanat ystäväni yleensä luottavatkin kameran mielellään minun hyppysiini, ehkä olen siis edes muutaman onnistuneen otoksen räpsinyt tässä vuosien saatossa. ;)

 

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

<3: Venla

 

PS. Kiitokset mallilleni, Tytille!<3

Kommentit (12)

Anna
1/12 | 

Oi aivan ihania kuvia ja todella hyvä laatuisia!! :) tämä poikkaa nyt aivan aiheesta eikä liity mihinkään mutta oletko tulevaisuudessa ajatellut hankkia perhettä? :)

Emilia
4/12 | 

Ihania kuvia ja ihana auringonlasku :)
Anteeksi aiheesta poiketen mutta mitä mieltä oot että kuinka usein kannattaisi treenata käsiä ja kuinka kauan tuloksissa suunilleen kestää? :D Ärsyttää nää allit vaik oonkii treenaillutn yt :D

5/12 | 

Hienoja kuvia! Itsekkin olen enemmän ja vähemmän kiinnostunut valokuvaamisesta sekä käynyt koulun valokuvauskursseilla. Hieman on tullut muutkin kameran ominaisuudet, mutta silti tulee turhan usein turvauduttua automatiikkaan (hupsista :D)
Mutta pointsit sulle että noin hyvin saat otettua naamakuvia! Itseltäkin onnistuu, mutta jotenkin ittelle tulee epämukava olo kasvoja kuvatessa. Siksi luontokuvaus onkin lähellä omaa sydäntä (:

Ihania kuvailu- ja treenihetkiä sulle!!

6/12 | 

Jooooo :) :) :) :)

The model is beautiful. Pictures came out classy and beautiful. Setting was great! :)
Props to the photographer and model !

Cheers ! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Hahaa JOO! KIITOS Luiz! :D I´m so glad to hear that. I think the model is very beautiful and good, but the photographer could be better. :D So more photos --> more practice for me :P

Merri
7/12 | 

Toooodella hyviä kuvia ! 1. ja 3. ihan lemppareita, niissä on jotenkin tosi kaunis tunnelma. Nyt alko mallikin näyttää niin tutulle, että ihan pakko kysyä onko hän mahdollisesti ollu joskus briteissä vaihtarina tai au pairina? Ihan kun olisin lontoossa jossain pippaloissa hänen kanssaan jutustellu ja nimikin taitais kuullostaa tutulle. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram