Kirjoitukset avainsanalla Kaikki

IMG_7643 (1)
IMG_7643 (1)

Sydämellisesti tervetuloa uuteen ja  toivottavasti entistäkin parempaan blogiini!

 Olen saanut teiltä lukijoilta niin paljon ihania viestejä ja kannustusta liittyen blogimuuttooni. Olen todella kiitollinen, kun voimme käydä tätä muutoksen, inspiraation ja itsensä kehittämisen matkaa yhdessä.

Lämpimästi tervetuloa myös kaikille mahdollisille uusille lukijoille, jotka olette blogimuuton myötä löytäneet blogini. Jotta saisitte heti näin ensi kättelyssä (tässä tapauksessa kylläkin lukemalla) aidon kuvan minusta ja blogistani, kerrottakoon muutama, ehkä jopa hieman outo asia minusta. En halua antaa kaunisteltua tai kiiltokuvamaista käsitystä itsestäni tai elämästäni, koska niin kuin varmasti meidän kaikkien, on minunkin elämäni täydellisen epätäydellistä. Juuri se tekee tästä tästä elämän matkasta mielenkiintoisen seikkailun, minun omiin seikkailuihini teillä on mahdollisuus hypätä mukaan blogini kautta.

Uusille lukijoille tiedoksi, teen näyttelijän töitä, nautin suunnattomasti myös treenaamisesta, koska se tuo minulle niin paljon hyvää oloa ja energiaa,  ja olenkin tehnyt siitä elämäntavan itselleni. Siksi haluan inspiroida muitakin löytämään oman lajinsa ja liikunnan ilon, sekä ennen kaikkea balanssin itsensä ja henkisen hyvinvoinnin kanssa. Olen myös hetkessä eläjä, haaveilija, rakastan matkustella ja kokea, sekä nähdä uutta. Olen mielettömän eläinrakas, ruokafiilistejä, nautiskelija, ja uskon hulluihin unelmiini ja haluan kannustaa muita toteuttamaan omiaan.

IMG_7650 (1)
IMG_7650 (1)

FAKTAT TISKIIN:

 • Olen mm. hidas lähtemään minnekään, keksin alkaa imuroimaan juuri kun pitäisi lähteä ovesta ulos.
 • Alan kertoa juttua, mutta unohdan sen itse pääpointin, koska usein tarinaan tulee niin paljon sivuhaaroja, joista haluan myöskin puhua. Tämä on kuuntelijalle varmasti toisinaan ärsyttävää ja tästä saankin kuulla usein.
 • Olen ehkä pikkasen neuroottinen ja kahvilasta lähtiessäni tarkistan miljoona kertaa, ettei vaan tuolille tai pöydän alle pudonnut mitään. Myös kotoa lähtiessäni on katsottava, että liedet ja hanat ovat varmasti kiinni.
 • Olen huono sietämään sotkua tai kaaosta kotona, koska rakastan siisteyttä. Olen tunnettu kaveripiirissäkin siitä, että vaatekaappini on yleensä millimetrijärjestyksessä, ja vaatepinot huolella viikattuja ja suoria. Siksi kai olenkin aina tervetullut siivousapu kavereidenkin garderooppeja järjestämään.
 • Tässä kohtaa postausta totesittekin jo varmaan, että minulla on joku diagnosoimaton oireyhtymä. Sekin on hyvin paljon mahdollista. Mutta näillä mennään.
 • Olen siis todellakin niin eläinrakas, että saan jäätävän agren päälle, jos nään uutisia eläinten laiminlyönnistä tai rääkkäyksestä. Itken aina, kun katson Avaraa Luontoa. (SE ON IHAN PARAS OHJELMA!)
 • Minun on vaikea ymmärtää suvaitsemattomuutta. Ja minun mielestäni rakkaus ja samat oikeudet kuuluvat kaikille.
 • Rakastan suoraa puhetta, enkä siedä kaksinaamaisia ihmisiä.  Sellaiset ihmiset saavatkin minut hyvin surulliseksi ja pahalle tuulella, vaikka puhuttavat asiat eivät koskisikaan minua, vaan kohdistuisivat johonkin toiseen henkilöön. Onneksi olen kuitenkin näin 24 ikävuoteen mennessä ehtinyt oppia, että elämää ei kannata viettää negatiivisten ihmisten seurassa, vaan päinvastoin hakeutua hyväntahtoisten, inspiroivien, kannustavien, positiivisten ja luotettavien persoonien pariin.
 • Minulla oli pienenä kolme munuaista. Ylimääräinen poistettiin, kun olin 6-vuotias, ja siksi minulla on edelleen iso arpi kyljessäni. Joskus yhden lehden kuvauksissa minulta kysyttiin haluanko, että arpi photoshopataan pois. En ymmärtänyt miksi haluaisin. Sehän on osa minua ja kertoo, että selvisin vakavasta leikkauksesta. Olen yhden kokemuksen rikkaampi. Ja kuten jo kerroin, en muutenkaan halua antaa itsestäni kaunisteltua kuvaa kellekään. Olen sellainen kun olen, enkä kaipaa photoshoppia elämääni. Minusta photoshoppia on jo naistenlehdet pullollaan aivan kylliksi. Toki ymmärrän, että ammattivalokuvaajat ja myös bloggaajat saavat kuvista tyylikkäitä, muokkailemalla kontrasteja, taustoja, valoja ja varjoja, eikä minulla ole todellakaan mitään sitä vastaan.
 • Oikeastaan siitä tulikin mieleen seuraava asia, tykkään valokuvailla, niin ihmisiä, luontoa, eläimiä kun maisemiakin. Mielelläni haluaisin kehittyä tässä harrastuksessa.
 • Olen uskomattoman känkkäränkkä, jos minut herätetään päiväunilta, tai jos nukahdan illalla sohvalle. Tästä olen myös saanut kuulla pienestä pitäen.
 • Jos olen vahvasti eri mieltä jostakin asiasta, olen kova väittelemään läheisteni kanssa.
 • Vaikka koen olevani sosiaalinen ihminen, tarvitsen myös paljon omaa aikaa.
 • Kannustan aina lukijoitani stressittömämpään elämään. Minusta olisi ihanaa sanoa teille, että en itse stressaa mistään, totuus kuitenkin on, että minä olen varmaan maailman pahin stressaaja. Tosin erilaiset hektiset elämäntilaanteetkin ovat varmasti vaikuttaneet tähän. Joskus aikaisemmin olenkin todella stressannut niin paljon, että minulta lähti hiukset päästä. (Hahah KYLLÄ, se on siis todellakin mahdollista). Uusin ilmaantunut stressireaktioni ovat rytmihäiriöt. Onneksi olen oppinut lukemaan itseäni, ja nykyään osaan lähteä esim. mökille rentoutumaan, kun huomaan, että elämä alkaa käydä liian kiireiseksi.  Tottakai kaikillla on joskus työkiireitä tai kausittaisia stressaavia projekteja käynnissä, mutta on tärkeää osata jarruttaa, ennen kuin palaa loppuun. Itse vihaan suorittamista, ja olen lopettanut oman elämäni suorittamisen kauan sitten. Onneksi olen myös oppinut, että niin minulla, kuin kaikilla muillakin, on oikeus olla sopivasti itsekäs, ja oma energiansa kannattaakin suunnata asioihin, jotka antavat sinulle hyvää oloa. Nykyään haluan keskittyä nauttimaan elämästäni, varsinkin juuri niistä elämän pienistä iloista. Haluan myös kasvaa ihmisenä, sekä tulla vahvemmaksi vastoinkäymisiä tai suruja kohdatessani.

Siinä oli pieni pala Venlasta.

Kuvat/Petteri Peltonen

Nyt haluan toivottaa teille kaikille energistä torstai-päivää!

PS. iiiiks, olen niin innoissani tästä blogimuutosta, ja jo nyt selkeästi muuttuneesta blogini ilmeestä, toivottavasti tekin tykkäätte ja viihdytte kanssani jatkossakin. Haleja.

<3:Venla

Kommentit (44)

Jenni
1/44 | 

Kiitos venla innostavasta tekstistäsi! Itselläni rankka vaihe elämässä ja pitäisi löytää balanssi treenaamisen ja opiskeluiden kanssa. Stressitön elämä on haaveeni ja se kuinka voisin oppia hallitsemaan paremmin stressiä. Kivaa päästä lukemaan uutta blogiasi! :) odotan innolla :)) ihanaa syksyä<3

Henzu
2/44 | 

Huippu lukemista tylsään taksimatkaan, tulossa työreissulle täältä Huittisista suuureen Helsinkiin! :) Kiitos tästä postauksesta, piristi mukavasti matkaa!

Sonja
3/44 | 

Kauanko oot treenaillu ja alotitko heti kunnolla ja vaihdoit ruokavalion yms? :) voitko tehä postauksen jossanäkyy ennen ja jälkeen kuvat kun oot alottanu reenaamaan? :) myös sun jalka/peppu päivästä ois kiva tietää mitä Liikkeitä teet ja mitkä tuntuu parhaiten

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Olen aikaisemmin harrastanut mm. tanssia, sitten päädyin ryhmäliikuntojen (bodypump jne.) pariin ja sen jälkeen, olisiko ollut n. 2-3 vuotta sitten koukutuin salitreeneihin. Säännöllisten ja raskaiden treenien myötä, oli alettava kiinnittää tarkemmin huomiota myös ruokavalioon ja lepoonkin, että jaksaa ja saa riittävästi laadukasta ja puhdasta energiaa. :) Edellisessä postauksessani olikin ainakin yksi perus jalkatreeni, http://venlasavikuja.indiedays.com/2014/09/24/roinatan-legday-tehokas-ja...

Mirka
4/44 | 

Hei Venla! olen seuraillut kirjoitteluasi melko pitkään, ja ajattelinkin heti kärkeen heittää postaus-toiveita :) Kaipaisin esimerkiksi sinun normaalin päiväsi ikään kuin ruokapäiväkirjamaista postausta. En toivo tätä siksi, että olet upeassa kunnossa (!!) ja haluaisin näyttää samalta, vaan siksi, että kaipaisin joitain vinkkejä mitkä energisoisivat päivääni enemmän. Tiedostan terveellisen ja monipuolisen ruokavalion ja sen merkityksen arkeen ja jaksamiseen, mutta aina jonkun muun ruokailurytmejä ja tapoja lukemalla sitä oppii aina jotain uutta! Tulipahan pitkä sepustus, mutta josko sait kiinni pointista :)

iloista syksyn jatkoa sinulle! :)

Tiina
5/44 | 

Moikka!
Olet todella tsemppaava ja muut ihmiset puolelle saava. :) Sinussa on hienoa se, että olet aito, niitä kun löytyy aina niin vähän. Ei kiiltokuvia!
Liberté
Egalité
Fraternité

Marisse
6/44 | 

tästä meni kyllä aivan sanattomaksi. Oot vaan venla niin ihana! Tää oli ihanan piristävää tekstiä ja sai ajattelemaan taas muutamia asioita uusiksi. Ihanaa syksyä sinne <3

kiinnostaa :)
7/44 | 

oisko mahollista nähä se kuva missä se arpi on? en tosin tiiä et onks sitä täälä blogissa ja anteeks jos on :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Valitettavasti se kuva oli siis aikoinaan siinä lehdessä, joten mulla ei sitä ole enää, mutta arpi taitaa vilahtaa kyllä mun useissa muissa omissa treenitoppi-kuvissa. :)

Johanna
8/44 | 

Hei Venla!
Nyt on kyllä pakko itsekin alkaa kommentoimaan näitä sun juttuja kun lähes päivittäin näitä luen. Blogisi on ainoa blogi jota seuraan tällä hetkellä ja tämän lukeminen saa minut aina hyvälle tuulelle ja odotan aina kovasti uusia kirjoituksia :) Vaikutat positiiviselta ja tasapainoiselta ihmiseltä ja juttujasi on mukava lukea. Treenimotivaatiosi antaa puhtia myös minun treenaamiseeni :) Kiitos sinulle kun piristät aina päivääni! :)

Meems
11/44 | 

Hienoa, onnea uuteen blogiin! Jatkan mielenkiinnolla seuraamista :) Toivottavasti kaikki me stressaajat opitaan joskus lieventämään sitä stressin määrää, varsinkin kun se menee tuohon asti että tulee oireita.
Mutta hei loistavaa viikonloppua Venla!

Tiina
12/44 | 

Suuret kiitokset ihanasta ja inspiroivasta blogistasi <3
Ja suurin kiitos siitä, että vastaat kommentteihin mitä täällä saat, se jos mikä on kunnioittavan bloggaajan merkki!

Ihanaa syksyä sulle <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi ihanaa, kiitos SULLE! <3 Tarkoitukseni on pyrkiä kyllä aina vastaamaan kaikkiin kommentteihin mitä vaan huomaan, välillä valitettavasti on niin kiireistä, että vastauksessa voi vaan kestää tovi. :)

Riina
13/44 | 

uskomatonta. Mitä enemmän luen viimeusintä tekstiäsi sitä enemmän löydän susta minua. (en toki ole neuroottinen siivoaja,) kaikki pallurasi sattuu sopimaan muhunkin. :0 täh! oon ihan puuklapäähän lyöty. :) mahtavaa. :) toivottavasti löydän tän blogin toistekkin ko en voi/osaa tallentaa tätä puhelimeeni.

Hebu
14/44 | 

Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Olen jossain määrin itsekin hurahtanut kuntoiluun ja tervelliseen elämäntapaan (lauantain herkkupäivää unohtamatta). Joku päivä kun saisi yhtä ison haban kun sinulla :)

Ja oli mukava kuulla, että joku muukin on yhtä neuroottinen kun minä :D Kaveriporukassa saan kuulla aina siivoamisintoilustani (en ehkä aina niin pidä siitä, mutta pakko siivota kun en kestä sotkua!) ja kotoa lähtiessa varmaan teen aikalailla samat rutiinit kuin sinä. Ehkä pitäisi yrittää osaltaan päästä tästä neuroottisuudesta eroon, ennenkuin se saa vallan :/ Mutta ehkä niin ei käy.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Voi kiitokset! Kiva kuulla, että löytyy muitakin kohtalontovereita! :D Mäkin yritän kovasti rajottaa näitä "neurooseja", toisinaan paremmalla, toisinaan huonommalla menestyksellä!;) Eivät vielä ole onneksi pahasti eloani haitanneet! Ihanaa viikonloppua sulle!<3

samaistun !:)
15/44 | 

Ihanaa etten ole aikut jolla tulee noita ns. Aasinsiltoja keskusteluissa. :)
Minäkin pitkitän lähtöäni aina ja tarkistan myös senkin ettei mitään nyt varmasti jäännyt päälle tuhat kertaa ja saatan senkin tarkistaa kolmesti että ne avaimet nyt varmasti on laukussa vaikka minne ne avaimet sieltä viime tarkistuksen jälkeen olisivat kadonneet tai kuka sen lieden olisi päälle laittanut äskeisen takistuksen jälkeen...
Ihanaa syksyn jatkoa sinulle :)

nippe
16/44 | 

Moi Venla! Sulla on ihan mahtava blogi ja oot todella inspiroiva ihminen. Haluaisin kysyä tosta hiustenlähdöstä mistä mainitsit. Mulla nimittäin on itsellä lähtenyt keväästä asti tukkaa päästä ja muuta syytä ei verikokeista tai muista kokeista oo löytynyt kuinn kova henkinen ja fyysinen stressi. Kauanko sulla tippu tukkaa ja onko sulla mitään vinkkejä tai edes lohdutuksen sanoja tähän tilanteeseen? Harvenevat hiukset tuntuu pyörivän koko ajan mielenpäällä ja pelkään että alan rajottuun sosiaalisesti tän ongelman takia. Kiitos jo etukäteen jos vastaat tähän. :)

Oona
17/44 | 

Sun blogi on yks parhaista blogeista! Blogias lukies tulee niin iloinen fiilis! Tää postaus oli tosi kiva, noista osa koski myös mua :D. Ihanaa syksyn jatkoa sulle <3

taru
18/44 | 

Tosi kiva tämä sun uusi blogi ja oot yksi mun lempi blogaajista!:)
Osaan noista sun kohdista voin kyllä samaistua mm. tuohon neuroottisuuteen ja stressiin. Pystyisitkö joskus tekemään postauksen nuista sun rentoutumiskeinoista, jos stressaa?

Alexandra
19/44 | 

En tiedä miten aloittaa tämän kommentin joten aloitan sen näin. Venla, olet tosi kaunis ja omalaatuinen. Olen uusi lukija ja yleensä blogit eivät ole juttuni mutta TÄMÄ TODELLAKIN ON. Jo ensimmäisen rivin jälkeen en malttanut lopettaa lukemista. Osasin itse samaistua osiin nuista esim. Siihen että rakastat siisteyttä, niin minäkin. Kirjoitathan lisöö postauksia!!! Olet ihana, haleja ja hyvää sksyn jatkoa <3

20/44 | 

Onnea uudesta blogista!:) Haluaisin tietää mikä on siun lempi vaatemerkki, siis en tarkoita treenivaatteita vaan vapaa-ajan vaatteita?:)

21/44 | 

Ihan huikee tää! Neiti multaki löytyy sotkunen vaatekaappi... haluutko tulla kylään ;)

Vitsi tuli mahtava fiilis ku luin tän yhtä aito ku aina ennenki! <3

Jonna
22/44 | 

Ihana blogi! Saan sun blogista tosi paljon energiaa, mahtavaa! Sanoit tekstissä hiustesi lähteneen stressin takia, miksi (lähtivätkö ne itsestään, nypitkö niitä, tms..)? En tietenkään pakota sinua kertomaan, mutta olisi hauska tietää kun minullakin on tuollaisia oireita. Onnea uudelle blogille!

Jutta
23/44 | 

Moi!
ootko miettinyt kasvissyöntiä kun sanoit että oot kovin eläinrakas? tai mikä saa sut silti syömään lihaa?

Johanna
24/44 | 

Moikka! Minua jäi mietityttämään, näetkö mitään ristiriitaa eläinrakkauden ja lihansyömisen välillä? Tai voisitko harkita ryhtyväsi vegeksi? Ei siis ole tarkoitus kuulostaa röyhkeältä, mutta minulla vain pistävät silmään tällaiset asiat. Kiitos kivasta blogista! Lueskelen tätä aina samalla, kun olen ulkona kissaa ulkoiluttamassa:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihanaa torstai-iltaa ihmiset rakkaat!
Minullakin on kunnia olla mukana Unelmille Siivet – Konsertissa tukemassa lapsen oikeuksia ja nuorten hyvinvointia Suomessa. Klikkaa linkkiä http://www.lippupalvelu.fi/event/119117 ja osta liput konserttiin suoraan Lippupalvelusta. Jokaisesta ostetusta konserttilipusta Lasten Oikeuksien Tuki ry lahjoittaa 1€ lyhentämättömänä uudelle lastensairaalalle.

Konsertin tuotoilla tuetaan mm. Usko. Auta. Unelmoi. – Projektia, jonka tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia ja vahvaa itsetuntoa tarjoamalla heille työkaluja hyvän ja mielekkään elämän rakentamiseen. Projekti pyrkii ennaltaehkäisemään nuorten koulukiusaamista, yksinäisyyttä, pahoinvointia ja syrjäytymistä.

Unelmille Siivet - Konsertti 3.12
Unelmille Siivet - Konsertti 3.12

PS. Tykkää myös konsertin sivuista: https://www.facebook.com/unelmillesiivet.fi
Lisätietoja löydät osoitteesta www.unelmillesiivet.fi

Kuten tiedätte, en kuulu siihen "viisi turhaa mainospostausta viikossa" -bloggaaja kastiin. Vaan kirjoitan omasta elämästäni ja mainostan ainoastaan sellaisia asioita, mihin itse uskon. Nyt teillä on mahdollisuus nähdä mahtavia esiintyjiä ja ennen kaikkea tukea hyvää asiaa. Varmista, ettet missaa tätä konserttia ja mene heti ostamaan oma lippusi!

<3:Venla

Kommentit (8)

Marisse
1/8 | 

Ootko menossa i love me-messuille? Aaaa mä niin toivon et oot menossa lauantaina :D ois niiiin ihana nähä sut livenä, ois aikamoinen viikon pelastus :)

Aida
2/8 | 

Heippa! Kysyn nyt ihan ei yhtään aiheeseen kuuluvaa asiaa. Eli siis aamutreenistä ja aamupalasta. Jos treenaan aamulla miten silloin syön aamupalan. Jos esim syön aamulla puuroa ja leipää ja juon lasillisen maitoa ja vettä tai rahkaa, leipää ja maito+vesi. Puokitanko ne? Aattelin vaan että jää melko pieneksi ennen treeniä yksi leipä ja vesi. Eli miten kannattaa syödä ennen aamutreeniä ja sen jälkeen niin ettei nyt kuitenkaan syö kahta täyttä aamupalaa?

Moikka Aida! Vastailisin tuohon sun aamutreeni-kommenttiin, kuinka itse teen, kun oon aamuisin treenannut n. 5 vuotta. Eli ite en ainakaan syö edes aamupalaa enne treeniä, ellei ole ihan tajuton nälkä ja tuntuu etten kykene nälältäni treeniin. Sillon syön yhden leivän, päällä leikkelettän ja juustoa. Ja vettä n. lasillinen, mitä juon toki aina ennen treeniä aamuisin ja muutaman kulauksen tietysti treenin aikana. Ja tietysti tää ravinnontarve riippuu myös sun omista tottumuksista, kuinka oot tottunut syömään. Niin ja treenin pituudesta ja raskaudesta. Oma treenini kestää n. 40 min ja on hyvin lihaskuntopainotteinen ja raskas.

Riikka
3/8 | 

Moi!

Osaatko sanoa sopiiko noi Fastin Hera80- jauhot laihduttajallekin? Poikaystävä on suositellut sekoittamaan vain puolet tuosta 1 dl:n määrästä, ettei tuu liikaa, mutta mitäpä sä sanot? :)

Elina
4/8 | 

Oot kyl mieletön tyyppi<3 Sun innoittamana oon nyt aloittamassa terveellisempiä elämäntapoja.
Mahtavaa syksyn jatkoa sulle!!! Diggaan tästä sun blogista älyttömästi! :D

Suski
5/8 | 

Mahtavaa Venla. Kaikenlisäksi sulla on instagramissa 20 000 seuraajaa enemmän kuin yhdellä Suomen suosituimmista bloggareista :D go girl!!

laura
6/8 | 

Hei venla ! :) oletko siis esiintymässä tuolla konsertissa? Vai oletko katsomossa? Minä olen siskoni kanssa menossa tuonne. Olisi tosi huikeeta nähdä sut livenä!:)

laura
7/8 | 

Hei venla! Oletko esiintymässä tuolla konsertissa vai oletko katsomossa? :) minä olen siskoni kanssa menossa tuolle konsertille :) olisi tosi huikeeta nähdä sinut livenä!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Make myi kaapin pohjalta vanhat kahvikupit pois, jotka lähinnä käyttämättöminä veivät astiakaapistamme tilaa. No tilan lisäksi saatiinkin kuppien ostajalta pari lippua Cheekin keikalle. Sillä tämä pappa olikin yllättäen lähdössä reissuun, eikä niitä pystynyt itse käyttämään. Meidän onni. Kyllä olisi harmittanut, jos tämän keikan olisi missannut, kun näin jälkeen päin ajattelee.

IMG_6452
IMG_6452
IMG_6463
IMG_6463
IMG_6471
IMG_6471
IMG_6475
IMG_6475
IMG_6488
IMG_6488
IMG_6489
IMG_6489

Täydessä Jäähallissa oli keikan alkaessa jännittynyt tunnelma, kun kaikki kuumeisesti odottivat Suomiräpin kuningasta lavalle. Jännitys laukesi, kun show alkoi leffamaiseen tyyliin valkokankaalle heijastetulla filmipätkällä.

Shown energia vaan kasvoi kasvamistaan, ja Jare jaksoi viihdyttää yleisöään keikan loppuun asti. Konsertti ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Oli hienoa kuinka Jare osoitti nöyränä kiitollisuuttaan, niin faneilleen kuin kolleegoilleenkin. Artistivieraat, pyrotekniikka, loppuun asti hiottu show ja ennen kaikkea Jaren lavakarisma kruunasivat illan. Välispiikeistä välittyi aitous, ja ne sekä naurattivat, että koskettivat ja viihdyttivät, siinä missä itse biisitkin.

Vierailevista artisteista minuun kolahtivat eniten Sami Saari, jonka sielukkaasta ja kantavasta äänestä olen aina tykännyt, sekä Diandra ja Jonna. Toki kaikki muutkin olivat mahtavia.

Kuinka moni teistä oli Cheekin keikalla paikan päällä?

Minun keikka-lookkini:

IMG_6434
IMG_6434
IMG_6492
IMG_6492

  takki;Mango, pitsisukkahousut; Vero Moda (muistaakseni, ne on jo parin vuoden takaa) Farkkushortsit;Zara, Laukku;Lindex, Karvakaulus; Michael Kors, paita; Jc

Minusta keikka oli ikimuistoinen ja inspiroiva. Jare on hyvä esimerkki siitä, kuinka pitkälle voi päästä, kun vain jaksaa uskoa itseensä ja tehdä paljon töitä unelmiensa eteen. Muistetaan mekin kaikki se!;) Ja jotta töitä jaksaa tehdä, pitäähän sitä nauttia siitä mitä tekee. Vastoinkäymiset kuuluu elämään, mutta niistä ei saisi koskaan lannistua liikaa, tai lakata uskomasta itseensä. Vahvempina ja viisaimpina eteenpäin.

Innostukaa ja ravitkaa niin mieltä kuin kroppaannekin! Hyvä olo kumpuaa sisältä päin.

Itsevarmaa ja kehittävää keskiviikkoa kaikille tasapuolisesti!

(loppuun vielä muutama kuva tekemisestä, joka tuottaa ainakin minulle paljon mielihyvää)

IMG_6263
IMG_6263
IMG_6506
IMG_6506

PS. Vähänkö olen otettu, kun Iltalehden arvovaltaisen bloggaajajoukon muotivastaava Irene Naakka kirjoitti meikäläisen tyylistä. Tykkään muutenkin aina lueskella hänen pohdiskelujaan muoti-ilmiöistä.

Tässä linkki:

http://www.iltalehti.fi/muoti/2013092517531134_st.shtml

<3:Venla

 

Kommentit (19)

fhfdh
1/19 | 

Postauksen kuvat ei näy ollenkaan, ei edes vaikka avais uuteen välilehteen :( selaimena mulla on chrome

2/19 | 

Mäkin olin siellä keikalla, ja se oli kyllä ihan uskomattoman upee! Jonotin kaverin kanssa 7,5h ja oli kyllä kaikki sen arvosta vaikka kylmä vähän olikin. Kiva että muutkin tuntuu tykänneen. Fiilis oli 2.rivissä permannolla ihan käsittämätöntä!! :) Sulla oli kiva asu siellä! :)

Aino
3/19 | 

Oli varmasti ihana keikka <3 Onko sulla joku yksityinen sali kun oot aina kuvissa siellä yksin.

Aino

Tuleeko yleensä joku jutteleen salilla kun ne tunnistaa sut vai saatko treenailla ihan rauhassa :) miten muut muuten suhtautuu siihen kun otat salilla kuvia?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Saan treenailla rauhassa, joskus salipappojen kanssa vaihdetaan kuulumisia, mikä on mukavaa. Mutta yleensä olen salilla niihin aikoihin, ettei siellä jengiä oikein ole. :)

Hanna
4/19 | 

Suurensuuri kiitos blogistasi! Se on aivan ihastuttava ja pirteä, niinkuin sinäkin :) Tästä saa aivan mielettömästi tsemppiä omaankiin treeniin ja arkeen! Mukavaa syksyn jatkoa sulle, ilopilleri <3
-H

mallajaana
5/19 | 

Juu oli tosiaan ihan huippu keikka! Kirjotin sulle pitkän kommentin siitä jo instagramiin. Mahtava tyyppi toi Jare :) Ihanan aito. Sanoinkuvaamatonta.
Taas kerran ihana postaus sulta :) ite opislelen personal traineriks ja ihana lukee sun postauksia ja oppia näistä (tää on siis vuoden koulutus, alussa vasta ollaan!)
Tekisitkö jossain vaiheessa vaikka syysurheiluvaate-postauksen. Esimerkiksi miten kannattaa pukeutua lenkille yms :) Tuntuu että itelle ja monelle muullekin tosi vaikee pukee sopivat vaatteet ulkoiluun näin syksyllä :)

nanette
7/19 | 

Minkä hintaista Studio Serenityssä on? Sen kotisivut ei toimi. Kuinka helposti saa aikoja? (esim viikon päähän vai kuukauden päähän.)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Aijaa, ne tulee varmasti pian kuntoon. Studio Serenitylle saa tosi hyvin aikoja, itse olen saanut ihan muutamankin päivän päähän, mutta varmasti vähintään viikon päähän, siitä olen itsekin tykännyt juuri, kun aikatauluja en koskaan niin pitkälle itse tiedä. Ja ennen kaikkea työn jälki on niin huolellista, suosittelen. Soita blogini Studio Serenity -bannerissa näkyvään numeroon, jos sivut ei toimi. :)

9/19 | 

Minäkin olin onnekas ja pääsin Cheekin keikalle, permannolla oltiin mieheni kans <3 :) melko eteen päästiin vaikkei jonoon rynnittykkään vasta kun ovet aukes, jotku innokkaammat oli siel vietelleet hieman pitemmän ajan odottelemassa... ;) kirjoittelin omaan blogiinikin lyhkäisen postauksenkin pari päivää sitten keikasta, http://hulamaja.blogspot.fi/2013/09/cheekin-jaahallikeikka-2192013.html
Olin kyllä ihan herkkiksenä keikalla ja vuodatin onnenkyyneleitä ihan urakalla ;) voi kun sais saman uusintana. voi haikeuksien huokaus.

Maria
10/19 | 

Mä olin lauantaina permannolla tokassa rivissä vasemmassa reunassa. Jare veti kyllä huikeen shown ei jättäny muakaan kylmäksi

Anna
11/19 | 

Wau, mikä kroppa sulla on! lähden treenaamaan! Todella kiva blogi sinulla ja noi ruokaohjeet! <3 Hyvää jatkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Jee oon niin täpinöissä! Ihan kun ois jouluaatto. Eilen ostin ihka oman MacBook Airin. Oon aiemmin kirjoitellut Maken Macilla, minkä omin itselleni, kun en enää sitä lainattuani suostunut muuta kuin Maccia käyttämään. Kyllä se vaan niin paljon paremmin toimii kuin oma vanha koneeni, joka on varmastikin joku kannettavan tietokoneen esiaste, yleensä vieraat luulee sitä vanhaksi vaa´aksi,  on se sen verran jötikkä.  :D Nyt Make kuitenkin tarvii konetta itse säännöllisemmin omiin juttuihin, ja mun oman koneen hankinta tuli ajankohtaiseksi ja elintärkeäksi bloginkin kannalta. Nyt voin toivottavasti kirjoitella säännöllisemmin (jos ehdin). Aina tuntuu yhtä kivalta saada joku uusi näprättävä laite, tässä on se uutuuden hehku. ;)

IMG_6520
IMG_6520
IMG_6521
IMG_6521
IMG_6522
IMG_6522
IMG_6524
IMG_6524

 Kuten mainitsinkin, olimme pari viikkoa sitten äidin puolen sukulaisten luona Keski-Suomessa,  perinteeksi muodostuneessa sukutapahtumassa perunannostossa.  Lähinnä kuulumisten vaihtohan se on pääohjelmassa, ja siinä sivussa tyhjenee perunamaa rivi kerrallaan. Tänäkin vuonna sato saatiin vikkelään talteen, kun uurastajia oli niin monia. Nykyään myös serkkujen lapset ovat touhussa mukana heti pienestä pitäen, niin kuin mekin silloin aikoinaan. :D Urakan jälkeen on vuorossa paras osuus: tietenkin RUOKA, jonka loihtii aina enoni vaimo, joka valmistaa maailman maukkaimmat lihat ja kalat lisukkeineen. Ei tarvi kyllä kenenkään sukulaisen lähteä nälkäisenä kotimatkalle, se on varma. Ihanan vieraanvaraisen ja lämpimän tunnelmankin hän takaa. KIITOS JÄLLEEN!

IMG_6218
IMG_6218
IMG_6219
IMG_6219
IMG_6249
IMG_6249

Vanha mökkisauna. <3

IMG_6231
IMG_6231

Kyllä vaan metsässä ja maalla mieli lepää.

IMG_6233
IMG_6233

Oli myös ihana nähdä serkkuja pitkästä aikaa. :)

Se sukuloinnista. Tässä vähän viime viikon ruokia: yksinkertaista,hyvää ja helppoa! Niin sen olla pitää. Kummasti saa täysjyvämakaroni piristystä, kun jauhelihaan laittaa potkua ja tarpeeksi mausteita, viereen vähän väriä luonnosta.

IMG_6290
IMG_6290

 Uusin aamupalarahkaversioni: luumupilttiä, rahkaa ja kuivatun luumun paloja.

IMG_6293
IMG_6293

Monet lukijani ovat kokeneet ongelmaksi säännöllisen syömisen ja työeväiden suunnittelun. Jos arki on kiireistä, kätevää on laittaa esimerkiksi edellisenä iltana purkki täyteen värikkäitä vihanneksia ja kasviksia, sekä ottaa siihen kylkeen tonnikalapurkki ja keitetty kananmuna mukaan. (tietysti muutakin, eihän tällä koko päivää jaksa) Tai vaihtoehtoisesti suosittelen myös tekemään viikonloppuna ison satsin kalaa,kanaa tai liharuokaa ja annostella purkit pakkaseen. Näin vältyt arkena siltä kaamealta ison nälän tunteelta, jolloin tulee ampaistua lähimpään pikaruokalaan tai napattua kaupan eineshyllystä sitä vaivattominta, muttei ravintorikkainta ruokaa.

IMG_6312
IMG_6312

Tonnikalapastaa ja viikuna&pinjansiemen -salaattia.

IMG_6509
IMG_6509

Viime viikolla Ninalla kylässä ollessa opin toisenlaisen yksinkertaisemman version proteiiniletuista. (tästä jää pois proteiinijauhe, sekä vehnäjauhe, jota itse olen käyttänyt protskupannaria tehdessä).

Elikä 2-3 annosta sisältää:

2 banaania, 1 kananmuna, 2 ruokalusikallista rahkaa tai alle (tulkitse itse koostumuksesta, mikä on sopiva määrä, PYSYY PAREMMIN KOOSSA jos ei laita liikaa rahkaa).  Ei muuta kun ainekset sekaisin ja pannulle kookosöljyn kanssa paistumaan. NAM!

IMG_6527
IMG_6527
IMG_6528
IMG_6528

Viime viikon torstaina julkaistussa Amerikan Rauta -lehdessä edustaa tuttu naama. ;) Oli kunnia päästä poseeraamaan Stepan Sarpanevan (Sarpaneva Watches) auton kanssa. 

IMG_6174
IMG_6174

Kuvaaja: Tuukka Erkkilä

IMG_6176
IMG_6176
IMG_6534
IMG_6534
IMG_6537
IMG_6537

Mulla on teille vaikka mitä kerrottavaa, mutta tämä tältä erää.

Venla kiittää ja kuittaa <3

Kommentit (15)

vera
1/15 | 

Voiko noita protskupannareita paistaa jollain muulla öljyllä, esim rypsiöljyllä? :)

MariH
2/15 | 

Heippa Venla!
Ja kiitos ihanasta blogista. Tänne on aina niin kiva tulla ja lukea postauksiasi kun niistä huokuu iloisuus ja elämänmyönteisyys. :)
Haluaisitko kertoa tonnikalapastan reseptisi?
Kaipaan kipeästi uusia reseptejä kun tuntuu että aina tulee tehtyä vain samoja ruokia. :)
Kiitos jo etukäteen! :)

Jenny
4/15 | 

Ai että nuo letut näyttävät hyviltä, aivan pakko kokeilla joku päivä! Ja aivan ihanalta näyttää tuo vanha saunakin, vieläkö se on saunomiskelpoinen? Todella söpö rakennus :)

Milla
5/15 | 

Eli tuleko noihin vaan 2 banaania, 1 kananmuna ja rahkaa? Yritin paistaa niitä mutta ei millään onnistunut!! Banaani pannarit onnistuu hyvin mutta tää taikina ei pysyny koossa eikä mitään :s apuja?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Mulla kävi tokalla kerralla sama juttu. :D Laitoin liikaa rahkaa. HUUPS! Ekalla kerralla pysy paremmin koossa, kun rahkaa oli alle alle 2 ruokalusikallista. Kokeilepa niin! Pahoittelut :)

hanna
7/15 | 

Miten ihmeessä sä saat noi letut pysymään kasassa? Mulla ihan sama ohje ja se on paiston jälkeenkin ihan mössöä! :(

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Hahaa, arvaa mitä? mulle kävi samalla lailla kun tein niitä toista kertaa. Ekalla kerralla pysy mainiosti kasassa, tokalla kerralla laitoin enemmän rahkaa, niin eipä enää onnistunutkaan. Joten luulen ettei tarvi laittaa kun pari ruokalusikallista rahkaa, niin pysyy paremmin kasassa. :D

Niina
8/15 | 

Jos joku onneton tekee noita lettuja ennen kun on lukenut näitä kommentteja, Ja laitto ton koko purkin rahkaa, Niin taikinan voi pelastaa laittamalla sekaan jonkun desin vehnäjauhoja. Ei ne nyt sit oo niin terveellisiä, mutta eipä mene massa sitten turhaan roskikseen.

Sanna
9/15 | 

Heippa! Haluaisin kans tietää ton tonnikalapastan reseptin :D näyttää niin hyvältä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram